Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Kochane :hug:

Dopiero terazdotarłam na FM :rolleyes:

Mam zaległości u Was ale jak tylko będzie chwila to postaram sie nardobić :yes:

Decyzja w kwestii okna jescze ostatecznie nie podjęta :no:

Albo będzie okno 150x150 lub 160x150 cm niedzielone, uchylne albo panoramiczne jak u Rasi czyli tak wyżej i wtedy ok 200x85cm.

Decyzja musi zapaść do czwartku bo wtedy jestem umówiona w firmie z oknami na podpisanie umowy izłożenie pełnego zamówienia na okna i rolety zewnętzrne.

Dziewczyny co do sof to kupiłam je na allegro, były niedrogie, jakosc fajna ale są twarde, a nie kazdemu to odpowiada :yes:

Nie mam nigdzie zapisanego tego sprzedawcy :( Ale postaram sie na dniach jakoś odszukać i dam znać jak się uda :yes:

Teraz czeka mnie gorący czas i urwanie głowy bo rusza kilka moich pomysłów pozabudowlanych , wiec czasu na fm będzie mniej ale mam nadzije,ze to bedzie chwilowe :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Dziewczyny a mnie by interesowała taka tapeta jak na Izy zdjęciu , może ktoś wie gdzie mogę ją zakupić :rolleyes:

Takie lampki ma chyba MagdaZZZ u siebie w Mint Grey :rolleyes: najlepiej napisz do niej meila z pewnością Ci pomoże.

A mam Ci ją i ja :D Kupiłam w OBI coś ok 60 zł za sztukę;)

Karolcia dziękuje ślicznie!

Montuję sypialnię coś na wzór właśnie tej ze zdjęcia...

A ja mam wlasnie takie lampy.Kupowalam jakies pol roku temu w Agata Meble.Koszt okolo 700zl sztuka.Super wygladaja.

Gdyby komus spodobala sie rowniez posciel ze zdjecia to rowniez polecam mam ta sama to Home and you.

No to widzę,że inspirujemy się tym samym zdjęciem;) Z tymi lampami za to to jest tak,że jest ich mnóstwo,ale właśnie w czarnych/srebrnych kolorach,a ja chcę właśnie w takim beżu/złocie pasujące de facto do tej tapety:)I oczywiście dzięki za namiar na pościel (czy to ten komplet AMADEUS? ) i na ten sklep! cudne rzeczy!

Ja nieśmiało przywitam się bo trochę juz po niewczasie od inauguracji tych komentarzy ,ale jak większość odwiedzających,wpadających,zagladających tutaj jestem za , i z otwartą buźką będę przygladać się i kibicować, bo też to uwielbiam i wiem ,że budowanie wciąga....(z autopsji)

bardzo będzie mi miło jak będę świadkiem powstawania i wykańczania kolejnej perełki w mega super stylu

pozdrawiam

leniwa:D