anakris 15.05.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Karolciu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.05.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Karolka, miłości Wam życzę Reszta przyjdzie sama. http://img.sadistic.pl/pics/4146edae3b28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.05.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aga, Narendil dziękuję baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 15.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Moja droga życzę Wam wszystkiego Naj Naj - OCEANU SZCZĘŚCIA. Moja mamusia mówi, że życzy się tylko szczęścia i uważam, że ma rację, bo przecież człowiek szczęśliwy ma wszystko czego potrzebuje, każdemu coś innego zapewnia szczęście (miłość, zdrowie, pieniądze, dzieci ...) a dla innego może coś nie mieć znaczenia - temat rzeka W TYM DNIU UŚCISKI DLA CAŁEJ TRÓJECZKI !!! U mnie w sierpniu 11 rocznica nawet nie wiem kiedy to zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 15.05.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) Wszystkiego co najcudowniejsze Wam życzę i oczywiście niekończącej się miłości... Ps. pamiętam doskonale budowę Benia i przygotowania do ślubu ... Przepraszam że tak sporadycznie się odzywam:oops:, za to codziennie zaglądam i kibicuje:yes: Edytowane 15 Maja 2013 przez Dominika i Łukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.05.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Karolka, Wasza budowa jest jak piękna powieść, od której nie można się oderwać Czytam i czytam bezustannie Gratuluję postępów na budowie! A dziś życzę Wam, abyście byli szczęśliwi Wszystkiego dobrego! http://www.zdjecia-zwierzat.com/n/biedronka-aka-slonce-kwiaty-biale.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.05.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Karolcia G:DR:DA:DT:DU:DL:DU:DJ:DĘ Miłego świętowania:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.05.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 "Podróżą każda miłość jest"Dlatego życzę Wam szczęśliwych podróży do kolejnych pięknych jubileuszy.Nieustajacej miłości ,zgody ,radości na wspólne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 15.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 GRATULACJE!! życzę Wam dużo szczęścia,miłości i samych radosnych chwil!:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.05.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Karolinko niech Wam słońce zawsze świeci,a miłość i radość będą wskazówką szczęśliwej, wspólnej drogi do następnych Jubileuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Gratulacje wielu lat w miłości, szczęściu i wzajemnym szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Korolka, szok! Dopiero 3 lata po ślubie? Ja zawsze zapominam że Ty taka młodziutka jesteś tylko jak widzę Twoje zdjęcia, to się zastanawiam kim jest ta dziewczyna no bo nie chyba nasza Karolka, która przecież buduje 3 dom.... kiedy, jak.... Ty naprawdę masz jakieś turbo wmontowane, właśnie w takich chwilach wierzyć się nie chce, że można tyle zdziałać w trzy lata Ja również życzę Tobie kolejnych takich rocznic przez długie, długie lata obchodzonych tak jak te pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Karolinko,wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Janiela, Dominika, Nelcia, Madzia, Fajna kobieto, anso kakusku , Venus, isa, Ola Baaaaardzo dziękujemy :hug: isa tak trzy latka nam stukneło a razem jesteśmy 5 lat Działke pod budowe kupiliśmy na rok przed ślubem i na 2 tyg. przed ślubem zamieszkallismy w nowym domku, boshheee ale tam był sajgon, ślub wykończenówka, chwile wczesniej powazne problemy zdrowotne ... no ale daliśmy rade Generalnie u nas zawsze dzieje się sporo i szybko Nawet jak się poznaliśmy to po 2 tygodniach wydawało nam się,ze znamy się od zawsze zamieszkaliśmy razem po 6 tygodniach znajomości, zaręczyliśmy się po niespełna 4 miesiącach znajomosci, a ślub był rok i osiem miesięcy od naszego pierwszego spotkania, wiec chociaż ślub był późno Gdyby nie budowa w miedzyczasie, to mogłabym powiedzieć,ze było na spokojnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 16.05.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Również dołączam się do gratulacji z okazji rocznicy ślubu i życzę wspaniałych chwil razem Chciałabym Cię zapytać o kilka rzeczy, jeśli oczywiście nie będziesz mi miała za złe tzn. jaką macie wysokość w garażu, u nas wychodzi 2,90 ale ze schodkami z garażu do domu albo ok.2,60 bez schodków-zastanawiam się czy te 2.60 wystarczyłoby przy wyższym samochodzie aby uniknąć schodów, jak myślisz? a odnośnie domu na starość to rzeczywiście parterówka jest najlepsza dlatego my zdecydowaliśmy się na sypialnię na dole, a dzieciaczki na piętrze, do momentu wprowadzin możliwe, że będą już samodzielne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 16.05.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Karola, nie było mnie kilka dni i co ???? szczęka opada !!! dosłownie:) pędzicie to mało powiedziane, wszystko wygląda cudnie i nie ma się do czego przyczepić.Kominek widzę podciągnięty do góry i od razu lepiej to wygląda. Meble Julci cudowne, na jaki kolor przemalowałaś w końcu stolik? albo jaki masz w planie? 5 tyg i 2 dni powiadasz??? stawiam,że zmieścisz się co najmniej w 5 :lol2: Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy, u nas w tym roku będzie 7 lat po ślubie,a ....14 razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.05.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 To chociaż w jednej kwestii byłam szybsza od Ciebie :rotfl: Bo my zamieszkaliśmy razem po 2 tygodniach :lol2:,a ja wtedy nawet 20 lat nie miałam ,rodzice rwali włosy z głowy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.05.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Karola czy w dzienniku padło słowo PRZEPROWADZKA JEZUSIE LECISZ JAK BURZA a ja mam pytanko, na ostatniej stronie dziennika jest kamień, to elewacyjny, jak się nazywa i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.05.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 UDANEGO WYJAZDUUU :yes: Odpocznijcie, nacieszcie się sobą i może z jakimś dzidziusiem wróćcie :lol2: Dom duży więc czas go zacząć bardziej zapełniać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.05.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Wracam z galerii i przez jakiś czas będę wyglądać tak :jawdrop: Bosze,przecież Wy zaraz będziecie mieszkać Pięknie już jest ,a co będzie potem -fju fju p.s.udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts