Saly 26.02.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej Łóżeczko cudowne, wspaniałe HAZELEYES myślę że to będzie produkcja seryjna i posypią się teraz zamówienia:yes: Bo takiego cuda próżno szukać w sklepach gdzie oklepane i tradybcyjne wzory Jak ja zazdroszczę Wam tego Lublinowego spotkania:yes::yes: Karoluś - fotel do gabinetu extra Bardzo mi się podoba Całusy zostawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hazelko jak to co napisać ??? Że dalej będziesz tworzyć cuda, a dla forumowych koleżanek będzie jakiś mały rabacik Mam nadzije,że z brzuchem G. lepiej bo normalnie bedę mieć wyrzuty sumienia .... Kurcze po akcji wnoszenia nie było mowy o naszym wypadzie na Starówę na normalny obiadek .... no nic nadrobimy następnym razem A co do filmiku byłby jaja, bo nikt by nie uwieżył na słowo :lol2::rotfl: Swoja drogą to łóżo waży ze 120kg :eek: Oluś podaj maila na który generalnie można do Ciebie pisać w sprawie zamówień, bo ja dostałam kilkadziedsiąt zapytań na priva Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cześć Anusia Łóżeczko baaardzo mi się podoba, już czekam na kolejne mebelki od Oli Swoja drogą czuje,ze sama zamówisz u MOJEGO PRODUCENTA troche mebelków do nowego domu Dobrze,ze forumowy zjazd nadchodzi .... ale juz wiem,ze ta jedna nocka to będzie za mało żeby sie nagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karola na wizje lokalna sie pisze i lozko Julci rezwrwuje:D Przyznaj sie gdzie dzis spalas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Co to za historia z lozkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karolka przyszłam o poradę jako, że przerabiasz 3ci raz to samo. Jak widzisz ewentualną sprzedaż domu z kredytem hipotecznym? bo nie wiem czy Was taki proces dotyczyłchodzi mi o to, że kredyt mamy na bardzo dobrych warunkach bardzo, bardzo - ewentualna sprzedaż domu i spłata z tego kredytu spowoduje, że na nowy i tak musiałabym wspomóc się kredytem. Zastanawiam się czy da się przenieś kredyt na nową nieruchomość Na razie gdybam - ale ciekawość jest silniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.02.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karolka przyszłam o poradę jako, że przerabiasz 3ci raz to samo. Jak widzisz ewentualną sprzedaż domu z kredytem hipotecznym? bo nie wiem czy Was taki proces dotyczył chodzi mi o to, że kredyt mamy na bardzo dobrych warunkach bardzo, bardzo - ewentualna sprzedaż domu i spłata z tego kredytu spowoduje, że na nowy i tak musiałabym wspomóc się kredytem. Zastanawiam się czy da się przenieś kredyt na nową nieruchomość Na razie gdybam - ale ciekawość jest silniejsza. Hej Ja przerabiałam podobą historię 1. za zaliczkę szeroko rozumianą prawdopodobnie będziesz musiałą spłacić kredyt bo nikt domu z hipoteką nie kupihttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/sad.gif a i jak nowi właściciele będą chcieli wziąć kredyt do hipoteka musi być czysta 2. Jeśli nowa inwestycja będzie rozpoczęta - to jest jakaś szansa przeniesienia Ale jak nic nie będzie to kredyt hipoteczny odpada bo nie będzie na czym tej hipoteki ustanowićhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/frown.gif Także najprędzej kredyt trzeba bedzie spłącić a potem ewentualnie starać się o nowy ( NIEZBYT FAJNE WARUNKI TERAZ I DUUUZO OBOSTRZEŃ) Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cześć Anusia Łóżeczko baaardzo mi się podoba, już czekam na kolejne mebelki od Oli Swoja drogą czuje,ze sama zamówisz u MOJEGO PRODUCENTA troche mebelków do nowego domu Dobrze,ze forumowy zjazd nadchodzi .... ale juz wiem,ze ta jedna nocka to będzie za mało żeby sie nagadać Wiesz że gadanie to nasza specjalność A Ola niech się juz szykuje na mój najazd zamówieniowy Niech tylko będę mogła juz planować Nowy Domek to roboty jej nie zabraknie A po Twojej opinii taki FACHOWIEC to skarb !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Saly dzięki - kredyty teraz są na takich tragicznych warunkach, że za ten sam brany w 2010 roku rata wychodzi ponad 1000 zł więcej.Trzeba będzie się wstrzymać w takim razie na kilka lat albo sprzedać działkę i spłacić tym kredyt.Dziękuje za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.02.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Saly dzięki - kredyty teraz są na takich tragicznych warunkach, że za ten sam brany w 2010 roku rata wychodzi ponad 1000 zł więcej. Trzeba będzie się wstrzymać w takim razie na kilka lat albo sprzedać działkę i spłacić tym kredyt. Dziękuje za wyjaśnienie. No wiem z tymi kredytami to masakra teraz:-( Trzeba sobie przeliczyć Choć pomysł sprzedaży domku i kolejnej budowy rozumiem doskonale i popieram:-)))) Oby tylko nie stracić a zyskać Pozdrawiam ciepło Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tosiu ogromne gratulacje!!!! :wave: Suuuper,że tak ważny etap za Wami zazdroszczę bardzo, ale TAK POZYTYWNIE U nas wieźba wchodzi dopiero powolutku w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 mariomili no spałam grzecznie w swoim łóżeczku Julka jeszcze spała w swoim starym, bo nowe dopiero dzisiaj za sprawą 4 silnych panów w firmy przeprowadzkowej trafiło wąskimi schodami na piętro domu Ale łozko bajeczne jest Madzia sprzedawałam też z kredytem Zaliczka dana podczas umowy przedwstępnej notarialnej spałcany był kredyt i wtedy nowy właścielie nabywa nieruchomość bez obciążenia. Można zrobic tez tak,że kidy klient kredytuje większą kwotę, baknk udzielajacy mu kredytu, kwotę obciążenia hipotecznego przelewa nie sprzedajacym a na konto banku w którym osoby sprzedające miały kredyt. Hipotekę mozna przenieść na inną nieruchomosć, ale tutaj duża część intrpretacji leży po stronie banku, bank musi wyrazić zgodę i przekalkulowac, czy nowa nieruchomosć (działka, mieszkanie, dom) jest dobrym zabezpieczeniem dla kwoty kredytu. Trzeba dowiadywać się indywidualnie ale nie ma rzeczy niemożliwych Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Wiesz że gadanie to nasza specjalność A Ola niech się juz szykuje na mój najazd zamówieniowy Niech tylko będę mogła juz planować Nowy Domek to roboty jej nie zabraknie A po Twojej opinii taki FACHOWIEC to skarb !!!! bez kitu trafił nam się skab, wiec trzeba z tego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Łóżko genialne:yes: Sama bym w nim chętnie spała, a m na ziemi:lol2: Córcia -sama wiesz:D:D:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No obfociła za dnia wreszcie to łoże :lol2: Ono jest jak z bajki, a już z tymi wszystkimi podusiami, wałeczkami,misiami nic tylko się walnąć i spać. Tak sobie myślę, że może teraz Julcia na takim łóżku pośpi przynajmniej do 7 co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karolajna łóżeczko cudowne :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 26.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karolka łóżko pierwsza klasa, marzenie każdej dziewczynki:yes: Julka jest taka malutka na tym wielkim łożu, no ale dzieci szybko rosną Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 26.02.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie, no po prostu widok Julki na tym łóżeczku po prostu mnie "rozwalił" - już dawno nie widziałam tak szczerze uśmiechniętej buzi u dziecka:lol2:, widać, że się cieszy niesamowicie!!!! Sama słodycz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.02.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karola jestem pod takim :jawdrop: wrażeniem łóżeczkowym Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karolciu przybywam z opóźnieniem Zaliczam spadek formy Powinnam podjąć parę decyzji budowlanych a jakoś nie mam weny Gratuluję zalania stropu Bardzo się cieszę że pogoda jest dla Was łaskawa:yes: Oby tak dalej - trzymam mocno kciuki! Zakupy świetne jak zawsze Łóżeczko Julci BAJECZNE Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts