Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

... Dziewczątko poznaj zasady forum a potem rzucaj epitetami !!!

Jest monolog BO TO JEST DZIENNIK - tu nie zadajemy pytań jest do tego osobny wątek KOMENTARZE gdybyś zechciała przeczytać od początku to jest tam wyrażnie napisane

....

Nie Pozdrawiam i nie życzę miłego wieczoru

Saly

Po co więc tu piszesz?

narendil powiedziała że się zajmie sprawą.

Czy Karolina potrzebuje obrońców?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Własnym oczom nie wierzę !!!! Jeżeli kogoś drażni w jakikolwiek sposób dziennik Karoliny, wystarczy go nie czytać, nie zadawać pytań. Jeżeli NATOMIAST ktoś zazdrości, niech zakasa rękawy, uruchomi swoją mózgownicę i do ROBOTY!!!! Nikomu nic z nieba nie leci !!!! To co Karolina zaprezentowała w swoim dzienniku świadczy o tym, że nie siedzi i nie deliberuje co tu zrobić żeby mieć tylko działa!!!!! Żal mi tutaj tych wypowiadających się negatywnie, niedowartościowani jacyś !!!!

Karola wybacz, nawet usuń, ale aż mną wstrząsnęło po przeczytaniu tych bredni !!!!

Jakaś masakra....

Prowadzę dzienniki budowy moich domów, nie zamierzam się nikomu tlumaczyć i zapewniać o swoich zamiarach, bo na zdaniu osób "które same wiedza najlepiej" mi zwyczajnie nie zależy :no:

Czy przez to,ze sprzedałam dwa domy moje opisy procesu budowy czy wykończenia są mniej wartościowe ??? No nie wiem, nigdzie nie natknełam się na przepis który mówi,że w życiu można wybudowac tylko jeden dom ;)

Nie ma żadnego znaczenia czy dom został sprzedany czy nie, opisując tu budowę wiele osób moze skorzystać z moich doświadczeń, namiarów czy uwag, Ja sama z tego forum czerpię bardzo dużo, uczę się, korzystam a przy okazji miałam szansę poznac wielu wartościowych ludzi.

Na szczeście nikt nikogo do czytania niczyjego wątku nie zmusza :no:

Myśle,ze jest to forum budowlane i taki jest temat przewodni ale budowie domu podporządkowuje się dużą część swojego życia i te "życiowe" tematy także sie przewijają... jezeli ktoś uważa je za bezwartościowe czy irytujace nie rozumiem po co je czyta, tak zawzięcie, regularnie i zaśmieca sobie głowe wszelkimi szczegółami dotyczącymi osoby tak irytującej jak ja ????

Proponuję nie sączyć jadu, zająć sie swoim pasjonującym i zdecydowanie bardziej wartościowym życiem odemnie lub założyć własny wątek i prowadzić go w sposób dla siebie właściwy.

Myślac,ze forum pomogło mi w jakikolwiek sposób sprzedać dom, wykazujecie się totalna naiwnoscią i zupełną niewiedzą......

Tym postem kończe temat, nie zamierzam na nic wiecej odpisywać, bo uważam to za bezcelowe.

Pozdrawiam :bye:

Witaj Karola:):bye:

Podglądam od początku ale dziś pora się ujawnić, abyś wiedziała, że tych podziwiających i mogących się czegoś dowiedzieć inspirującego jest WIĘKSZOŚC:)Zazdrośnikami się nie przejmuj oni byli i zawsze będą tak już musi być,Wszystko jest cudowne u Was prosimy o więcej :wiggle:

Przenoszę do komentarzy i raz jeszcze gorąco pozdrawiam!:yes:

wiciania

(...)

Tobie życze powodzenia w poszukiwaniach a sama wracam do "lansu" ;)

Przepraszam, że w dzienniku, ale muszę wyrazić swoją radość.

Trochę się przestraszyłam, żeby Cię to nie zniechęciło do kontynuowania dziennika i reszty.

Cieszę się ogromnie, że tak do tego podeszłaś.

Mi się robiły po prostu coraz większe oczy ze zdumienia, jak czytałam te wypowiedzi wiciani...:o

Cieszę się ogromnie, że na forum są takie osoby jak Ty Karolinko, które pomimo całego ogromu własnych zajęć i obowiązków, chcą się dzielić z innymi swoim doświadczeniem a także swoim czasem:).

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:hug::hug::hug:

Zarażaj nas dalej swoją pozytywną energią i swoim optymizmem!

Karolcia czyli miałam rację, że z blachy też się da zrobić- to oni się nie znają:p:P Ja mam tylko sześć murków po 60 cm więc nawet wstyd przeżywać taką ilość granitu (jeśli się zdecyduję ;))

Tak jak dziewczyny - nie będę nawet komentować głupoty ludzkiej :bash: Dla mnie Twoja wiedza i pomoc jest nieoceniona

:hug::hug::hug:

Edytowane przez Magdzinska

Karola ...nawet nie wiem co napisać.Rece mi opadły jak poczytalam te kilka postów.Skad w ludziach tyle jadu ,zawiści ,zazdrości? Przecież te wpisy to stek bzdur i żółci która zalewa te osoby które to piszą! Chyba nie ma na forum drugiej tak pomocnej i uprzejmej osoby jak Ty! Ja zawsze otrzymałam odpowiedz na każde zadane Tobie pytanie czy poradę.Nie znam Cie osobiście ale na odległość czuje pokrewieństwo dusz i to ze jesteś fantastyczna ciepła i pomocna osoba.No i moja imienniczka co tez pewnie nie jest bez znaczenia:hug:Karola żeby przypadkiem nie przyszło Ci na myśl porzucenie pisania dziennika bo my nie poradzimy sobie w wielu kwestiach budowlanych bez Ciebie!!!:bash:Pozdrawiam cieplutko i kolokwialnie mówiąc : olej TO!

Witam sie po przerwie :)

Weszłam na ostatnią stronę Twojego dziennika i myślałam, że cos źle kliknęłam jak zobaczyłam dyskusję zamiast zdjęć.

Nie będę komentować, bo szkoda, tym bardziej że już mądrze postanowiłaś spuścić zasłonę milczenia.

Chyba jeszcze nie gratulowałam Ci przeprowadzki i wykończonych wnętrz. Super 8-) No i ogrodu of kors też. Kanapa mnie powala :jawdrop: Skąd ona?

Karola gdzie kupowałaś plakat do pokoju Julki? Strasznie mi się podoba ten różowy, uśmiecham się za każdym razem jak go widzę :)

PS

Może w jednym z pierwszych postów zrób spis co masz skąd i gdzie kupione, bo tyle wielbicieli Twojego domu to będziesz zasypana pytaniami :)

Buziaki :hug:

Karolinko, pamiętasz może ile mniej więcej mkw ma Twój taras, widziałam ostatnio na żywo Twoją sofę tarasową jest boska i tak samo piękna jak na zdjęciach i tak mi się zamarzyła. Tylko obawiam się czy mój taras jest wystarczający na jej wielkość chociaż znam wymiary i sofy i tarasu to boję się jak to wizualnie będzie wyglądać czy ona go nie przytłoczy, a u Ciebie jest idealnie, więc dlatego pytam o wielkość Twojego tarasiku:) Pozdrawiam serdecznie:bye: