Karolina i Artur P 22.05.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ola cześć Dziękuję Zdecydowanie namawiam na wyjazd na długi weekend do Paryża, to piene klimatyczne i zielone miasto Teraz było dodatkowo pięnie przez kwitnace kasztany różnych gatunkó, wiedziałam,ze kasztanó w paryzu jest dużo ale nie wiedziąłam że aż tak są wszedzie w ogromnych ilościach Pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia za 1,5 tygodnia Madziulku no wieeeem Ale dzisiaj będzie troche foteczek madzialena-lublin bardzo mi miło,ze zaglądasz No powoli tzreba zacząć odliczanie i mieszkanie na nowych włosciach, musze szybko zamieszkać,żeby sie domem nacieszyc i móc pracować nad meżem w sprawie domu tzw. ostatecznego U Hazelki mam zamówione 2 szafki łazienkowe, zabudowę geberitu, szafkę RTV, stół do jadalni i ramę do czarnego i białego lustra Na razie tyle wszytko przyjeżdza do mnie 10-15 czerwca ola robi piękne rzeczy wiec zamawiaj śmiało Hej nazwa12 Płynnosc finansowa zdecydowanie pomaga i jest podstawą szybkiej budowy ale z drugiej strony znam wieeelu inwestorów, którzy na brak gotówki nie narzekają a budują się latami...,bo kasa wszytkiego nie załatwia. Ja bym, tak nie mogła no ale każdy ma jak lubi Teraz zaczyna się powoli wszytko wyłanaić to będzie fajnych 5 tygodni kiedy wszytko będzie sie klarować luuubię TO! fajna kobieto czesc !!! No taka sobie wprowadzilisy mała tradycję,ze na rocznice ślubu zawsze uciekamy na 4-5 dni we dwoje w jaieś nowe miejsce Zdecydowanie dobrze nam to robi Teraz będą dłuzsze wakacje ale juz z Julcią Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.05.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 yummyyummy serów pojadłam, wina popiłam Było bardzo fajnie Tak poczatek wakacji na swoim tarasie Pamietasz o zaproszeniu, musze się odwdzięczyć za tą kuchnię Pozdrawiam Monia hej Dziękuję!!! Wiesz dokładnie za miesiąc 22 czerwca pzreprowadzka [/b Hej Kasiu dzięuję barzdo Niooo maj popularny , a niby literki R nie ma Maj to piękny miesiąc i pogode w dniu wesela mielismy też fają, duzo słońca a temp 19C w cieniu... w emocjach było mi gorąco, wiec jakby było cieplej to bym się ugotowała Pozdrawiam cieplutko Venusko lustro wiadomo tylko dzięki Tobie!!! Dzięuję Ci bardzo wiem jak to jest polecać coś komuś ale spoko uważma,ze polecajac nie ponosisz odpowiedzialnosći poprostu dzielisz się anmiarem lub spostrzeżeniami Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Karolinko to ja sie przypomne z pytankiem: z czego konkretnie robi sie taka zabudowe "falista" pod siedzisko w pryszniocu i jakiej glebokosci masz je u siebie? Masz racje plynnosc fonansowa ulatwia budowanie ale trzeba miec tez smykalke organizacyjna Sliczne zdjecia z Paryza-moglabys zrobic sobie galerie i w kazdym roku dodac nowe zdjecie z Waszej rocznicy:) Jeszcze tak z ciekawosci-trzemu malujecie agregatem?Szybciej czy taniej to wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.05.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cześć kakusku Dzieki kochana Dobrze,ze sie przypominasz, już mówię Siedzisko wykonane jest z belitu, najpierw narysowana na bocznych scianach była linia jaką chcemy uzyskac, potem wykonawca, robił sobie jakiś szablony i docinał w ten kształt belit.... potem był położony klej który to wygładził idealnie na to folia w płynie, potem klej i siatka na wierzch mozaika i gotowe O jaką grubośc pytasz??? bo generalnie to tam nic nie jest podwieszane, cała konstrukcja jest wymurowana z tego belitu od posadzki Wymiary kabiny to 140cm głębokość i 118cm szerokość Skarbie jak chodzi Ci o jakiś inny wymiar to pisz, będe mierzyć i podoawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 karolinkooczywiście jestem na bieżaco- oglądam , podglądam i kibicuje zdjęcia z P przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 22.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Karolka, mogłabyś podać namiar na hotel w którym się zatrzymaliście (może być na priva), my wybieramy się w październiku na naszą 5 rocznicę i chętnie skorzystam z jakiegoś poleconego namiaru:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hulan 22.05.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 to i ja sie przywitam, bo czytam zawsze z zapartym tchem... domek jest juz sliczny..tylko na jedno sie nie zgadzam-jak bedzie nr. 4 i brak dziennika budowy? co ja zrobie wieczorami??? liberum veto i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Karolinko Śliczne zdjęcia My kilka razy byliśmy tuż pod samym Paryżem ale zawsze śpieszyliśmy się na prom, więc nie było czasu na zwiedzanie ale obiecaliśmy sobie, że za jakiś czas się tam wybierzemy Gratuluję zakończenia prac brukarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.05.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Karola super, że wyjazd udany:cool: Zdjęcia superrr:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.05.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Och jak pięknie ....powróciły wspomnienia.Moj najstarszy syn został poczety w Paryżu właśnie Aż mi sie łezka zakrecila.Cuuuuuudna z Was para tacy szczęśliwi widać ze wypoczeci dobrze robi taki krótki nawet wypad we dwoje.A teraz wracając do szarości dnia powszedniego mam pytanko czy parapety wewnętrzne Karolka masz u siebie moze konglomerat bianco carrara ?tak sie przyglądam i przyglądam i podobne do tych które widzialabym u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dom za zewnątrz coraz gustowniejszy :yes: Taki rezydencyjny się robi Kolory super, ciekawa jestem całości:yes: A te szare I]pask[/i]i jak są robione? Co do kostki to ja chętnie się zgłoszę po namiar sklepu bo jeśli dobrze pamiętam to zamawiałaś z netu?? A czemu zero zdjęć ze środka?:D:hug: Nie obijać się proszę (napisała ta co sama jednego zdjęcia nie może u siebie zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Karolinko dziekuje za szczegoly Chodzilo mi o glebokosc siedziska czyli ile masz tam miejsca aby wygodnie posadowic dupcie Zapisalam sobie te nazwe belit i mam nadzieje ze fachowiec bedzie wiedzial jak to ugryz bo wujek google salbo mi cos pomaga Rowniez mam mala prywate i poprosze o namiar na domek ktory wynajeliscie podczas wypadu do Zakopca. Wstyd sie przyznac ale w gory mam dosc blisko a moje dzieci jeszcze nigdy nie widzialy Tatr wiec moze podczas wakacji uda nam sie wyskoczyc chocby na 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.05.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 AlicjaC spoko 2,6m w garazu wystarczy Ja osobiście maiałam rózne wysoksci w garazach teraz mamy wysoko bo sporo ponad 3 m ( nie pamietam ile dokładnie) i lubie jak jest wyżej, ale jeżeli pasuje Ci 2.6m to się nie przejmuj będzie ok Pozdrawiam serdecznie mal26 cześć kochana Za miesiąc pierwsa noc w nowym domku, z jednej strony wiem,ze to chwila moment, a z drugiej..... jak widzę to co teraz sie dzieje w domu, to wydaje sie z,ę jeszcze lata świetlne Stolik zrobię cały biały Pozdrawiam cieplutko Ola.U wygrałaś No ale zeby nie było to zanim zamieszkalismy ze sobą oficjalnie po tych 6 tyg. znajomosci to wcześniej i tak byliśmy cały czas razem tylko raz w jednym mieszkaniu razz w drugim :lol2:oboje mieszkaliśmy w samodzielnych to nikogo to "nie bolało " No ale kurcze skoro zamieszkanie nastąpiło przed 20 to wygrałaś Reni, tak kamień elewacyjny moze być stosowany wszedzie Nie wiem jaka nazwa weszłam do firmy z kamieniami, pokazałm TEN zapytałam o cenę.... 320zł/m2 no i kupiłam Artur odbierał kamień, pewnie na fakturze jest jakas nazwa musze poszukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.05.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 MadziaBartek dziękuję Asiu dzięki:) Wyjazd był potrzebny no i okazał sie mega udany Tosiu posłuchaliśmy się i byliśmy niegrzeczni Pracownicy nie zrobili żadnej wtopy jak nas nie było, za to jak już we wtorek bylismy na miejsu dali ciała z kostką wieć nie ma zasady Buziaki :**** Ślężaneczko dawaj foty kooooostki plissss U mnie wszytko piachem zasypane, słabo wszytko widać, schody i taras zafoliowane bo jeszcze kolor na elewacji sie robi... no ale jeszcze chwila i wszystko sie poodsłania Buziaki :*** dusiaczku muszę sprawdzic, bo tu było tak jak w przypdku kamienia, weszłam zobaczyłam, kupiłam i nie patrzyłam na firmę poszukam nazwy na fakturze albo opakowaniu, ale były niedrogie ok 70złm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.05.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 kakusku belit to to samo co pustak, taki normalny, biały Z którego buduje się ściany domu... mozna go dostać w kilku wymiarach, siedzisko robiliśy z węższch o szerokości 12cm czyli połówek. Głębokośc sidziska czterdzieści kilka cm... chyba 43cm... ale do zwerfikowania Namiar Zakopiański wyślę na privka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 23.05.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hej Karolinko !!!:hug: Mam takie zaległosci u Ciebie nadrobiłam wszystkie stronki i zdjęcia niby znam juz twoje tempo ale niezmiennie jestem pelna podziwu dla waszych dokonan :yes: Mebelki Julki śliczne , bardzo podoba Mi sie regal, a ta szara obramowka na okolo miodzio. Idealnie pasowalby do pokoju moich najmlodszych dziewczynek Stoliczek czytam ze decyzja juz podjeta , caly bialy bedzie super ,a mini ghosciki do niego idealne Elewacja i kostka tworza śliczna calosc , jestem teraz ciekawa ogrodu bo widze ze wieksza czesc dzialki przynajmniej od strony wjazdu polozyliscie kostke a co z trawka czy z drugiej strony domu bedzie ogrod ?! Łazienki sliczne siedzisko z mozaiki wymiata ale i kolorystyka jasna idziesz w beze i kremy z tego co zauwazylam !!! Karolinko na koniec spoznione ale bardzo szczere zyczenia rocznicowe :hug: Super ze wyjazdy udane taki pobyt tylko we dwoje cudowny a do tego Paryż Ech.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 23.05.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Karolinko, bardzo Ci dziękuję za ten namiar:) pozdrawiam i życzę miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hej Kochana Błyskawico Dom prezentuje się ZACNIE elewacja wyszła po prostu cuuuuudownie Kolor i bonie wyszły bajkowo Najpiękniejszy Dom z klasą ze wszystkich jakie widziałam ( a kilka ich widziałam) Czekam na wnętrzności - juz nie mogę się doczekać Pozdrawiam i ściskam i poproszę przesłać mi troszkę swojej energii ( Ty masz jej z nadmiarem:-) ) Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Karola pięknie:eek:, jak ja się nie mogę doczekać reszty, wiesz co te Twoje wnętrza tak strasznie cieszą bo są robione błyskawicznie a zarazem bardzo doladnie, czasami mam wrażenie, że Ty masz magików a nie wykonawców, jak sobie przypomne mojego regipsiarza a zarazem malarza, który robił u mnie pół roku, miałam wrażenie że nigdy nie skończy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A tak juz bardziej zawodowo zapytam, czemu stelaże TECE wybieracie /chyba za każdym razem/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts