Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Matko, Karolina, czyli jednak prawdopodobnie przeprowadzisz się przede mną, tak czułam ;)

Powodzenia życzę!!! I zupełnie nie wiem jak Ty to robisz, że odnosi się wrażenie że wszystko robi się "samo"...Rozumiem, że do prawie wszystkiego masz podwykonawców, ale przecież pakujesz Was sama, prawda? To jak to robisz że uda Ci się w kilka dni? Bo ja wywożę rzeczy od tygodnia i nie wiem czy wywiozłam 1/10 tego co trzeba....Zdradź sekret jak to najlepiej zrobić, co :) :hug:

Karolka od dawna podziwiam Twoj dom i budowę i jestem pod wielkim wrażeniem wszystkiego - szybkości podejmowania decyzji:p, precyzji i ciekawych pomysłów. W końcu się ujawniam żeby pogratulować iżyczyć udanej przeprowadzki. Wszystko wygląda pięknie chociaż przyznam szczerze że najbardziej interesuje mnie ogród bo to moja pasja i wykształcenie więc nie moge sie doczekac efektu końcowego :) Tak moim fachowym okiem to projekt miałaś bardzo ciekawy i pisałaś że roślinki będą większe więc pewnie będzie pięknie. Chociaż jeszcze z tego co widze dużo pracy w ogrodzie, więc życzę pięknej pogody. Szkoda że zrezygnowałaś z drewnianego tarasu napewno bardzo ocieplił by ogród, ale wiadomo względy ekonomiczne też ważne :) Chciałam tylko dodać, bo pisałaś kiedyś że proponują Ci nawadnianie z Gardeny, nie pozwol im żeby Ci zrobili takie g..:sick:. bo to nie dość że marketowe, drogie, awaryjne to jeszcze dla amatorów więc żadna profesjonalna firma nie powinna Ci tego proponować. Trzymam kciuki :bye:

Witam Cię Karola,

chciałam się przywitać :). Zupełnie nie wiem jak to się stało, że trafiałam na Twój dziennik....za to wiem, że od Ciebie wszystko się zaczęło. To całe szaleństwo czytania, podziwiania, niedowierzania i radości jaką dostarcza -radość innych.

Gratuluję determinacji i świetnie opracowanego harmonogramu robót.

Wiem co mówię, ja planuję przeprowadzkę na jesieni ;-) Trzymam kciuki.

Cześć kochane :hug:

Przepraszam,ze tak ogólnie i z doskoku .... wiecie jaki mam teraz czas, wiec wierzę,ze wybaczycie :hug:

Buuuudowa, budowa, dokupowanie, dogrywanie, mocno ostatnio absorbujaca Julka i troche zajęć zawodowych sprawia,ze na fm brakuje czasu.... no ale grunt,że na zakrętach się wyrabiam :p

Dzisiaj zostały położone tapety :wiggle: ... mam brzózki w gabinecie i tapetkę na jednej ścianie u Julci na której staną białe mebelki.

Pojawiły się tubki w holu na górze, zaczeło się montowac oświetlenie na zewnątrz... malarze skończyli :D Został garaz ;)

Wanna i bateria w naszej łązience zamontowane, pod prysznicem też juz wszytko jest u Julki wszytko skończone, został wszędzie montaż umywalek ale czekam na szafki łazienkowe od Hazelki, które bedą w kolejny czwartek lub piątek ;)

Jutro mam wyjazd do wawy .... a popołudniu przyjeżdza zwirek.... na działce błocioro.... cały dziń mamy w Lublinie piekną pogodę a potem 30 minut zlewy, robi masakrę :sick:

Ogrodowy przygotował ślicznie opaskę odwadnijacą na przyjecie żwirku, tylna rabata też już czeka... pytanie tylko czy da się to rozwieść po tym błocie :o Będą napewno cos podkładać, no ale zobaczymy z jakim skutkiem ;)

W miedzyczasie wieczorkiem skreciłam lampę do jadalni, niech ich .... trafi z tym składaniem wieeeeeeeeeeeelu prostokątnych kryształków :mad:

Uciekam kochane, ściskam mocno i pozostajemy w kontakcie ;) :hug:

Jutro machnę kilka zdjeć, w przelocie :bye:

Karola, kto ma dać radę jak nie Ty ?? ja się pytam?

Pomyśl, że za 2 tygodnie będzie koniec,i będziesz się cieszyć swoim domkiem, i popijać kawę na tarasie :)

Szkoda, że tak daleko mieszkasz bo Julcię mogłabyś do nas podrzucić :) na pewno dogadali by się z Igorem .

Buziaki :-)

no dobrze, dobrze, ale co Ty będziesz robiła za te dwa tygodnie?

bo takie leniwe picie kawy, to wiesz, nie dla Ciebie... ;)

a ogródek machniesz w kolejne 2 tygodnie i wtedy to już zupełnie plaża :):)

buziaki, trzymam kciuki za przeprowadzkę.

ciekawa jestem gotowych wnętrz, czekam na zdjęcia (i się oblizuję już!)

Karolina,

Ty normalnie torpeda jesteś!!!!!:D

Trudno uwierzyć, że już za momencik zobaczymy Twój urządzony kompletnie dom!!!

Ja czekam zwłaszcza na kuchnię i lampy nad wyspą, bo mam te same - zobaczę, jak u Ciebie wyglądają, bo u mnie jeszcze troszeczkę muszę poczekać!:lol2: