monika996 03.06.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 mam nadzieję że zdradzi nazwę bo ja też tak chcę Karola - jesteś "zarąbista" :hug:a te ci......i do tej pory chodzę i się śmieję każdy chce to coś na power:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Trochę mnie nie było a tu takie wiadomości spotkanko forumowe spotkałyście się,porozmawiałyście to bardzo cieszy jak ludzie poznają się w realu,a domek jak domek w nim się mieszka ale człowiek i jego serce bezcenne czekam na dalszą fotorelację,bo jak na razie wszystko mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Hej Kochana Karolciu:wiggle: Dziękuję za ciepłe słowa:rolleyes: Tak na szybko- pozawracam Ci głowę jeszcze ogrodzeniem;) Proszę czy mogłabyś mi napisać z jakiego masz materiału przęsła- stal, aluminium czy coś innego? Oraz jaka jest grubość poszczególnego "szczebelka" Szerokość wiem -ok 7 cm ale jestem ciekawa grubości. Miałam kolejnego Pana na wycenę i kompletnie mi namieszał w głowie!!! Wiem, że jesteś mega zajęta bo przeprowadzka tuż tuż, tym bardziej będę Ci ogromnie wdzięczna jak to dla mnie sprawdzisz:rolleyes: Całusy ślicznotko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 03.06.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Śliczne te podłogi ,proszę napisz jeszcze raz jaki to kolor i firma ,już gdzieś pisałas ,ale nie moge znaleśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Karola jak forniry ? który najlepiej smakuje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No właśnie- co postanowione? Który fornir był najsłodszy:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A teściowa , zapomniałam napisać że Kubuś zdążył zjeść dwa lizaki od Ciebie, już w drodze powrotnej do domu;) Miał dzień dziecka więc pozwoliłam, zresztą prezent od lublinianki to co było dziecku zabraniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.06.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 KRISTEL dziękuję Podłogi to DĄB ŚNIEŻNY, CLASSEN Hej Ivuś Jak na mój język to najlepsze będzie drzewo sandałowe na dolnego WC i PALISANDER do naszej łazienki Madziulku ciesze sie,ze Zięciunio zadowolony Kochana słodki okazał się palisander i drzewo sandałowe Ściskam mooocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.06.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej Kochana Karolciu:wiggle: Proszę czy mogłabyś mi napisać z jakiego masz materiału przęsła- stal, aluminium czy coś innego? Oraz jaka jest grubość poszczególnego "szczebelka" Kochana dzisiaj sprawdzę, materiał to napewno nie aluminium Raczej stal gubośc sprawdzę Trochę mnie nie było a tu takie wiadomości spotkanko forumowe spotkałyście się,porozmawiałyście to bardzo cieszy jak ludzie poznają się w realu,a domek jak domek w nim się mieszka ale człowiek i jego serce bezcenne czekam na dalszą fotorelację,bo jak na razie wszystko mnie się podoba Cześć kochana Spotkanie cuuudowne A przeprowadzka odrobine sie przyspieszy.... i to nie na moje życzenie, tak wyszło i niestety nie wiem jak się wyrobię każdy chce to coś na power:cool: Monia kochana Tobie to chyba energii nie brakuje cio ???? mam nadzieję że zdradzi nazwę bo ja też tak chcę Karola - jesteś "zarąbista" :hug:a te ci......i do tej pory chodzę i się śmieję Zuza kochana Ania musi Ci wysłać linka Swoją drogą "bohaterka" ma się kontaktować dalej Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 karolka]puki cię nie poznalam myslalam ,że energii mi nie brakuje;) ale po zjezdzie zdecydowanie mam niedomiar:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.06.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Super się czyta te wszystkie pospotkaniowe wpisy. Widać, ze impreza super się udała Karola co to za fajowe panele? Coś jeszcze miałam spytać ale nie pamiętam Panele Dąb śnieżny, CLASSEN Pozdrawiam cieplutko Karelajna:hug: Za trzy tygodnie przeprowadzka:eek: Czesc kochana Za dwa tygodnie przeprowadzka Wszystko wytłumacze wieczorkiem Kolorek na elewacji wyglada super, nie wiem czemu ale myslalam ze bedziesz robic drewniany taras, czy cos sie zmienilo? Miał byc drewniany Ale wersja ekonomiczna wygrała Karola, dawno mnie nie było na forum i pierwsze co, to pochłonęłam dzisiaj Twój dziennik! Jestem pod mega wrażeniem! Pięknie jest! Kolory we wnętrzach fantastyczne Trzymam mocno kciuki za 21 czerwca Cześć Basiu daaawno Cię nie było Mam nadzije,ze wkleiłaś troche nowych fotek Dziekuje za wszytkie miłe słowe Kciuki będą niezbędne tylko poproszę je 18 czerwca Witam. Tepmo budowy imponujące. Proszę o napisanie numerów farby w pokoju córeczki, w przedpokoju i sypialni. Witam W pokoju Julci P5221-14 W sypialni P5222 -14 W holu przy schodach nie mam zapisanego numerku Karolku Ty nasz dynamicie :* super że się widziałyśmy, widzisz chciałam Cię mieć tylko dla siebie bo tak Cię prowadziłam że byśmy się pozabijały w drodze na tego grylla hehe cześć rockowa gwiazdo Twoje ramie i pomoc bezcenne i pełne poświecenia Za mało pogadałyśmy Ale nadrobimy Karola nasza torpeda Czlowiek czerpie tyle pokładów dobrej i pozytywnej energi po spotkaniu Czekam na wybory łazienkowego drewienka...tylko nie wyliż wszystkiego Cześć Kochana Jesteś taka pogodna i działasz na mnie wyjątkowo kojąco.....!!!! Tylko w kręgle grasz za dobrze Ale poprauje nad kręglami i będzie idealnie, mam nadziję,że już niedługo będzie kolejna okazja do spotkanie Karolka kochana moja :hug: Jesteś taka jak sobie wyobrażałam Super śliczna, wulkan, gaduła itd itd :hug: Cieszę się ogromnieeee że mogłam Cię poznać i mam nadzieję,że w tym wczorajszym szaleństwie i natłoku silnych osobowości gdzieś się przebiłam do Twojej pamięci :hug: Kochana moja Ty nie tylko wdarłaś się do mojej pamiecia ale taż do serducha Jesteś cudowną, filigranową tryskajacą energią i wielkim temperamentem dziewczyną Zięciuna pokochałam o dpierwszego wejrzenia Karola ja mam tylko jedno pytanie - co ty bierzesz? dzięki za pogaduchy Pasiulku to niestety wrodzone ściskam Karolcia cieszę się, że miałyśmy okazję się spotkać. Starałam się po cichu czerpać od ciebie pokłady pozytywnej energii, mam nadzieję, że to się udało Bierz ile się da Karola, perszingu mój, super było się znowu spotkać, chociaż czuję niedosyt jeśli chodzi o pogaduchy. Mam nadzieję, że nadrobimy przy następnym spotkaniu Kochana mi też było meeega miło moja kochana instruktorko Nadrobimy mam nadzieję jeszcze nei raz Karolo corciu moje kochane.... Bardzo z ciebie superowska dziewczyna , torpeda , gaduła ,ślicznota:p:p mam twoją fotkę , pokazałam i wszyscy pieją z zachwytu nad twoją piękną mordką:p:p:p ślicznoto ty moja Ej ty moja komplemenciao Kochana wiesz że widzimy sie w Lublinie ???? Nio Wyśle Ci meilika i czekam na wiesz które fotki ??? Już za Tobą tęsknię! Karolciajesteś po prostu mega .Taką sobie Ciebie wyobrażałam i się nie zawiodłam .Mam nadzieję ,że jeszcze będziemy miały niejedną okazję się spotkać Buziole Oluś było mi bardzo miło poznac taką lasencję!!! Mam tylko mega niedosyt Z aszybko ucieklaś, ale bedziemy nadrabiać następnym razem Karola przeczytałam twoją relację ze zjazdu:lol2::lol2: co ta Magda wyprawiała z tym potworem:lol2::lol2: następnym razem nie zdezerteruję:no: Kochana Powiem tylko ,ze ten potwór miał 4 razy wiekszą wagę niż Madzia i wiało od niego grozą !!! :lol2: A Madziulka dzielna dała radę Karola straaaaaaaaaaasznie się cieszę że się spotkałyśmy. Uwielbiam słuchać Twoich opowieści i śmiać się do łez . Chyba wszystkim nam po tym spotkaniu cisnie się na usta jedno słowo NIEDOSYT Także naciskaj menadżerkę o jak najszybsze dogadywanie spotkania Prześlij mi maila zdjątka podeślę Kochana ja na spotkanie zawsze chetnie się piszę, bo też mam ogromny niedosyt Podeśle mailika i uśmeichnę się o fotki Ściskam moooocno i do następnego spotkanan Co tam jakieś panele co tam jakieś lazieneczki kafeleczki i inne pierdolki.Spojrzcie tylko na paznokietki Julci!to jest kosmos dopiero.Jak dama to dama.:lol2: Miały zabawę z moją mamą kiedy ja imprezowałam na zjeździe Karolajna Cieszę się strasznie ze miałam okazję Cię poznać Warjatko jedna:lol2: Wiedziałam że Karoliny to fajne dziewuchy :lol2: Już za tobą tęsknie:rolleyes: No kochana to imię zobowiązuje Ja też juz tęsknie lasenco o niebotycznych nooooogach!!!!!! Karola Widzę ,że rewelacyjnie się bawiłaś na forumowym zlocie i na "after party" jak to pięknie ujęłąś . I dobrze,bo nie samą ( w Twoim przypadku budową) człowiek żyje Domek zmienia się z sekundy na sekudnę .Jest fantastyczny Pięknie wygląda z elewacją,świetne kolory w środku,fantastyczny widok .... Jestem pod wrażeniem Karola Wy za 3 tygodnie mieszkać będziecie Buźka! Sorry,że tak rzadko wpadam ,ale Pola ząbkuje i brak czasu.....:/ Cześć Sylwuś Spoko ja wszytko rozumiem Zjazd był rewelacyjny, bo towarzystwo pierwsza klasa Dzięi kochana za komplementa Za dokładnie dwa tygodnie przeprowadzka, bo to jedyny temin jaki ma firma przeprowadzkowa z której usług zawsze korzystamy. Podpisali wielki kontrakt na przeprowadzkę dużej firmy i będą zajęci 3 tygodnie więc sie dostosowujemy ale to oznacza mega sajgon, nie wiem jak to ogarnąć, bo jesteśmy w czarnej ..... :scik: Sciskam i do zobaczonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 oj dzieci to kciuki Wam potrzebne:yes: zaciskam z całej siły żeby wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 karolka trzymam kciuki za przeprowadzkę:):):) Mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czesc kochana Za dwa tygodnie przeprowadzka :wave: Super, dacie radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolciu życzę dużo siły na te następne dwa tygodnie :hug: Wiem że wy dacie rade, ale i tak będę Was wspierać duchowo :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neetka 04.06.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam tym razem w dobrym miejscu, co za gapa ze mnie....mam nadzieję, że wybaczysz mi ten nietakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.06.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolcia trochę mnie nie było na forum,a tu takie postępy na budowie. Powiem WOW :jawdrop:Karolinka jesteś niesamowita.Czy ja dobrze słysze masz 2 tyg do przeprowadzki.Jak Ty to kochana robisz?:)Ja się męcze z ogrodzeniem już 1,5 mies i dalej nie wiem kiedy je skończą .Domek jest śliczny,kolory w środku -super,panele prześliczne:).Wszystko mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolcia 3mam mocno kciukasy za przeprowadzkę Już się nie mogę doczekać Dostałaś ode mnie w końcu tego e-maila bo wysłałam 3 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.06.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam tym razem w dobrym miejscu, co za gapa ze mnie....mam nadzieję, że wybaczysz mi ten nietakt... Neetka witam się serdecznie i dziękuję za taaakie miłe słowa Firmę otworzyłam Wyślę Ci dzisiaj prywatną wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolka, dwa tygodnie Toż niedawno czytałam o fundamentach. Będę zaciskać kciuki! Wiesz, jaka z Ciebie apetyczna kobietka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts