Magdzinska 18.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Karolcia chyba za pózno przyszłam:( Krzesła i białe i czarne piękneeee!!!!:yes: Jeśli planujesz jasne podłogi, tak jak chyba już pisałaś, w większości jasne ściany to ja bym wzięła czarne- jako taki fajny akcent:D:D A czy one mają skórzane siedlisko??? Bo ze zdjęcia nie moge dopatrzeć? Zresztą co ja tu pisze, Ty już pewnie złożyłaś zamówienie- ciekawa jestem jakie zamówiłaś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.10.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Karola nie wiem czy już zamówiłaś....ale mnie one bardzo podobają się na tym zdjęciu z inspiracji Jeśłi planujesz czarny blat to będą fajnie z nim grały w całym jasnym wnętrzu. Są drogie to trza je wyeksponować - żartuję Podasz mi namiar? Chciałabym te hokery zobaczyć - może do mojej kuchni by pasowały??? Przyznam krzesła są wyjątkowe - to nutka klasyki w świetnym nowoczesnym wydaniu Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.10.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ja bym wzięła białe chyba, jeśli wszędzie będzie jasno. Choć jeśli zdecydujesz się na ciemny blat to czarne też mogą pasować Tak czy siak, krzesła bardzo ładne, takie stylowe, chyba dużo ładniejsze od tych z 2. domu (choć tamte też prezentowały się super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 19.10.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Witam, ja wpadam pierwszy raz , ale już cofnęłam się do porzedniej budowy i dziennik dodałam do ulubionych . Ale macie tempo i w jakim stylu. Bardzo fajne wnętrza: ciepłe i nowoczesne. Możesz w wolnej chwili na prv podszepnąć, gdzie szukać takiego biokominka ? Bardzo fajny i w dość fajnej cenie Nie wiesz, gdzie można obejrzeć jakieś fajne biokominki w Lublinie? Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2012 przez konwalia31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dziewczyny dzięi ogoromne za głos w sprawie, super,ze mozna na Was liczyć Mi baaardzo podobaja się i czarne i białe Białe są napewno "bezpieczniejsze" mozna łatwiej zaaranżować przy nich wnętzre, a tak pewnie będę musiała się ciut gimnastykowac ale przecież przy Waszej pomocy to będzie pikuś Jeszcze jakiś czas temu nie zastanawiałąbym sie sekundy i brała białe w ciemno.... Ale białe krzesła teraz ma każdy, są wszędzie i są piękne!!!! żeby nie było No i tak sobie myślę,ze ja sie zakochałam w tych krzesłąch sądząc że wyboru nie mam i muszą być czarne, i mimo,ze takich napewno nie planowałam pokochałąm je szaleńczo i chyb aprzy nich właśnie pozostanę, bo łączą one dla mnie w sobie klasykę i nowowczesność a czerń dodaje im takiej tajemniczości i nutki elegancji.... czyli będą CZARNE KRZESŁA Do wyboru była biel, czerń i takanina w kwiaty.... Krzesła będą w skórze sylwiam, Saly, ivy17, emiranda, Magdzinska, admete, lucka6, dzięi ogromne Ola.U bardzo mi miło Ciebie goscić, Twój domek podziwam od jakiegoś casu z ukrycia i z doskoku ( totalnie jestem w tyle, ale raz na jakiś czas z przyjemnośicą z grubsza nadrabiam ) Jak widzisz staneło na czarnych krzesłach i mimo ich obecnosci i tak musze jakimś cudem sprawić żeby było przestronie i jasno..... ehhh będzi epotzreban pomoc FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 konwalia31 witam serdecznie Bardzo mi miło Nie ma sprawy napiary na stronkę z kominkami podeślę ale mam ja w kompie męża, wiec spróbuję wieczorkiem Niestety nie widziałam "na zywo" w LBn żadnych fajnych biokominków Na stronce jest duzy wybór wiec mam nadzije,ze znajdziesz coś dla siebie Pozdrawiam i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.10.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Karolka, cieszę się, że zamówiłaś swoje wymarzone krzesła.Wydaje mi się, ze czarne też świetnie obronią się w każdym wnętrzu a będą super akcentem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.10.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Będą czarne krzesełka - mój faworyt:rolleyes: Tak jak pisałam wcześniej, czarne będą fajnym akcentem w Twoich jasnych wnętrzach,a do tego jak to świetnie określiłaś - jest w nich jakaś tajemniczość One same w sobie są śliczne, stół teraz to będzie pikuś, tzn powinie być chyba jak najprostszy (może biały;)) żeby to krzesła były w centrum uwagi:rolleyes: Ale już Ty Karolcia coś super do nich dobierzesz!! Życzę Ci oraz Twoje rodzince super weekendu!! Ja dziś jadę z małym na tydzień do rodziców:wiggle: A kiedy będziesz miała dostawę krzeseł?? Będę czekać na Twoje fotki:rolleyes: paa P.S zapomniałam życzyć udanego spotkania z Saly!! Wykorzystaj ten dom na maksa, ile się da A tak przy okazji, jestem ciekawa jak Ci się udaje utrzymać dom w dobrym stanie mając małe dziecko? Tego strasznie się obawiam, jak to będzie z naszym Kubusiem. Jak idę teraz na budowe to zawału chce dostać jak biega z młotkiem po mojej kuchni!! POzdrawiam Edytowane 19 Października 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Karola masz zapchaną skrzynkę Odp na Twojego privka Ok , bardzo Ci dziękuję Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Magdzinska dziękuję naprawdę :* Karolciu bardzo się cieszę że udało Ci się znaleźć krzesła dzięki osobie z fm Cena zabójcza, ale faktycznie jeżeli to aż taka choroba z nimi to też bym odżałowała. W końcu są ludzie którzy kupują zegarki po xx tysięcy zł, to czym jest krzesło za 2,5 Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na czarne, bo czerń jest i klasyczna i elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wycofuję się z tego białego stołu:rolleyes: Palnęłam gafe;) Szklany z ciekawymi nogami byłby chyba lepszy, podobnie jak na zdjęciu z krzesłami ;) Zresztą, Karolcia ma już plana- wyśniła wszystko w nocy hehe Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Biokominek jest cudny ,krzesła też. Dobrze ,że wybrałąś czarne krzesła będą fajnym akcentem we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja szklanego blatu nie polecam, 3 lata jak wynajmowałam mieszkanie taki miałam - koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja szklanego blatu nie polecam, 3 lata jak wynajmowałam mieszkanie taki miałam - koszmar :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.10.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Buziaki weekendowe zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.10.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 http://imageshack.us/a/img152/5941/300lu.gif Uploaded with ImageShack.us Magia forum jest niezwykła ))) Obcy sobie do niedawna stają się mega bliskimi znajomymi Mającymi bardzo dużo wspólnych spraw i zainteresowań Karolcia Z Arturem przyjęli nas po królewsku (pyszna lazania a stół zastawiony jak na weselu) A swoją drogą mają bardzo ładny i praktyczny stół Jeśli mają w innych kolorach to kupuję do do nowego domku ))) Program artystyczny przygotowany Więc i sporo zobaczyliśmy A ja mogę powiedzieć ze zakochałam się w Lublinie Piękne klimatyczne stare miasto pełne cuuuudownych knajpek i pabów (oczywiscie zahaczyliśmy o jeden ) No i ZAAAAALEW !!!!!! coś czego chyba im najbardziej zazdroszczę !!!!!! Dodam ze u nas w Łodzi jednym z większych zbiorników wodnnych jest jedynie moje oczko wodne w ogrodzie ....więc na widok większej wody oszalałam Wielkie Buziole i Pozdrowienia Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 22.10.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Oj dziewczyny laski z Was nie z tej ziemi:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 22.10.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cudowne spotkanie a ciasto genialne, super że dzięki fm można podziwiać taką znajomość W Lublinie osobiście nie byłam, ale widzę że bajeczne miasto a zdjęcia macie w pięknym ciepłym, słońcu to chyba ostatni ciepły weekend tej jesieni ... Pozdrawiam dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.10.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziewczyny kochane Dzięi ogromne Weekend był naprawde bardzo udany a to za sprawą super towarzystwa, no i pogoda też nam sprzyjała Buziaki Wam wielkie zostawiam i jak tylko się troche ogarne ze swoimi dzisiejszymi sprawami to postaram sie do Was wpaść i poczytać co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Przez ten rodziców wolny internet, nie widziałam fotek buuu A z tego co pamiętam, jest czego żałować- boście obie ślicznotki :D Faktycznie- super sprawa, że poznałyście się przez forum i to nadal "trwa":yes::lol2: Saly można spytac, czy dom już sprzedany, czy nadal Wy się nim cieszycie? Karolcia życzę wytrwałości w pakowaniu i przeprowadzce, bo to chyba ten tydzień? Ty już masz taką wprawę, że pewnie migiem to załatwicie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts