ida2 09.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Karolina oczywiście idziecie jak burza Efekty imponujące Na dole kładliście jeden wzór paneli czy desek?? Jak znajdziesz chwilkę możesz napisać nazwę? Podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 09.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wszystko jest super!!! :eek: Ślinię się do zdjęć Twego domku:lol2:, zwłaszcza, że musiałam wywalić u siebie ekipę na etapie fundamentów:mad:, tak więc WIELKI SZACUN za ogarnianie budowalnego chaosy w TAKIM TEMPIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 09.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jeszcze jedno pytanko: opowiedz mi w wolnej chwilce o tej czarno-złotej, dużej lampie wiszącej z West - jak ma się jakość do ceny itd., warto nie warto kupować? Kiedyś była ponownie na west, ale cena była ciut przytłaczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Karolciu zdjęcia widziałam:yes: będzie pięknie, moc siły na ten tydzień, pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jak "cieplutko" zrobilo sie w domku dzieki tej podlodze.A wchodzaca zielen przez te duze przeszklenia jest obłedna Karolinko jak juz sie przeprowadzisz to bede miala jeszcze kilka pytan ale teraz nie zawracam glowy przy tej ostatniej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Karolcia to będzie kolejna mega chata :yes: Coraz więcej widać, a co dopiero przed nami..... :D Niedawno w Piotrkowie po raz pierwszy widziałam Dom z klasą : Poznałam od razu bo jest taki charakterystyczny, a po za tym Twój dom widziałam już tyle razy, że znam go na pamięć Dodatkowo tamci ludzie wybrali identyko elewację jak na zdjęciach z "katalogu" więc tym łatwiej poznać Ogrodzenie też mają w Twoim stylu:yes: Na żywo robi jeszcze większe wrażenie:yes::yes: Kochana A jak Ty się czujesz?:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.06.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Karola zostawiam zachwyt nad nowymi zdjęciami I życzę dużo siłek i energii na cały zabiegany tydzień . Już niedługo będziesz pić kawkę na tarasiku i odpoczywać Rany całkiem niedawno pisałam Ci to samo zdanie o poprzednim domku Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 10.06.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam się! Dom cudny, jak zaczynaliśmy pomysl z budowa to pierwszym katalogiem który kupiłam był katalog domow z wizja i z klasa podobal mi się najbardziej. Potem się okazało ze takiego nachylenia nie możemy mieć. Może następnym razem, ale to musimy mieć dwa razy więcej kasy Mam pytanie oczywiście , wiem ze to trudny okres ale mam tylko jedno male - w holu to aquaformy? Jakiej wielkości? Masz może jakies dobre zrodlo zakupowe?? Sily zycze na koncowce!!! Jest pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.06.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Cześć kochane Za chwileczkę muszę wychodzić z domu na budowę, .... u nas BOSKIE słońce, gorąco piekne lato Tak na szybciutko odpowiem... Białe tuby w holu na parterze i piętrze to Massive nero link, przypadkowy, akurat do czarnych http://www.ceneo.pl/6492984 Ktoś prosił o namiar na tapeciarza jestem z niego bardzo zadowolona tel.693 347 502 Pozdrawiam i uciekam bo za 20 minut mam momntaż drzwi wewwnętzrnych Dziękuje,ze zagladacie ... i że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISMADZIK 10.06.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dzięki wielkie Karolinko za numer do tapeciarza!!! Pozdrawiam i kibicuję Ci dalej w Twoim budowaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Karolcia :hug: życzę wspaniałej słonecznej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 10.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Hej, Karolinko,podłoga piękna,patrząc jaki dała efekt,to nie wiem czy nie zrezygnuję z płytek.Bateria wolnostojąca super,powiedz gdzie ją nabyłaś,i ile centymetrów.masz odsuniętą wannę od ściany? Edytowane 10 Czerwca 2013 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 10.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Karola już widzę Twój domek:yes: będzie cudnie:yes: życze dużo sił.. to już ostatnia prosta:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.06.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hejka Karolciu jak znajdziesz minutkę skrobnij mi na priva ile płacicie za m trawki z rolki, buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 10.06.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Karolka czasu mało a roboty pełno jak widze ale pomyśl sobie że już za kilkanascie dni czeka cie PARAPETÓWKA :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.06.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Musialam drugi raz otwoerac dziennik bo sie wszystko pokazalo oprocz goscinnego i oscieżnicy :lol2: Karolinko super że wyrobiliście się z przeprowadzką przed wakacjami-będziesz mogła w upalne lato delektować się drinkami na WŁASNYM tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karola pędzicie i to jak mnie najbardziej smuci, że jak już zamieszkacie to nie będziesz pisać na fm pewnie Wszystko wygląda super, bardzo podoba mi się pokój Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 11.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dawno się nie odzywałam ale staram się śledzić dziennik regularnie. Co zajrzę to zbieram szczękę z podłogi:) Postępy są imponujące. Możesz napisać co to za cudo wisi w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.06.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karolcia robi się WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karolka lampa w jadalni... po prostuuuuuuuuuuuuuuu - cuuuudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts