ZUZIA5 06.06.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Hej Karolinko No prosze tak Sobie na Zlociku naładowała akumulatorki że sie przeprowadzac za 2 tygodnie bedzie A ktos tu Sie martwil ze nie wie czy sie do lipca wyrobi Ale Super juz nie moge sie doczekac az zaczniesz meblowac wnetrza ,bo dla mnie to najfajniejszy etap budowania wprawdzie jeszcze przedemna ale na razie bede kibicowac tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 06.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Karolka, ja też trzymam kciuki na pewno dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.06.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 To co mieszkacie już:lol2: Tak poważnie, to tak jak piszą dziewczyny na pewno dacie rano i wiem, że jeśli powiedziałaś że 21.06 o 8 rano się wprowadzicie to tak będzie (pamiętam naszą rozmowę ) Całusy i ślę dodatkowe siłyyyyyyy (ja moge być skapciała przez kilka dni, potem oddasz :lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 06.06.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Karola- ja nie bez powodu do Ciebie codziennie zaglądam:lol2: wiedziałam , że na koniec dasz czadu:lol2: ps ja bym tam mogła w tym Twoim sajgonie zamieszkać:yes:pieknie jest:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Karolinuś czekam na Ciebie cierpliwie Coś czuję, że powalisz mnie na kolana swoimi wnętrzami Nie mogę się doczekać wielkiego finału Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 06.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Karolinko ...dawno mnie tu nie było a tu jak:zawsze tempo szalone jeszcze chwilka a będziemy podziwiać Twój piękny domek .....u mnie też się zaczyna jutro ostra akcja, bo i dach będą już kończyć i ścianki dziąłowe się robią, też chcę przed zimą się wprowadzić ...pewnię będę potrzebować Twojej pomocy, ale to później...pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Tamara1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dobranoc Karolciu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.06.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 WItam , jak zwykle jestem zachwycona kolejnym domkiem i z niecierpliwoscia czekam na fotki wnetrz. Mimo, ze Twoje wnetrza nie sa w moim stylu to uwielbiam je ogladac, bo sa piekne, wszystko ze soba pasuje i dobrane jest w kazdym szczegole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Karola kciuki trzymam:hug: kurcze dopiero zaczynałaś budować a za chwilunię Będziesz mieszkać i z tarasu do nas pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.06.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 za chwilunię Będziesz mieszkać i z tarasu do nas pisać O tak Szczera Prawda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 07.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No więc z niecierpliwością czekamy na fotorelację Trzymam kciuki aby wszystko gładko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 07.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Wszystko pięknie wygląda i kibicuję Ci bardzo, aby wszystko poszło dobrze:) U mnie przez tą pogodę pewne opóźnienia , ale już strop zaszolowany, a panowie ostatnią belkę zbijają pozdrawiam i trzymam kciuki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 07.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 nie no, nie wierzę że Ty już dni do przeprowadzki na palcach odliczasz pamietam, jak we wrześniu zeszlego roku trafilam na Twój dziennik, to stałas przed wyborem projektu domku - tak jak i ja:o Karolka, musisz mi obiecać chociaż to, że nie wprowadzisz sie do domku nr 4 przede mną - bo sie załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Karolciu, no ja normalnie nie wierzę że Ty miałaś jeszcze czas na te zdjęcia, miałam już wyłączyć komputer ale stwierdziłam ,że zajrzę do Ciebie i co widzę zdjęcia:o, wiesz co Ty nawet w takim momencie chciałaś dotrzymać słowa,podziwiam i chylę czoła na to co Ty robisz, zdjęcia wcale nie są złe, przecież my umiemy sobie wyobrazić co Ty tam u siebie wyczarujesz, nie mogę się doczekać, pozdrawiam, miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Karolcia owocnego weekendu życzę i chociaż chwiluni dla siebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.06.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Karola pęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęędzisz jak burza Trzymam mocno kciuki. Ale będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.06.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Karolka! Zaglądam do Twojego dziennika codziennie. Tak mi to weszło w krew, że nie mogłabym inaczej Jestem oszołomiona zawrotnym tempem budowy i urządzania. Bardzo mi się wszystko podoba. Jest tak świeżo i delikatnie Odpocznij też trochę. Już teraz życzę cudownych chwil w nowym domku. Będę się inspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej Karolinko Zdjecia niewazne jakie by nie byly wazne ze sa :yes: A naprawde wszystko na nich widac i niezmiennie jestem zadziwiona efektami i szybkoscia waszych prac :yes: Najbardziej czekam na efekt koncowy pokoiku Julki, bo uwielbiam pokoiki dzieciece a szczegolnie dziewczece i w swoim domku na urzadzeniu pokoikow corek skupiam sie bardziej niz na swoich !!! Karolinko teraz juz za pozno ale nie myslalas zeby zrobic azurowe drewniane schody zamiast betonowych , chyba ze planujesz pod nimi jeszcze jakas zabudowe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISMADZIK 09.06.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witaj Karolina,Kibicuje Ci juz od dłuższego czasu, często zaglądam do Twojego dziennika (poprzedniego również). Gratuluję takich postępów, a przede wszystkim tak pięknie urządzonych wnętrz:)Podaj mi prosze jakieś namiary na fachowca, który kładł Ci tapety, z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Karola :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts