Karolina i Artur P 24.05.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Kochane gadajcie sobie, ja uciekam do łóżka, bo padam... Ostatatniej nocy od 4.00 do 7.00 latałam pomiedzy sypilania a pokojem Julki, nawet spałam chwile u niej na dywanie bo ciągle wołała, marudziła.... chciała wstawać i się bawić, a to iść na dwór itd.... wiec dzisiaj zgonik mam Buziaki Wam zostawiam i małe co nieco na piątkowy wieczór http://img707.imageshack.us/img707/373/drink2560x1600003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Karola, Ty jednak jesteś the best juz sobie wyobrażam miny tych Bobów :jawdrop::jawdrop:jak ich słodka blondyneczka z budowy wywala po dokladnych pomiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.05.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 no właśnie, tylko ja nie mam takich możliwosci - po 10 h to ja w robocie siedzę, gdybym chciala codziennie po pracy jechać na budowę - to jeszcze 40 minut dojazdu w jedną stronę z kolei mąż jest dobry wlasnie w zorganizowaniu materiałów na czas, co do liczenia to gdyby sobie zapisywał , to moze mialby nad tym jakąś kontrole, a tak to pamiec dobra, tyle że krótka tak naprawde to on się nie doliczył ani kubików betonu ani piachu, który nam przywieźli My ekipę mamy z polecenia, ja sie nie chciałam zgodzic na inną, właśnie z tego wzgledu ze my nie jesteśmy w stanie dopilnować tak, jak człowiek by chciał bo mamy inne obowiązki Ja też pewne rzeczy sobie wkalkulowałam w cenę, no i pewnie ze wszystko chcialabym mieć idealnie, ale z drugiej strony dla mnie budowanie nie jest celem samym w sobie, po prostu chciałabym miec w koncu domek i jeszcze moc sie nim cieszyc, dlatego gdzies tam zakladam ze nie wszystko moze pójsć po mojej myśli - ale byle mi nie kapalo na glowę i nie sypał sie tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.05.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dziewczyny ale sie rozgadalyscie Tosia niezly ten Twoj "kotek" -musze przyznac ze z moim by sobie mogli łapki podac Karolinko ja juz słabo kumam (prawie zasypiam nad kompem) ale pamietam ze mowilas ze w domku nr 3 chcesz troszke DŁUZEJ pomieszkac a tutaj wyszlo szydlo z worka ze to twoje dluzej to zaledwie roczek bo jesli nowa dzidzia ma byc za dwa lata a ciaza bedzie w sypialni z tarasikiem ....... Wymieklam i chyba przestane do Ciebie zagladac bo mnie totalnie zdolujesz Daj sie chociaz wyprzedzic przed wymarzona czworka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 25.05.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Czesc Karolinko O Hazelce pamietam :yes: Mam namiary nawet lajknelam na FB:D i na pewno bede sie z nia kontaktowac :yes: Tym bardziej ze mebelki juz sprawdzone i chetnie zamawiane przez forumowiczki :yes: Na Zlocie niestety Mnie nie bedzie chociaz bardzo bym chciala zobaczyc i uslyszec was w Realu Ale ja jeszcze karmiaca jestem i jeszcze ani raz nie zostawilam corci chociaz na jedna noc . Jesli bedzie zlocik za rok to na pewno sie na nim pojawie Pozdrawiam Miłego Dnia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 się wczoraj nie zdążyłam pozegnać, bo mi bateria w laptopie padła, więc się dzisiaj przynajmniej przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Mój L widział co sie na budowie dzieje jak mu MMSa wysłałam. Ale najlepsze było jak juz przy końcu dachu pojechaliśmy do sklepu, bo zabrakło jakiś pierołek, wychodzimy, a akurat podjechał gość, przywitałam się , wymiana uprzejmości, wsiadłam do samochodu a mój pyta kto to był - No kotek to właśnie był gość który ci dom wybudował, miło by było jak bys go w końcu poznał :D :lol2: nie, to u nas podział obowiazków przy budowie jest mąż się zajmuje zakupami, kontaktami z fachowcami, natomiast jak są pytania typu: gdzie ma iść rura, na jakim poziomie ma być garaż itp. to prosze kontaktować się z żoną zresztą ekipa już wie, i nawet o takie rzeczy męża nie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Oj klepy. ale żeście wczoraj naklepały, beze mnie:( Karolciu:rolleyes::hug:no będą te fotki, będą, miałam zrobić na weekendzie, ale nie wiem czy dam radę, jestem dzis w pracy do 13, a później mykamy do Krakowa do Ikei, pewnie wrócimy późno, dzisiaj nie posprzątam to i fot nie strzelę, ale po niedzieli się poprawię, naplawde:yes: U nas dzis na razie nie pada, nawet rano świeciło słoneczko, to może uda ci się z tym kamyczkiem, co? Ty na pewno dasz radę Z tym 4 domkiem to faktycznie szalejesz przecież ten piekny, ale u Ciebie to chyba chodzi o coś innego, o tą adrenalinkę w trakcie, przyznaj się, ale ja nawet ostatnio też sie przyłapałam na tym, że pomyślałam: jak to Karola wybuduje ten domek i co:eek: Ale Ty nas nie opuścisz, cioo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dziewczyny Isa , Tosia:bye:Ja myslałam, że jak Wy wczoraj tyle posiedziałyście i plotałyscie to dzis spicie, a Wy tu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Isa no ja potwierdzę to co pisała Karola, na budowie trzeba być i to często:yes: Przypomniało mi sie, że jak my rozpoczęliśmy budowę, to ja z moją teściową poleciałyśmy sobie do Turcji:lol2: ale budowy pilnował mój m i teść, a co niech pilnują chłopaki pomyślałyśmy:lol2: A tak powaznie moja teściowa nie miała kogo zabrać, bo teściu wtedy nie mógł, to skorzystałam:D Ale na budowie bylismy ciągle, fakt że przy SSO pomagali nasi pracownicy, to też inaczej, wiadomo starali się, ale ja i tak byłam codziennie i jak tylko mogłam to ich sprawdzałam, bo nawet te doświadczone ekipy robią różnie, np. u mnie nie zauważyli, że są łuki w oknach:mad: Najgorsza to była ekipa od dachu, wiążbę zrobili szybciutko i bardzo ładnie, ale pokrycie, szczególnie obróbka blacharska i później dachówka, to im szło jak po grudzie, ja potrafiłam tak ich pilnować, że mnie sie już bali, jak widzieli że podjeżdżałam na budowę to się chowali przed mną W ogóle mój mąż za bardzo się nie odzywał, on był ten miły ale jesli chodzi o pilnowanie i ustalanie wszelkich szczegółów to ja byłam odpowiedzialna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.05.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja w weekend zwykle śpię do 10 ale mam przyjezdnych gości to mnie pobudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 (edytowane) Tosiu no ja też kawkę piję w pracy:) Miłego dnia:D No Karola to nas nie może tak zostawić, w końcu my tu takie jej córki, chyba to złe określenie, ona tyle ode mnie przynajmniej młodsza, no to może siostry? Edytowane 25 Maja 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja w weekend zwykle śpię do 10 ale mam przyjezdnych gości to mnie pobudzili Isa niezła jesteś masz gości i tu z nami siedzisz:D ale to znaczy, że nas lubisz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.05.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ja myslę że Karola jest uzależniona od budowania, ale od fm też - więc nas nie zostawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.05.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Isa niezła jesteś masz gości i tu z nami siedzisz:D ale to znaczy, że nas lubisz:hug: źle się wyraziłam - to są goście męża więc niech koło nich skacze właściwie to rodzinka męża - notabene też z G. jedni na weekend do Grybowa pojechali (ekipa), drudzy przyjechali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No pewnie, niech skacze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No jak niedobra, jak poszła nie wraca, to chyba się zajęła tą rodziną męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 26.05.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam Cię Karolino Przejrzałam całą galerię/dziennik. Dom jest piękny, dodatki również, z pewnością będę śledzić dalsze losy trzeciej budowy (swoją drogą to dopiero szaleństwo ) Mam do Ciebie pytanie - niesamowicie spodobał mi się kolor elewacji zewnętrznej, zdradzisz tajemnicę cóż to za farba i jaki odcień? Wygląda super!!! U mnie trochę jeszcze za wcześnie na malowanie, ale skoro trafił się taki idealny kolor to od razu dopytuję Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze losy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 26.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Miałam nosa z tym czwartym domkiem;) ale z tego co pamietam w miedzyczasie miałaś sie zajmować budowaniem dla innych-coś z tego wyszło? No a u mnie sie zaczeło...dylematów początek a mianowicie czym kryjemy dach: blacha czy dachówka:bash: , mąż chce blachą a ja bym wolała dachówką i co tu wybrać poradźcie coś,bo to przeciez na lata ma być ok.ide spać może cos wymysle(aha mój crazy komputer pomija dziś laseczke przy "e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Karola, zanim podejmiesz decyzję co do 4 domku ze stropodachem proszę przemyśl to. Moje marzenie jak widziałaś się spełniło, ale stropodach do dziś robi nam niemiłe niespodzianki. Efekt jest super, ale stropodach jest dużo droższy i żeby dobrze go zrobić trzeba fachowca. proszę obadaj dobrze temat. Służę podpowiedzią. Pozdrawiam. ps.możesz dla mnie zmierzyć szerokość kominka z przodu i z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts