Karolina i Artur P 29.05.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Cześć Kochane walcau kuchnie wkleiłaś przepięne, strasznie mi się takie podobaja Ja w obecnej będę miałą tą biała w połysku + czarny granit + jasna drewniana podłoga.... ale wiem,ze to nie najnowsze trendy Nie mniej jednak taka kuchnię "czuję" do tego domu Wiem tylko tyle że w kolejnym domu ostatecznym kuchnia będzie zupełnie inna niz obecna i poprzednia Nie wiem dokładnie jaka ale juz wiem ,ze inna Ślęzaneczko cześć kochana Monia :hug: Juz przebieram nogami i nie mogę doczekać się piatku Tosiu hej Wiesz co mam doła ze nie będzie Ciebie i anakris w piątek :( Ale mam niecny olan ściągniecia Was do siebie w wakacje :D Kochana nic nie kombinuję (niestety ) wszytko w galerii opisałam, ale dzisij się ciesze bo zawitało do nas cudowne słoneczko Wprawdzie na tyłach dizłki mam ogromne kałuże i jak dobrze pójdzie to ogrodowy zacznie działać najwczęsniej w poniedziałek o ile wszytsko podeschnie Ale dizsij działają elewacyjni isa będzie wygladać dobrze Powinni Ci też zrobić to okno otwierana a min. uchylne w kuchni przyda się taka opcja, chyba ze zrobisz reku. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.05.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Alicja, dzięki Powiem szczerze,że na razie nie stosuje,zadnej formy reklamy , dosłownie nic.... Poza budową Julką, domem mam jeszcze inne zajęcia zawodowe i przez najblizsze 2-3 miesiace jestem totalnie pochłonięta. Firmę musiałam juz zarejestrować, ale relanie ruszę z nią bliżej jesieni Madziulku dziękuję Trzymaj kochana plisssssssss Grtuluję wyjazdu Twojej szklarenki Buziaki :*** fajna kobieto ja też nie rozumiem, przeciez te kuchnie są boskie!!! Ja sie spreżam bo za 3 tygodnie i 2 dni wielka akcja Pozdrawiam Kasiu dzięki kochana Za 3 tygodnie i 2 dni pierwsza noc w domu i pierwszy toast Szczerze, nie wierze!!! Wogóle ta budowa wyjatkowo lekko nam przeszła, i mimo cieżkich początków i mega stresu... potem poszło już z górki i wiadomo milion ząłatwień, ustaleń ale chyba ja się juz do tego tak przyzwyczaiłam + generalnie dobre ekipy... ze nie jestem ta budową zmeczona Tym gorzej dla Artura bo bedzie mnie nosić Nie, no coś Ty nie mam wybranego żadnego projektu aż tak nei oszalałam, ale u mnie nei zna się dnia ani godziny Namiar prześlę :* Fra :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.05.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Kilka osób prosiło mnie o namiar na Zakopane Wklejam tutaj http://www.booking.com/hotel/pl/apartamenty-sun-snow-zakopane-pardalowka.html?tab=1&origin=hp&error_url=%2Fhotel%2Fpl%2Fapartamenty-sun-snow-zakopane-pardalowka.pl.html%3Flabel%3Dfac419jc-hotel-pl-pl-apartamentyNsunNsnowNzakopaneNpardalowka-unspec-pl-com%3Bsid%3Dd7fcacab0b7d36b2a25cc74e0ab5c0f4%3Bdcid%3D1%3B&do_availability_check=on&dcid=1&label=fac419jc-hotel-pl-pl-apartamentyNsunNsnowNzakopaneNpardalowka-unspec-pl-com&sid=d7fcacab0b7d36b2a25cc74e0ab5c0f4&checkin_monthday=3&checkin_year_month=2013-9&checkout_monthday=8&checkout_year_month=2013-9 My mieliśmy apartament właściwie segment z 3 sypailniami. Nie byłam, ale fajne są też tutaj http://www.tatrzanskie-turnie.pl/ametyst.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Karolinko moim zdaniem to Ty nigdy nie bedziesz miala dosc budowania ten typ tak ma Teraz juz sie nie moge doczekac najlepszych zdjec z meblami i dodatkami Dziekuje za namiar na Paryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 29.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dziewczyny macie może jakiś fajny namiar na noclegi nad morzem, obojętnie domki, apartamenty itd. Z góry pięknie dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 29.05.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Karola ja już nie moge sie doczekać efektu koncowego!!!! jestes niesamowita:yes: powiedz jaka to szarosc u ciebie jest? gotowa czy z mieszalnika? pozdrawiam i całuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 No mowilam ze burza nie dziewczyna!Jeszcze sie dobrze nie wprowadzila a juz myslami jest przy nastepnej budowie juz rozmysla o kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Lubie takie delikatne kolorki a widok z Julci pokoju rewelacyjny Jaki kupilas zyrandol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Karolinko ten pierwszy link nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Karola Ty jesteś jedyna w swoim rodzaju, jeszcze nie skończony domek nr 3 a Ty juz o 4 rozmyślasz:lol2:Ale wiesz co to Twoje stwierdzenie, że w ogóle się nie zmęczyłaś przy budowie 3 to w ogóle mnie rozwaliło na łopatki, w międzyczasie odwiedziłaś kilka SPA, Zakopane, Paryż i jeszcze pare miejsc, a w międzyczasie pyknęłaś sobie domek i rozmyslasz o 4, Karola cała Ty boooosko, uwielbiam to co robisz, jesteś meeega zakręcona, ale tak pozytywnie, dajesz nam duuuużo pozytywnej energii:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Karolcia widzę, ze przeprowadzka w moje imieniny, jak zawsze szczęka mi opada. Jak Ty to robisz????? I ta pozytywna energia, zaraź mnie proszę ją na zjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.05.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja też chcę trochę dobrych pozytywnych fluidów, bo mnie coś ostatnio energii brakuje :( Domek-cudny! Jasno, lekko, elegancko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 30.05.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Karolinko, chciałam Cię zapytać czy pamiętasz jaki kolor kostki brukowej zamawiałaś, bo na ich stronie jest biały, granit i grafit, a ja chciałbym jasnoszarą i nie wiem czy brać biały czy granit? I jeszcze czy te palisady, którymi masz zakończone schody i taras to też zamawiałaś w tym miejscu co kostkę? Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na Twoją wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.05.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Cześć kochane, za mną zabiegany "wolny" dzień, jutro raniutko wyjazd a ja jestemnie spakowana, nie mam się w co ubrać, z zakupami sie nie wyrobiłam a za chwile mam gości Odpowiem tak na szybciutko, ile zdążę Lenka ja mam kostkę według ich specyfikacji w kolorze białym i grafitowym/czarnym. Palisady kupował juz wykonawca osobiscie i nie wiem gdzie Pozdrawiam serdecznie Magdzińska, kochana Już ja Ci jutro zaserwuję dawkę energii i dużo MOCY :* Emiranda Widzisz jaka łądną date wybrałam ??? Kochana, nie ma sprawy mam nadizję,że będzie czym zarażać heheh Do zobaczenia jutro Asiu Ale wiesz.... no ja tak tylko sobie myyyyśśśślllęęę nad tą czwóreczką Ten 4 dom, który kiedys wybudujemy... ma być na wiele lat, do czasu kiedy będziemy potrzebowali mniejszego , parterowego domku Wiec ja o tym docelowym muyślę juz od jakiegoś czasu, bo chciałabym,zeby było w nim wszytko o czym marzę, a przy tym aby był erggonomiczny, funkcjonalny i żeby połączyć moje marzenia z powierzchnią poniżej 300m2 Kochana ja poprostu szczerze napisałam ze jakos tej 3 budowy w odróżnieniu od 2 poprzednich naprawde nie odczułam W zasadzie kazda kolejna budowa była lzejsza no i jak tu przestac budować ??? Asia wiesz ze z Tosią macie u mnie obowiazkowa wizytę wakacyjną z noclegiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.05.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 anso hej Wszystkie faby są z mieszalnika firmy PARA Pozdrawiam Janiela niestety ja nie mam żadnego namiaru na polskie morze Rzadko jeżdzę, wiec nie pomogę, może dziwczyny coś znają ? Kochane gości mam za 10 minut wiec uciekam, na zaległe posty i privy odpiszę po weekendzie, bo 3 dni będę poza zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Witam jestem nowa na forum i bardzo ale to bardzo jestem pod wrazeniem twojej osoby.Zaczynam budowe (wraz z mezem)swojego pierwszego domu i bede czerpac wiele inspiracji z Twoich wnetrz.Mam male pytanko dlaczego w nie robisz ogrzewania podlogowego bo wydaje mi sie ze w takich wnetrzach podlogowka bylaby super.Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia z meblami i cala reszta .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Karolinko udanego spotkania bardzo prosze o toast za nas (ktorych nie bedzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Karolciu no Ty już tu mi nie ściemniaj z tą 4, ja to czuje w kościach, że Ty coś planujesz i to szybciej niż myslimy tu wszystkie razem:lol2: Ja nie wiem co Ty knujesz, ale ja juz powiedziałam mojemu m, że ja do Karoli jadę choćby nie wiem co muszę Cie odwiedzić i zobaczyć Twój cuuudny domeczek:yes: za zaproszenie ślicznie dziękuję, a że chcesz nas razem z Tosią ściągnąć to jeszcze lepiej, nie moge sie doczekać Ja życzę Wam wszystkim baaardzo udanego spotkania, bawcie się dobrze, odpoczywajcie i mam nadzieję, żę wypijecie nasze zdrówko, buziaczki i czekam na relację, a jutro juz umawiamy się z dziewczynami na imprezkę przy kompie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Karola, dawno mnie nie było na forum i pierwsze co, to pochłonęłam dzisiaj Twój dziennik! Jestem pod mega wrażeniem! Pięknie jest! Kolory we wnętrzach fantastyczne Trzymam mocno kciuki za 21 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin80 31.05.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witam. Tepmo budowy imponujące. Proszę o napisanie numerów farby w pokoju córeczki, w przedpokoju i sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts