anso 11.06.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karola ja jestem od twojego dziennika uzależniona!!! co to bedzie jak już sie wprowadzisz;) bardzo bardzo sie ciesze że masz ostatnią prostą przed soba,trzymam kciuki,napewno jesteś zmęczona,ale już za chwilę będziesz się wylegiwać na pięknym tarasie i popijać mrożoną kawkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 11.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wooow Karola pędzisz:jawdrop: Pokoik córci to będzie perełka, takie właśnie lubię Łazienki czuję, że nas zadziwisz, ale przecież ja to przeczuwałam:rolleyes: Lampa w jadalni śliczna, ochhhh co to będą za wnętrza czuję, że nie tylko my stałe grono wzdychających ale nie jeden podglądający się ujawni:p Buziaczki i pędzcie dalej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Cześć Dziewczynki Proces pakowania trwaaaaa....... Budowa sie udomawia jeszcze kilka dni.... Hej Karolinko Najbardziej czekam na efekt koncowy pokoiku Julki, bo uwielbiam pokoiki dzieciece a szczegolnie dziewczece i w swoim domku na urzadzeniu pokoikow corek skupiam sie bardziej niz na swoich !!! Cześć Zuziu Julki pokój chyba bezie gotowy jako pierwszy Nie będzie to nic nadzwyczajnego ale ja lubię lekkie, dziewczęce pokoiki Zazdroszczę Twoim córciom tej garderoby Karolinko teraz juz za pozno ale nie myslalas zeby zrobic azurowe drewniane schody zamiast betonowych , chyba ze planujesz pod nimi jeszcze jakas zabudowe !!! Myślałam o takich Generalnie chciałam zrobić pojedyńcze trepy kotwione w ścianie ze względu na koszty i czas kiedy to budowaliśmy (zima, wszytkie decyzje na szybko ) zostawiałm lane, betonowe. Gdybym mogła coś zmienić to machnełabym zdecyodwanie te kotwione w scianie no ale za późno Trzeba czekać na kolejny dom Pozdrawiam!!! Witaj Karolina, Kibicuje Ci juz od dłuższego czasu, często zaglądam do Twojego dziennika (poprzedniego również). Gratuluję takich postępów, a przede wszystkim tak pięknie urządzonych wnętrz:) Podaj mi prosze jakieś namiary na fachowca, który kładł Ci tapety, z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Bardzo dziękuję namiar juz podany Pozdrawiam cieplutko!!! Karola :hug: Hej Karolka Ty sobie nie myśl, że jak nie piszę to o Tobie zapomniałam Jestem codziennie Ale jak już wiem, że za kilka dni będzie WSZYSTKO to czekam z zaciśniętymi kciukami Kabina wyszła fantastycznie. Cała łązienka mi się bardzo podoba, bo jest w "mojej" kolorystyce. Lecę szukać co to za lampa w łazience, bo bardzo mi się podoba . Buziaki Dziękuję Tosiu,ze jesteś Cieszę sie baaardzo,ze Ci się podoba Lampa w łazience jest z LM Karolina oczywiście idziecie jak burza Efekty imponujące Na dole kładliście jeden wzór paneli czy desek?? Jak znajdziesz chwilkę możesz napisać nazwę? Podobają mi się Hej na piętrze i na parterze jest to samo Panele Classen dąb śnieżny, 10mm grubosci. Wszystko jest super!!! :eek: Ślinię się do zdjęć Twego domku:lol2:, zwłaszcza, że musiałam wywalić u siebie ekipę na etapie fundamentów:mad:, tak więc WIELKI SZACUN za ogarnianie budowalnego chaosy w TAKIM TEMPIE! Hej dziękuję Ja podczas tej budowy też wywaliłam ekipę na etapie fundamentów mimo,ze jest to sytuacja meeeg a wkurzająca, tzreba sie cieszyć,że pozbyło sie takich "fachowców" na tak wczesnym etapie ściskam mocno i trzymam kciuki za dalszą pomyślność Jeszcze jedno pytanko: opowiedz mi w wolnej chwilce o tej czarno-złotej, dużej lampie wiszącej z West - jak ma się jakość do ceny itd., warto nie warto kupować? Kiedyś była ponownie na west, ale cena była ciut przytłaczająca Hmmm... lampa wykonana fajnie Ja jestem z niej zadowolona, ale wygląda troche inaczej niz na zdjęciach.... Wrzucę w za kilka dni fotki to wytlumacze o co chodzi Karolciu zdjęcia widziałam:yes: będzie pięknie, moc siły na ten tydzień, pozdrawiam:hug: Dzięuję Asiu :hug: Jak "cieplutko" zrobilo sie w domku dzieki tej podlodze.A wchodzaca zielen przez te duze przeszklenia jest obłedna Karolinko jak juz sie przeprowadzisz to bede miala jeszcze kilka pytan ale teraz nie zawracam glowy przy tej ostatniej prostej To prawda kakusku, "drewniana" podłoga nadaje niesamowite ciepło uwielbiam to! Od przyszłego tygodnia jestem do pełnej dyspozycji Karolcia to będzie kolejna mega chata :yes: Coraz więcej widać, a co dopiero przed nami..... :D Niedawno w Piotrkowie po raz pierwszy widziałam Dom z klasą : Na żywo robi jeszcze większe wrażenie:yes::yes: Kochana A jak Ty się czujesz?:hug: Madziulku kochany Mam nadzieję,ze sie nie rozczarujesz efektem końcowym Domek mam nadzije,ze zobaczysz na zywo u mnie A jak się czuje.... ???? :rolleyes: Troche zmęczona, bo cały czas na najwyższych obrotach... ale mega szczęśliwa :yes:ja uwielbiam jak duuuzo się dzieje wiec jestem w żywiole, endorfinek duuuzo więc generalnie jest tak wieczorami tylko padam i nie wiem kiedy zasypiam Pozdrawiam cieplutko Karola zostawiam zachwyt nad nowymi zdjęciami I życzę dużo siłek i energii na cały zabiegany tydzień . Już niedługo będziesz pić kawkę na tarasiku i odpoczywać Rany całkiem niedawno pisałam Ci to samo zdanie o poprzednim domku Buziaki Dzięi Aguś :hug: Mam mega zaległosci i u CIebie i u wszytkich ale nadrobię !!! Mam pytanie oczywiście , wiem ze to trudny okres ale mam tylko jedno male - w holu to aquaformy? Jakiej wielkości? Masz może jakies dobre zrodlo zakupowe?? Sily zycze na koncowce!!! Jest pięknie!!! Hej W holu mamy Massive nero, zakupione na ceneo Pozdrawiam Karolcia :hug: życzę wspaniałej słonecznej pogody Dziękuję Wczoraj było cuuudnie, wieczorem niestety mega burza, w nocy deszcz, dzisiaj cały dziń pochmurno, ale podobno jutro wraca lato Ma nie padać minimum do poniedziałku, na co liczę Karola już widzę Twój domek:yes: będzie cudnie:yes: życze dużo sił.. to już ostatnia prosta:hug: dziękuję!!! Hej, Karolinko,podłoga piękna,patrząc jaki dała efekt,to nie wiem czy nie zrezygnuję z płytek.Bateria wolnostojąca super,powiedz gdzie ją nabyłaś,i ile centymetrów.masz odsuniętą wannę od ściany? Hej Ja gres polerowany bardzo lubie ale w małych ilościach, lub dużych u kogoś na codzień lubię "ciepło" jakie daje "drewniana" podłga Bateria pochodzi z UK, kupiona na allegro. Zmierzę odległosć ale juz po przeprowadzce, dobrze ? Nie chcę obiecywać wczęnsiej bo mam milion spraw każdego dnia i mogę zapomnieć... Hejka Karolciu jak znajdziesz minutkę skrobnij mi na priva ile płacicie za m trawki z rolki, buziaczki:hug: Kochana sama trawa to chyba 8zł za m2 do tego płąci się za jej położenie ale nie pamietam teraz ile.... Dowiem się Hej Karolka czasu mało a roboty pełno jak widze ale pomyśl sobie że już za kilkanascie dni czeka cie PARAPETÓWKA :yes: Za tydzień bedziemy mieszkać i ten cel sprawia,ze człowiek ma meeega pokłady siły Musialam drugi raz otwoerac dziennik bo sie wszystko pokazalo oprocz goscinnego i oscieżnicy :lol2: Karolinko super że wyrobiliście się z przeprowadzką przed wakacjami-będziesz mogła w upalne lato delektować się drinkami na WŁASNYM tarasie Hehhe akurat na ościeżnicę padło też sie bardzo ciesze,ze wakacje bedą we własnym domku, ogrodzie... a nie wierzyłam w to w grudniu kiedy ledwo zalalismy ławy fundamentowe wywaliłam ekipę.... no i ta zima,śniegi mrozy.... ale się udało No i przegrałam zakłąd z Saly i musze stawiać szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karola, popierniczasz nieźle!!!:lol2: Nikt nie ma takiego tempa!!!! Strasznie podoba mi się stonowana elegancja, którą już widać na zdjęciach - świetne kolory ścian i jednakowa podłoga w całym domu! Czekam na kolejne fotki!!!!! Strasznie jestem ciekawa kuchni. I salonu. I jadalni. I łazienek. noooo, wszystkiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karolcia robi się WOW Jejku dziękuję Ale my jesteśmy jeszcze w lesie.... Nie mogęuwieżyć,ze za tydzień obudzę się już w nowej sypialni Karolka lampa w jadalni... po prostuuuuuuuuuuuuuuu - cuuuudo Dziękuję Karola ja jestem od twojego dziennika uzależniona!!! co to bedzie jak już sie wprowadzisz;) bardzo bardzo sie ciesze że masz ostatnią prostą przed soba,trzymam kciuki,napewno jesteś zmęczona,ale już za chwilę będziesz się wylegiwać na pięknym tarasie i popijać mrożoną kawkę!! Dzięki Spoko jak się wprowadzę, to jeszcze bezie sporo pracy przed nami Przez te opady, jesteśmy mega do tyłu z ogrodem więc jeszcze troszę tu będę A potem bedę kibicować innym O mrożonej kawie marzę Wooow Karola pędzisz:jawdrop: Pokoik córci to będzie perełka, takie właśnie lubię Cieszę sie baardzo,ze podobaja Ci się początki pokoiku Łazienki czuję, że nas zadziwisz, ale przecież ja to przeczuwałam:rolleyes: To fakt wychodzą troche dziwne Lampa w jadalni śliczna, ochhhh co to będą za wnętrza czuję, że nie tylko my stałe grono wzdychających ale nie jeden podglądający się ujawni:p Buziaczki i pędzcie dalej:hug: :hug: Karola pędzicie i to jak mnie najbardziej smuci, że jak już zamieszkacie to nie będziesz pisać na fm pewnie Wszystko wygląda super, bardzo podoba mi się pokój Julci Cześć Justynko Dzięki No wiesz skończy sie budowa, to skończy się i mój dziennik ale na plotki będę wpadać do Was czasami Dawno się nie odzywałam ale staram się śledzić dziennik regularnie. Co zajrzę to zbieram szczękę z podłogi:) Postępy są imponujące. Możesz napisać co to za cudo wisi w jadalni? Hej Dzięi ogromne Boshheee nie pamietam nazwy lampy.... muszę ją odnaleść i napisze na 100% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karola, popierniczasz nieźle!!!:lol2: Nikt nie ma takiego tempa!!!! Strasznie podoba mi się stonowana elegancja, którą już widać na zdjęciach - świetne kolory ścian i jednakowa podłoga w całym domu! Czekam na kolejne fotki!!!!! Strasznie jestem ciekawa kuchni. I salonu. I jadalni. I łazienek. noooo, wszystkiego:D Ogromnie dziękuję! Ależ ja będę miała stres,zeby Wam pokazać finał :o :o Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kurcze, właśnie sobie pomyślałam że chyba ominie mnie Twoja przeprowadzka bo w sobotę jadę z tatą i małym do rodziców na kilka dni a oni nie mają już netu:mad::mad: No nic jak wrócę to będę się ślinić jak już zobaczę wszystko skończone:yes: To co już pokazujesz strasznie mi się podoba:yes: Małżeńska łazienka, pokoik Julci, tapeta w gabinecie.... Wiem, że masz natłok zajęć ale liczę na więcej fotek do soboty cobym mogła mieć jakiś przedsmak przed finałem :hug: Życzę dużo sił, i aby to szaleństwo i zmęczenie nie przysłoniło Ci tej całej radości:hug: Całus dla Julci która pewnie teraz trochę zaniedbana przez rodziców :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 11.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karola pięknie, a co będzie za tydzień !!!!!! Tempo masz imponujące, wiesz jak zaczynałaś swój 3 dom, mój już się ileś tam budował .... I jako, że czytam forum od dość dawna, zarejestrowałam się dużo później, a piszę to już w ogóle mało od niedawna, pomyślałam, że jaka szkoda nic od Ciebie nie podpatrzę, bo skończę przed Tobą !!!!! Więc skończymy prawie o tym samym czasie, tylko że mój 1-wszy a Twój trzeci Jesteś mega zorganizowana !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Karolcia żyrandol w jadalni przebija wszystko, jak dla mnie rewelacja Cały czas trzymam kciuki za pogodę i za przeprowadzkę 21.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 12.06.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 o kurcze, ale lampa! (w jadalni, ma się rozumieć) chciałabym zobaczyć w komplecie ze stołem i krzesłami.... jutro? ;) a mam pytanie, czy róziowy obrazek od Julci był w niebieskim kolorze i gdzie pani go nabyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.06.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Cześć, właśnie wychodzę, ale jeszcze na szybciutko odpiszę yummyyummy obrazek kupiony na West. ale wpisz treść obrazka w google i moze coś wyskoczy Dzięki za lampę Stół i reszta rzeczy z hazeleyes będą w piątek Ale fotki stołu raczej w weekend Pozdrawiam Emi bardzo się cieszę ,zę ci sie podoba Kochana przeprowadzka w poniedziałek!!!! Ze względu na firmę przeprowadzkową i ich brak terminów .... Także do godziny zero zostało 5 dni Myślałm,ze uda mi się wszytkim odpisać.... musze uciekać wrócę wieczorkiem MIŁEGO DNIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Karola co to za żyrandol w jadalni ? Jest :jawdrop::jawdrop: Wczoraj doszłam do wniosku(być może chwilowego ) że chcę właśnie coś w tym stylu - chodzi o konstrukcję - 2 źródła swiatła z jednego żydandola Zrobisz jeszcze foteczki tego cuda??? I jak już będziesz mieć chwilkę napiszesz skąd jest ? Buziaki owocnego i udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Karola aż wierzyć m i się nie chce ,że jeszcze niedawno tam ,gdzie stoi ta cudowna willa ,było ściernisko!! Gdybym Cię nie znała, to pomyślałabym sobie ,że to jest wręcz niemożliwe :yes:ale teraz ,gdy Cię już znam ,to wiem ,że dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych:D Wszystko mi się podoba ,ale lampa w jadalni jest po prostu obłędna Widziałam ,że macie juz kamyczek rozsypany w opasce .Napisz mi ,czy pod niego dawaliście włókninę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.06.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wpadłam do domu spakować kolejne pudła.... Dziewczyny lampa z jadalni to ta: http://www.google.com/search?hl=pl&q=marksloj+102445&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47008514,d.bGE&biw=1441&bih=632&wrapid=tlif136983486760910&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=BAamUfXyIcqK4ATl8IDoAg http://img543.imageshack.us/img543/6606/markslojd.jpg marksloj 102445 admetko ona ma 8 żarówek beauty liczę on odwiedziny w wakacje!!! Przepraszam,ze tak króciutko, ale muszę pędzic pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Także do godziny zero zostało 5 dni Karolinko 5 DNI Wszystko zaczyna tworzyc Piekną całosc i nie moge doczekac sie na nastepne fotki . Żyrandol w jadalni bajeczny Karolinko Ja kategorycznie żadam ŻADNEGO zawieszania watku , teraz sie urzadzasz a potem zaczniesz dopieszczac, ukladac, dokupowac bedzie o czym pisac i na ploteczki do Ciebie zaglądac bedziemy :yes: Ja dzień w necie zaczynam od sprawdzenia co u Was słychac a ona Mi o zawieszaniu wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Karola, pięknie Ci idzie wykończeniówka - masz talent do łączenia kolorów i faktur, tak, aby stworzyć eleganckie wnętrza! No to czekamy na dzisiejszą porcję zdjęć:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 12.06.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dzięki za namiar na lampę. Powiem Ci, że gdybym sama przeglądała oferty sklepów nawet bym nie zwróciła na nią uwagi. A teraz to mój faworyt do salonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dziewczyny ale Karolina zazwyczaj nie ma już czego dopieszczać, bo kupuje wszystko za wczasu mam nadzieję, że będziesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Młoda dasz rade-jeszcze chwilunia i bedziecie na swoim a kartonów przeciez nie musisz rozpakowac w jeden dzien Nie wspominialas nic czy kuchnia Ci sie podoba ale to pewnie dlatego ze nie mialas czasu jeszcze sie nia pozachwycac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karolina coś czuję, że to będzie najładniejszy dom na FM - urządzony ze smakiem i ponadczasowy:) łazienka górna przysypialniania boska! to teraz czekamy szczególnie na Hazelindowy stół pozdrawiam - trzymam kciuki za ostatnią prostą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts