kakusek 24.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Karolinko pytałam o podkłady bo zaczełam to przegladac i ceny sa rozniaste.Nie usmiecha mi sie kupowac podkładu wartego połowe kosztów paneli ale tez nie chcialabym kupowac czegos "badziewnego" zalezy mi aby tam gdzie nie ma podlogowki panele nie skrzypialy i nie było takiego głuchego odglosu przy chodzeniu.Pamietasz moze dokladnie jakiej grubosci i jakiej firmy dalas u siebie ten podkład gdzie nie ma podlogowki? Z rozowych podkladow wyskakuje mi taki http://www.ekronodom.pl/thermo-2mm ale jest podejrzanie tani Karolinko jeszcze jedno-wiem wiem jestem jak katarynka Jestes teraz na biezaco to moze jeszcze masz gdzies opakowanie po swietlowkach ktore montowalas nad brama garazaowa.Czy masz tam kilka sztuk i czy byly one laczone? Jesli tak to napisz mi PROSZE co dokladnie zakupilas-mialabym wreszcie gotowca na te moje wneki w kuchni Moze nad wanne zamow sobie taki napisik ala Haazelkoy od samej wlascicielki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Bossssko u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ciesze sie z zastosowanych rozwiązań, z materiałó, z tego że jest to dom piętrowy.... ale juz ze 2 miesiace chodzi mi mysl po głowie,że to jeszcze nie koniec Wiem,ze przed emerytalną parterówką bedzie jeszcze jeden piętrowy dom, z antresolą, zadaszonym tarasem i jeszcze wiekszą działką... szczególnie chciałabym szerszą A teraz ...ciesze się chwilą i ciesze sie tym domkiem Karolina tak myślalam, że coś nowego Ci po głowie "chodzi" Dom jest wspaniały, z zewnątrz i w środku - jest jak willa.rezydencja - ale nie taka oklepana, zupełnie inna, niby prosta a elegancka. Gratuluję osiągniętego, pięknego efektu, trzymam kciuki za firmę - jesteś jej żywą reklamą zazdroszczę - szczególnie odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Piękne wnętrza +prosta ,elegancka bryła domu +duża działka ,na ktorej powstaje boooski ogród =dla mnie najpiękniejszy dom na fm :yes:.I piszę to po raz pierwszy ,a na fm jestem od ponad 4 lat Gratuluję i zazdraszczam przeokrutnie . Postaram się chodź troszkę dogonić ideał Ze swoich wnętrz jestem zadowolona ,bryły niestety nie wyprostuję ,ale zrobię wszystko ,żeby było maksymalnie aligancko .Działkę dużą mam ,trzeba będzie postarać się o minimalistyczny ogród .I mam nadzieję ,że finalnie ,będzie chociaż w połowie tak cuuuuudnie jak u Ciebie Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dziękuję już nie musisz szukać znalazłam Jak tylko złapiesz wolną chwilkę to pokaż resztę domku, bo My tu spać z ciekawości nie możemy:) Cieszę się za juz masz Tiaaa spać az takiego woow to tu nie ma Karolinko, chociaz u mnie czasu ostatnio brak, codziennie wchodzę na Twój dziennik i sprawdzam czy jakiś fotek przybyło jak widzę kolejne odsłony Twojego cudownego domku, to od razu dostaję powera żeby u siebie już wykańczać najbardziej zazdroszczę Ci lata w tak wspaniałym domku, a potem całej reszty Dziekuję kochana Fotki regularnie dodaję A Ty działaj, działaj bo wykańczanie swojego domu jest CUDOWNE!!! Pozdrawiam cieplutko! Karolinko Jestem zachwycona Twoimi wnętrzami ale to już wiesz !!! Absolutnie wszystko mi się podoba Nieustannie wzdycham z zachwytu Dom z zew. prezentuje się rewelacyjnie :jawdrop: Oczywiście będę miała do Ciebie 1000 pytań ale to troszeczkę później Codziennie do Ciebie zaglądam i sprawdzam czy pojawiły się nowe fotki Uściski Ślężanko kochana moja Bossshe jeszcze nie napisałam do Ciebie tego maila,żebyś zrobiła "odpowiedz" a tak chciała zobaczyć zdjęcia!!! Musze się za to zabrać! Ściskam mocno :* Jak zwykle wszystko wygląda pięknie! Dopracowane, bez zbędnych dodatków. Też próbuje osiągnąć podobny efekt ale przy moim tempie zajmie mi to z 20 lat pa Dziękuję baaardzo Spoko loko nie żartuj z tymi latami Ani się obejrzysz a wszytko będzie na tip top mi do tip top brakuje jeszcze duuuuuzo Pozdrawiam!!!!!! dawno nie zaglądałam, byłam na etapie śniegu i czekania aż stopnieje:) domyślałam się że lecisz jak burza, ale nie sądziłam że aż tak piękny dom!! a tempie prac to nawet nic nie powiem bo nadal zbieram szczękę z podłogi:) bardzo mnie zaciekawiło siedzisko w prysznicu - czy trzeba się kierować jakimiś zasadami/wymiarami chcąc zrobić coś takiego? byłabym wdzięczna za podpowiedź jak się do tego zabrać pzdr yenn Hej witam serdecznie No od etapu topniejącego śniegu sporo się zmieniło Ciesze się że lato możemy spędzić w domku A od połowy lipca jak będzie juz skończony ogród będę mega szczęśliwa Siedzisko było robione na wyczucie, przez mojego super speca od wykończeniówki Jutro mogę pomierzyć i podać Ci wymiary, wysokosć, szerokosc głębokośc, wązne ,zeby z siedziska był lekki spadek,żeby woda nie stała Pozdrawiam Karolcia masz taki cudowny dom !!!! Wiatrołap jest śliczny:) Domek z zewnątrz prezentuje sie wspaniale Mała łazienka jest tak PIĘKNA,ze nie moge sie na nią napatrzec:jawdrop:,jak z jakiegoś katalogu,sama ją zaprojektowałaś? Napisz prosze co to za kamienie jasne w tej łazience i czy ta ściana szara za kibelkiem jest pomalowana czy to sa płytki? A i co to za płytki szare na podłodze w tej łazience? Lea baaardzo Ci dziękuję Tak łazienka zaprojektowana przezemnie jak i reszta domku tego i poprzednich, mam przynjamniej satysfakcję,ze to wszystkie domki są moooje, no i troche forum bo z niego też czerpię Kamień, na fakturze figuruje pod nazwą: Kamienny łupek rzemykowy PERLA Na ścianach poza fornirem i akmieniem jest farba jaśniutka szara, łazienkowa z firmy PARA Kochna nie mam nigdzie faktury z jesnymi szarymi płyteczkami Pozdrawiam cieplutko Witam serdecznie .kolejny raz mówię ,że cudowny dom!Mam pytanko o lampy nad wyspa jaka nazwa oraz o pojemnik na sól w łazience gdzie można nabyć? Dziekuję bardzo pozdrawiam Hej Prosze bardzo... Pojemnik w naszej łazience kupiony w Home&You lampy kupione w sklepie internetowym Anguria tutaj: http://www.anguria.pl/pl/p/LAMPA-CHROM/188 jeszcze mam pytania co do lustra w wiatrolapie jak mocowana jest rama ,czy nakladana na lustro,czywokół lustra docieta idealnie że lustro jest w środku dziekuję Rama ostatecznie została przyklejona, lustro idealnie jest umiejscowione w środku Karolinko pytałam o podkłady bo zaczełam to przegladac i ceny sa rozniaste.Nie usmiecha mi sie kupowac podkładu wartego połowe kosztów paneli ale tez nie chcialabym kupowac czegos "badziewnego" zalezy mi aby tam gdzie nie ma podlogowki panele nie skrzypialy i nie było takiego głuchego odglosu przy chodzeniu.Pamietasz moze dokladnie jakiej grubosci i jakiej firmy dalas u siebie ten podkład gdzie nie ma podlogowki? Z rozowych podkladow wyskakuje mi taki http://www.ekronodom.pl/thermo-2mm ale jest podejrzanie tani Karolinko jeszcze jedno-wiem wiem jestem jak katarynka Jestes teraz na biezaco to moze jeszcze masz gdzies opakowanie po swietlowkach ktore montowalas nad brama garazaowa.Czy masz tam kilka sztuk i czy byly one laczone? Jesli tak to napisz mi PROSZE co dokladnie zakupilas-mialabym wreszcie gotowca na te moje wneki w kuchni Moze nad wanne zamow sobie taki napisik ala Haazelkoy od samej wlascicielki? Bossssko u Ciebie:) Kochana podkład pod panele kupiłam w OBI nie mam pojęcia jaki dokładnie W kwestii swietlówek zorientuję sie jutro zobaczę czy zostało coś w garazu, kupione pojedyńcze swietlówki były na bank, elektryk je zespalał, jak coś machnę fotkę pozdrawiam Karolina tak myślalam, że coś nowego Ci po głowie "chodzi" Dom jest wspaniały, z zewnątrz i w środku - jest jak willa.rezydencja - ale nie taka oklepana, zupełnie inna, niby prosta a elegancka. Gratuluję osiągniętego, pięknego efektu, trzymam kciuki za firmę - jesteś jej żywą reklamą zazdroszczę - szczególnie odwagi Madzia, Ty to mnie znasz Dziękuje Ci baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.06.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Piękne wnętrza +prosta ,elegancka bryła domu +duża działka ,na ktorej powstaje boooski ogród =dla mnie najpiękniejszy dom na fm :yes:.I piszę to po raz pierwszy ,a na fm jestem od ponad 4 lat Gratuluję i zazdraszczam przeokrutnie . Postaram się chodź troszkę dogonić ideał Ze swoich wnętrz jestem zadowolona ,bryły niestety nie wyprostuję ,ale zrobię wszystko ,żeby było maksymalnie aligancko .Działkę dużą mam ,trzeba będzie postarać się o minimalistyczny ogród .I mam nadzieję ,że finalnie ,będzie chociaż w połowie tak cuuuuudnie jak u Ciebie Buziole Ola oszalałaś! :oops: Bardzo dziękuję CI za takie słowa, ale chyba nie zasłużyłam.... Tak czy siak teraz musisz zaszczyscić domek osobiscie po takich komplementach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szukam innego elektryka bo moj to d...... ciagle mi gada ze sie nie da zebym sobie ledy kupila . Wiesz ja sobie dzis pomyslalam co Ty robilas zanim zaczelas budowac pierwszy dom-przeciez Ciebie rozpiera nieustajaca ogromna energia Ja Cie Karolinko prosze -pomieszkaj troszeczke w tym domku :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.06.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kakusku... hmmm a czego ja nie robiłam studiowałam, potem jednocześniej jeszcze pracowałam ...pracowalam jako opiekunka do dzieci w wa-wie w amerykańsko-duńskiej rodzinie, Jako pilotka wycieczek do Włoch, jak maiałam 19 lat pożyczyłam kase od babci, wynajełam 3 kierowców i pojechałam ściągać samochody na handel z Niemiec ( ja wtedy prawka jeszcze nie miałam ) pracowałam w urzędach, biurach , pracowałam na siłowni, chwile pracowalam w UK.... i jeszcze 1000 innych Pracowałam od zawsze, nie musiałam ale chciałam Przy okazji podroze i korzystanie z życia, bo w życiu musi być równowaga Jutro zrobie fotki świetlówek może oświeci elektryka, a jak nie tzreba go wywalić Ściskam i uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ola oszalałaś! :oops: Bardzo dziękuję CI za takie słowa, ale chyba nie zasłużyłam.... Zasłużyłaś ,zasłużyłaś :yes: Tak czy siak teraz musisz zaszczyscić domek osobiscie po takich komplementach Taaaa, i po wizycie u Ciebie ,buldożery na swoją działkę wpuszczę :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 O matko i corko :jawdrop:To Twoje CV na 5 kartek chyba by bylo Bedziesz miala co wnukom opowiadac Karolinko podasz jeszcze raz namiar na Zakopane bo ten link ktory kiedys wkleilas byl z jakims bledem-przynajmniej ja nie otwarlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 25.06.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ja chyba w jakieś uzależnienie popadam:D i jak bym do Ciebie nie zaglądneła codziennie bądź co drugi dzień to mój dzień byłby do d... Naprawdę trzeba Cię podziwiać za Twoje osiągnięcia i odwagę bo nie każdy by się podjął tego czego Ty się podjęłaś do tej pory Domek piękny, elegancki, zero zbędnych rzeczy a garderoba przy wejściu to świetny pomysł, niestety u mnie się nie zmieści, ale pokombinuję coś z szafą wnękową. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 25.06.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Siedzisko było robione na wyczucie, przez mojego super speca od wykończeniówki Jutro mogę pomierzyć i podać Ci wymiary, wysokosć, szerokosc głębokośc, wązne ,zeby z siedziska był lekki spadek,żeby woda nie stała Pozdrawiam Jeśli by to nie był kłopot i mogłabyś je wymierzyć to byłabym Ci bardzo bardzo zobowiązana Z góry ogromne dzięki! pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadz 25.06.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Hej, chociaż forum przeglądam od roku, w tym i Twój domek, musiałam się zarejestrować, żeby skomentować tak pięknie dopracowany dom. Gratuluję wyczucia smaku, pomysłowości i konsekwencji w rozprzestrzenianiu piękna. Masz talent do budowania i urządzania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Czekalam na gabinet, a szczegolnie na zdjecie lampy uwiebiam ja pieknie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 25.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Karola, ślicznie wyszło! Naprawdę, powinnaś zdjęcia z własnego domu dać jako wizytówkę Twojej firmy - w sumie - z obu-trzech domów, każdy to nieco inny styl, ale wszędzie widać dobrą kompozycję, przestrzeń, współgranie wszystkich elementów ze sobą. Tez wchodzę do Cię codziennie - szkoda, ze kolejny dom zbudujesz dopiero za kilka lat :D:D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Karola adopt me!!Please....Mogę zając choćby i gabinet bo wszędzie pięknie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.06.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Karolciu pięknie:rolleyes: Wasza przysypialniana łazienka śliczna, ale sypialni mało pokazałaś, a ja jestem taka ciekawa:popcorn:Gabinet wygląda rewelacyjne, jaśniutko, delikatnie i ta tapeta prześliczna:yes: Dom z zewnątrz robi niesamowite wrażenie, to oświetlenie wooow, rezydencja jak z katalogu:jawdrop:Pozdrawiam, buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Karolcia wróciłam po krótkim urlopie u rodziców. Ominęła mnie przeprowadzka, ale za to mam tyleeee zdjęć do oglądania że głowa mała:D Co tu będę dużo pisać...dziewczyny już użyły wszystkich słów i określeń z którymi się zgadzam w 1000000 procentach - że wyszło jak zwykle CUDNIE:yes: Zdjęcia oglądam od wczoraj, ale dopiero dziś mogę coś napisać. Nie wiem co mi się podoba najbardziej, ciężko wybrać Kuchnia, jadalnia, taras, pokój Julci, łazienki.....ŚLICZNE Bez przeładowania, ale bardzo ciekawe, eleganckie ale jednocześnie przytulne Czego Wam życzyć w nowym domu....przede wszystkim ciągłej miłości, zgody i dalszego spełniania Waszych marzeń i planów:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Karola, padłam! przeglądnęłam najnowsze zdjęcia! Jest pięknie! Łazienka fantastyczna. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 26.06.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Hej kochana, wcześniej nie mogłam się zalogować pisałam Ci maila,dostałaś??? Nie wiem co mogę jeszcze dodać,chyba wszystko już zostało powiedziane dom cudny, nie ma się do czego doczepić Kuchnia rewelacjyna, łazienki obie cudne, i wiem,że z przy sypialnianej zgapię większość Jucia na pewno zadowolona i bez problemu zadomowiła się w takim pięknym pokoiku. Mebelki cudne,ale czego innego się można spodziewać po Hazelce Idę na kawkę, chociaż chętnie wypiłabym ją na Twoim bajecznym tarasie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts