Ślężankaaa 13.06.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Żyrandol w jadalni jest cudownyyyyyyyyyyy Tak sobie myślę, że może ją odgapię :p Milutkiego dnia Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 13.06.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karolcia,lampę z jadalni widziałam na żywo i normalnie się w niej zakochałam,ale bez wzjajemności:cry:,bo cena zaporowa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karola Mało mnie ostatnio na forum,ale nie mogłam sobie darować przyjemności zobaczenia Waszego domku 5 min przed przeprowadzką Słyszałam ,że pięknie macie . I zdjęcia to potwierdzają . Wiesz,że Twoja budowa (teraz już dom ) jest mniej więcej w wieku mojej córci? Wy to macie tempo . Tak pozytywnie Ci tego zazdraszaczam Karola-pokoik Julki zgodnie z moimi oczekiwaniami piękny ,żyrandol w jadalni niesamowity.Fantastycznie też będzie wyglądać łazienka z wolnostojącą wanną i żyrandolem . Acha i bardzo ładne żaluzje drewniane :rotfl:. Cieszę się,że jesteś z nich zadowolona Buziaki dla Julki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Karolcia,lampę z jadalni widziałam na żywo i normalnie się w niej zakochałam,ale bez wzjajemności:cry:,bo cena zaporowa:bash: Ja go nie widziałam na żywo ale wystarczyło mi zdjęcie pokazane przez naszą Karolcię abym się w nim zakochała Znalazłam filmik na którym pokazują to cudo Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karolcia,Ty dobrze wiesz ,że ja uwielbiam Twój domek .Na dodatek nieustająco jestem pod wrażeniem ,jak wszystko sprawnie ogarniasz Bezproblemowej przeprowadzki ,ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 13.06.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ślężankaaa,czy Ty sumienia nie masz?;)czy ja mam teraz ryczeć jak bóbr,jeszcze ta muzyczka-no romantic,oż Ty niedobra. Ja go nie widziałam na żywo ale wystarczyło mi zdjęcie pokazane przez naszą Karolcię abym się w nim zakochała Znalazłam filmik na którym pokazują to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 JOLA440 Wybacz Skasować filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.06.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karoluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 13.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) JOLA440 Wybacz Skasować filmik? Nieeee:hug:,jakoś przeboleję-będę omijać ten temat;),ale gorzej jak Karola na drugi tydzień,pokaże już całość.. Ale na powaznie,trzymamy kciuki i życzymy wszystkiego dobrego,mimo lampy:P;) Edytowane 13 Czerwca 2013 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Nieeeeee:cry::cry: Jolciu a może pocieszy Cię fakt, że są różne ceny tych cudeniek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 13.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jolciu a może pocieszy Cię fakt, że są różne ceny tych cudeniek? Wielkie dzięki,ale gdzie?Już Pan w Agata Meble,patrząc na moją miłość w oczch do lampy,zaproponował rabat,ale nie pytałam jaki:no:,skoro cena wyjściowa,mnie powaliła,Karolcia my tu prywatę lampową odstawiamy,ale chyba się nie gniewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem jaką miałaś cenę Zaraz przejdę na prv Ja najbardziej nie mogę się doczekać jadalni z krzesłami które pokochałam (niestety poza moim zasięgiem ) cudownym stołem - bo jestem pewna, że taki będzie i lampą. W następnej kolejności jest kuchnia , salon i sypialnia To są moje pierwsze 4 miejsca Na resztę też oczywiście czekam z zapartym tchem Już niedługo będę mogła się napawać fantastycznymi wnętrzami Karolci Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Zaraz będą nowe fotki, fotki :popcorn::popcorn: Karolcia cieszę się z Twojego domu bardziej niż ze swojego :lol2: Ależ jestem podekscytowana :D:lol2: Atmosfera mi się udziela EDIT: Karolcia to nieprawdopodobne że u Was już tak domowo Granit aż lśni Ślicznieeeeeeeeeeeeee Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.06.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ślężaneczko wariatko kochana Wrzuciałam kilka fotek, ale nie oddają wnętrza Padam na twarz... moze jutro uda mi się odpisać tutaj i na privy Ola U. ivy, Jola, Magda, Venusko, Lady, kakusku, Tosiu, Sylwiam, sharlotka dzięki,ze jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.06.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja też Cię Karola wspieram z całych si:yes:ł, zdjęcia oddają dużo, nawet bardzo, ślicznie będzie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ślężaneczko wariatko kochana Wrzuciałam kilka fotek, ale nie oddają wnętrza Nie mogę się z Tobą zgodzić Widać już bardzo dużo a jak już wszystko będzie na swoim miejscu to efekt będzie piorunujący Ola U. ivy, Jola, Magda, Venusko, Lady, kakusku, Tosiu, Sylwiam, sharlotka dzięki,ze jesteście Ok, ok zrozumiałam aluzję Mnie tutaj nie ma więc spadam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karol ,zajawka kuchni powala na kolana:jawdrop::jawdrop::jawdrop:najbardziej jednak rozwaliły mnie krzesła stojące przy nieistniejącym stole:lol2::lol2:jesteś p prostu niesamowita:yes::hug: Powiedz mi jeszcze ,bo pytałam ,ale w tym amoku nie zauważyłaś ,...pod kamienie w opasce wokół domu zakładaliście włókninę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.06.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Karolcia kuchnia boska, też zapałałam do niej miłością wielką, Ty to masz nosa dziewczyno. Tak sobie myślę, że zaproszę cię na kilka dni, a ty mi pomożesz skończyć mój dom. Jesteś niesamowita Bardzo Cię podziwiam, też za te krzesła przy nieistniejącym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Karola! Kuchnia wygląda...no......................................:jawdrop::jawdrop: Kurcze-jak z katalogu Poza tym domek wygląda jakbyście tam już mieszkali .Ty to umiesz błyskawicznie i gustownie wykańczać . Krzesła ,konsolka - obłędne Czekam na więcej fotek Edytowane 13 Czerwca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.06.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mnie to już nawet brakuje słów podziwu Karo - kuchnia wygląda O B Ł Ę D N I E Nie mogę doczekać się już następnych zdjęć :popcorn: A jak wysprzątane już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts