Karolina i Artur P 15.06.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dzięki kochane Jutro uzupełnie resztę, teraz relaksik na sofce, z drineczkiem i muzyczką P.S Fajna kobieto w kwestii toczonej nogi i koloru, to ja jestem za nogą w kolorze blatu zdecydowanie czyli rób czarną Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 15.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Karolciu, jest fantastycznie. Gratuluję tak wspaniale urządzonego domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Karola no pewnie relaksik wskazany:yes:, należy Wam się, miłej nocki śpij i śnijcie:D albo i nie:lol2: dobrej nocki, buziale!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Karolcia wspaniałe wnętrza Wiedziałam że stół będzie obłędny Odpoczywajcie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Karola jest cudnie cały domek piękny ale najbardziej urzekł mnie....taras ten narożnik, kwiatuszek i przepiękne latarenki przyznaję się bez bicia, że tarasu strasznie Ci zazdroszczę :D (ja mam jakąś schizę na tym punkcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Karolka, gratuluję! Jesteście niesamowici. Następny dom w ile? 4-5 mc . Jest pięknie, a jeszcze nie mieszkacie. Życzę udanej pierwszej nocy w nowym domku. Ps. Zestaw ogrodowy rewelacyjny! Marzy mi się taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta 1719511427 15.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jest pięknie, wow - taras do pozazdroszczenia. GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 15.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Karolina jest pięknie, podoba mi się dosłownie wszystko, najbardziej imponujące było tempo budowy i wykańczania !!!!!!!!!!!!!!! Nie znam drugiej takiej mistrzyni Masz wszystko tak dopracowane i dopieszczone na starcie, że jak się patrzy to jakbyście tam mieszkali już kawał czasu. Pokoik Julki śliczny, delikatny, taki jak dotyk motyla ale i tak jak dla mnie taras jest numerem 1. - zwłaszcza przy moich jyskowych mebelkach, które wcale nie mało kosztowały, ale kupiłam je jak miałam ledwo co fundamenty i nie byłam tak obeznana z forum, wtedy wydawały mi się najpiękniejsze na świecie Niech Wam się cudownie mieszka w domku numer 3 ,wprawdzie tytuł wątku: "do 3 razy sztuka ' ale to chyba Was nie dotyczy ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 15.06.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 hej Karola! CUDNIE - to za mało powiedziane !!! Brak słów! Przepiekny domek!! ps. mogłabyś mi zdradzić gdzie zakupiłaś zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwii77 16.06.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam serdecznie .Cały czas podgladam Pani forum i jestem zachwycona domkiem ,jednym słowem cudownyyyyyyy !!!Wszystko do siebie pasuje tworząc efekt łał !Czy mogę prosić o namiar na doniczki w kuchni?Dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.06.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karola, Ty torpedo!!!!!:lol2: 7 mcy!!!! To robimy zakłady, w ile wybudujecie kolejny dom - w sześć??? Jest super, pięknie i elegancko. BARDZO podoba mi się stonowana, jednakowa kolorystyka ścian i podłóg & wyważone dodatki! No ale czekamy na więcej:) - łazienki, salon, wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 karolko przepieknie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: inaczej niż w starym domu:yes::yes: kuchnia piękna i też jestem nią zuroczona ,podobnie jak ty ....Te lampy:yes::yes: SUPER stol jadalniany Hazelinda zrobiła cudny:yes::yes::yes: pokoj Julcii slodki:yes::yes: wogóle DOBRA ROBOTA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karolinko wszystkiego najlepszego w nowym domku, żeby posłużył wam chociaż dwa lata do czasu aż zdecydujecie się na kolejnego potomka Jest obłędnie czekam na resztę, nie mogę się jeszcze przyzwyczaić do średnicy nóg w stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.06.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Venusko nogi są masywne:yes: ale mają swoj urok:) trzeba się opatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.06.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karolka, serdeczne gratulacje z okazji zamieszkania w nowym domku !!! Niesamowite! http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,07_j4_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.06.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Kochana ogromne gratulacje z okazji przeprowadzki!!!!!! :wave: Przepiekny masz domek :jawdrop: w srodku i na zewnatrz :jawdrop: Mam pytanie skad jest lampa nad stolem w jadalni i skad meble na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Karola jesteście WIELCY GRATULACJE i niech Wam się dobrze mieszka (może tym razem trochę dłużej:p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dziękuje za pomoc niesamowita kobieto! Biorę czarne nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 16.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 SERDECZNE GRATULACJE! JEST BAJECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 16.06.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Wielkie Gratulacje expresowej przeprowadzki!! jest przepięknie:jawdrop: Będzie się Wam mieszkało cudownie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts