Karolina i Artur P 06.11.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Karolka patrzyłam dziś na gazety i znalazłam "dobrze mieszkam" czy to jest inna niż ta co będą zdjęcia z Twojego poprzedniego domku, bo Ty napisałaś że on się nazywa "dobrze mieszkaj";);) Konsolka super, widziałam ją u Oli U. :yes: Madziu ma to być w najbliższym wydaniu ( grudniowym) . Gazetka "dobrze mieszkaj" tu link do ich stronki http://www.dobrzemieszkaj.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.11.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Olcia ciesze sie,ze tak piszesz Już nie moge sie doczekać hazelu no już nic nie mówimy żubrówka witam serdecznie!!! I to Lubliniankę Zapraszam serdecznie do zagladania i doradzania Fundamenty zostały już wylane wcześniej , tylko teraz pogoda nie pozwalała ich zaizolować, no ale dzisiaj się udało dostały dużo smarowidełka, zgrzaną papę i jutro jak pogoda pozwoli zaczną murować ( tylko pogode zapowiadaja słabą ) Namiar zaraz wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Cholery!!! zobaczycie ja jutro powiem Panu że mu Klyjentów napędziłam moim szperactwem A poważnie to bardzo się cieszę, że spełniacie swoje marzenia:wiggle: Ja chcem ją na holl górny, koniec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 oki to już wiem dokładnie:D:D Nie darowałabym sobie gdybym przegapiła;) Mam tylko nadzieję, że kupię ja tutaj u teściów;) :hug: P.S Lampa cudowna, tylko ta cena;) buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 oj widze że i Ciebie dopadł szał konsolkowyKarola radze obejrzyj tę przesyłkę bo moja przyszła uszkodzona - szuflada była potrzaskanaoczywiście Pan ja migusiem wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 07.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziękuje bardzo za namiar na konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nam Pan wymienia ławę, mąż z nim rozmawiał przez tel, podobno miły konkretny, młody człowiek. Mówił że ma mnóstwo reklamacji i walczy z UPS że właśnie towar dostarczają uszkodzony, bo Pan sprawdza każdą rzecz przed wysyłką. My zaproponowaliśmy wysyłkę na europalecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 He Karola Potwierdzam cudność komody , na żywo jest taka O jakich lampach się rozpisujecie? Trochę nadrabiam i nic nie widziałam,albo mam taką pomroczność po dzisiejszej nocy Mogę też privka? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Pogodę zaklinam , bo ja deszczu też nie chcę bo powiększa tylko już istniejące bajoro u mnie na działce A co z krzesełkami? Kiedy będą hokerki też jadą? Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę przesypiania całej nocy Buziaki zostawiam edit zapomnialam napisać że szafa dla Julci 1 albo 2 - dlatego że sama bym taką chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam się Karolcia komoda BOSKA Bardzo mi się podoba - oczywiście plisss o namiarek Co do pogody to trzymam kciukasy za tym aby deszcz sobie poszedł i podobno do końca roku ma nie być zimy Pisz co tam z tym oknem będziemy radzić Buśka Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.11.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Venusko kochana wdzięczna jestem za namiar baaaardzo :hug: U mnie konsolka stanie prawdopodobnie w otwartym na hol wiatrołapie albo na ściance w holu Mam nadzije,ze konsolka dojdzie cała.... Buziaki :**** Madziulka samam jestem ciekawa, jakte foteki wyjdą Cena lamp mimi,ze przecenione to nie najtańsze niestety ... karolku Ja to darzę konsolki miłością już od dawna Muszę kupić jeszcze jedną, prstą, klasyczną białą, chyba taka jak ma MarJelka w salonie .... Tą którą mam z poprzedniego domu białą na giętych nóżkach będę też musiała jakoś zagospodarować .... chyba wrzucę ja do sypialni U ciebie konsolka wygląda CUDNIE!!!! Buziaki :***** żubrówka luzik admete lampy zaraz wyślę Kochana krzesła "się produkują" czas oczekiwania miał być 40-50dni , więc jeszcze troche..... tzreba czekać Hokerów nie dobierałam Wiesz 4 tyś za 2 hokery to sporo i jeszcze dumam nad alternatywą jak się nie uda i będzie mnie stać to napewno je zamówie Całe noce przesypiane nie są , Julka zwykle się pzrebudza czasami raz, czasami 2 a czasami i 3-4 i woła tatę Albo smoczek tzreba podać, albo misia, albo coś się przyśni, ale nie zdarza nam się zamnknąć oczyu wieczorem i otworzyć dopiero rano ale nie narzekam, bo postęp jest mam nadizję,że u Was też sie poleprzy szybciutko :* Dzięi za głos w sprawie szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.11.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Saluś Napiarki podam jak tylko uśpię mojego urwisa :* Napiszę o co chodzi z oknem, bo jakiegoś zaćmienia dostałąm i nie ogarniam. Mozliwośći okkienne są 3 Buziaki o lece pokonać Julcię Edytowane 7 Listopada 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Gratuluję udanego zakupu konsolkowego Karola, ja nie mam jeszcze projektu domu, ale w moich myślach już cały jest urządzony i oczywiście mam już wiele rzeczy do domu, tak apropos Twoich zakupów do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mój głos w spr okien : Okno jak u Rasi - panoramiczne ale ciut wyższe +półki jak u Marjelki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Karolcia, przeslesz mi tez namiar na konsolke...? Jeszcze nie wiem, po co...ale kusi mnie strrrasznie:cool: Karolciu, co do tego linka wczorajszego, to ja sie musze zarejestrowac,zeby wejsc, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.11.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja w sprawie okien. Ponieważ w tym domu okna sa duże i ja uwielbiam duze okna, to jestem za jak największym, jak u rasi, ale duzo wyższe. Podpowiedz jeszcze w jakim kierunku wychodzą okna kuchenne ?????? Bo jeżeli jest to zachód no to bym się jeszcze zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Karolka a jakby tak zostawić to okno panoramiczne i nad nim w nieładzie dać jakieś amerykańskie postery? (w ramkach). W ten deseń Edytowane 7 Listopada 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.11.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Anusia dzięki Hazelku wysłałam priva Alu okno będzie wychodziło na wschód troszeczke "kopnięty" do południa czyli późny wschód Alu ale chodzi Ci o to zeby okno od dołu zaczynało się tak jak u Rasi ??? (odległość dołu okna od blatu) i wyższe ma być w kierunku sufitu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Karolka ja też jestem za dużym oknem:yes:I jak dla mnie parapet na równo z blatem... Tak mam i nadal mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Hi Karolcia! Ja lubię duże okna jak u Marjelki, ale teraz chyba "na topie" są te panoramiczne:D więc może pójdę za głosem Saly i poradzę dokładnie jak ona czyli panoramiczne jak u Rasi, i półeczki jak u Marjelki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 07.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 hej, też jestem za panoramicznym oknem jak u Rasi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts