doranna 13.03.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Karolka ty sie trochę oszczędzaj:yes:, zdrówka dużo życzę. Jejku jak dom pięknie wygląda z dachówką i oknami:jawdrop:. Ja uwielbiam takie wielkie przeszklenia, z myciem ich trochę gorzej . Ale efekt wszystko rekompensuje. Teraz dopiero doczytałam, że przez tyle czasu musieliście sobie radzić agregatem:bash:. Więc ciesze się, że wam prąd podłaczyli. Julka jak zwykle super wygląda z tymi kwiatami, jak każda kobieta je uwielbia. Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.03.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Karolciu, jak sie juz czujesz? Wypoczywaj i sie wygrzewaj-bo musisz miec duzo siły na dalsze etapy,Kochany nasz Strusiu Pędziwiatrze (hmmm, czy a by na pewno tak to sie odmienia?) Venusek ma w kazdym razie miszcza za to okreslenie:D buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Czesc Karolek Jak zdrowko? Dom z oknami wyglada bosko:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hej Karolka jak tam zdrówko dzisiaj , Juleczka malutka kobietka a taki wielki bukiet dostala Karolinko jak znajdziesz chwilke to zaglądnij prosze do mnie mam tam pare dylematów m.innymi co zrobic zeby nie przesłodzic chetnie poznam twoja opinie , bo sadzac po kolorach łóżeczka i dodatków twojej córci to w podobnych kolorkach bedziemy urzadzac pokoiki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.03.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hej Emilko Dzięki zdrówko lepiej pod tym kątem,że od soboty tak silny atak jak wtedy się juz nie powtórzył Ale pobolewa mnie cały czas i napewno wyleczone te jajniki nie są Jutro prawdopodobnie będę miałą wizyte u mojego lekarza i zobaczymy co dalej.... Buziaki wielkie ZUZIA hej ZObaczymy co jutro powie lekarz, no ale na tym antybityku się nie skończy napewno Kochana juz odwiedziłam Twój domek skrobnełam małe co nieco Ale muszę na spokojnie przejrzeć, bo tyle juz naskrobałyście,ze W każdym razie zapowiada się bardzo pzrytulny dom!!! A pokoje dzieci będą bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.03.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Emi Madziulka dzięuję No wiesz, ja w kwestii przyszłych wspólnych wnuków mam takie samo zdanie Więc jestem na TAK Doranna hej Dzięuję Ci baaardzo Ja czekam na jutrzejsze popołudnie kidy to wszystkie okna bedą na swoim miejscu, no i brama garażowa Mimo,że do pełnego szczęścia bedzie brakowało drzwi wejściowych, ale te docelowe bedą montowane dopiero po wylewkach... czyli w drugiej połowie kwietnia... A ja juz czekam na elewację A brak prądu rzeczywiscie nie ułatwiał nam budowy, no ale juz jest i to najważniejsze ściskam Hazelko wariacie Strusia odmieniełaś poprawnie Jutro wizyta lekarska i będzie wiadomo co i jak Drugi antybiotyk na bank, byle tylko w takbeltkach w domu, a nie dożylnie w szpitalu nie.... no nie biorę tego pod uwgę Buziaki producencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Karola okna prezentują się woooooooooooooooow Dbaj o siebie zabiegana kobieto!!!! Przepraszam że tak krótko, ale dopadło mnie jakies zmęczenie materiału i mimo drzemki w dzień jestem senna jak niedźwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bardzo dziękuję za życzenia, z córcią już troszkę lepiej:) Karolinko Ty też się trzymaj, powodzenia jutro u lekarza, na pewno będzie dobrze, przecież Ty nie masz czasu chorować Pozdrawiam serdecznie, A:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Karolina, chciałam tylko napisać że okna wyglądają booosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Karolka leżysz? Wypoczywasz? Bo nowe, dzisiejsze foty są (to że super już pisałam), ale dupsko Ci sprać miałaś leżeć!! No chyba, że małżonka wysłałaś na sesję- w takim razie przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ohhh świetnie się te okna prezentują!!! Nie mogę doczekać się już Waszej elewacji;) kiedy planujesz ją robić Karolciu?My właśnie mamy ją robić,ale ta pogoda Mam nadzieję,że w kwietniu już położymy ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.03.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Karola już okna ?? Świetne są mam wrażenie, ze pogoda Was nie dotyczy i tyle zakupow, ktore juz zrobilas - szok gdzie Ty to przechowujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Karolka , czekam na wieści zdrowotne http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sad.gifZdawaj relację szybciutko bo zniese jajo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.03.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Karolka , czekam na wieści zdrowotne http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sad.gif Zdawaj relację szybciutko bo zniese jajo! I ja też czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza. 14.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej od jakiegoś czasu przeglądam forum i trafiłam na sąsiadkę - ja też z Lublina. To mój pierwszy post tutaj, ale uznałam, że muszę się zarejestrować, aby napisać Ci jak bardzo Was podziwiam, że zdecydowaliście się na trzecią budowę. My z mężem nawet nie zaczęliśmy a już mamy dość - przeprawa z niekompetentnym, nierzetelnym a przede wszystkim zupelnie niepoważnym biurem projektowym (mimo że z polecenia) odebrała nam całą radość z decyzji o budowie swojego domu. Nie wiem jeszcze w którym miejscu na forum mogę przestrzec uzytkowników przed tym "pożalsięboże" architektem.W każdym razie dzis (podobno, bo już mu w nic nie uwierzę) zostały zlożone dokumenty o pozwolenie na budowę. Jak tylko ją otrzymamy chcemy ruszyć z budową. Aż strach sie bać co nas jeszcze może czekać. Będę do Was zaglądała. Jesteś kopalnią inspiracji a w dodatku mam chyba podobną wizję wnętrz. Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Tez przyszłam zapytać o zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 14.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 I ja zdrówka życzę okna super ogromne,a taka kabina w łazience to fajna sprawa my taką mamy i jestem mega zadowolona,myję ją jak biorę prysznic,żadnych szybek,żadnych zakamarków same kafle i nic więcej,już widzę jaka będzie piękna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jak po wizycie u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hej Karolinko pozdrowienia z zasypanej małopolski ale na lubelszczyznie tez podobno nie za fajnie dlatego przynosze troszeczke wiosny, bo ja juz na ten snieg patrzec nie moge http://img521.imageshack.us/img521/462/images1qih.jpg Uploaded with ImageShack.us Ale domek z oknami juz pieknie wygląda i dziury nie strasza tylko to mycie kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts