Magdzinska 26.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Karolcia dziś pewnie znowu w biegu, więc życzę tylko udanego weekendu i czekamy na fotki nowych rzeczy od Hajzelki :hug: Uściski dla Julci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 karolina ale pedzisz, ale czemu się nie dziwię no i udanego reseciku z Olą i martą i połowkami życzę[/b [size=1]a dla mnie mms a proszę[/size]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nieeee.... No kominek cudny ale jakby wybrakowany.Zdecydowanie zbudować do góry!!!! Wybrakowanie to dobre określenie :lol2: Przez weekend majowy ma zostać porawiony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 CZeść Madziulku kochany :hug: Dzięki za komplementaaaa Madziu co do ceny tego typu ogrodzenia to u siebie w galerii generalnie podałam koszty Jak zrobisz opcję naprzemienną będzie dobrze Musisz wiedzieć ,ze pomiedzy cenami identycznie wyglądajacych tych elementów metalowych czasami jest przepaść wiec się nei zrażaj pierwszą lepszą wycena , tylko szukaj Jezeli chodzi o kurzenie się to napewno będzie miała na to wpływ droga przy któej masz odmek, jak jest asfalt, kostka ... to nie bedzie problemu ale jak masz utwardzoną, gruntową, to napewno bedzie się bardziej kurzyć i przy ciemnych przęsłach moze być to jakis problem No ale wiesz jak jest czasami bierzemy coś co się nam bardzo podoba,mimo,ze wiemy,ze może być ciut niepraktycznie Trzymam kciuki za Twoje ogrodzenie, na 100% będzie pieknie A kiedy dokładnie chcecie z nim działać ??? Buziaki kochana i życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Marta dzięki za ogrodznie No a jak jest z kominkiem każdy widzi i wie anakris nie ma za co Hej Tosiu No ja też bym go pogrubasiła ale się nie da to go chociaż wyciągniemy do góry W oknie beą drewniane szerokie żaluzje na takim tle bedzie oki Generalnie rzutnik wcześniej do mnei nei przemawiał zdecydowałam sie na niego aby uniknąć tv w salonie ale po próbie generalnej w domu, kocham go miłością wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć ZUZIU dzięki za głos w sprawie kominkowej Będzie tak jak piszesz, obudowa leci do samego sufitu Napwno wszytko inaczaej będzie wygladąło jak dojdzie zabudowa sufitu.... meble i reszta przynajmniej tej wersji się trzymam Docieplenie domku ruszyło Pozdrawiam i życzę mięłgo wieczoru Cześć Sharlotko Tak zrobię z obudową Na razie zostawiam obudowę tak jak jest z tyłu ściana bedzie lekko szara kominek zostanie biały, obok długa biała szafka rtv W przyszłości damy jakiś kamień, a teraz zostaje wersja ekonomiczna Pozdrawiam mal26 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dzięki Justyś No co jak chcę... no uważam,ze jakiś takie niedorobiony wyszedł Ale może ostatecznie nie będzie straszył Buziole :* Kasiulka dzięki No ja czekam na ten finał Ale ogró bedzie skońćzony dopiero gdzieś w wakcje.... nie mam jeszcze ostatecznego terminu .... no a ja nie cierpię nie wiedzieć Buziaki :* Magdzińska fotorelacja mebelków hazele wood bedzie Przynjemniej taka robocza, bo konkretna to juz w nowym domku monia wiesz, jak jest ja najbardziej lubie gonić króliczka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Karolinko Nie mam ostatnio czasu na odwiedzanie wątków Ale w weekend zawsze staram się coś nadrobić. Wy w tydzień robicie takie postępy że głowa mała Kominek już doczytałam że do przebudowy - też jestem za zmianą I zazdroszczę jak nie wiem spotkanka i reseciku Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 27.04.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Hej Karola codziennie wpadam obejrzeć Twoje fotorelacje i zachwycam się tempem oraz wykonaniem... Naprawdę jest super, ale to sama wiesz Nie wiem dlaczego mówiłaś, że wanna kiepsko wygląda na zdjęciach, bo dla mnie jest miodzio! Przez te Twoje foty zaczęłam żałować, że w naszej łazience nie mamy wanny , więc jeśli na żywo jest dużo lepiej to musi być szał!!! Ogrodzenie jest przepiękne, sami takie planujemy, ale to jeszcze trochę czasu upłynie, mamy działkę ok 2900 m, i chcieliśmy takie ogrodzenie z każdej strony, więc trochę duża sumka się uzbierała Wy po bokach zostawiacie siatkę, czy coś innego robicie? Szukam jakiegoś ciekawego rozwiązania. Wydaje mi się, że kominek wygląda tak niepełnie, ze względu na duże okna które są obok, pewnie jak kończyłby się na wysokości okien było lepiej Edit: musiałam iść do Synalka Z niecierpliwością czekam na Waszą typową "wykończeniówkę" zapewne nas wyprzedzicie, więc będę mogła się inspirować Waszymi wnętrzami. Źałuję, że mieszkamy tak daleko i nie mogę skorzystać z Twoich sprawdzonych ekip, o które niesamowicie trudno. Życzę udanego weekendu i czekam na fotorelację mebelków od Hazel Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Monia_22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 27.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Karolka, jaki okap planujesz do swojej kuchni masz już coś wybrane? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 udanej zabawy P.S. Chyba tylko mnie podoba się niedorobiony kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.04.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Venusku bo ty jesteś inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.04.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Cześć Dziewczynki Miło,ze jesteście Napisłam na szybko pościka w galerii, a tutaj i na privki odpiszę później , bo musze jechać po rodziców Buziaki wielkie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.04.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Karola udanej niedzieli Doczytałam o małym Oli , że też te choróbska tak męczą nasze dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 28.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Karola super! Podziwiam za tępo i synchronizację ekip, prac. Nie wychodzę z podziwu dla Ciebie, jesteś moją idolką. Gdyby to odemnie zależało odebrałabym "koronę" Mar Jel, bo dla mnie niekwestionowaną Królowa jesteś Ty. Ja buduję się od maja 2011 i jestem ciut dalej od Ciebie tzn. mam już elewacje, taras 100m2 i wykafelkowane 380m2 wszystko w ogrzewaniu podłogowym- pompa ciepła( sprawdziła się super tej zimy- rachunki za prąd uskrzydlają). Teraz myślę o kuchni i białym montazu w łazienkach.Dlatego prosiłabym Cie bardzo o poglądową wycenę kuchni, jeśli mozliwe w rozbicu na meble, sprzet, blaty. Bardzo proszę bęę bardzo wdzięczna!I trzymam kciuki za szybki finał. Pozdrawiamserdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 28.04.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Przepraszam za ortografię i literówkę ale to z pośpiechu a nie umię poprawić. Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 29.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Karolciu,powiedz mi co planujesz w salonie położyć- płytki czy panele ? Bo mam właśnie ten dylemat:sick: Podłogówka oczywiście jest Wolałabym gres po całości,ale jest tyle opinii na "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.04.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Halloooo Ja tu wchodzę, czekam na relację i nowe fotki. a tu co....patrzę na facebooku że Karolcia się byczy w Zakopanem :lol2::hug: Udanego wypadu, naładuj baterię i pokazuj postępy weekendowe z domku:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Karola miłego weekendu, jak wrócisz to wrzuc fotorelacje z postepów, bo na pewno jest sie czym chwalic:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Karolinuś Troszkę mnie nie było Szczęście z Was emanuje Krajobrazy zapierają dech w piersiach Cudownie Wypoczywajcie i wracaj do nas cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts