Karolina i Artur P 31.01.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 KOSTKĘ ZAMAWIAŁAM TUTAJ!!!![/COLOR] http://www.impresto.pl/ Ja zamówiłam "model" PICCOLA jaśniuteńko szary/srebrny 90% i grafit 10% ................................... ZUZIA 5 Boze ale przeszliście Współczuję baaardzo Chore dzicko to masakra, ale pobyt w szpitalu.... to juz wogóle! Dobrze,ze macie już to za sobą Teraz bedzie juz dobrze A choróbska niech idą w cholerę No z firmą ogordową chyba już standrdowo nie wysło zobaczymy jak tak=m jutrzejsze spotkanie Pozdrawiam cieplutko nazwa12 hej Ciesze się z,e zakupy się podobają Wiesz u mnie to zwykle szybkie wybory, często pod wpływem chwili, i miło jak później wszyscy się nie pukają w głowę CHOROBOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!!!! Pozdrawiam serdecznie gaga33 Wanna zakupiona tutaj.... http://www.ceneo.pl/12810864 Tam masz wszytkie informacje Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No to Tosiu,żeby nie było, że na przycinanie ale na kawkę na tarasie i pare cennych rad już Cie na sierpień zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jeżeli zapomniałam odpisać na jakieś pytanie, to proszę przypomnijcie się Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.02.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karola trzymam mocno kciuki za interes I oczywiście ciekawość mnie zżera co tam wykombinowałaś Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 01.02.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Witam się cieplutko Najważniejsze że Julcia ma się coraz lepiej Zakupowo to jak zawsze, lecisz jak burza może jestem w błędzie ? ale czy te białe błyszczące mozaikowe, były podobne w domku nr.2 w dolnej łazience? / na betonowe choruje od zawsze a mozaikowe są piękne Trzymam kciuki za spotkanie z nową firmą ogrodniczą, nie ukrywam ze doczytawszy problem zrobiło mi się po prostu smutno:sick: A czy dzisiaj zalewacie strop? Pozostawiam kawkę, na miły początek dnia pozdrawiam Dominika. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Dominika i Łukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.02.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aga dzięki Ze znalezionych gotowców. mam cos takiego... Ale wielu ze sprzedawców po wysłaniu maila, deklaruje mozliwość uszycia na zamówienie Później na priva wyśle namiar na Pania która mi szyje, ona teraz bedzie miała 2 tyg urlopu i wraca do pracy Po jej powrocie ma mi doszyć poszewki na poduszki/wałeczki http://allegro.pl/narzuta-170x210-dziecieca-i2917051824.html tutaj cena mniej przyjemna... http://allegro.pl/baby-best-narzuta-z-poduszka-statek-i2964365189.html http://allegro.pl/oryginalna-narzuta-dzieciece-180-x-260-cm-simpsons-i2931302226.html jeszcze coś takiego... http://allegro.pl/inspiracja-narzuta-dziecieca-140-220-posz-pilki-i2933289000.html ten sprzedawca ma troche fajnych rzeczy ze Stanów, tutaj akurat narzuty.... http://allegro.pl/listing/user.php?string=narzuta&us_id=9748656 Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.02.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Hej Dominika Tak, z Julcią lepiej i to zdecydowanie najważniejsze, bo kiedy dziecko choruje, nic wokół sie nie liczy Dzisiaj lepjemy stopik 9-10 rano :wiggle: A w przyszłym tygodniu powolutku ruszy murowanie piętra:wiggle: Płytki te błyszczące są łudząco podobne niemal identyczne, tylko w mniejszym formacjie bo tamte były 120x60cm i sama kosteczka też jest jeszcze mniejsza Pozdrawiam baaardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.02.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 omylkowo wpisalam w galerii, wiec przenosze witam Karola jak mozna "spontancznie" kupic plytki ?? rozlozylas mnie tym na lopatki ale przyznam, ze ladne, ladne gratuluje podpisania umowy i bede zagladac w poszukiwaniu stronki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 01.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karola jaki miałaś model okapu w domku nr. 2 ? Nie moge się doszukać Apropo paneli zdecydowałaś się na coś? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka Płytki śliczne i przy tak prostym założeniu nie ma co długo wybierać płytek, ja się długo rozwodziłam nad łazienką górną, a do dolnej to wpadłam do dwóch sklepów i w 5 min wszystko kupiłam popieram, płytki śliczne Firma ogrodowa złodzieje - inaczej nie da się napisać, nieuczciwi, masakra. Biznesik czekam co tam kolejna forumka wymyśli, sama bym chciała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Plytki zajefajne fajnie sie zapowiada lazienka:wiggle: Z firmy ja rowniez bym zrezygnowala nie cierpie nie slownych ludzi:sick: ja nie wiem dlaczego nie szanuja klienta:o Mocno zacikam kciuki za realizacje Twoich planow Usciskaj Julcie mam nadzieje ze juz jest calkiem zdrowa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanvinka 01.02.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że wciąż zaglądam podczytuję i niezależnie od tego co Ci się Karolka w głowie wyklaruje, to dotychczasowe wybory są świetne… wiedziałam ze wszystko u Ciebie będzie pędzić do przodu, ale ze aż tak… jestem pełna podziwu Waszego zapału ale macie to wypisane na twarzach życzę dużo słońca, bo teraz na pewno się przyda i niech mury pną się w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witaj Karolinko:) płytki mi się bardzo podobają, ja mam podobne do tych Twoich betonowych i jestem bardzo zadowolona, najbardziej je lubię z moich trzech łazienek:) jeśli chodzi o tę firmę ogrodową, to rzeczywiście macie pecha, chociaż wydaje mi się , że ogólnie brakuje dobrych firm ogrodniczych, ale może teraz już będzie ok:) Pędzicie z tą budową niesamowicie i chociaż Tobie się wydaje, że miałaś przestój to dla nas to i tak jest zawrotne tempo, zdrówka dla Julci i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.02.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Uściski dla Julci- dzielna dziewczyn, że zwalczyła (prawie), choróbsko:rolleyes: Płytki, sama wiesz, że efekt będzie zajefajny:P- czekam na wykończoną łazienkę Biznesik - jestem bardzoo ciekawa co to, Ty to umiesz podkręcać ciekawość:P Wczoraj poszłam do nas na górę (nie wykończoną zupełnie, gołe ściany, kable itd) i powiem Ci, że poczułam takie motyle w brzuchu, że czeka mnie jeszcze urządzanie tych kilku pomieszczeń :rolleyes: a Ty to dopiero się cieszysz co Cię czeka na wiosnę:wiggle: Miłego weekendu - do poniedziałku (nie będę mieć netu u rodziców na wsi;)) pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.02.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka,można już gratulować stropu ??????? Płytki świetne Ależ jestem ciekawa ,co za interesik wymyśliłaś ,sama ciężko dumam nad swoim -ale mam na to jeszcze 3 lata Buziaki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 01.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Karolinko ciekawa jestem co wymyśliłaś plytki swietne...już nie mogę doczekać się łazienki, pewnie będzie jak zawsze ...tempo godne Ciebie...dobrze ,że z Julcią lepiej Edytowane 1 Lutego 2013 przez Tamara1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 01.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No ty to umiesz podsycac ciekawosc ale czekam cierpliwie co to za interesik ci chodzi po głowie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 01.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kochana trzymam kciuki za realizowanie biznesu(mam nadzieje że wkrótce zdradzisz co nie co):wave: Powiedz mi jeszcze czy przy wannie wolnostojącej gdzies stawiasz kosmetyki do mycia? wiem że najlepiej jak wszystko jest pochowane,ale czy nie denerwuje cie że trzeba wszystko wyciągać przed kąpielą,jak sobie tym radzisz? masz moze w planie tam jakas półke ? pytam bo bardzo mi się podoba taka wanna ,ale czy jest praktyczna? Pozdrowionka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 01.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witaj serdecznie, ale dajesz czasu tornado to przy Tobie odpada.Mam pytanie bo jak sie okazało będziemy miały taką samą kostkę identyczną ja miałam ją zamówić w grudniu ale się przeciągneło w czasie i chce zamawiać teraz tylko proszę powiedz mi ile płaciłaś za m2 bo nam oferowali u nas 59 zł. i chciałabym mieć porównanie oczywiście w zimie bo w sezonie letnim ta kostka jest droższa jesteś zadowlona z tej firmy? wolałabym na miejscu bo łatwiej zwrócic a firma u której chce kupic jest dość elestyczna ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Słonko cześć No wiesz, nie wiem jak ale można sponatnicznie kupić płytki zazanczam,ze z wizją ostateczną tej łazienki miałam własnie największy problem No ale mam już ja z głowy teraz dopieszcze szczegóły i będzie OK Firma działalność zacznie w marcu, a strona dopiero zaczyna sie robić LauraF hej Okap to CIARKO ale jaki model nie pamiętam kupiłam na ceneo. Paneli jeszcze nie kupiłam, decyzji jeszcze nie ma ......... Musze sie wziać za ten temat!!! pozdrawiam Venus hej Ciesze sie ze płyteczki się podobaja Ja lubie szybkie zakupy *Kasia* Z Julcią Już duzo lepiej, .... chociaz jeszcze czasami kaszle.... No z firmą porażka.... dla mnie umawianie się z kientem , nie dotzrymowanie umów, bez uprzedzenia, poinformowania ( a to naprawde zajmuje 30 minut a firma wychodzi z sytuacji z twarzą) jest nie do przyjęcia.... podjecie się wykonania projektu, gzie realizacja ma zamnknąć sie w konkretnej kwocie, a po prawie 2 miesiącach zrobienie koncepcji na dwukrotność tej kwoty, to porażka ............ Jestem po spotkaniu z inną firmą, narazie nic nie mówię, pod koniec przyszłego tygonia kolejne spotkanie i konkrety, pierwsze pozytywne Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts