piiot 21.09.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witam wszystkich Przyszło mi mieszkać w domu w którym zainstalowany jest rekuperator Flexit l4x ec i do tego panel sterujący CI 50. Czy mogłbym prosic o wyjaśnienie pojęcia "wskaźnik aktywnego ciepła powyłączeniowego (ogrzewanie baterii)? takie cos jest w instrukcji panelu sterującego i szczerze nie mam pojecia z czym to się je pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringo83 23.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Przyłącze się do pytania, ktoś wie co to znaczy? może w rekuperatorach innych firm jest podobne nazewnictwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 23.09.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 poczytaj instrukcję obsługi z netu, mnie się nie chce szukać, nie zakładam flexitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 24.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 specjalnie dla was wyjaśnienie od pana tb z bartyckiej"wskaźnik aktywnego ciepła powyłączeniowego (ogrzewanie baterii)”.Ten wskaźnik to zadziałanie grzałki dogrzewającej, centrala ma grzałką wtórna ( w Norwegii zwaną baterią) . Faktem jest, że tłumacz niekoniecznie bardzo dobrze zna się na wentylacji baterie- grzałkę przetłumaczył dosłownie a nagrzewnicę wtórną jako "powyłaczeniową" w naszym klimacie najlepiej dać na minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts