Karolina i Artur P 22.09.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 22.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Witam,ale mi się udało jestem pierwsza śledziłam Twoje dwie budowy,ale się nie ujawniałam.Powiem szczerze Twój Benio mnie zachwycił bardziej niż ten drugi domek,ale teraz będzie trzeci domek i będę śledziła Twoje budowanie,a dom zapowiada się konkretny.Mi też nie raz się marzy nowy dom,najlepiej parterówka,bo ten nasz jest za duży.Życzę bezstresowego budowania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 22.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.09.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 O to już! Gratki sprzedarzy domu i rozpoczęcia 3 budowy. Będę podglądać tak jak i podglądałam budowę numer 2. A domek fajny. Bardzo lubię projekty DzW. Działeczka w bardzo ładnym otoczeniu zieleni i wielkość taka akuratna Powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 22.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Zaglądam przypadkiem a tu jaka niespodzianka numer III To brzmi dumnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Camillaaa 23.09.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Zaglądam przypadkiem a tu jaka niespodzianka numer III To brzmi dumnie Witam! Przyznam, że idziesz jak burza z tymi domkami Mam pytanie odnośnie domku nr 2 gdzie kupiłaś literki do pokoju Julci? szukam, szukam i nie znalazłam takich, więc proszę o podpowiedz My budujemy TK 30 nad morzem budowę rozpoczęliśmy w marcu, a święta zamierzamy spędzić już w naszym Gniazdku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Karolina!życzę powodzenia i szczerze podziwiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanvinka 23.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Alez u Ciebie gościnnie Karolka ogromnie się cieszę, że tu trafiłam z chęcią bedę zaglądać, co też niniejszym czynię u siebie niedugo będę zmagać sie z remontem generalnym pokoju, własnie mój dzienny pozostał po ostatnim remoncie niedokończony i domaga się już odnowienia i teraz powoli staje się to priorytetem dlatego też tu jestem żeby zasięgnąc porady, co na sciany, jakie farby, meble itp Widzę, że zaczynasz od urządzenia wnętrz, skończywszy na kolorze okien, chyba bym podobnie zrobiła, u siebie mam mieszane, w środku białe, na zewnątrz ciemne i jest lekki miszmasz, mało spójnę, jeśli będę budować swój wymarzony dom to zdecydowanie postawie na jeden kolor, tak chyba będzie bardziej uniwersalnie Idziecie jak burza to duże udogodnienie, że na pole b(itwy)...udowy macie tak blisko w kazdej chwili można wpasc, podejrzeć prace, budowa na odległość jest niezwykle męcząca i fizycznie i psychicznie a działeczka imponująca, dużo zieleni wokół i nie tak "ciasno" te inne zabudowy, sporo do ogarniecia ale wy mając już ogromne doświadczenie, na pewno sobie poradzicie i wątpię, by wasz zapał się wypalił, on was jeszcze bardziej nakręca na wyszukane pomysły i rozwiązania wnętrzarskie koncepcja niezwykle przypadła mi do gustu, bo tez uwielbiam jasne ciepłe wnętrza, bardzo wam kibicuję, bo projekt domku tez świetny, a po dwóch budowach można się spodziewać perełki śledziłam wasza drugą, która jednak bardziej wpasowała się w moje osobiste wizje i zostaję tu na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Karolcia wiesz Trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 23.09.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 No to ja się też przywitam !!! Będę napewno podglądać i nie ukrywam - czerpać inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.09.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam Kochana Ja także przyłączam się do "klubu wielbicieli uzależnienia Karolinki od budowania ))" Ja dołączyłam na sam koniec budowy nr 1 Ale już nr 2 śledziłam i dopingowałam od początku A teraz to z zapartym tchem bo jak wiesz jak tylko okoliczności pozwolą także będę budować Dom z Klasą Trzymam kciuki głownie za pogodę i w miarę normalnych fachmanów bo o resztę (czyli o Was) jestem totalnie spokojna - wiem że wszystko będzie logistycznie zaplanowane na 6 !!!! Przesyłam 1000 buziaków i czekam na fotorelację z kazdego nawet najmniejszego postępu na budowie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.09.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 To ja też się przywitam bo śledziłam jak na razie 2 budowy, więc i 3 nie wypada . Życzę powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Cześć Karola Widzę, że długo się nie opierałaś z dziennikiem I dobrze! Ten będę czytać na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Przenoszę się tutaj.Podziwiam cię, bo ja nie wyobrażam sobie budowy po raz drugi, a co dopiero trzeci:o No ale jak to w powiedzonku-pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeci dla siebie:lol2: Życzę więc powodzenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.09.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ohhh jak się ciesze,że założyłaś Karolinko ten dziennik!! U mnie to niemal tradycja (od pierwszego Twojego Benia) już się stała,że codziennie rano wpadam na FM i sprawdzam co nowego u Karolci (i u Saly... też czekam na następny dziennik a'propos;) ) BĘDĘ Z PEWNOŚCIĄ STAŁĄ "OGLĄDACZKĄ: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.09.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.09.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) [ Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.09.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 karola ale super wieściciesze sie ze udało sie sprzedać domekchoć to nic dziwnego skoro taki piękny był Życz powodzenia i trzymam kciukasy za kolejna budowę i oby to już była ta jedyna właściwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Karolina, wymiatasz normalnie!!!! dwa lata i już trzeci dom w budowie!!!! jesteście pozytywnie szaleni!!!! Drugi dom podobał mi się bardzo, więc będę śledziła postępy trzeciego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.09.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ja też śledziłam drugi dom.. no może nie od początku, ale prze jakiś czas:) w każdym razie ten także będę podczytywać.. mam tylko nadzieję, że mnie nie wyprzedzisz i wprowadzę się pierwsza do swojego.. chociaż w miesiąc czasu to chyba się nie da wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts