Peonia 23.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Projekt kuchni prezentuje się obiecująco a jak cenowo wyjdzie Cię kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.04.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A żebyś wiedziała, że się pochwalę strasznie się bałam, że cos będzie nie tak, co czytam o oknach to że pękła szyba, albo wymiar zrobili nie taki jak potrzeba, ale poszło bardzo sprawnie pomimo niestandardowych gabarytów i wagi. [ATTACH=CONFIG]185184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185185[/ATTACH] Projekt zakładał zupełnie inne okna- z łuczkami i szprosami. Fakt zaszalałam ze zmianą wyglądu tych okien, ciakawa jestem czy Wam się taka zmiana podoba?? Tosia- domek zapowiada się super:rolleyes: A są gdzieś fotki ze środka? Karolcia- dzień dobry powerwomenko Kuchnia, będzie z tych moich ulubionych, więc już jestem za:p Czekam na Twoją bramę i bramki bo w tym roku może tez nam się uda coś zrobić, a ciągle się waham co chcę- drewno czy nie;) Drzwi chwaliłam:rolleyes: Pana Tomka, chyba jeszcze nie...:p Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin80 23.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam ponownie, ładne Pani wybrała panele -śnieżny dąb. Proszę o napisanie jakiej są one firmy i ich numer katalogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.04.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hej pędziwiatrze :hug: Zaglądam codziennie ,niestety nie zawsze mam czas na pisanie Drzwi piękne .Gdybym budowała drugi dom ,chciałabym dokładnie takie same Projekt kuchni również bardzo mi się podoba (raczej nie mogłoby być inaczej ).Popieram wcześniejsze sugestie i również jestem za wydłużeniem wyspy Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dziewczyny kochane Odpisze jutro tutaj i na privki i tzw. międzyczsie, ktego jutro będzie niewiele.... bo dziaisj padam na twarz... co by nie powiedzić inaczej Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 24.04.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hej Karolka Z budowa pedzisz jak burza! naprawde, niesamowite tempo Drzwi zewnetrzne super - proste, eleganckie Projekt kuchni tez mi sie podoba, ta w poprzednim domku byla bardzo fajna, wiec znajac Ciebie, ta bedzie jeszcze ladniejsza i bardziej dopracowana Pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.04.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzień Dobry Karolinko !!! Wizki kuchni zapowiadaja sie bardzo ciekawie , zazdroszcze wyspy u mnie niestety nie ma możliwosci jesj zrobic Kochana Ja sie wcale nie dziwie ze Juleczka budowa zachwycona przeciez Jak sie ma taka mame to chyba w kogos musiala sie wdac Ale ziemi faktycznie masa u was wejdzie , My tez podnosilismy dzialke o prawie metr do poziomu drogi, zeby nas nie zalewalo przy wiekszych ulewach i odwodnienie robilismy ale nie pamietam ile ziemi juz weszlo . Karolinko nie obawiasz sie klasc kostki prawie od razu na swiezo ubita ziemie że ci potem siadzie !!! Jak sie juz fajnie na budowie robi kiedy zaczynaja sie pojawiac sprzety No to Karolinko z niecierpliwoscia czekam na foteczki kominka jesli uda sie wam go dzisiaj zamontowac i jakie kinkiety kupilas ? Pozdrawiam cieplutko i Slonecznie bo zaraz wybywam do Krakowa i buziaki dla Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 isa99 rób przesówne Karolinko, tylko problem w tym że projekt przewiduje mniejsze wymiary a ja dopiero co odebrałam pozwolenie ale już kombinuje jak to ominąć i to jest właśnie przykład że nie mogłabym budować tak szybko jak Ty, skoro pół roku miałam na wprowadzenie tego typu zmian, a teraz się budzę z ręką w n...... bo mnie olśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 24.04.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hej Karolina jestem pełna podziwu jak Ty to robisz i jesteś taka zorganizowana? proszę podaj mi przepis !!!Ja przy pracy na pełny etat, dwójce dzieci i budowie jakoś nie mogę wyrobić Kuchnia super i reszta też fajnie wygląda:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karolina ja też zaglądam, zachwycam się i podziwiam za każdym razem Działkę kupowałyśmy chyba mniej więcej w tym samym czasie, my dopiero dostaliśmy PnB a TY już wykończeniówkę będziesz robić Karola ja się wcale Julce nie dziwię Po takiej matce to ona już będzie apartamentowce budować Julka Construction Holding S.A. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.04.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hej Karola! Wpadłamna szybko na FM ale oczywiście nie mogłam sobie odmówić przyjemności odwiedzenia Twojego wątku .... No cóż mogę powiedzieć......? Zapireniczacie jak zwykle .Pięknie jest . Gratuluję pierwszych płytek:yes:.Świetna ta altana-taka lekka... Projekt kuchni też ni się bardzo podoba.Bardzo podobny do ostatniego domku,ale chyba o to chodziło? :)Bardzo pasowałaś do tej kuchni,była idealnie w Twoim stylu .więc nie dziwię Ci się,ze chcesz powtórzyć ten sukces Juleczka na swoim placu zabaw przesłodka Ale Ty to już wiesz :* Buziaki! Spadamy na spacer ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.04.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ale julcia ma duza piaskowniece tylko szkoda ze sprzet przeszkadza sie bawic Coraz fajniej sie w Waszym domku robi pierwsze plytki, projekt kuchni - super! Czekam na fotel i info gdzie go zamowilas trzeba zbierac sprawdzone kontakty na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 24.04.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karola, kobieto pędzisz strasznie , już widać,że sukces kuchni zostanie powtórzony w domu nr 3, i będzie cudnie. Wanna pięknie się prezentuje,będzie stała tak jak na fotkach? oparciem w stronę okien? będzie cudnie. A Juleczka wygląda jak laleczka na huśtawce,piękne ma te włosy Mam 5 krzesło, brakuje jeszcze 1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cześć kamiku Dziękuję Ci bardzo UKład kuchni niemal identyczny W zasadzie różnica bedzie w wwyspie, bo będzie nieco większa i posadowiona wzdłuż wysokiej zabudowy a nie jak poprzednio, gdzie była wzdłuż niskiej zabudowy przy oknie No i będzie troszke więcej blatu pod oknem Reszta powtórzona.... czyli system się sprawdził i z przyjemnoscią powtarzam Pozdrawiam cieplutko Hej ZUZIA U Was weszło pewnie dużo wiecej ziemi U nas te ponad 200ton jest potzrebnedo podniesienia o 0,5 metra działki na całej szerokosći działki... a na długości ok 10metrów.... Chodzi tu o ten moment przy tarasie... bo zostawiajac tak jak jest to z tarasu miałabym chyba z 7-8 schodków Wiec ma byc podwyższenie.... kilka metrów w głąb dziaki od tarasu... no i potem 2 schodki na niższy pozimiom ogrodu, czyli taki jak jest teraz Wyspa to super sprawa w kuchni Nastepnym razem musisz sobie ja rozplanować w kuchni Kominke dzisdiaj będzie gotowy, tak twierdzą panowie A kinkiecik wrzuciałam w galerii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Isa99 spokojnie, to nie problem dasz rade to załatwić To drobiazg Jak Cię to pocieszy ja tez juz po wybudowaniu zmieniłabym kilka rzeczy ... ale było zapóźno na zmiany takie skutki szybkiego budowania Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karola ja się wcale Julce nie dziwię Po takiej matce to ona już będzie apartamentowce budować Julka Construction Holding S.A. :lol2: warjjjjjatka :lol2: :lol2: No ale jak tak postanowi, to będę ja wspierać grunt ,ze ma juz nazwę przyszłej działalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Alicja nie mam przepisu ale generalnie ja to poprostu lubie Kochana ja nie pracuje teraz zawodowo Mam wprawdzie pewne obowiązki, zawodowe, ale nie jest to żaden etat, wiec sie nei da tego porównać do pzrebywania w pracy po 8 godzin Bo u mnie nie jest to codziennie Co nie zmienia faktu,ze generalnie na brak zajęć nie narzekam Pozdrawiam serdecznie ida2 no, bo ja lubie wszytko szybko, juz raz, dwa jak sie da No ale przy takiej dawce adrenaliny jaką daje geberalnie budowa, a podwójnej adrenaliny dostarcza szybka budowa to potem kiedy osiadam na nowych włościach, to dostaję wścieku tyłka wiec nie wiem czy to tak dobrze szybko budować Lady kochana hej Bardzo sie ciesze,ze wpadłaś Dzięi za wszytkie miłe słowa Tak generalnie byłam zadowolona z układu kuchni nr.2 wiec chciałam to powtórzyć Sylwuś juz teraz zapraszam na lipcową kawkę i pogaduchy Z Polusią i resztą rodzinki oczywiscie też Buziaki Kasiu obfocę w "wolnej chwili" i dam namair, bo firma się sprawdziła i mozna polecać W maju ma sie pojawić reszta płyteczke, tak by temat płytek był zamknięty a w czerwcu panele, malowanie, schody, balustrady , drzwi i montaż stałej zabudowy Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mal26 gratuluje kolejnego cuuuuudnego krzesła Bardzo mi sie te krzesła podobaja Wanna bedzie generalnie stała w tym kierunku, tak,ze jak się w neij jest to ma sie widok na okno a nie na ścianę Pozdrawiam cieplutko i buziaki dla synia :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karolina,dziękuję za info o tynku zewnętrznym! Ależ ładne będzie ogrodzenie - piękne, eleganckie i faktycznie "szczelnie" odgradzające działkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karolinko, mnie się bardzo podoba taki układ kuchni jak teraz będziesz miała, czyli wyspa, a z tyłu za plecami wysoka zabudowa super to sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts