Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Dziewczynki :hug:

Baaardzo dziękuję za wszytkie komplementy, jest mi meeega miło ;) :hug: :hug:

Jutro wrzucę nowe fotki i odpiszę w końcu tutaj i na privki, bo robią mi się zaległości... ale mam teraz takie zamieszanie,że nie na wszytko wystarcza mi czasu....

Pozdrawiam serdecznie i do jutra :bye:

Karola ta Wasza przysypialniana łazienka to pokój kąpielowy i to taki eksluziv:), ślicznie, ale ja czułam, że tak będzie, pokaż w końcu tą Waszą sypialnię bo ja jajko zniosę;), nie mogę się doczekać najpiękniejszego łóżka w Twojej aranżacji, pa buziale:hug: Edytowane przez anakris

To ja jeszcze poprosze o info jaki dalas podklad pod panele (tam gdzie podlogowka i tam gdzie jej nie ma ) .

Karolinko nie myslalas zeby na scianie za wanna cos powiesic? Jakis obraz lub napis np taki jak ma hazelka u siebie?

Ładnie wyszły te szafki pod umywalkami a lustro idelanie pasuje do tej łazienki :yes:

Karolina,

jak się sprawdza kuchnia bez okapu?

Nie żałujesz tej decyzji? Wiem, że TAKIE lampy są ogromną dekoracją nie do pogodzenia z okapem, ale czy zapachy nie roznoszą się po domu?

Doczytałam między wierszami, że będą nowe nogi do stołu?

Czekam - te są dość intrygujące.

Karola chwilkę mnie u Ciebie nie było: :(

Ale miałam teraz taką porcję zdjęć :cool: i oczywiście napatrzeć się nie mogę...........

Łazienki są boskie - pięknie łączysz klasyczne elementy :yes:.

Pokój gościnny jest świetny - wspaniałe łóżko wynalazłaś!!!!!

Buziaki zostawiam i życzę miłej niedzieli :hug: