Karolina i Artur P 04.06.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cześć Kochane Zaraz wrzucę pościka w galerii... (wygrywają mi się fotki ) a tutaj odpiszę jutro, bo mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia,że szok a padam na twarz ... Dobrej nocki kochane ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 :jawdrop: 2 tygodnie do przeprowadzki? To teraz dopiero bedziesz miala jazde bez trzymanki powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Matko, Karolina, czyli jednak prawdopodobnie przeprowadzisz się przede mną, tak czułam Powodzenia życzę!!! I zupełnie nie wiem jak Ty to robisz, że odnosi się wrażenie że wszystko robi się "samo"...Rozumiem, że do prawie wszystkiego masz podwykonawców, ale przecież pakujesz Was sama, prawda? To jak to robisz że uda Ci się w kilka dni? Bo ja wywożę rzeczy od tygodnia i nie wiem czy wywiozłam 1/10 tego co trzeba....Zdradź sekret jak to najlepiej zrobić, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karola dwa tygodnie??? brak mi słów, jak Ty to wszystko ogarniasz, myślę że Ty dasz radę ale trzymam kciuki, powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 04.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A ja tam wierzę że Karola da radę z palcem w ...nosie bo kto jak nie ona? Zobaczycie, przeprowadzi się, a w międzyczasie znajdzie działkę pod dom nr 4 Co nie, Karolcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolinko co tu mozna jeszcze dodac :rolleyes:Wszystko na cacy wykanczane a termin przeprowadzki wlasnie zwalil mnie z nog - 2 tyg to ja mysle nad jedna lampa a nie dom wykanczam na cito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Karola przyszłam poczarować http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Szklana%20kula/016.gif i pogodę i wykonawców, żeby wszytko wykonali w swoich terminach U mnie tyle było zrobione prze ponad pół roku ile Tobie uda się zrobić przez 2 tygodnie Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeyk 05.06.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Podłogi to DĄB ŚNIEŻNY, CLASSEN witam, kolor paneli przepiękny, proszę o odpowiedź jakiej grubości brałaś panele i jaka jest ich klasa ścieralności ??? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 05.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jak doczytałam o tych 2 tygodniach to Gorący okres Was czeka, ale dasz radę a potem będziesz mogła delektować się kawką w swoim domu i powoli uporasz się z rozpakowywaniem, trzymam kciuki i życzę powodzenia Karolciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dwa tygodnie!!!!?????:jawdrop:Nieeeee... No czy Ci sie to podoba czy nie zgłaszam Cie do Księgi Rekordów Guinessa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 05.06.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Karola trzymam kciuki!!!! wiem ze teraz masz zawrót głowy,ale chciałabym byc na twoim miejscu! ta ekscytacja przy przeprowadzcce, to jest to na co czekam!! no ale ja jeszcze sporo poczekam!! bardzo kibicuje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mulinka 05.06.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Karolka od dawna podziwiam Twoj dom i budowę i jestem pod wielkim wrażeniem wszystkiego - szybkości podejmowania decyzji:p, precyzji i ciekawych pomysłów. W końcu się ujawniam żeby pogratulować iżyczyć udanej przeprowadzki. Wszystko wygląda pięknie chociaż przyznam szczerze że najbardziej interesuje mnie ogród bo to moja pasja i wykształcenie więc nie moge sie doczekac efektu końcowego Tak moim fachowym okiem to projekt miałaś bardzo ciekawy i pisałaś że roślinki będą większe więc pewnie będzie pięknie. Chociaż jeszcze z tego co widze dużo pracy w ogrodzie, więc życzę pięknej pogody. Szkoda że zrezygnowałaś z drewnianego tarasu napewno bardzo ocieplił by ogród, ale wiadomo względy ekonomiczne też ważne Chciałam tylko dodać, bo pisałaś kiedyś że proponują Ci nawadnianie z Gardeny, nie pozwol im żeby Ci zrobili takie g... bo to nie dość że marketowe, drogie, awaryjne to jeszcze dla amatorów więc żadna profesjonalna firma nie powinna Ci tego proponować. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Karola pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta 1719511427 05.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam Cię Karola, chciałam się przywitać . Zupełnie nie wiem jak to się stało, że trafiałam na Twój dziennik....za to wiem, że od Ciebie wszystko się zaczęło. To całe szaleństwo czytania, podziwiania, niedowierzania i radości jaką dostarcza -radość innych. Gratuluję determinacji i świetnie opracowanego harmonogramu robót. Wiem co mówię, ja planuję przeprowadzkę na jesieni Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.06.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cześć kochane Przepraszam,ze tak ogólnie i z doskoku .... wiecie jaki mam teraz czas, wiec wierzę,ze wybaczycie Buuuudowa, budowa, dokupowanie, dogrywanie, mocno ostatnio absorbujaca Julka i troche zajęć zawodowych sprawia,ze na fm brakuje czasu.... no ale grunt,że na zakrętach się wyrabiam Dzisiaj zostały położone tapety ... mam brzózki w gabinecie i tapetkę na jednej ścianie u Julci na której staną białe mebelki. Pojawiły się tubki w holu na górze, zaczeło się montowac oświetlenie na zewnątrz... malarze skończyli Został garaz Wanna i bateria w naszej łązience zamontowane, pod prysznicem też juz wszytko jest u Julki wszytko skończone, został wszędzie montaż umywalek ale czekam na szafki łazienkowe od Hazelki, które bedą w kolejny czwartek lub piątek Jutro mam wyjazd do wawy .... a popołudniu przyjeżdza zwirek.... na działce błocioro.... cały dziń mamy w Lublinie piekną pogodę a potem 30 minut zlewy, robi masakrę Ogrodowy przygotował ślicznie opaskę odwadnijacą na przyjecie żwirku, tylna rabata też już czeka... pytanie tylko czy da się to rozwieść po tym błocie Będą napewno cos podkładać, no ale zobaczymy z jakim skutkiem W miedzyczasie wieczorkiem skreciłam lampę do jadalni, niech ich .... trafi z tym składaniem wieeeeeeeeeeeelu prostokątnych kryształków Uciekam kochane, ściskam mocno i pozostajemy w kontakcie Jutro machnę kilka zdjeć, w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Karolcia,a ja kciuków nie trzymam .Bo są niepotrzebne !!!!!Jestem pewna na 100% ,że ze wszystkich się wyrobisz .Ba! jeszcze pod koniec będziesz poganiać wykonawców :lol2: Buziole pędziwiatrze :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ola dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 06.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Karola, kto ma dać radę jak nie Ty ?? ja się pytam? Pomyśl, że za 2 tygodnie będzie koniec,i będziesz się cieszyć swoim domkiem, i popijać kawę na tarasie Szkoda, że tak daleko mieszkasz bo Julcię mogłabyś do nas podrzucić na pewno dogadali by się z Igorem . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 06.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 no dobrze, dobrze, ale co Ty będziesz robiła za te dwa tygodnie? bo takie leniwe picie kawy, to wiesz, nie dla Ciebie... a ogródek machniesz w kolejne 2 tygodnie i wtedy to już zupełnie plaża :) buziaki, trzymam kciuki za przeprowadzkę. ciekawa jestem gotowych wnętrz, czekam na zdjęcia (i się oblizuję już!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Karolina, Ty normalnie torpeda jesteś!!!!! Trudno uwierzyć, że już za momencik zobaczymy Twój urządzony kompletnie dom!!! Ja czekam zwłaszcza na kuchnię i lampy nad wyspą, bo mam te same - zobaczę, jak u Ciebie wyglądają, bo u mnie jeszcze troszeczkę muszę poczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts