ania_zet 16.06.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Gratuluję przeprowadzki! Ależ macie pięknie!! Z ogromną niecierpliwością czekam na zdjęcia salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 16.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 JA również gratuluję ekspresowej przeprowadzki i niesamowitego tempa budowy.Obserwowałam budowę 2 i 3, niestety nie zdążyłam z budową nr 1, a teraz zdjęć już nie widać, ale znając twój gust, na pewno było pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 16.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karolina Gratulacje z okazji przeprowadzki, jak mówiłaś tak zrobiłaś. Wszystko super wygląda, pokój Julki cudny, tak samo reszta , no i taras BOSKI !!! Aż chciałoby się usiąść z jakimś drineczkiem i książką. Odpoczywaj i odzyskuj siły, mam nadzieję, że teraz będziesz nam doradzać w zmaganiach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karoluś ślicznie garderoba z bucikami :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karola super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 oo ja pier..... ! mowę mi odjęło :jawdrop: jutro coś mądrzejszego napiszę jak przetrawię - ale to najpiękniejszy dom jaki widziałam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 16.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Aż nie wiem co napisać... PIEKNIE-PRZEPIEKNIE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 16.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 oo ja pier..... ! mowę mi odjęło :jawdrop: jutro coś mądrzejszego napiszę jak przetrawię - ale to najpiękniejszy dom jaki widziałam:jawdrop: dokladnie:) pod kazdym słowem sie podpisuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 16.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nie było mnie 3 dni a Ty zdążyłaś się już wprowadzić! Wszystko mi się podoba, jest po prostu pięknie! Gratuluję przeprowadzki, gustu, organizacji i energii. Pozdrawiam i czekam na resztę pomieszczeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 16.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Jest pięknie Karolinko Ty to chyba czarodziejką jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 fajowe buciki;) jedne za wysokie , bo się przewrociły na polce;) Super......fajnie. szafka rtv Hazelkowa super!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.06.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karoluś miłej nocki jest cudnie tarasik i stoł :jawdrop: Ivuś dziękuję baaaardzo Rany Karola juz mialam gasic laptopka , a pomyslalam zerkne jeszcze do Karolki i sa FOTKI :popcorn::wave: BOZESZ jak u was CUDNIE !!! Teraz to chyba nie zasne ,a na pierwszy ogien najbardziej przeze mnie wyczekiwany pokoj JULKI Karolinko napisz jutro koniecznie jak minela pierwsza nocka , jezeli wogole bedziecie spac ;) Pozdrawiam Was Dobranoc !!! Kochana dziękuję baardzo Pierwsza nocka mineła wzorowo, snow nie pamiętam Pozdrawiam serdecznie Moze i Karolka będzie spała dobrze w swoim cudownym domku ale ja na pewo w swoim dziś nie zasne po tym co tu zobaczyłam.Nie pozbierać szczęki z podłogi do rana:jawdrop: Karolciu, jest fantastycznie. Gratuluję tak wspaniale urządzonego domku:yes: Lenko bardzo mi miło Dziękuję i pozdrawiam Karola no pewnie relaksik wskazany:yes:, należy Wam się, miłej nocki śpij i śnijcie:D albo i nie:lol2: dobrej nocki, buziale!!!!! Dzięki kochana wariatko Karolcia wspaniałe wnętrza Wiedziałam że stół będzie obłędny Odpoczywajcie :hug: Dziękuję, ściskam mooocno :hug: Karola jest cudnie cały domek piękny ale najbardziej urzekł mnie....taras ten narożnik, kwiatuszek i przepiękne latarenki przyznaję się bez bicia, że tarasu strasznie Ci zazdroszczę :D (ja mam jakąś schizę na tym punkcie ) Dziękuję baaaardzo!!! Uwielbiam ten narożnik, jest głęboki, wygodny idealny do relaksu i wizualnie też mi bardzo odpowiada Na tarasie w zdłuż brzegu będą betonowe, prostokątne, niskie donice z lawendą jeszcze i kilka innych elementów klimatycznych Karolka cudownej nocy- bo jaka pierwsza noc takie późniejsze mieszkanie Pokazłam mojemu zdjęcia i jak zobaczył taras- To jest na polu?? ( po Waszemu na dworze ) A z czego te sofy? Ile takie kosztują?? Karolka to jest najlepszy dowód na to, że jest naprawdę przepieknie jak nawet on się zainteresował No to kochana podziękuj swojemu mężuciowi bardzo i tym bardziej czuję się zaszczycona ściskam mocno :* Karolka, gratuluję! Jesteście niesamowici. Następny dom w ile? 4-5 mc . Jest pięknie, a jeszcze nie mieszkacie. Życzę udanej pierwszej nocy w nowym domku. Ps. Zestaw ogrodowy rewelacyjny! Marzy mi się taki heheh następny dom ??? na razie ciesze się tym A w sumie wszytkie domybudujemy w 7 miesięcy, nie jest to planowane ale tak wychodzi od 6miesięcy i 3 tyg do 7 miesięcy i 10 dni Chyba krócej nie będzie Mebelki ogrodowe nadal dostępne, wiec..... Pozdrawiam Jest pięknie, wow - taras do pozazdroszczenia. GRATULUJĘ Witam! i dziękuję Karolina jest pięknie, podoba mi się dosłownie wszystko, najbardziej imponujące było tempo budowy i wykańczania !!!!!!!!!!!!!!! Nie znam drugiej takiej mistrzyni Masz wszystko tak dopracowane i dopieszczone na starcie, że jak się patrzy to jakbyście tam mieszkali już kawał czasu. Pokoik Julki śliczny, delikatny, taki jak dotyk motyla ale i tak jak dla mnie taras jest numerem 1. - zwłaszcza przy moich jyskowych mebelkach, które wcale nie mało kosztowały, ale kupiłam je jak miałam ledwo co fundamenty i nie byłam tak obeznana z forum, wtedy wydawały mi się najpiękniejsze na świecie Niech Wam się cudownie mieszka w domku numer 3 ,wprawdzie tytuł wątku: "do 3 razy sztuka ' ale to chyba Was nie dotyczy ' Milenko dizękuję baaardzo Jeżeli chodzi o budowę to ostatniego słowa jeszcze nie powiedziłam ale teraz ciesze się tym domkiem, bo już teraz nam w nim dobrze, a jeszcze sporo "ulepszeń" przed nami Pozdrawiam!!!! hej Karola! CUDNIE - to za mało powiedziane !!! Brak słów! Przepiekny domek!! ps. mogłabyś mi zdradzić gdzie zakupiłaś zasłony? Dziękuję Zasłony zakupione w euro firanach szyte na zamówienie, ale nie pamiętam nazwy materiału Weszłam, obejrzałam wieele, po kilku minutach wskazałam ten, a po 10 dniach odebrałam gotowe zasłony Pozdrawiam Witam serdecznie .Cały czas podgladam Pani forum i jestem zachwycona domkiem ,jednym słowem cudownyyyyyyy !!!Wszystko do siebie pasuje tworząc efekt łał ! Czy mogę prosić o namiar na doniczki w kuchni?Dziekuję bardzo Dziękuję baardzo!!! jest mi meeega miło, jeszcze troche dopieszczenia wnętrza wymagają ale mam nadzije,że szybko to nastąpi Doniczki zakupiłam u forumowej koleżanki Pasi, w jej sklepie Home Art Deco tutaj kontakt na fb: https://www.facebook.com/#!/homeadeco Karola, Ty torpedo!!!!!:lol2: 7 mcy!!!! To robimy zakłady, w ile wybudujecie kolejny dom - w sześć??? Jest super, pięknie i elegancko. BARDZO podoba mi się stonowana, jednakowa kolorystyka ścian i podłóg & wyważone dodatki! No ale czekamy na więcej:) - łazienki, salon, wszystko!!!! heheh Ja się nie zakłądam Łazieneczki obfocę w weekend, bo brak m.in szafki łazienkowe, obudowy geberitu w wc i paru drobiazgów Dzięki za TAKIE miłe słowa karolko przepieknie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: inaczej niż w starym domu:yes::yes: kuchnia piękna i też jestem nią zuroczona ,podobnie jak ty ....Te lampy:yes::yes: SUPER stol jadalniany Hazelinda zrobiła cudny:yes::yes::yes: pokoj Julcii slodki:yes::yes: wogóle DOBRA ROBOTA!!!!!!!!! Dzięki kochana :hug: Karolinko wszystkiego najlepszego w nowym domku, żeby posłużył wam chociaż dwa lata do czasu aż zdecydujecie się na kolejnego potomka Jest obłędnie czekam na resztę, nie mogę się jeszcze przyzwyczaić do średnicy nóg w stole Dzięki kochana, aż dwa lata ??? W kwestii stołu za jakieś max 3 tygodnie bedę miała dla Ciebie niespodzinakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.06.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dziękuję, za to,że byliście ze mną przez cały okres zmagań budowlanych Ciesze sie ze jesteście teraz i mogę sie z Wami dzielić swoją radoscią Pozdrawiam mega ciepło, najchętniej Was wszytkie wysciskałabym osobisciei uraczyła drinusiem na tarasie Uciekam spać, a jutro znowu postaram się odpisać na zaległe posty i privki DOBREJ NOCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.06.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Karolinuś Cudownie że z nami jesteś i pozwalasz abyśmy mogli Ci towarzyszyć podczas Twoich zmagań budowlanych. Dla mnie jesteś głównym źródłem inspiracji, cudownym! pełnym MEGA pozytywnej energii człowiekiem Normalnie Loff Juuuu To ogromna przyjemność móc oglądać tak perfekcyjnie dopracowane wnętrza Czekam na więcej Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karolinko, Jesteś niesamowita. Robisz rzeczy niemożliwe, a przy tym piękne i radujące oczy . Wiedziałam, że tak będzie - zamieszkasz szybciej niż ja ogarnę instalacje . Cieszę się ogromnie i gratuluję serdecznie. Niech mieszka się Wam cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Boszzzz! To JUŻ??? GRATULACJE!!! Kochana Karolciu, taras to Ty chyba lubisz najbardziej, bo najwięcej go obfociłaś... jast zaje...sty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.06.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 TARAS JEST PO PROSTU CUDOWWNYYYYYYYYYYYYYYYY Ja o ile już nie pisałaś o tym to poproszę namiar na komplet tych cudnaśnych latarenek :jawdrop: I oczywiście gratulki z okazji zamieszkania :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.06.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja tam caly czas obstawialam czerwiec, a Karola nie chciala sie zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karola ale że co z tym stołem? nogi poprawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 17.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karola mega gratulacje. Chylę czoła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts