Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

Karola jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rany ciesze się z Tobą jakbym to ja się miała wprowadzać :lol:

Czekam niecierpliwie na więcej fotek.

Kuchnia piekna :yes:, z blatu będzie Pani zadowolona - ja tez mój uwielbiam :)

Kup sobie płyn W5 eco na bazie octu z Lidla - myjesz tym płynem, potem pucowanie na sucho i masz spokój z kurzem na kilka dni, wystarczy wtedy wytrzec tylko mokra mikrofibrą, kurz nie osiada tak bardzo i co najwazniejsze nie robią się zacieki z wody przy zlewie :yes:.

Ja kupiłam coś specjalnie do kamieni za kilka dyszek - i wywaliłam pieniądze w błoto - a tu płyn z Lidla za 5 zł okazał się zarabistym środkiem :lol:

Buziaki i trzymam kciuki za cały dzień w biegu :hug:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolina,

wiesz, że pewnie wszystkie zaglądamy co chwilę na FM by sprawdzić, czy wrzuciłaś jakieś nowe zdjęcia???:D

JEST PIĘKNIE - OKROPNIE MI SIĘ PODOBA!!!!!!!!!!!!

BIEL, GRANIT, DREWNO - I MOJE LAMPY NAD WYSPĄ:lol2:

Świetnie, że podłoga w kuchni jest taka sama, jak w jadalni!!!!

Karola- u Ciebie i wszystko takie cudne, i tak sie wydaje proste budowanie, i tyle energii płynie z tych opowieści , że przez CIEBIE napaliłam się na kolejną budowę....- tym razem parterówka...

i oczywiście głównym kolorem przewodnim i najlepiej jedynym to biellllll...,

co jakiś czas zerkam na Twoje sofki z DOMU 2, i bardzo żałuje że nie są/ były białe..= bo bym przytargała .....,

śledzę codziennie i dziękuje za fotki i wspaniałe opowieści !

kuchnia rewelacja!!!! biorę, nawet i blat taaaaki czarny mi nie przeszkadza....

Karolinko PRZEPIEKNIE Perfekcjonistko Ty ale widok ułożonych krzeseł czekajacych na stol Mnie po prostu rozwalil :rotfl: A w konciku kuchni dostrzegłam Mój ekspresik Dolce Gusto bedziesz piła Latte u Siebie w kuchni to pomyśl o mnie Ja wypije swoja u Siebie :lol2: Ale z niecierpliwoscia czekam na zdjęcia pokoiku Julci i nowych nabytkow od Hazelki :yes::yes::yes: Buziaczki i trzymam kciuki zeby wszystko szło z Planem :hug::hug:

Karolka

jak ja uwielbiam to Twoje tempo

ja nawet nie nadążam z ogladaniem za Tobą :lol2: a co dopiero próbowac Cie nasladowac

zdjęcia wnętrz cudowne, codziennie w locie wpadam na fm chociaż zobaczyc co nowego u Ciebie - pewnie kolejne fotki bedą już ostatnimi wykończonego do perfekcji domku

:hug:

Dziewczynki, przepraszam,ze nie odpisuję każdej osobno :oops:

Mam nadzije,ze jutro znajdę wolną chwilkę :yes:

Dopiero przed chwilą wziełam prysznic i padam na twarz... a rano mamy przewożenie mebli.... wiec musze sie te 6 godzinek zregnenerować ;)

Baaardzo Wam dziękuję za wszytkie komplemnenty, pochwały i wszystkie miłe słowa :hug: :hug: :hug:

Od razu człowiek dostaje zastrzyk energii ;) :D

Pozdrawiam meeega serdecznie i ciepło a jutro obiecuje wiecej zdjeć :D:bye:

Jak to dobrze, że nie poszłam spać i jeszcze załapałam się na fotki :yes:

Karolcia Kuchnia prezentuje się równie pięknie w dzień jak i wieczorem. Do jadali wkradła się piękna soczysta zieleń - cudownieeee

Meble tarasowe pasują idealnie :yes:

Lampa w jadali LOVE http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif i ten stół :o:jawdrop:

Uściski :hug: