Kasia1719508754 21.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zobaczylam kolejne zdjecia Bardzo podoba mi sie lozko w pokoju goscinnym jeszcze takiego nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Karola,no oczywiście pięknie jest! A ja mam pytanko: jak się mieszka bez skosów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Rany - jaki piękny dom! A jaka działka!? Jak to się stało że ja tu wcześniej nie zajrzałam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.06.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 karolka udał ci sie dom . cudnie!!!!!!!!!!!!!!!! podoba mi sie wszystko!!!!!!!!!!!!!! czekam na lazienki i nowe nogi;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiciania1 21.06.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Hej!Bardzo pięknie i przestronnie u Was. mam od razu pytanie, gdzie można nabyć takie linki, które macie zamocowane przy schodach?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 ło matko - rewelka - wszystko co do szczególika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Karolciu patrzac na Twoj pokoj goscinny chetnie zostalabym Twoim gosciem tak tam ladnie! A w ogole to calym domem jestem zachwycona, wszystko pieknie dobrane, o kazdym szczegole pomyslalas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zobaczylam kolejne zdjecia Bardzo podoba mi sie lozko w pokoju goscinnym jeszcze takiego nie widzialam gdzie takie mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 22.06.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witaj Karolinko GRATULUJE WAM !!!! Całokształt wygląda bosko.....i podpisuje sie pod wszystkimi komentarzami wspaniałych forumowi-czek:wave: ps. miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.06.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karolinko ja to u Ciebie i na tarasie moglabym zamieszkac Nie podaja nigdzie wymiarow tych mebli (taras) -mozesz zmierzyc dlugosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karola a gdzie macie szafę? bo na wiatrołapie nie widzę? bardzo fajna kompozycja haseł na wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.06.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Cześć Dziewczynki Baaardzo dziękuję za wszytkie komplementy, jest mi meeega miło :hug: Jutro wrzucę nowe fotki i odpiszę w końcu tutaj i na privki, bo robią mi się zaległości... ale mam teraz takie zamieszanie,że nie na wszytko wystarcza mi czasu.... Pozdrawiam serdecznie i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.06.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Karola ta Wasza przysypialniana łazienka to pokój kąpielowy i to taki eksluziv:), ślicznie, ale ja czułam, że tak będzie, pokaż w końcu tą Waszą sypialnię bo ja jajko zniosę, nie mogę się doczekać najpiękniejszego łóżka w Twojej aranżacji, pa buziale:hug: Edytowane 22 Czerwca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.06.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 To ja jeszcze poprosze o info jaki dalas podklad pod panele (tam gdzie podlogowka i tam gdzie jej nie ma ) . Karolinko nie myslalas zeby na scianie za wanna cos powiesic? Jakis obraz lub napis np taki jak ma hazelka u siebie? Ładnie wyszły te szafki pod umywalkami a lustro idelanie pasuje do tej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.06.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Karolina,jak się sprawdza kuchnia bez okapu?Nie żałujesz tej decyzji? Wiem, że TAKIE lampy są ogromną dekoracją nie do pogodzenia z okapem, ale czy zapachy nie roznoszą się po domu? Doczytałam między wierszami, że będą nowe nogi do stołu?Czekam - te są dość intrygujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Hej! Ja tez mam pytanie - co to za umywalki w łazience przysypialnianej?? Bardzo ładne jak cała reszta zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Boooooooosssssssskkkkkkkkkkkooooooooo !!!:cool:.Mnie się wszystko podoba Karolinko,podrzucisz namiar na sklep ,w którym zamawiałaś "drzewiastą" tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 23.06.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Karolina!! Jest BAJECZNIE!!!Lekko,świeżo i elegancko! a teraz 100 pytań gdzie nabyłaś ławeczke do wiatrołapu?jaki kibelek u Julci i skad?jaką masz płyte indukcyjną? Już nie męcze,mocno ściskam i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam i GRATULUJĘ :) Tempa i efektów wykończeniówki Dołączam do grona zachwyconych i jeszcze dołączę swoje pytanie o szafkę w łazience przy sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Karola chwilkę mnie u Ciebie nie było: Ale miałam teraz taką porcję zdjęć i oczywiście napatrzeć się nie mogę........... Łazienki są boskie - pięknie łączysz klasyczne elementy . Pokój gościnny jest świetny - wspaniałe łóżko wynalazłaś!!!!! Buziaki zostawiam i życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts