Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alu, kurcze nie bedzie nas wtedy w Lublinie :(

Od 17 do 21 maja jedziemy na naszą rocznicę ślubu, do Francji ...

Pamiętasz, rok temu jak był zlot u Ciebie, też na drugi dzień lecielisy świętować ;)

Ale na pewno będziesz jeszcze nie raz w Lublinie, to nadrobimy :yes: :)

Pozdrawiam cieplutko !!!

Magdzińska kochana jakby mnie tak odjąć z połowę to może i ciut Mołek bym była :lol2:

No albo jakby tak chociaż wrócić do tego co było przed ciążą :sick: ;)

Kochana komplementa mi strzeliłaś ,ze ho ho ! Bo ja uważam że mołek bardzo ładna jest :yes: tyle,ze nie mam chyba z nia wiele wspólnego ;)

Ale co tam miło mi :) i tak właśnie się teraz szczerzę :D :D :D

:hug:

Karolcia trudno, następnym razem :)

A jeżeli chodzi o podobienstwo do Mołek, widziałam ja na żywo i Ciebie Karolcia też, nie chcę, żeby to wyglądało, że Ci kadzę, ale mnie osobiście Twoja uroda, Twój uśmiech, roześmiane oczy dużo bardziej podobają się niż Magda Mołek. Karolcia zapewniam cię jesteś super dziewczyna, pod każdym względem :)

roboczy_view01.jpg[ATTACH=CONFIG]187433[/ATTACH

Coś mi się udało edytować to wizualka od architekta. Dom jest parterowy z poddaszem użytkowym , ale nie w tym pokoleniu( mąż się uparł ,że to żadna różnica w kosztach budowy- obecnie są tylko schody strychowe, a na strychu rekuperacja). Jak będę na dzialce to zrobię jakieś zdjęcia i postaram się wkleić. Co do zjazdu mam dużą ochotę, chciałabym Was poznć i pogadać na tematy wykończenia bo moje przyjaciółki są nie w temacie lub jak coś robią to robią za nich ich faceci, a mojego to wcale nie interesuje- jestem z tym sama. Pozdrawiam Marta

roboczy_view02_2.jpg

Edytowane przez waclau

Karola!

Piękne te zdjęcia łikendowe z Zakopanego :yes:.Przepięknie wyglądacie ,fantastyczne widoki,słoneczna pogoda....A Juleńka słodziutka-zresztą pisałam Ci u siebie i na fb :).

Wiesz,że dziewczyny mają rację,że Ty podobna jesteś do Mołek:eek:

A z tą figurą to nie kokietuj :p.Pięknie wygladasz,masz kobiecą figurę - marzenie nie jednego faceta :yes:

Jesteś młoda,śliczna i do tego jeszcze mądra :eek:.Chyba Cię przestanę lubić :lol:

:hug:

Tosiu to nastepnym razem skorzystam z Twojej miejscówki wyjazdowej :) :yes:

Zraszacze mają być chowane w trawniku. Ten główny sterownik jakiś prosty ale dokładnie nie wiem :sick:

Zgłebię wiedzę ;)

Dzieki za opinię, wiem,ze Ty sie znasz :hug:

Buziaki :****

vieta witam :)

hokery kupione przez internet, ostatnio szukałam i juz nigdzie nie było :( ale moze uda Ci sie upolować ;)

dom nr.2 jest tutaj ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182651-Do-dwóch-razy-sztuka...-czyli-budowanie-uzależnia-)

Pozdrawiam!

Monia22 ja kiedyś chciałam pusta działkę :o a teraz najbardziej doceniam duze nasadzenia na działce i wokół, to był poważny argument na TAK przy zakupie działki ;) Ale teraz mozna dostac sore drzewa lisciaste w dobrych cenach, więc szybko można zagospodarować teren ;) poza tym patrzenie jak wszytkos ie rozrasta daje mnóstwo przyjemnosci :yes:

Dzięi Monia za wszytko , sciskam mocno :hug:

anakris no to macie dobrze :) :yes:

U nas ogród ruszy za ok 2 tyg. i to etapami.....

Zaczynamy od końca działki, bo wokół domu jeszcze bedzie sie działo....

Mebelki Julci przyjechały :yes: jestem zadowolona :)

Buziaki wielkie :hug:

Magdzińska Ty krejzolu :lol2:

DOkumentacja a'la Mołek imponująca :lol2:

Kochana jesteś :hug:

Masz rację, Julcia za nic bym nie oddała i na żadna figurę nie zamniła :no:

Jest naszym najwiekszym szczęściem,ale wiesz doskonale o czym mówię ;)

Madzia Ty będziesz na spotkaniu forumowym ??? :popcorn:

Lenka25 nie ma sprawy :no:

Tak, poprzedni okap zdecydowanie polecam, cichy jak na swoja dużą moc, estetyczny i technicznie się sprawdził :yes:

Pozdrawiam :bye:

anakris, Tosia będziecie na spotkaniu forumowym ????

emi spokojnie, nadrobimy nastepnym razem ;) , może wybierzecie sie w lipcu lub sierpniu ???

Pozdrawiam :hug:

waclau dom zapowiada się super :yes: uwielbiam takie bryły :cool:

Koniecznie pyknij fotki i wrzucaj tutaj :yes: jakie wnętzra planujesz???? :popcorn:

Madziulek no fotki są, a na bieżąco bedzie dokumentacja prac budowlanych ;) :lol2:

Kaca niet :p alkohol został wytańczony :lol2:

Miełgo dnia :bye:

Lady komplemenciaro jedna :lol2:

No nie przestawaj mnie lubić ;) :cry:

Kochana dzięi wielkie :hug: wyjazd mega udany :yes:

A jak tam wasza majówka??? Byliście nad tym jeziorkiem ???

Ściskam mocno :hug:

A ja będę na spotkaniu, ja będę na spotkaniu :yes::yes::D:D

Nie tak śliczna i interesująca jak moje kuleżanki, ale będę :p:p:p

Już mamy z dziewczynami wynajętą trójeczkę:)

Mebelki pierwsza klasa, najbardziej podoba mi się stolik, a z tymi ghostami to już w ogóle :yes::yes::yes:

Karolcia w tym tygodniu będę robić wycenę ogrodzenia:D, i mam pytanko jak szerokie masz pojedyncze "szczebelki"? , bo przerwę między nimi pamiętam, że macie 1 cm oraz czy macie je ocynkowane (dziewczyny pisały coś o tym u Olu U) czy masz tańszą wersję? Czy myślisz że warto to brać?

Tyle pytań:D:D

Miłego popołudnia