Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochana spoznione ale szczere zyczenia z okazji rocznicy slubu :hug: i udanego wyjazdu :D

My rowniez w maju mamy rocznice :D widze ze to popularny miesiac :D

Sliczne kolejne mebelki :D a dom z zewnatrz robi niesamowite wrazenie, jak dojdzie ogrod to bedzie miodziooo!!!!!

Super masz mozaike na siedzeniu pod prysznicem :cool:

Jak kaska jest to i tempo błyskawiczne :D teraz będzie co oglądać,wnętrza to najciekawszy etap budowy tak dla inwestorów jak i oglądających,a my przykleiliśmy na tym murku styropian w kropeczki :) i w przyszłym tyg kładziemy na nim tynk taki jak na domu,a ze złych wiadomości to popsuła nam się kosiarka,podkaszarka,piła i wszystko na raz się psuje :( ale stwierdziliśmy że przy naszej dużej działce to wszystko padnie,chyba będziemy zamawiać traktorek i lepiej zapłacić bo na to samo wyjdzie co mamy dać na benzyne,olej itd a 3 dni koszenia :mad:ręce opadają :bash:

Nie było mnie trochę w zwiazku z wyjazdami, ale jest tego jeden wielki plus: tyyyyyyyle zdjęć do ogląfania za jednym zamachem ;)

Karola, przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji rocznicy! :hug:

Nie mogę uwierzyć, że juz zaczynasz odliczanie do przeprowadzki... Przecież dopiero zaczynaliście mury stawiać...

A prysznic- fenomenalny!

Acha! I jeszcze jedno: nie zamawiaj na razie nic u Hazelki, bo ja będę łóżka u niej robić ;)

Karola,

zdjęcia z Paryża piękne!!!!

Super, że mogliście wyskoczyć tylko we dwoje i nacieszyć się sobą!!!

Wiesz co, wg mnie Wy się przeprowadzicie max za 2 tygodnie!!!!!!:)

Lecicie jak burza – nie znam nikogo, kto w TAKIM tempie wybudowałby się z TAKIM efektem!!!!

Mam jeszcze pytanie w sprawie kostki – Jadar wygląda pięknie, ma długą gwarancję, ale jest sporo tańszy, niż Libet czy Polbruk – czy Wy sprawdzaliście opinie o jakości tej kostki przed zakupem, znacie kogoś, kto ją ma od lat, czy po prostu to był spontaniczny zakup???

Z jednej strony cieszy mnie fakt, że kostka jest tańsza, ale z drugiej trochę się boję - czy nie oznacza to gorszej jakości?

Cześć Dziewczyny :hug:

Stęskniłam się!!! :yes: Myślałam ,ze jak tylko wrócę, od razu nadrobię wszytko a tu zonk ;) tyle mam zajęć,ze tylko z doskoku udaje mis ie wpaść na kilka chwil.... wiadomo za 5 tygoni przeprowadzka, ja jestem jeszcze w ciemnej... ;) wiec pracy jest dużo i te kolejne 5 tygodni chyba bedzie włąśnie tak wyglądało ....

Obiecuje wszytkim odpisać i tutaj i na privy, jezeli o jakimś pytaniu, czy informacji zapomnę, to proszę się przypominać! ;)

Zacznę od końca ;)

Venusko dziękuję za paczkę!!!! Mała właścicielka jest przeszcześliwa :yes: ona uwielbia sowy :lol2:

Kochana no adrenalinkę buidowanie daje ;) ale ja właśnie to lubię, oczywiscie sytuacje jak wczoraj juz znacznie mniej, ale grunt to szybko rozwiazać problem i działąć dalej ;) Najbardziej wkurza mnie w panu kostkarzu to,ze jemuy zabrakło tej kostki wczoraj, kupił ja kiedy ja byłam na miejscu i wtedy też ja kładł! Wystarczyło zadzwonić,ze jest coś nie tak, co robimy itd. a ten nieee.... nie wiem na co liczył :no:

No ale nie ważna na jutro wszytko będzie na tip top :p

Buziaki :bye:

Asiu hej :hug:

Dzięuję, naladowaliśmy baterie, chociaż wyjazd był dosć intensywny i mam zakwasy :lol2:

Wiesz, najgorsze,że oni tego nie zrobili jak nas nie było :no: tylko jak byłam na miejscu i w każdej chwili mogli wszytko skonsultować :mad:

Ale spoko, powedziąłm im co gdzie i jak mają zrobic i będzie ok ;) Za tydzięń nie bezie się o tym pamietało ;) A przy nawale pracy jaki teraz mam to juz moze zapomnę o tym jutro :lol2: takze nie ma tego złego :p

Asiulka ściskam mocno :hug:

Sharlotko hej :)

Baaaardzo Ci dziękuję :) Takie słowa na ostatniej prostej sa becenne :hug:

Jeżeli chodzi o kostkę to nasi znajomi ją mają od 4 lat i nic się nie dzieje :no:

Ekipa która ją kładła, nie mówiła na nią złego słowa :no: Osobiscie jestem z niej zadowolona, i nie widze powodu przepłacania za inną ;) Ale wiadomo ja mam ja chwilkę ;)

No a przeprowadzka się raczej już nie przybiży :no:

Grafik szczelnie wypełniony ;) wcześniej się nie da, jak ma być na tip top ;)

Bosheee jak pomyślę o pakowaniu to mi sie słabo robi :eek: tej części niecierpię :no:

Pozdrawiam :bye: