Venus_m 01.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Karolku Ty nasz dynamicie :* super że się widziałyśmy, widzisz chciałam Cię mieć tylko dla siebie bo tak Cię prowadziłam że byśmy się pozabijały w drodze na tego grylla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Karola nasza torpeda Czlowiek czerpie tyle pokładów dobrej i pozytywnej energi po spotkaniu Czekam na wybory łazienkowego drewienka...tylko nie wyliż wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Karolka kochana moja :hug: Jesteś taka jak sobie wyobrażałam Super śliczna, wulkan, gaduła itd itd :hug: Cieszę się ogromnieeee że mogłam Cię poznać i mam nadzieję,że w tym wczorajszym szaleństwie i natłoku silnych osobowości gdzieś się przebiłam do Twojej pamięci :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Karola ja mam tylko jedno pytanie - co ty bierzesz? dzięki za pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karolcia cieszę się, że miałyśmy okazję się spotkać. Starałam się po cichu czerpać od ciebie pokłady pozytywnej energii, mam nadzieję, że to się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karola, perszingu mój, super było się znowu spotkać, chociaż czuję niedosyt jeśli chodzi o pogaduchy. Mam nadzieję, że nadrobimy przy następnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karolo corciu moje kochane.... Bardzo z ciebie superowska dziewczyna , torpeda , gaduła ,ślicznota:p:p mam twoją fotkę , pokazałam i wszyscy pieją z zachwytu nad twoją piękną mordką:p:p:p ślicznoto ty moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karolciajesteś po prostu mega .Taką sobie Ciebie wyobrażałam i się nie zawiodłam .Mam nadzieję ,że jeszcze będziemy miały niejedną okazję się spotkać Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karola przeczytałam twoją relację ze zjazdu:lol2::lol2: co ta Magda wyprawiała z tym potworem:lol2::lol2: następnym razem nie zdezerteruję:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karola straaaaaaaaaaasznie się cieszę że się spotkałyśmy. Uwielbiam słuchać Twoich opowieści i śmiać się do łez . Chyba wszystkim nam po tym spotkaniu cisnie się na usta jedno słowo NIEDOSYT Także naciskaj menadżerkę o jak najszybsze dogadywanie spotkania Prześlij mi maila zdjątka podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Co tam jakieś panele co tam jakieś lazieneczki kafeleczki i inne pierdolki.Spojrzcie tylko na paznokietki Julci!to jest kosmos dopiero.Jak dama to dama.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 P.S panele Cuuuuudne.......:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziewczyny jak ja sie cieszę,ze forum nie tylko pomaga budować, ale też dzięki niemu poznaje sie takie FANTASTYCZNE DZIEWCZYNY JAK WY!!!! :hug: Bardzo Wam dzięuje za ten wspólnie spędzony czas, juz tęsknię i juz chcę więęęęęęccccceeeejjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Padam na twarz, bo u Saly wczoraj też balowałyśmy do prawie 2.00 nad ranem Ściskam kochane i odpiszę wszytkim jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karolajna Cieszę się strasznie ze miałam okazję Cię poznać Warjatko jedna:lol2: Wiedziałam że Karoliny to fajne dziewuchy :lol2: Już za tobą tęsknie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karola ja mam tylko jedno pytanie - co ty bierzesz? dzięki za pogaduchy :rotfl: Nie mogłam się powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karolo corciu moje kochane.... Bardzo z ciebie superowska dziewczyna , torpeda , gaduła ,ślicznota:p:p mam twoją fotkę , pokazałam i wszyscy pieją z zachwytu nad twoją piękną mordką:p:p:p ślicznoto ty moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Karola Widzę ,że rewelacyjnie się bawiłaś na forumowym zlocie i na "after party" jak to pięknie ujęłąś . I dobrze,bo nie samą ( w Twoim przypadku budową) człowiek żyje Domek zmienia się z sekundy na sekudnę .Jest fantastyczny Pięknie wygląda z elewacją,świetne kolory w środku,fantastyczny widok .... Jestem pod wrażeniem Karola Wy za 3 tygodnie mieszkać będziecie Buźka! Sorry,że tak rzadko wpadam ,ale Pola ząbkuje i brak czasu.....:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Karelajna:hug: Za trzy tygodnie przeprowadzka:eek: Nie wiem czemu mnie to dziwi, sama obstawialam czerwiec:cool: Kolorek na elewacji wyglada super, nie wiem czemu ale myslalam ze bedziesz robic drewniany taras, czy cos sie zmienilo? Panele fajne, jasne tak jak lubie:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 03.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Super się czyta te wszystkie pospotkaniowe wpisy. Widać, ze impreza super się udała Karola co to za fajowe panele? Coś jeszcze miałam spytać ale nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Karola ja mam tylko jedno pytanie - co ty bierzesz? dzięki za pogaduchy mam nadzieję że zdradzi nazwę bo ja też tak chcę Karola - jesteś "zarąbista" :hug:a te ci......i do tej pory chodzę i się śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts