Karolina i Artur P 27.05.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Cześć Dziewczynki W weekend nie miałam czasu na FM, ale powolutku nadrobię waclau dzięi kochana za maila Odpiszę dzisiaj Kochana mówisz,ze masz problemy ze stropodachem ??? Kurcze wiem ,zę bywa to problematyczne Ja bym chciała opcję łączoną, gdzie główna połać jest "normalna " ale część jest w stropodachach... wiec problem też może mnie dotyczyć Pisz kochana co wiesz i co radzisz AlicjaC hej Akcją wspomagania "cudzych" budów powoli bedę się zajmować, na razie muszę dokończyć soja akcje, ale już firma działa i w mniejszym zakresie, ale juz zaczeło się cos dziać. Na jesieni zapowiad się duze zlecenie. Czy blacha czy dachówka... to wszytko zalezy... Ja zdecydowałam się an blachodachówkę, bo cena jest niewspółmierna do dachówki i to nie tyle chodzi o cene za m2 tylko przekłada się już na etapie innej więźby dachowej, innej ceny za m2 wykonanai pokrycia itd. Ja osobiscie uważam,z są teraz świetnej jakości blachodachóki i dla mnie jest to ok Ale dachówka ceramiczna, to dachówka wiec jak macie na to środki i jest to dla was ważne to dachówka zawsze jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 http://www.mjarchitekt.pl/index.php?site=architektura&id=mw_house Tosia 82 załączam link do mojego architekta którego gorąco polecam młody kreatywny Maciej Janeczek i genialna Klaudia Kęsik- krakowska architektura. Karola, a może wysłałabyś mi na maila swój nr tel kom - to bym Ci ustnie powiedziała na co uważać i jak można zrobić taniej. Mam nadzieję ,że dam radę przyjechać na zjazd. A jeśli nie to zapraszam w drodze powrotnej na kawę do Częstochowy.Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To wizualki do mojej kuchni. Zamieszczam je za zgodą Karoli. Co myślicie dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.05.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Karolkaponiewaz u mnie kolejny raz zmienila sie koncepcja kuchni -no tym razem juz ostatecznie, bo w tym tygodniu powstaja mury i musze zmienic okno - mozesz mi podac jakie masz wymiary u siebie? i jak myslisz, czy wysokie na metr, a szerokie na 1,4 bedzie oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Karolka poniewaz u mnie kolejny raz zmienila sie koncepcja kuchni -no tym razem juz ostatecznie, bo w tym tygodniu powstaja mury i musze zmienic okno - mozesz mi podac jakie masz wymiary u siebie? i jak myslisz, czy wysokie na metr, a szerokie na 1,4 bedzie oki? Kochana ja mam 155x155cm chyba ( mozliwa różnica kilka cm ). Generalnie 100x140 będzie ok rozumiem,że szerszego nie możesz zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 kakusku, isa, Tosiu, anakris, carnation, waclau, kochane przepraszam,że nie odpisuje cały dzień, na privkach też mam zaległości Ale od rana deszczowo, smętnie a załatwień dzisij miałam cała masę urzędy,urzędy, urzędy... .... padam na twarz. W miedzyczasie kontaktowałam sie z menagerem hotelu, naszego piątkowego zjazdu i dogadywliśmy szczegóły Kupiłam przed chwilą lodówke i zamrażarkę powinnam jeszcze kilka rzeczy ale nie dam razy... Jutro biorę się za odpisywanie a dzisiaj życze miłego wieczoru i ściskam mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No właśnie zastanawiałam się gdzie jest nasza Karolcia Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.05.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 karolcia kochana co byśmy bez ciebie zrobiły!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Tosia 82 myślę,że dąb olejowany lub orzech europejski ? Wrzuciłam u Karoli za jej przyzwoleniem bo tu duży ruch , więc liczę ,że kol z forum mi podpowiedzą. W pierwszej wersji jak powstawał projekt naszego domu kuchnia miała być biała na wysoki połyski, ale to był rok 2008 i każdy co zobaczył projekt to mówił , e taka laboratoryjna. A dziś rozmawiając ze stolarzami mówią mi ,że 90% zleceń to lakier połysk biały, więc ja idąc pod prąd postanowiłam zrobić półmat bo mam już płytki na ścianie a zabudowę po lewej pociągnąć w drewnie które wyjdzie na salon. Stolarkę mam białą okna, drzwi tylko wejściowe szare i rolety szare. Proszę o komentarze i uwagi o ewentualnych proponowanych zmianach za które z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.05.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czyli fotek dziś nie będzie? Wybaczamy i rozumiemy -odpocznij i ładuje baterie na piątek :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 28.05.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dąb to naturalna decha bo ta firma robi dużo na eksport a tam modny natural tylko olejowany , a fornir orzech to półmat. Myślę że za nowoczesny mam dom na politurę. Choć podoba mi się kuchnia : to ich najnowszy trend eklektyzm ,kuchnia była wystawiona na tegorocznych targach w Milano wzdycham do niej co dziennie, ale do mnie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Kochana ja mam 155x155cm chyba ( mozliwa różnica kilka cm ). Generalnie 100x140 będzie ok rozumiem,że szerszego nie możesz zrobić ??? Karolinko, no właśnie pierwotny wymiar tego okna był 150x180, ale wcześniej też miał tam być pokój, a potem jadalnia. Teraz zagnieździła się tam kuchnia , okno muszę zmniejszyć żeby weszła od ściany wysoka zabudowa, z kolei pod oknem ma być zlew z baterią, a okno chciałam w całości - i dumam jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 28.05.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Świetnie, że Twoja firma już istnieje. Myślę, że niedługo klienci będą się pchali drzwiami i oknami bo kto inny jak nie osoba z Twoim doświadczeniem wybuduje lepiej dom. Ja dalej debatuję nad dachem, a domek się buduje. Jak wszystko pójdzie dobrze to pod koniec tygodnia zalejemy strop. Umówiłam się z panem na przywóz desek na środę i czwartek, ale ani ja ani on nie wpadliśmy na pomysł, że w czwartek jest święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dąb to naturalna decha bo ta firma robi dużo na eksport a tam modny natural tylko olejowany , a fornir orzech to półmat. Myślę że za nowoczesny mam dom na politurę. Choć podoba mi się kuchnia : [ATTACH=CONFIG]192196[/ATTACH] to ich najnowszy trend eklektyzm ,kuchnia była wystawiona na tegorocznych targach w Milano wzdycham do niej co dziennie, ale do mnie nie pasuje.Ssssssllllicznaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nawet nie wiem co napisać-przeprowadzka za niecały miesiąc :jawdrop: Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 28.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 fajna kobieta- widzę ,że więcej fanek siematica zamieszczam kolejną kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nieeee... No ja od początku mówiłam ze to burza nie kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nie wiem dlaczego w moim mieście sie te kuchnie nie przyjęły.Zamkneli salon po jakimś roku czasu od otwarcia.Kuchnie pieeeekne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Karolinko masz mega ekspresowe tempo az nie moge uwierzyc ze za miesiac bedziesz siedziala na swoim tarasie i pila drineczka na dobry poczatek mieszkania Masz wybrany project domu nr 4? A drugie pytanie czy moge prosic namiar na hotel w Paryzu? Mam ochote sie wybrac z moim M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Karola -21 czerwca:rolleyes: nózkami przrebieram:popcorn: calusy zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts