admete 23.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Karola...chcialam podpytac jakiej firmy masz suszrke która tak zachwalałaś u Agi ?? Ja też przyszłam o to zapytać Namówiłaś mnie cholerko I gdzie jesteś Karola? Wszystko w porządku? ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cześć dziewczyny Przepraszam,ze tak ogólnie ale ma dosłownie minutkę............ suszarka to Electrolux, ale modelu teraz nie pamietam.... ale sprawdzę Krzesła sie produkują we Włoszech Na zamówienie miałam czekać 40-50 dni od dotarcia do nich przelewu.... pisałam do nich i prawdopodobnie będą ok 10-15 grudnia. Juz nie moge się doczekać! leniwa witam serdecznie u mnie i zapraszam !!!! Kochane u mnie ogólnie wszytko ok. mam mnóstwo roboty.... załatwień, do tego lekarze z Julką ( opisałam w dzienniku ), no i coś tam zaczeliśmy grzebać na budowie, ale musiałam wywalić wykonawcę, bo okazła się porażką ........................ no długa historia ale na dniach dorwę wolną chwilę i wszystko opiszę .... Pozdrawiam Was meeeeeego cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Heloł No to sie probiło, że wywaliłaś wykonawcę Ale skoro sobie zasłużył to good job Karola Silna babka z Ciebie i nie bedzie Ci tam jakiś dupek fuszery odwalał Chyba nie wiedział że ma do czynienia z miszczynią budowania Czekam na opowieść i trzymam kciuki za wizyte u lekarza Ucałuj Julkę :kiss: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No i dobrze zrobilas ,ze ich wypierniczylas!!!Bo ja tutaj juz nogami przebieram i nie moge sie doczekac konca Twojej budowy!!!Wiec wszysctkie patalachy OUT-bo sie niedoczekam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Karolcia współczuję stresu i problemów z ekipą Dobrze, że ich wywaliliście kiedy nie było jeszcze aż tak za późno:yes: Zazdraszczam asertywności - bo ja mam teraz zgryza co zrobić z naszą ekipą od ocieplenia i elewacji:( Ocieplenie zrobione, grunt położony, reszta ma być na wiosnę bo boimy się pogody;) Ocieplenie niby ok, ale ile mój tato musiał się nagadać, ile razy palcem pokazywał i podobnie jak Ty, za rączkę musiał prowadzić i błędy pokazywać, które na szczęście poprawiali;) U teściów też robili nie dawno elewację i nie zbyt dokładnie narożniki itd. Ja mam zgryza bo lubię szefa, i niby umówieni jesteśmy na wiosnę, ale już sama nie wiem czy szukać kogoś innego mimo że to oni mieli położyć kolor w przyszłym roku:( Wielka szkoda Julci, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i nie będzie jej za bardzo bolało:(:( Trzymam kciuki!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dobra decyzja w sprawie zmiany ekipy! Trzymam kciuki za Julcie mam nadzieje ze wszystko szybko sie zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 zaciskam mocno i oby bylo wszystko w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 27.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witaj, Podglądam Twoje uzależnienie budowlane już od 2 domu...jestem pod wrażeniem tempa, wykończenia i uzależnienia...Ja zaczęłam dopiero 1 budowę a już mam dosyć ;)Będziemy chyba wykańczać w podobnym czasie więc mam nadzieję, że nie będziesz zła jak podpatrzę coś niecoś od Ciebie Pozdrawiam, P.S. Dobrze, że rozprawiłaś się z niedokształconym wykonawcom od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.11.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Pinacoladka wykonawca zdecydowanie mim zdaniem musiał odejść, a tak naprawde wogóle nie powinien zacząć! No ale nie mogliśmy tego wiedzieć, całe szczęście że udało się go pozbyć na tak wczesnym etapie i nie zdążył nic zepsuć, poza nazymi nerwami i zmarnowanym czasem. Kurcze i to wszytko wtedy kiedy ja mam jescze 100 innych spraw na głowie, ale tak to zwykle chyb własnie jest,ze takie rzeczy zdarzaja sie w najmniej odpowiednim momencie Dzisiaj zabieg Julki Pozdrawiam GUMISIU Hej No kochana końca nie widać Gdyby udąło się nam rozpocząć budowę we wrześniu to na wiosnę można byłoby mieszkać.... a jak sie zaczyna w drugiej połowie listopada to niestety siłoą rzeczy trafiamy na czas zmimowy z budową ścian i zalewania stropów..... ehhhh ale nadal marzę żeby na koniec sierpnia w domku zamieszkać Buziaki :* Magdzinska Cześć kochana No ja też ciesze się,ze już sie ich pozbyliśmy Madziu ja bym nie brała tej ekipy do kładzenia koloru Macie dom docieplony, zagruntowany ok, ale położenie faktury/koloru jest MEGA ważne,żeby narozniki były równiutkie,żeby nie było takich zacierk/ plam!!! Madziulka oczywistą sprawa jest,ze to będzie Wasza decyzja ale zastanów się dobrze, bo to konkretna kasa jest i nie bedziesz tego poprawiać za rok, jak panowie schrzanią bo wykonawca sympatyczny jest Gdybyś bliżej Lublina byla dałabym Ci namiar na Panó od elewacji z mojego domu nr.2, bo byli bardzo dobrzy Daj znać co postanowicie, ja trzymam kciuki jaka decyzja by nie zapadła Buźka :* *Kasia* hej Dziei wielkie, ja mimo,ze nową ( a tak naprawde starą ekipę bo z domu nr2. ) mam dzisiaj dopiero drugi dziń jestem w pozytywnym szoku i odczuwam ulgę!!! Martwie sie Julcią, ale musi być dobrze.... Czeka nas kilka cieższych dni i powinno być z górki..... Pozdrawiam! kjuta dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.11.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wiatm Peonia serdecznie Bardzo mi miło, mam nadzije,ze będzie co podpatrywać .... oby.... bo narazie pomysłó nowych brak.... mam nadziję,ze w najbliższym czasie zacznie znowu coś sie w głowie klarować Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 27.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witaj Karolinko trzymam kciuki za Julcię, oby zabieg jak najszybciej zleciał i oby nic a nic nie bolało małej !!! Ekipę przemilczę wrrrr najważniejsze ze się ich pozbyliście .... Miłego dnia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 I jak Karolacia Julcia? pisz na szybko, cały dzień o Was myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.11.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Karola rany boskie ale mieliście przejścia z tym wykonawcą :jawdrop: Trzymam kciuki żeby zabieg przebiegł szybko i bezboleśnie kiciuś dla małej http://gify.magazynek.org/pictures/Kresk%C3%B3wki/Hello%20Kitty/084.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Zdrowia dla Julci,aby wszystko obyło sie bez problemów:hug: A i ekipa dobrze, że nauczona doświadczeniem w porę zareagowałaś i wywaliłaś gdzie pieprz rośnie . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.11.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Dominika, Marta, admete, Dalia hej Kochane Już jest po wszytkim ( opisłam w dzienniku) , jakoś przetrwaliśmy, ale głowa mnie z tego wszytskiego boli.... Najważniejsze,ze Julcia spokojnie zasneła... zobaczymy co będzie dalej Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Karolinko,ale miałaś przejścia ,współczuję .Całe szczęście ,że wszystko się dobrze skończyło .Trzymam kciuki &&&&&& za pogodę i za to ,żeby wszystko poszło już z górki P.S. i zdrówka dla Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale przejścia z wykonawcą Trzymam kciuki za Julke:hug: P.S mam pytanie " Pan piana" ...co to za metoda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wszystkiego dobrego dla Julci:hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Karola mam nadzieje ze Julcia ma sie dobrze, bidulka . Co do wykonawcy to brak słów, ale teraz będzie z górki . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ale Julcia przeszla bidulka oby szybko zapomniala i mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny drugi zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts