admete 14.06.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karola jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rany ciesze się z Tobą jakbym to ja się miała wprowadzać Czekam niecierpliwie na więcej fotek. Kuchnia piekna , z blatu będzie Pani zadowolona - ja tez mój uwielbiam Kup sobie płyn W5 eco na bazie octu z Lidla - myjesz tym płynem, potem pucowanie na sucho i masz spokój z kurzem na kilka dni, wystarczy wtedy wytrzec tylko mokra mikrofibrą, kurz nie osiada tak bardzo i co najwazniejsze nie robią się zacieki z wody przy zlewie . Ja kupiłam coś specjalnie do kamieni za kilka dyszek - i wywaliłam pieniądze w błoto - a tu płyn z Lidla za 5 zł okazał się zarabistym środkiem Buziaki i trzymam kciuki za cały dzień w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.06.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 bosko jest :jawdrop: kuchnia cudowna - drzewo, granit, biel.... jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolina, wiesz, że pewnie wszystkie zaglądamy co chwilę na FM by sprawdzić, czy wrzuciłaś jakieś nowe zdjęcia??? JEST PIĘKNIE - OKROPNIE MI SIĘ PODOBA!!!!!!!!!!!! BIEL, GRANIT, DREWNO - I MOJE LAMPY NAD WYSPĄ Świetnie, że podłoga w kuchni jest taka sama, jak w jadalni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karola- u Ciebie i wszystko takie cudne, i tak sie wydaje proste budowanie, i tyle energii płynie z tych opowieści , że przez CIEBIE napaliłam się na kolejną budowę....- tym razem parterówka... i oczywiście głównym kolorem przewodnim i najlepiej jedynym to biellllll..., co jakiś czas zerkam na Twoje sofki z DOMU 2, i bardzo żałuje że nie są/ były białe..= bo bym przytargała ....., śledzę codziennie i dziękuje za fotki i wspaniałe opowieści !kuchnia rewelacja!!!! biorę, nawet i blat taaaaki czarny mi nie przeszkadza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 14.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karola, ładnie panowie zrobili kuchnię :) Widzę ze ich mooocno pilnowalas, bo idealnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karola nie muszę za dużo mówić bo jest ślicznie Ty masz wszędzie panele prawda? Nie bałaś się takiej podłogi w kuchni??? Ja chciałam taką samą podłogę na całym parterze i większość mi odradzała A tak strasznie mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolinko jest slicznie!!!! Wszystko mi sie podoba :yes: z niecierpliwoscia czekam na kolejne zdjecia Kominek wyszedl delikatny i elegancki:D trzymaj sie Kochana na ostatniej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 14.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Jest fantastycznie, jestem pod ogromnym wrażeniem:) Jeszcze tylko chwilkę i odpoczniesz, a teraz jeszcze trochę wysiłku i koniec- trzymaj się, życzę siły Edytowane 14 Czerwca 2013 przez AliciaC błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolinko przepięknie czekam niecierpliwie na Hazelindowe meble Kuchnia piękna, ale ogólne wyważenie kolorystyczne wyszło perfekcyjnie możesz być z siebie dumna. Ogólnie to mnie rozwaliłaś doniczkami LB z ziołami już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 14.06.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolinko PRZEPIEKNIE Perfekcjonistko Ty ale widok ułożonych krzeseł czekajacych na stol Mnie po prostu rozwalil A w konciku kuchni dostrzegłam Mój ekspresik Dolce Gusto bedziesz piła Latte u Siebie w kuchni to pomyśl o mnie Ja wypije swoja u Siebie Ale z niecierpliwoscia czekam na zdjęcia pokoiku Julci i nowych nabytkow od Hazelki :yes: Buziaczki i trzymam kciuki zeby wszystko szło z Planem :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja krociutko.Ja tylko przecieram oczy ze zdumienia z tego co widzę :jawdrop:Jesteś niesamowita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 14.06.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolinko kuchnia cudna ale jak by mogło być inaczej znowu stworzyłaś cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolka jak ja uwielbiam to Twoje tempo ja nawet nie nadążam z ogladaniem za Tobą a co dopiero próbowac Cie nasladowac zdjęcia wnętrz cudowne, codziennie w locie wpadam na fm chociaż zobaczyc co nowego u Ciebie - pewnie kolejne fotki bedą już ostatnimi wykończonego do perfekcji domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.06.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziewczynki, przepraszam,ze nie odpisuję każdej osobno Mam nadzije,ze jutro znajdę wolną chwilkę Dopiero przed chwilą wziełam prysznic i padam na twarz... a rano mamy przewożenie mebli.... wiec musze sie te 6 godzinek zregnenerować Baaardzo Wam dziękuję za wszytkie komplemnenty, pochwały i wszystkie miłe słowa :hug: Od razu człowiek dostaje zastrzyk energii Pozdrawiam meeega serdecznie i ciepło a jutro obiecuje wiecej zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.06.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 To co jutro pierwsza nocka? Trzymaj sie Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 O fak Karola :o:jawdrop: Ty już nawet zasłony masz :rotfl: Wygląda jakbyście tu już parę miesięcy/lat mieszkali . Dom jest FANTASTYCZNY . A meble na tarasie obłędne . Zaniemówiłam z zachwytu Bużka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Karolka, rozwalilaś mnie tekstem o puzlach ja nie wiem co Ci tam nie pasuje - ale moze to bardziej ze zmeczenia jak juz skończysz gonitwę i troszke odpoczniesz to zobaczysz to co my :jawdrop: no i oczywiscie czekamy na cd fotorelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 i jeszcze na dodatek wprowadzasz się w najlepszym okresie - kiedy wszystko dookoła jest takie piekne od razu wygląda bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jak to dobrze, że nie poszłam spać i jeszcze załapałam się na fotki Karolcia Kuchnia prezentuje się równie pięknie w dzień jak i wieczorem. Do jadali wkradła się piękna soczysta zieleń - cudownieeee Meble tarasowe pasują idealnie Lampa w jadali LOVE http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif i ten stół :jawdrop: Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.06.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 : Lampa w jadali LOVE http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif i ten stół :jawdrop: Uściski Lampa jest super, widziałam na żywo w LM :yes: Stoł obłędny, moje marzenie niespelnione Domek wygląda juz super , jednak chyba więcej było elemntow z tej samej układanki :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts