snoszi 15.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jeśli się okaże że ta tapeta tam jest i to w takiej cenie to będę w ciężkim SZOKU Mnóstwo sklepów z tapetami nadal ma na stronie głównej te tapety i to ze starą ceną po 506 zł a jak się dzwoni to się okazuje, że już bardzo dawno temu została wyprzedana Myślisz, że przy kremowych/beżowych kaflach podłogowych będzie widać zieleń co do koloru to trudno mi powiedzieć czy będzie pasował bo to taki dziwny, trudny do opisania kolor. Jak uda mi się do nich w nast. tyg wybrać to bez względu na cenę (nadal wierzę w cuda) zrobię Ci fotkę jednego i drugiego koloru i będziesz miała porównanie. Tylko nie wiem jak te fotki wstawię bo z tym wszystkie początkujące maja problemy hi hi. Ale obiecuje, że jak się czegoś dowiem to się odezwę. A Karolina zaraz nas pogoni za zaśmiecanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Niestety muszę podjąć decyzję do jutra ale dziękuję Ci za pomoc Jutro będę miała zdjęcie tej oliwki ale chciałam zapytać o zdanie kogoś kto widziałm ten kolor "na żywo" bo wiadomo fotka pewnie nie odda w pełni odcienia. Myślę, że Karolcia nam wybaczy Jeśli będziesz miała problemy z wklejaniem zdjęć to daj znać chętnie Ci pomogę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.02.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Karolina to łóżko to najpiękniejsze jakie do tej pory widziałam, jest booooskie:jawdrop:Też chcę takie:bash: Napisz mi proszę na priv gdzie zamówione no i cenę jeśli to mozliwe, pozdrawiam i miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 karolka cześc / my dziś mamy imprezowy wieczor.... u nas... probuję coś szykować .... ale do 14 nie ma wody. Ogłosili to megafonem o 7.40. nałapałam wody i poszlam spać do 10, 15:eek::eek::eek: ale i tak nic nie zrobie bez bieżacej wody, więc coś pomału szykuję i oglądam Kowalczyk:D7 ---------- łózko :jawdrop::jawdrop:bardzo oryginalne. podoba mi się:yes::yes: ja bym dala ciemne grafitowe ściany do niego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 16.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 No No Karolinka mury pięknie pną sie do góry !!! Jeszcze tylko Dach i poleci jak z płatka !!!! Łóżko super jęsli można to też poprosze o namiary !!! Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.02.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Karolinko początkowo myślałam patrząc na zdjęcia że to wklejone zdjęcie łóżka Gumisiowej Później zauważyłam że różnie się trochę zagłówkiem Wiesz, że bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Łóżko śliczne - szkoda że nie pokazałaś całego:D Ale rozumiem, że już korzystacie z niego:D Wiem wiem- cała sesyjka będzie już w nowej sypialni :hug: Teraz dopiero widzę, że Wy będziecie mieć willę a nie domek:yes: Będziesz miała co urządzać i sprzątać:D :hug: p.s Karolcia obiecałaś mi kiedyś coś w PDFie i nie dostałam jeszcze:D:D, wredota ze mnie co nie-że przypominam:lol2: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dotarałam naraszcie do komentarzy Julka zasneła dosć szybko, a ja się na chwilkę położyłam do nowego łóżka i znowu zasnełam Potem pogaduchy telefoniczne z Saly no i zaraz musze wychodzić z domu, wiec wpadłam na chwilkę Zacznę od końca Madziulka domek spory, ale nie jest wielki Duża jest sypailnia bo ok 34m2 ale odpadnie 5-6m2 na garderobę Kochana dzięi,ze przypominasz, bo ja obiecałam i zapomniałam wstyd! Obiecuje wysłać dziś wieczorem, ale mozesz jeszcze przypomnieć Z łóżka korzystamy Ostatnie miesiace spaliśmy na materacu (łóżkowym) no i teraz mam wrażenie ,ze sie w nocy sturlam z łóżka i chwilami wydaje mi sie,ze śpie na piętrowym Jest wielkie bo wezgłowie ma 220cm no i jest wysokie, nawet sam stelaż jest wysoko, wyżej zdecydowanie od poprzedniego i na żywo sprawia wrażenie ogromnego łóżka, mimo,ze sam materac ma 280x200cm Buziaki ogromne Śleżanka no bo łóżko mega podobne do naszej Gumisi, choć ciut inne Z łóżka jestem bardzo zadowolona Miało wyglądać ciut inaczej ( napisze wieczorem o co chodzi ) no ale olewam sprawę Zuziu, wieczorem wyślę namiar Więźba przyjeżdza za tydzień No ale zobaczymy czy uda się w tym tyg zalać strop bo zapowiadają śnieg monia no to masz wesoło Bez wody masakra, mam nadzije,zę już po awarii Ciesze sie,ze Ci sie podoba U mnie sypailnia ma być generalnie jasna, złamany krem, a łóżko będzie jedynym ciemniejszym akcentem, plus jansoszare oświetlenie, almpki nocne i lapa głóna z poprzedniej sypialni Buziaki i miłego wieczoru!!! anakris dzięuję Oczywiscie namiarem się podzielę tylko wieczorkiem, bo zaraz musze zmykać Buziaki ogromne Ślężanka, snozi czujcie się jak u siebie, gadajcie do woli ja miałam tapete z buźkami w której tło było jaśniuteńko szare/beżowe no taki ciepły szary lub chłodny beżyk Napewno nie oliwokowy Ja bym chba nie ryzykowała .... i szukała dalej.... Ja za rolkę płaciłam ok 1000zł. rolka starczyła idealnie na ściankę 155cm szerokosci i 275 wysokości, tzreba pamiętać,ze jak się dopasowuje wzór to jest dużo odpadów tapety . Buziaki Uciekam bo Julcia mnie juz za rękę ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 16.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Karolina boskie łóżko, naprawdę piękne, podziel się namiarem i ceną na privku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 16.02.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Łożko poprostu piękne! Ja też się chciałam przypomnieć odnośnie mebli ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.02.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jest wielkie bo wezgłowie ma 220cm no i jest wysokie, nawet sam stelaż jest wysoko, wyżej zdecydowanie od poprzedniego i na żywo sprawia wrażenie ogromnego łóżka, mimo,ze sam materac ma 280x200cm takie wielkie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ivi hej Nie no coś Ty mój błąd materac 180 x 200 a nie 280x200 szerokosć wezgłowia 220cm, 10cm ma obudowa wokół materaca i materac 180cm szerokosci. sylwiam hej nie dałam namiaru na meble ogrodowe??? To juz wysyłam info... Ciesze sie,ze łóżeczko się podoba ]Milena 7770 Hej wyśle info na priva, bo łóżko nie pochodzi ze sklepu a było robione na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.02.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Hej Kochana, jak tam weekendzik mija? Łóżko fajne, mam nadzieje ze wygodne, a domek z tygodnia na tydzień piekniejszy, już sobie zamawiam pokój gościnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Hej mariolili Mówisz i masz Pokój zaklepany Jak tylko bedziesz miałą ochote zapraszam w goscinę Weekendzik mija szyyybko Nawet jutro kilka spraw do odhaczenia A ja dumam nad pogodą w nadchodzącym tygodniu.... temperatura mi niestraszna byle śnieg nie padał CO tam u Ciebie ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 16.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Karola,nie nadążam za Tobą, z dnia na dzień zakupy coraz większe, jestem ciekawa krzesełek Julci,jak dojdą napisz jak wykonanie i ogólne wrażenie. Łoże meeegggaaa !!! Trzymam kciuki za pogodę w przyszłym tygodniu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 17.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Karolka łóżko pierwsza klasa:yes:, piękne. Jak położyłaś poduszki, to dopiero widać jakie jest ogromne. To jest dopiero wygoda:yes:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo fajne łóżka Karolcia kupiłaś, zagłówek pierwsza klasa Pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.02.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 hej mal26 Krzeseła już przyszły 2 dni temu Nie miałam czasu pyknąć im zdjecia "na żywo" Wydają sie bardzo fajne A zakupy... no cóż powoli zbieram rzeczy do nowego domu, bo potem nie bedzie czasu Buziaki i miłej niedzieli doranna hej Ciesze sie,ze się podoba Łóżo jest wielkie a ja takie lubie Narazie jestem z niego mega zadowolona Pozdrawiam Hej Daila Dzięki Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 karolka impreza udana do 2,30 ze sprzataniem z grubsza:D wodę włączyli o 16. pojechalam ugotowac strogonowa do teściowej:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.02.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Karolinko-idziesz jak burza-ja nic nie pisze bo nadal zdycham:bash::bash: Ale widzialm lozko i jakos mi tak cos przypomina:D-prawie tak fajne jak moje:lol2::lol2: Sciskam cala rodzinke i zdrowka zycze:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts