admete 17.06.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karola i tu zostawiam GRATULACJE!!!!!!!! i zostawiam opad szczeneczki http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif wszystko tak pięknie gra że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karola ale że co z tym stołem? nogi poprawiacie? pewnie u Hazelindy cos jeszcze zamowila:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) KAROLINA I ARTUR JESTEŚCIE NIESAMOWICI!!! :o:o Pokazałam mojemu M fotki i on też jest pod wrażeniem! ( a on się rzadko czymś zachwyca ) NIECH WAM SIĘ WSPANIALE I BEZTOSKO MIESZKA! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif Dziękuję za inf. o panelach Edytowane 17 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 17.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Taras przepiękny, salon gustowny, kuchnia niesamowita, pokój Julci super, taki dziewczęcy zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karola ale że co z tym stołem? nogi poprawiacie? Karola tajemniczo rzuciła hasło w tym temacie więc coś w tym może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karolinko, to gratulacje z okazji przeprowadzki i nie zapominaj o nas, fotki wrzucaj. bo my rządni cudownych widoczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 17.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karolcia gratuluję przeprowadzki!!!! Myślę sobie zaglądnę do Karolki pewnie już maluje ściany to coś podpatrzę A Wy już mieszkacie!! wnętrza piękne dopracowane, przemyślane, czekamy na więcej zdjęć. :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 :hug:Nie wiem co napisać...Mowę mi odjelo.Jest przecudnieeeeeee....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.06.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 witam:)piekne wnetrza mam pytanie czy przy oknie w wyjsciu na taras (z zaluzjami)jest miejsce na powieszenie zaslon ,chodzi mi o ten wypuscik ze spodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 GRATULACJE- jest bosko:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 17.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Karola jest przepięknie!!! Serdecznie gratuluję :* Nie było mnie trochę na forum i przegapiłam Twoją wykończeniówkę Takiego tempa jak Wy i w takim stylu to chyba na forum nie ma i w realu pewnie niesamowicie ciężko znaleźć. Wszystko pięknie dobrane, idealnie do siebie pasuje, a czas wyborów taki króciutki! Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Życzę, aby Wam się cudownie mieszkało!!! Cieszę się, że chociaż z baterią do kuchni mogłam pomóc, wybrałam ją rok temu i jeszcze na oczy nie widziałam, a Ty już z niej korzystasz!! Czadowo Meble tarasowe ekstra, bardzo proszę o namiar na nie I proszę z forum nie znikać, jest wiele zagubionych duszyczek szukających porady U nas w ciągu tyggodnia ma ruszyć wykończeniówka, więc zapraszam do siebie Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Monia_22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.06.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 A to już??? Myślałam ,że został ci jeszcze tydzień. Wszystko jest piękne,dokładnie przemyslane,dopracowane w najmniejszym calu Śliczne,cudne krzesła do jadalni i zasłony,hmmm jaki to kolorek szary czy braz? Piękny tarasik !!! Chciałam zapytac czy w kuchni koło zlewu masz żaluzje drewniane białe?Gratuluje niech Wam się dobrze mieszka w domku !!! Czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.06.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karolinko,gratuluję przeprowadzki :wave:,niech się Wam dobrze mieszka i może trochę dłużej niż zazwyczaj ,bo domek jest po prostu fantastyczny ,wszystko mi się podoba .Ale od dawna wiedziałam ,że tak będzie Ściskam mocno :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.06.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Karelajno gdzie kupiłaś tego storczyka na szafce rtv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 BOZE-DOLAZLAM-ZOBACZYLAM-ONIEMIALAM!!!! Karolinko-JEST PIEKNIE!!!!!! Stol i lapma-ZJAWISKOWO NIEZIEMSKIE!!!!Wszystko-jak zawsze u Ciebie-z pelna klasa-bez przedziabdziania-poprostu CUDENKO!!!!! Mam nadzieje ze "MARZENIA ZOSTALY DOGONIONE":D-i już sobie usiądziesz na tym swoim pięknym tyleczku:Di odsapniesz i cieszcie się tym wszystkim!!! ZYCZE WAM DUZO ZDROWIA,RADOSCI I MILOSCI-NIECH WAS W TYM DOMU SAME ZYCZLIWE OSOBY ODWIEDZAJA ,SZCZERE I KOCHAJACE!!!! JESZCE RAZ GRATULUJE EFEKTU!!!!!!!!!JEST MEGA PIEKNIE!!!!!! P.S namiarek na rogoweczke tarasowa poprosze:yes:-DZIEKUJE:D EDIT-I BUTY JESZCZE W GARDEROBIE MI SIE PODOBAJA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 18.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Karolinko, jak będziesz miała chwilkę to napisz proszę jakie w końcu kupiłaś oświetlenie na zewnątrz domku, szukam już z tydzień i nic mi się nie widzi, a jak już jest coś fajnego to cena kosmiczna:rolleyes: pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati250 18.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Karolino czy istnieje możliwość otrzymania namiaru na zakupione łóżko , piękne , Czy jest ona do nabycia w sklepie cz też u prywatnego tapicera który wykonuje na wymiar takowe łóżka lub podobne pozdrawiam Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 18.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Karolka, pewnie wszystkie tutaj mamy nadzieję, że Twoja nieobecność na FM to tylko chęć odpoczynku po tym wykończeniówkowym maratonie. Czekamy zatem cierpliwie na dalsze relacje z ślicznego domku I na fotki trochę też Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Karolina, pędziwiatrze forumowy, gratuluję przeprowadzki!! Niech w nowym domku Wam się dobrze mieszka i życzę byś w nim przynajmniej rok wytrzymała Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że wkrótce dołączę do przeprowadzonych, ale mnie do takiego stanu wykończenia jak Ty masz pewnie jeszcze ze 2 lata brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.06.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Karolinko,gratuluję przeprowadzki :wave:,niech się Wam dobrze mieszka i może trochę dłużej niż zazwyczaj ,bo domek jest po prostu fantastyczny ,wszystko mi się podoba .Ale od dawna wiedziałam ,że tak będzie Ściskam mocno :hug: Hej Baaardzo dziękuję Jest mi mega miło, cieszę się,ze Ci sie podoba , tym bardziej,ze masz swój taki pięy dom Buziaki :*** Karelajno gdzie kupiłaś tego storczyka na szafce rtv? Venusiu kupiłam w OBI BOZE-DOLAZLAM-ZOBACZYLAM-ONIEMIALAM!!!! Karolinko-JEST PIEKNIE!!!!!! Stol i lapma-ZJAWISKOWO NIEZIEMSKIE!!!!Wszystko-jak zawsze u Ciebie-z pelna klasa-bez przedziabdziania-poprostu CUDENKO!!!!! Mam nadzieje ze "MARZENIA ZOSTALY DOGONIONE":D-i już sobie usiądziesz na tym swoim pięknym tyleczku:Di odsapniesz i cieszcie się tym wszystkim!!! ZYCZE WAM DUZO ZDROWIA,RADOSCI I MILOSCI-NIECH WAS W TYM DOMU SAME ZYCZLIWE OSOBY ODWIEDZAJA ,SZCZERE I KOCHAJACE!!!! JESZCE RAZ GRATULUJE EFEKTU!!!!!!!!!JEST MEGA PIEKNIE!!!!!! P.S namiarek na rogoweczke tarasowa poprosze:yes:-DZIEKUJE:D EDIT-I BUTY JESZCZE W GARDEROBIE MI SIE PODOBAJA:) Cześć Gumisiu!!! 10000 lat Cie nie było! Co u Ciebie ??? Wszytko oki ??? Dziękuję za wszystkie komplementy Ja za długo na tyłku raczej nie usiedze ale się postaram Mebelki tarasowe kupione w OBI Pozdrawiam!!!! Karolinko, jak będziesz miała chwilkę to napisz proszę jakie w końcu kupiłaś oświetlenie na zewnątrz domku, szukam już z tydzień i nic mi się nie widzi, a jak już jest coś fajnego to cena kosmiczna:rolleyes: pozdrawiam:bye: Hej lenko Ja kupiłam jakieś tanie, estetyczne W przyszłym tygodniu będzi emontaż to wrzucę fotki nazwy nie pamietam Karolka a gdzie Ty nam uciekłaś? Wszystko oki?? zabiegana jestem troche, nawet nie wiesz jak barzdo mi brakuje codziennych ploteczek z Wami No ale generalniewszytko oki, a ten sajgon w końcu się skończy i pogaduchy powrócą Karolka, pewnie wszystkie tutaj mamy nadzieję, że Twoja nieobecność na FM to tylko chęć odpoczynku po tym wykończeniówkowym maratonie. Czekamy zatem cierpliwie na dalsze relacje z ślicznego domku I na fotki trochę też Pozdrawiam. Dzięki Justynko Maraton nadal trwa i stąd moja nieobecnosc, ale dzisij wrzucęm nowe fotki Karolina, pędziwiatrze forumowy, gratuluję przeprowadzki!! Niech w nowym domku Wam się dobrze mieszka i życzę byś w nim przynajmniej rok wytrzymała Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że wkrótce dołączę do przeprowadzonych, ale mnie do takiego stanu wykończenia jak Ty masz pewnie jeszcze ze 2 lata brakuje Cześć Lucka Ty sobie nie żartuj, przecież masz juz wszytko w domu!!! Cudny domek pewnie nie moze sie doczekać na mieszkańców, wiec do dzieła!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts