Magda_lena85 16.05.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Karolina napisze tylko TY BURZOOOOOOOOOO Udanego wypoczynku i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.05.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Karolina Wasz dom już jest piękny, jak Ty to wszystko ogarniasz:eek: Życzę Wam obojgu meega udanego wyjazdu, no kto jak kto ale Wy zasłużyliście sobie na chwilę oddechu od tego szalonego tempa, wypoczywajcie, cieszcie się sobą i wracajcie kończyć to Wasze gniazdko, pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.05.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Karolcia jesteście niesamowici To mówisz, że jeszcze 5 tygodni i będzie można podziwiać Wasze piękne wnętrza Czekam z niecierpliwością My męczymy jeszcze kostkę bo pogoda nas nie oszczędzała Muszę Ci naskrobać Ci w końcu privka Przesyłam przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 17.05.2013 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam,życzę udanego wypadumam pytanko jakie macie płytki w swojej łazience (te duże - przy mozaice)?dziękuje za odppozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Co Wy tam chcecie jeszcze 5 tyg robić?? 2 dni malowanie, 1 wnoszenie mebli, ogródek Ci skończą jak już bedziecie mieszkać :D 3 tygodnie to max!! :lol2: zgadzam się z Tosią, chyba źle policzyłaś tygodnie Udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 17.05.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Wszystkiego dobrego, Karola najedz się francuskich serów i zapij hektolitrami wina a tempo niezłe, faktycznie, pierwsza kawa na tarasie na start wakacji, co? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.05.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Karolka dom się konczy:D czyli już za miesiąc mieszkacie na bank i życzę udanego weekandu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Kochana spoznione ale szczere zyczenia z okazji rocznicy slubu i udanego wyjazdu My rowniez w maju mamy rocznice widze ze to popularny miesiac Sliczne kolejne mebelki a dom z zewnatrz robi niesamowite wrazenie, jak dojdzie ogrod to bedzie miodziooo!!!!! Super masz mozaike na siedzeniu pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Karola ale wy macie tempo, nie wierzę że za 5 tygodni przeprowadzka Bardzo podoba mi się siedzisko u was w łazience. W kwestii lustra cieszę się ogromnie zawsze boję się cokolwiek polecać Sowy wyślę dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ooooo Paryż!!!Fiu Fiu....Należy Wam sie jak mało komu.Przy takim tempie prac musicie sie w końcu trochę zresetowac i zrelaksować.Paryz we dwoje to idealne miasto na romantyczny wypad.Odpoczywajcie zwiedzajcie o tak po prostu po ludzku - nacieszcie sie soba nawzajem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 19.05.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jak kaska jest to i tempo błyskawiczne teraz będzie co oglądać,wnętrza to najciekawszy etap budowy tak dla inwestorów jak i oglądających,a my przykleiliśmy na tym murku styropian w kropeczki i w przyszłym tyg kładziemy na nim tynk taki jak na domu,a ze złych wiadomości to popsuła nam się kosiarka,podkaszarka,piła i wszystko na raz się psuje ale stwierdziliśmy że przy naszej dużej działce to wszystko padnie,chyba będziemy zamawiać traktorek i lepiej zapłacić bo na to samo wyjdzie co mamy dać na benzyne,olej itd a 3 dni koszenia :mad:ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 20.05.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Nie było mnie trochę w zwiazku z wyjazdami, ale jest tego jeden wielki plus: tyyyyyyyle zdjęć do ogląfania za jednym zamachem Karola, przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Nie mogę uwierzyć, że juz zaczynasz odliczanie do przeprowadzki... Przecież dopiero zaczynaliście mury stawiać... A prysznic- fenomenalny! Acha! I jeszcze jedno: nie zamawiaj na razie nic u Hazelki, bo ja będę łóżka u niej robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Obiecałaś:(:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 21.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Karolinko,fajnie ,że już jesteś :hug: Fotki piękne .Kurcze ,musimy też sobie zrobić taki weekendowy wypad (do Paryża mamy niecałe 400km.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 21.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Karola cieszę się, że wyjazd był udany, pięknie wygladcie na tych Waszych zdjęciach:), na pewno odpoczęliście, szkoda tylko że tyle niemiłych niespodzianek Was tu czekało, ale podejrzewam że Ty sobie z tym szybciutko poradzisz, powodzenia i czekam na fotki z placu boju:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wykonawca od kostki Jezu już zapomniałam jaka jest adrenalina przy budowie domu...to ja jednak kurczowo się będę trzymać tego co mam Karolka super że wypoczeliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.05.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Karola, zdjęcia z Paryża piękne!!!! Super, że mogliście wyskoczyć tylko we dwoje i nacieszyć się sobą!!! Wiesz co, wg mnie Wy się przeprowadzicie max za 2 tygodnie!!!!!! Lecicie jak burza – nie znam nikogo, kto w TAKIM tempie wybudowałby się z TAKIM efektem!!!! Mam jeszcze pytanie w sprawie kostki – Jadar wygląda pięknie, ma długą gwarancję, ale jest sporo tańszy, niż Libet czy Polbruk – czy Wy sprawdzaliście opinie o jakości tej kostki przed zakupem, znacie kogoś, kto ją ma od lat, czy po prostu to był spontaniczny zakup??? Z jednej strony cieszy mnie fakt, że kostka jest tańsza, ale z drugiej trochę się boję - czy nie oznacza to gorszej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.05.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cześć Dziewczyny Stęskniłam się!!! Myślałam ,ze jak tylko wrócę, od razu nadrobię wszytko a tu zonk tyle mam zajęć,ze tylko z doskoku udaje mis ie wpaść na kilka chwil.... wiadomo za 5 tygoni przeprowadzka, ja jestem jeszcze w ciemnej... wiec pracy jest dużo i te kolejne 5 tygodni chyba bedzie włąśnie tak wyglądało .... Obiecuje wszytkim odpisać i tutaj i na privy, jezeli o jakimś pytaniu, czy informacji zapomnę, to proszę się przypominać! Zacznę od końca Venusko dziękuję za paczkę!!!! Mała właścicielka jest przeszcześliwa ona uwielbia sowy Kochana no adrenalinkę buidowanie daje ale ja właśnie to lubię, oczywiscie sytuacje jak wczoraj juz znacznie mniej, ale grunt to szybko rozwiazać problem i działąć dalej Najbardziej wkurza mnie w panu kostkarzu to,ze jemuy zabrakło tej kostki wczoraj, kupił ja kiedy ja byłam na miejscu i wtedy też ja kładł! Wystarczyło zadzwonić,ze jest coś nie tak, co robimy itd. a ten nieee.... nie wiem na co liczył No ale nie ważna na jutro wszytko będzie na tip top Buziaki Asiu hej Dzięuję, naladowaliśmy baterie, chociaż wyjazd był dosć intensywny i mam zakwasy Wiesz, najgorsze,że oni tego nie zrobili jak nas nie było tylko jak byłam na miejscu i w każdej chwili mogli wszytko skonsultować Ale spoko, powedziąłm im co gdzie i jak mają zrobic i będzie ok Za tydzięń nie bezie się o tym pamietało A przy nawale pracy jaki teraz mam to juz moze zapomnę o tym jutro takze nie ma tego złego Asiulka ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.05.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sharlotko hej Baaaardzo Ci dziękuję Takie słowa na ostatniej prostej sa becenne Jeżeli chodzi o kostkę to nasi znajomi ją mają od 4 lat i nic się nie dzieje Ekipa która ją kładła, nie mówiła na nią złego słowa Osobiscie jestem z niej zadowolona, i nie widze powodu przepłacania za inną Ale wiadomo ja mam ja chwilkę No a przeprowadzka się raczej już nie przybiży Grafik szczelnie wypełniony wcześniej się nie da, jak ma być na tip top Bosheee jak pomyślę o pakowaniu to mi sie słabo robi tej części niecierpię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.05.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 To świetna informacja - dziękuję Ci bardzo - ja też nie widzę powodu, by przepłacać, zwłaszcza przy 200 m kostki do położenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts