Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Karolina,

Tak sobie podgladam Twoje dzienniki bo to juz trzeci i za kazdym razem Twoje wnetrza mnie zachwycaja. Gratuluje talentu :) i wytrwalosci.

Chcialam zapytac jakie plytki sa w prysznicu w lazience ale stracilam rachube czyjej :confused: Na zdjeciu wyglada jak mozaika bardzo polyskujaca?? Dziennik str. 17.

Dzieki wielkie :yes:

Pozdrawiam,

Paula

Karola ja również z pytaniami:

1) czym macie połączone płytki w wiatrołapie z panelami na korytarzu?

2) czy panele u góry przy balustradzie macie położone do samego końca (otworu przy schodach), a na to zamontowana drewniana listwa?

3) czy bok "otworu" na schodach macie wykończony płytą kartonowo-gipsową?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Hej kochane :hug:

Melduję,że żyję, tęsknię i cieszę się ,ze jeszcze o mnie nie zapomniałyście :hug;

Postaram sie na dniach odpowiedziec na wszytkie pytania i privki :yes:

Tak na szybciutko.... ;)

Lapmy nad wyspe kupione w sklepie Anguria tutaj ich stonka na fb https://www.facebook.com/#!/pages/Anguriapl-HomeFashion/262000370555127?fref=ts

Monia ;)

1) jeszcze niczym, będzie chyba jednak delikatna listwa ;)

2) tak :yes:

3) tak :yes:

a_we witam :)

link do sklepu z konsolą : http://www.inspirodesign.pl/konsole/18-konsola-presta-czarny-wysoki-polysk-duza.html

wysokość 80cm :bye:

paula witaj przeprasamz,ę tak na szybko ale padam na twarz, nazwy płytek nie pamiętam, ale dziewczyny kiedyś podpowiadały, moze poratują po raz kolejny ;)

Są to płyteczki o wymiarze 60x20cm :yes: ja postaram się poszukac w "wolnej" chwili :yes:

Kasiu jestem,żyję ;) ciągle w biegu ale z uśmiecham na ustach ;) ciesze się,ze zaglądasz :hug:

Kochane postarams ie w weekend wpaść tu w tzw. miedzyczasie i odpisac wszytim :yes:

Dziękuję ,ze jesteście ściskam :hug:

Kochana zdjęć ciągle mi mało- uzależniłam się :D:D

Sypialnia bardzo ładna, tapeta za łóżkiem według mnie nie potrzebna, ona sama w sobie jest elegancka i lekka- a tak lubisz:D

Po namyśle moim numerem jeden jest chyba kuchnia z jadalnią- szczególnie jadalnia mi się bardzo podoba :yes: I te Twoje duże okna, przestrzeń, super światło w pomieszczeniach:yes: Nie zazdroszczę tylko sprzątania, ale wiem że z pomocą dasz radę :p:p

Miłego weekendu życzę, uściski dla córci- my tez się dziś gościmy, ale tym razem to my się gdzieś wybieramy :yes:

Karolciu sypialnia śliczna:rolleyes:, takie łóżko to moje marzenie, może kiedyś, na razie wiem że na pewno odgapię lampę, bardzo ładnie się prezentuje ta wykładzina, ale jak ona się sprawuje jeśli chodzi o utrzymanie czystości?

Co do tapety to ja też bym była ostrożna, a jak Ty byś ją chciała położyć na całą ścianę, czy tylko za łóżkiem?

Pozdrawiam i czekam na dalszą relację ze ślicznego ogrodu:hug:

Witam

przepiękny domek! Gratuluję dobrego gustu oraz niesamowitej organizacji prac budowlanych!!! Mam pytanie odnośnie okapu w kuchni a w zasadzie jego braku. Czy przewiduje Pani jeszcze jego zabudowę czy zrezygnowała z niego Pani w ogóle, a jeśli tak to dlaczego? Pozdrawiam

Hej! Piękna sypialnia :)

Czy można wiedzieć skad jest łóżko? Przepraszam jeśli już komuś na takie pytanie odpowiadałaś..

Hej :)

Dziękuję bardzo :hug:

Łóżko wykonane na zamówienie, według wytycznych ;) w firmie MEBLE MILAN.

Pozdrawiam :bye:

Kochana zdjęć ciągle mi mało- uzależniłam się :D:D

Sypialnia bardzo ładna, tapeta za łóżkiem według mnie nie potrzebna, ona sama w sobie jest elegancka i lekka- a tak lubisz:D

Po namyśle moim numerem jeden jest chyba kuchnia z jadalnią- szczególnie jadalnia mi się bardzo podoba :yes: I te Twoje duże okna, przestrzeń, super światło w pomieszczeniach:yes: Nie zazdroszczę tylko sprzątania, ale wiem że z pomocą dasz radę :p:p

Miłego weekendu życzę, uściski dla córci- my tez się dziś gościmy, ale tym razem to my się gdzieś wybieramy :yes:

Czesc Madziu kochana :hug:

Ja też na razie daje sobie spokój z tapetą, jak stwierdzę bliżej jesieni,ze jednak mi jej brakuje, albo ocś wpadnie mi w oko to ją położę :yes:

Wiesz Madziu aj też chyba najbardziej lubię kuchnie i jadalnię.... mnóstwo uroku dodaje jej wdzierająca się niemal do środka zieleń... i taras który jest przedłuzeniem domu... uwielbiam na nim przesiaddywać :yes: latarenki od karolka i bio kominek sprawiają,ze wieczory spedzamy tylko na tarasie :yes: :D

U nas byli Saly z mężem czli mega udany weekend jak zawsze z nimi :yes: :D

Sciskam mocno :hug:

eeeeeeee tak malo zdjec:P;)

:hug:

hehe :D przeciez dużo było ;) :p

Moze wrzuce dzisiaj, wieczorowe, ogrodowe ;) :hug:

Inspirujące :yes: Uwielbiam tą delikatność i jasność w Twych pomieszczeniach,

Baaardzo dziękuję :hug:

Jestem pod wrazeniem koordynacji dzialan i decyzji o prowadzeniu budowy przez zime. Gratulacje :)

Dziękuję bardzo :) Cieszę się,że udało nam się to wszystko gładko przeprowadzić ;)

Karolciu sypialnia śliczna:rolleyes:, takie łóżko to moje marzenie, może kiedyś, na razie wiem że na pewno odgapię lampę, bardzo ładnie się prezentuje ta wykładzina, ale jak ona się sprawuje jeśli chodzi o utrzymanie czystości?

Co do tapety to ja też bym była ostrożna, a jak Ty byś ją chciała położyć na całą ścianę, czy tylko za łóżkiem?

Pozdrawiam i czekam na dalszą relację ze ślicznego ogrodu:hug:

Hej Asiu :hug:

Bierz co chcesz ;) :hug:

Tapeta za łóziem i za szafkami nocnymi.... ale na razie akcja wstrzymana :yes:

Wykładzina jest ta sama co ostatnio... mimo,ze jasna ja nie mogę na nią powiedzieć złego slowa :no: W tamtym domu użytkowałam ja 7 miesięcy i było idealnie :yes: oczywiscie dla mnie ona ma rację bytu tylko w sypailni, gdzie indziej bym nie ryzykowała ;)

A ogród..... no cóż ma byc podobno gotowy ok 15 lipca :rolleyes: zobaczymy ;)

Niedawno znowu musielismy dowozić 60 ton ziemi :o Jutro kolejny transport, juz ostatni 80 ton.... ale tylna czesc już cieszy oko i małe gołe stópki które uwielbiaja biegac po gęstym trawniczku ;) :D

Co tam u Ciebie Asiu ??? :hug:

Łazienka przysypialniana - co to za kinkiety i żyrandol. Próbowałam znależć odpowiedz, ale chyba nikt o to nie pytał.

Witam :)

Nazw nie pamiętam ale zakupione w Leroy M. i wciąż dostepne :yes:

Cudowny domek, podglądam już drugą budowę i jestem pod wrażeniem. Nie mogę nigdzie znaleźć z jakiej firmy są baterie w kabinie z siedziskiem. Będę wdzięczna za odpowiedz.

Witam serdecznie :)

Chyba nie bardzo pomogę :( Nie mam juz pudełka... na bateriach nie ma podanej nazwy :( Za zestaw podtynkowy (bez deszczownicy, ją dokupiłam osobno) zapłaciłam ok 1800zł kupione na CENEO ale nie mam dokładniejszych namiarów...

Witam

przepiękny domek! Gratuluję dobrego gustu oraz niesamowitej organizacji prac budowlanych!!! Mam pytanie odnośnie okapu w kuchni a w zasadzie jego braku. Czy przewiduje Pani jeszcze jego zabudowę czy zrezygnowała z niego Pani w ogóle, a jeśli tak to dlaczego? Pozdrawiam

Witam serdecznie i bardzo dziękuję :)

W podwieszanym suficie nad płytą jest zlokalizowana rura wentylacyjna, do której w każdej chwili mozna się dostać i zamontować pochłaniacz :yes:

Ja z tego zrezygnowałam z kilku powodów, po pierwsze mimo,ze gotuję niemal codziennie lub co drugi dzień zwykle są to szybkie dania, przy duzej, otwartej powierzchni nie odczuwa sie pary, a doswiadczenia z poprzednimi okapami, sprawiły,ze ja nie widzę niestety efektów ich pracy :( :no:

Nad wysą są lampy, bo to z koli pasowało mi pod kontem wizualnym ;) Na razie swojej decyzji nie żałuję i bym jej nie zmieniła :no: Ale tak jak pisałam w podwieszanym suficie rura czeka, na w razie "W" ;) Pozdrawiam!

Ja chyba w jakieś uzależnienie popadam:D i jak bym do Ciebie nie zaglądneła codziennie bądź co drugi dzień to mój dzień byłby do d...

Naprawdę trzeba Cię podziwiać za Twoje osiągnięcia i odwagę bo nie każdy by się podjął tego czego Ty się podjęłaś do tej pory :)

Domek piękny, elegancki, zero zbędnych rzeczy a garderoba przy wejściu to świetny pomysł, niestety u mnie się nie zmieści, ale pokombinuję coś z szafą wnękową.

Miłego dnia :hug:

Czesc Alicja :hug: Nawet nie wiesz jak mi miło :hug:

Chyba ostatnio zafundowałam Ci odwyk, takie u mnie nudy ;) :p

Bardzo Ci dziękuję za wszytkie komplemnety :) Dzisiaj wrzucę może jakieś zdjecia zewnętrzne, a niedługo odświeżonego środka ;)

Jeśli by to nie był kłopot i mogłabyś je wymierzyć to byłabym Ci bardzo bardzo zobowiązana :)

Z góry ogromne dzięki!

pzdr

yenn

Hej yenulka :)

szerokość siedziska 120cm, wysokość 47cm, głębokość 49cm tylko do tego dochodzą łuki.... czyli zaokrąglenie zewnętzrne, które sprawia,ze wysokość siedziska na brzegu jest niższa :yes: oraz zaokrąglenie siedziska przy ścianiez tyłu w tym momencie nieco je spłyca :yes:

Hej, chociaż forum przeglądam od roku, w tym i Twój domek, musiałam się zarejestrować, żeby skomentować tak pięknie dopracowany dom. Gratuluję wyczucia smaku, pomysłowości i konsekwencji w rozprzestrzenianiu piękna. Masz talent do budowania i urządzania:)

aniadz witam serdecznie!!! :)

Bardzo, baaaardzo mi miło :) Dziękuję i zaparaszam na ostatnie poprawki środka i ogrodu :yes: :) mam nadzieję,że w sierpniu juz bedzie wszystko gotowe ;)

Czekalam na gabinet, a szczegolnie na zdjecie lampy :D uwiebiam ja :rolleyes: pieknie wyglada :rolleyes:

Karola, ślicznie wyszło!

Naprawdę, powinnaś zdjęcia z własnego domu dać jako wizytówkę Twojej firmy - w sumie - z obu-trzech ;) domów, każdy to nieco inny styl, ale wszędzie widać dobrą kompozycję, przestrzeń, współgranie wszystkich elementów ze sobą.

Tez wchodzę do Cię codziennie - szkoda, ze kolejny dom zbudujesz dopiero za kilka lat :D:D:D:P

Hej kochana dzięki za namiar kuchenny, raz jeszcze!!! :hug: Zaproszenie na kawkę aktualne, wprawdzie niedługo wyjeżdzamy ale w drugiej połowie lipca, zapraszam :yes:

Z moja firmą jest tak,ze juz się coś tam, dzieje a ja nawet nie skończyłam strony robić, jeszcze sie nei reklamuję ale pierwsze zlecenia sie pojawiają, boom zacznie się na wiosnę,a el teraz mi juz pracy nie zabraknie :no:

Ja siły na kolejna budowę nam juz teraz :lol2: Kwestia negocjacji małżeńskich :lol2:

Poza tym drugi dzidziuś ma być na moją 30-stkę więc nie mam dużo czasu jak ma się urodzić w docelowym domku :lol2:

Karola adopt me!!Please....Mogę zając choćby i gabinet bo wszędzie pięknie jest.:hug:

heheh :hug:

W prawdzie mam juz córeczkę i mógby być teraz synek, ale co tam ;) biore Cie :lol2:

Karolcia wróciłam po krótkim urlopie u rodziców. Ominęła mnie przeprowadzka, ale za to mam tyleeee zdjęć do oglądania że głowa mała:D

Co tu będę dużo pisać...dziewczyny już użyły wszystkich słów i określeń z którymi się zgadzam w 1000000 procentach - że wyszło jak zwykle CUDNIE:yes::yes: Zdjęcia oglądam od wczoraj, ale dopiero dziś mogę coś napisać. Nie wiem co mi się podoba najbardziej, ciężko wybrać:yes:

Kuchnia, jadalnia, taras, pokój Julci, łazienki.....ŚLICZNE Bez przeładowania, ale bardzo ciekawe, eleganckie ale jednocześnie przytulne :yes:

Czego Wam życzyć w nowym domu....przede wszystkim ciągłej miłości, zgody i dalszego spełniania Waszych marzeń i planów:hug::hug::hug:

Madziu Ty wiesz,ze ja Cię uwielbiam i mam wrażenie jakbym znała od lat!!! :hug: :hug: :hug:

Karola, padłam! przeglądnęłam najnowsze zdjęcia! Jest pięknie! Łazienka fantastyczna. Gratuluję :)

Basiu bardzo Ci dziękuję :hug: A Ty uzuełnisz fotki swojego domu??? plissssssss :popcorn:

Hej kochana, wcześniej nie mogłam się zalogować :( pisałam Ci maila,dostałaś???

Nie wiem co mogę jeszcze dodać,chyba wszystko już zostało powiedziane :yes: dom cudny, nie ma się do czego doczepić:no: Kuchnia rewelacjyna, łazienki obie cudne, i wiem,że z przy sypialnianej zgapię większość:yes: Jucia na pewno zadowolona i bez problemu zadomowiła się w takim pięknym pokoiku. Mebelki cudne,ale czego innego się można spodziewać po Hazelce :yes:

Idę na kawkę, chociaż chętnie wypiłabym ją na Twoim bajecznym tarasie.

Buziaki

Cześć kochana, nie dostałam maila :( :( :(

Dzięki wielkie :hug: Julcia od razu czuła sie tu swietnie, nie było żadnego problemu :no:

Hazelkowe mebelki uwielbiam i polecam :yes:

A na kawkę na tarasiku juz zapraszam!!!! :yes: :bye:

AAA ostatnio miałam super ubaw przeglądając West-a :D Oni cie chyba podglądają. Rzeczy były tak typowo pod Twój domek, że to nie może być zbieg okoliczności :lol2: nawet krzesła jadalniane były podobne :D

Heheh widzałam te krzesła, podobne :yes: i jaka cena !?!?! kilkakrotnie nizsza niż moje :bash:

Buziaki Tosiaczku :hug: