Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

admetko dzięki kochana,ze zaglądasz :)

Wiem,ze masz urawanie głowy :hug:

Kominek do zmiany :yes: w przyszłym tygodniu zobaczymy nowe oblicze :lol2:

Malutek Oli na szczęscie sie juz wychorował i jutro się widzimy :yes: :)

Buziaki wilekie :bye:

Monia_22 witaj kochana :hug:

Bardzo sie cieszę,ze zagladasz :yes:

Wanna na żywo wyglada naprawde fajnie :yes: :) Jestem zadowolona :cool:

W poprzednim domu w naszej łązience przysypailnianej nie miałam wanny i jednak troszeczkę mi jej brakowało ... wiec teraz znowu jest ;)

Dziękuję za ogrodzenie :hug:

Jeżeli bedziecie roili z trzech stron, to rzeczywiscie troche sie uzbiera :yes:

U nas po bokach zostaje siatka, którą juz zastaliśmy kupijąc działkę... po lewej stronie mam działkę nie zabudowaną calusieńką w drzewach i krzewach, wieć na razie nie muse się osłaniać, a po prawej stronie w przedniej cześci działaka jest odkryta na sąsiadów i tam planuję wieksze nasadzenia, a w drugiej części, tylnej po prawej stronie sąsiedzi maja nasadzenia na wysokosc naszego domu, wieć luz ;) :yes:

Ale siatka, tak czy inaczej nie jest moim ogrodzeniowym faworytem :no: ;)

Monia, wykończeniówka "za chwilę" rusza, czekam na nia z niecierpliwością i lekką obawą, bo jak wiadomo będzie sajonik ;)

Kochana nie wiem czy odmnie bedzie sie czym inspirować, ale jak cokolwiek wpadnie Ci w oko to bedzie mi bardzo miło :yes: :)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

lenko hej :)

Nie planuję tradycyjnego okapu :no:

Wyprowadzam wprawdzie rurę w suficie podwieszanym, z możliwością podłączenia w każdej chwili okapu nad płytą :yes: ale na razie tego nie robię.

Pozdrawiam :bye:

Venusko dziękuję :)

hehe ciesze się,zę chociaż Tobie sie spodobał :hug: no ale ciągniemy zabudowę do sufitu :yes:

Kochana odpiszę na privka, bo juz coś wybrałam ;)

Buziaki :***

waclau witam serdecznie, dzięuję za wszytkie ciepłe słowa, jest mi baaaardzo miło :hug:

Korone zostawmy lepiej tam gdzie jest :lol2: przy mojej nadpobudliwosci nieustannie by mi spadała ;) :lol2:

No kochana a jezeli chodzi o zaawansowanie prac to jest między nami przepaść :eek:

Mnóstwo metrów masz :yes: Dom jest piętrowy czy z użytkowym poddaszem ?

Moze pokażesz jakieś fotki ??? :popcorn:

Słyszałam ,zę wybierasz sie na forumowe spotkanie, 30 maja :)

Bardzo fajnie, im wiecej osób tym lepiej, szykuje się fajny weekendzik :D

Pozdrawiam serdecznie :bye:

Iza 30

Ja na całym parterze będę miała panele, tam gdzie ogrzewanie podłogowe też :yes:

Wyjatkiem będzie wiatrołap, tam bedzie gres polerowany :yes:

Panele na podłogówce miałam też w poprzedni domu i sprawowało sie wszystko super :yes: w oddczuciu oczywiscie podgrzewana podłoga na gresie jest cieplejsza, niz na panelu, ale samo ogrzewanie sprawdza sie super :yes:

Mi wizualnie gres w kuchi nie pasował, w całym domu nie chciałam :no: wiec wszedzie bedą panel, ztylko z podkładem "specjalnym" dziurkowanym ;)

Cześć Tosiu :)

No chwilkę mnie nie było, to miłego weekendu życzyłam już do przodu ;)

Postepów aż takich nie ma hhehehe ;)

Ale cos tam zawsze do przodu, zdjecia wklejone :yes:

A jak tam Tobie Tosiu mija weekendzik ???? :hug:

Dzisiaj lub jutro prześlę CI wycenę, na priva :yes:

Ślęzaneczko no troche Cię nie było i klapa w pupę za to masz! :p

Wyjazd udał się baaaaardzo :yes: Baterie naładowane, mozna działać :D

A szykują sie bardzo intensywne 2 miesiące wiec.... dodakowy ładunek się przyda ;)

Co tam u Ciebie słychać ????

Madzia dziękuje Ci bardzo ale do piękności to mi "CIUT" brakuje ;) :lol2:

W każdym razie odpoczynek był boski, a spontany też uważam,ze najlepsze :yes:

Jak tam u Ciebie murowanie ogordowe ??? Juzs ie zaczeło ???

Ściskam mocno :hug:

Majówka udana,dziecko zadowolone to najważniejsze :yes: a ja z zapytaniem....czym będziecie obkładać ten boczek tarasu bo mamy taki sam i nie wiem czy pociągnąć tym samym jak na elewacji,czy klinkierem takim jak będzie na podmurówce :) i nie mogę się doczekać Twojej wykończeniówki,ale jeszcze chwila i będziemy oglądały piękne wnętrza :)

Alu dziekuję Ci bardzo :hug:

Pogoda, rzeczywiście nam dopisała :yes: było cudownie :)

A Ty kochana na pewno wybierzesz się w góry w wakcje i nacieszysz oczka widokami :)

W wakacje zapraszam na kawkę na nowe włosci :yes: Pamiętasz ??? :hug:

pozdrawiam :bye:

anakris hej :bye:

Stęskniłam się za forum i za Toba przez te kilka dni :yes:

Z takimi wyjazdami już tak mam,ze nie ma mnie kilka dni a wydaje mi sie,ze nie było mnie miesiac :eek: :lol2:

Co tam u Ciebie słychac ????

Magdzińska moja :hug:

Kochana Ty mnie tak wychwalasz,ze ja tu czerwona siedze :oops:

Ja też tęskniłam!!!! i to bardzo :)

Fotencje wrzucone :yes:

A Ty kochana odpoczywasz majówkowo ???

:hug:

Cześć Pasiulku :)

Wyjazd w 100 % udany :)

Zaliczylisy i dolinki gdzie Julcia sobie dzielnie radziała :yes: i termy w Bukowinie , kilka razy Gubałówkę, skocznę, krupówki i pare innych atrakcji, było intensywnie i cudownie :) Pogoda dopisywała, wiec mozna było korzystać :yes:

Pozdrawiam serdecznie i również życzę miłego weekendu :bye:

Karolcia pamiętam, z pewności Was odwiedzę w Waszym nowym domku. W Lublinie będę 18 i 19 maja, może chociaz na chwilkę się spotkamy.

Wszystkie Wasze zdjęcia bardzo mi się podobają, cieszą moje serce, jesteście tacy szczęśliwi, ale to zdjęcie jest dla mnie fantastyczne tata i córka, fantastyczne ujęcie :)

http://img855.imageshack.us/img855/719/dsc6615l.jpg

Karola wiesz, że dzięki Tobie to ja jestem na tym forum, no w zasadzie to Twój wątek zmoblizował mnie do ujawnienia się:hug:,

U mnie nawodnienie w ogrodzie się kończy robić, o ile pogoda pozwoli:bash: /dzisiaj mieliśmy trzy burze z gradobiciem włącznie/ działamy sami ale mieliśmy wsparcie mojego szwagra, który w tym działa, mam nadzieję ze wszystko będzie ok, tak poza tym to ja jutro do pracy ale przez tą pogodę to nawet nie jest mi specjalnie przykro, pozdrawiam:hug:

Szykuje się suuper elewacja, czekamy:yes:

Edytowane przez anakris

Alu, kurcze nie bedzie nas wtedy w Lublinie :(

Od 17 do 21 maja jedziemy na naszą rocznicę ślubu, do Francji ...

Pamiętasz, rok temu jak był zlot u Ciebie, też na drugi dzień lecielisy świętować ;)

Ale na pewno będziesz jeszcze nie raz w Lublinie, to nadrobimy :yes: :)

Pozdrawiam cieplutko !!!

Asiu :hug:

Podziwiam,ze działacie z takimi rzeczami sami, my jesteśmy totalnie lewi :sick:

Trzymam kciuki za pogodę :yes: i dla Ciebie i dla mnie ;) Znowu zaczyna się etap prac na zewnątrz, elewacja, kostka, ogród i opady nie wskazane :no: wcale!!!! Asia wrzuciałabyś jakieś zdjecia swoich włości cio ???? :popcorn:

Magdzińska kochana jakby mnie tak odjąć z połowę to może i ciut Mołek bym była :lol2:

No albo jakby tak chociaż wrócić do tego co było przed ciążą :sick: ;)

Kochana komplementa mi strzeliłaś ,ze ho ho ! Bo ja uważam że mołek bardzo ładna jest :yes: tyle,ze nie mam chyba z nia wiele wspólnego ;)

Ale co tam miło mi :) i tak właśnie się teraz szczerzę :D :D :D

:hug:

Tosiu no zdecydowanie centymetrów nabrał :yes: :lol2:

W Bukowinie byłam 3 raz :yes: ale dwa pierwsze były w zimie, pełno sniegu i mróz :yes:

Raz jak bnyło duzo ludzi, odczucia podobne do Twoich ale za pierwszym razem i teraz było bardzo fajnie :yes:

Byliśmy po 9.00 rano normali turysci wtedy jeszcze spią i były puchy :lol2: w takich sytuacjach poranne wstawanie Julci się przydaje ;)

Poprzednim razem jak byliśmy zimą zaliczyliśmy meeega fajne termy na Słowacji :yes: ale nie pamietam teraz nazwy :sick: sprawdzę, bo fajne i godne polecenia :yes:

Swoja drogą dumna jestem,ze takie fajne laski, zaczynały przygodę z FM od moich wypocin :cool:

Buziaki dla Was obu :hug:

Tosia Ty jesteś w temacie, to od razu zapytam, jamam zaprojektowane nawadnianie z Gardeny, to jest oki ??? bo ja zielona w tym jestem :sick:

Buziale :***

Monia_22[/b] witaj kochana :hug:

Bardzo sie cieszę,ze zagladasz :yes:

Wanna na żywo wyglada naprawde fajnie :yes: :) Jestem zadowolona :cool:

W poprzednim domu w naszej łązience przysypailnianej nie miałam wanny i jednak troszeczkę mi jej brakowało ... wiec teraz znowu jest ;)

Dziękuję za ogrodzenie :hug:

Jeżeli bedziecie roili z trzech stron, to rzeczywiscie troche sie uzbiera :yes:

U nas po bokach zostaje siatka, którą juz zastaliśmy kupijąc działkę... po lewej stronie mam działkę nie zabudowaną calusieńką w drzewach i krzewach, wieć na razie nie muse się osłaniać, a po prawej stronie w przedniej cześci działaka jest odkryta na sąsiadów i tam planuję wieksze nasadzenia, a w drugiej części, tylnej po prawej stronie sąsiedzi maja nasadzenia na wysokosc naszego domu, wieć luz ;) :yes:

Ale siatka, tak czy inaczej nie jest moim ogrodzeniowym faworytem :no: ;)

Monia, wykończeniówka "za chwilę" rusza, czekam na nia z niecierpliwością i lekką obawą, bo jak wiadomo będzie sajonik ;)

Kochana nie wiem czy odmnie bedzie sie czym inspirować, ale jak cokolwiek wpadnie Ci w oko to bedzie mi bardzo miło :yes: :)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Oglądałam właśnie nowe zdjęcia i zwróciłam uwagę, że masz super zazieleniony teren! U nas jest kicha, bo ogrodzenie trzeba zrobić z 4 stron, po bokach, ani z tyłu nie mamy sąsiadów, ani żadnych drzew, roślin... :bash: Na razie damy siatkę, a pewnie dopiero w przyszłym roku zrobimy porządne ogrodzenie.

Karola osoba z takimi pomysłami i doświadczeniem jak Ty, chyba nie musi obawiać się wykończeniówki! Czekam na relację...

Odnośnie Zakopca, to zazdroszczę, bo bardzo lubimy tam jeździć. Jak widzę pogoda Wam dopisała!

Kochana cała Wasza Rodzinka prezentuje się pięknie! Ekstra wyglądacie!

Laski powiadasz:lol2:, no troszkę się uśmiałam tak jak Tosia, ale bardzo mi miło to słyszeć od takiej lasencji jak Ty:hug:

Karolciu działamy sami, ale tak nie do końca naszymi rączkami;), no m może troszkę pomaga, ale robi nam to firma mojego m /WOD-KAN/ samo wykonastwo, a projekt i cała koncepcja mojego szwagra, który sprzedaje te nawodnienia:)

Pogoda faktycznie nam troszkę nie dopisała ale zostało już niewiele do zrobienia to może jakoś podołamy:)

Jeśli chodzi o fotki to coś pyknę, ale jeszcze chwilkę musicie mi dać:cool:

Dzisiaj przyjeżdża Hazelka z mebelkami Julci tak? już się nie mogę doczekać fotek, miłego imprezowania :hug:

Asia to tak jak u mnie- też zaczynałam u Karolki :hug: Z jakiej firmy macie nawodnienie?? Projektowaliście sami czy firma Wam dała projekt do zamówienia?

Tosiu mnie też ta pogoda wkurza:mad:

Nawodnienie projektował nam mój szwagier, który sprzedaje to nawodnienie, ale teraz jestem w pracy i nie wiem dokładnie jakiej to firmy, później sprawdzę to napiszę, on pracuje w CEPEXIE a zraszacze i dysze coś mówił, że amerykańskiej firmy ale nie pamiętam, pozdrawiam Cię laseczko :hug:

No niech dziewczyny przyznają, że z twarzy do jesteś podobna do Mołek :D:yes::yes:

Swoją drogą to ona trochę za chuda jest:yes::D

Widziałam Twoje zdjęcia sprzed ciąży i figurkę miałaś super! Teraz jest po prostu więcej ciała do kochania, ale wcale nie znaczy że nie wyglądasz ślicznie jak wcześniej :hug::hug: Znam Twoją historię ciąży, więc to normalne że troszkę Julcia Ci zostawiła po swoim mieszkaniu w brzuszku:D, ale czy zamieniłabyś tą super figurę na przesłodką, jedyną córunię....:hug::hug: Jestem pewna, że nie:no::no: Warto było się tak poświęcić i ponieść tą cenę dla takiej cudnej małej istotki. Ja straciłam biust przez ciąże i mimo, że teraz nie mam zupełnie nic oprócz rodzynek (a miałam całkiem fajne cyce:lol2::lol2:) to mojego łobuza nie oddałabym za 1000 cycolów :lol2::lol2:

Super weekendu życzę:hug::hug: