Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

Dzięki Pinacoladko :hug:

Ja wieczorem tez czasmi mam fazę,ze potzrebuję juz po całym dniu z Julką tylko ciyszyyyyyyyyyyyyy ;)

kakusku

rzadnych cudownych metod nie znam niestety :no:

Kiedyś dwno temu tylko raz się odchudzłam ( tak skutecznie ;) ) i wtedy zrzuciłam 5 kg szybko i trwale na diecie indeksu glikemicznego.

Nie ma w niej nic złego masz wskazanie jakie produkty mają wysoki indeks glikemiczny a jakie niski, chodzi o to zeby jeść te z niskim i jak najmniej z wysokim, dzięi temu nie wzrasta Ci poziom glukozy szybko i nie odczuwasz głodu. Dla przykładu.... jak zjesz duzą białaa bułkę szybciej odczujesz głód, niz po małej kromce czarnego pieczywa. w internesie jest duzo na ten temat, na podstawie indeksu opiera sie też dieta south beach.

Ta dieta to tak naprawde zmiana nawyków żywieniowych, i o ile myslałam,ze ja kochająca białe chrupiace bułeczki, makarony, lubiąca gotować i jeść ;) nie jestem w stanie ztego zrezygnować, po przejściu 2 faz diety stwierdziłąm,ze produkty kiedys ukochane , wogóle nie śa mi potzrebne do szczęścia ;)

Potem nigdy się nie odchudząłam... i zaszłam w ciążę, przeleżłam w zagrożonej ciąży 8 miesięcy :sick: o niewielkim wysiłku, typu chodzenie, jazda samochodem, wyjście z domu w ciągu całej ciąży mogłam mieć kilka tygodni.... niestety apetyt i nuda w łóżku a także duże iliści hormonów które przyjmowałam przed ciążą z powodu krwotoku wewnętzrego i całych tam problemów zdrowotnych sprawiły,że kilogromów w ciązy przybyło mi bardzo dużo :scik: :mad:

ja nigdy nie byłam chudzilelcem :no: ale przy moim 168 wazyłam jakieś 53-54 kg i było mi z tym dobrze ( mimo,ze zawsze człowiek chciałbby ciut mniej ;) ) ... a po ciązy .... wcale nie karmiłam piersia, samo nic nie zesżło a ja jakoś do tej pory walczę i poddaję się na zmianę w tym temacie :(

Ostatnio znowu podjełam wyzwanie no i cos tam spadł ale chce żeby poleciąło jeszcze 2 razy tyle... przynjamniej na poczatek ;)

Starams ie sporo ruszać ( na siłkę, przy Julce, budowie, jakiejś tam pracy którą wykombinowałam narazie do wrzęsnia marne szanse) ale spacery, brzuszki, rezygnacja z ziemniaków, makaronów, ryżu słodkich napi, ja uzależnona od energetycznych ;) wiecej wody, odrobina pełno ziarnistego pieczywa, duzo warzyw, miesa chudgo, troche ryb, staram sie słuchać organizmu czego mu tzrba, ostatnio miałam fazę na biały ser i mogąłm go jeść na śniadanie, obiad i kolację :D

no i podstaw jej duzo mniej a nadal nie są to głodowe stawki :lol2:

ALe złotego sposobu nie mam , jak poznasz daj koniecznie znać :D

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję stanu zero :wave:

Z historii ,ze spa uśmiałam się do łez :lol2::lol2::lol2:.To co masz już kupca na dom nr 3 ?????,bo może byłabym zainteresowana ,jak już mój dom nr 1 ,przestanie leczyć moje kompleksy :rotfl::rotfl:

Pozdrowienia dla Pana :bye::lol2::lol2:

p.s. ja bym chyba nie wytrzymała ,zeby się Panu nie przedstawić :lol2:

Witam się Dziewczyny serdecznie:hug:

Przygoda w spa była niezła

Olu - nas zatkało w pierwszej chwili a Karolcia dobrze ze nic nie piła akurat (bo potem raczyłyśmy się szampanem - trochę ciepłym ale i tak dobrym)

bo by nam się zakrztusiła i musiałabym ją reanimować

Tak czy siak zanim się buzie do obcego otworzy to trzeba się zastanowić - swiat jest mały

A szpiegów jak widac nie brakuje:lol2:

Ja uwielbiam Forum i choć nie udzielam się ostatnio zbyt dużo poznałam tu tyle Fajowych Dziewczyn i doświadczyłam tylu serdecznych gestów ze nie mam zamiaru z tego rezygnować

Buziaki dla Wszystkich:hug:

żubrówka ale wczesnie Ci sie córcia rozgadała :eek: rozumiem,że odziedziczyła łatwą mowe po mamusi ? :D

Musimy kiedyś uskutecznic ten spacer z dzieciaczkami ;)

No wcześnie ;) Zobaczymy jak będzie z drugą:lol2: A spacerek trzeba koniecznie uskutecznić:yes: A łatwą mowę odziedziczyła na pewno po mamusi :lol2:

GRATULUJE stanu zero:hug:

Historia ze spa komiczna, skąd się biorą tacy ludzie?:bash: Chyba mają strasznie nudne życie;) Ola ja też bym nie wytrzymała i się ujawniła. Ciekawa jestem jak wtedy by szanowny Pan zareagował:rotfl:

Miłego wieczoru dziewczyny:hug:

Edytowane przez żubrówka

Szok:eek:

Ale coś mi się wydaje że szanowny pan wiedział do kogo mówi (niekoniecznie), skoro przerobił dwa dzienniki i o trzecim wie to musi często zaglądać, a zdarza się że Karolcia wrzuci od czasu do czasu jakąś swoją focie:) i z zazdrości nie wytrzymał:lol2:

Ja w imieniu Karolci

Jest mała szansa że nas poznał ( byłyśmy mokre w kostiumach ) No ale zawsze istnieje taka opcja

:yes:

Karolinko-ale sie usmialam,no doslownie do lez:rotfl:

Ludzie sa niesamowici...

Wiesz ja tez duzo o Tobie opowiadam,ale w bardzo pozytywnym sensie bo jak mozna opowiadac zle o kims kto jest mlody i ma tyle sily i zapalu a do tego tyle oleju w glowie zeby zarobic na pieknym budowaniu i trzeci dom bez kredytu sobie wybudowac!!!!

Ja uwazam ze gdyby wiecej ludzi mialo takie"jaja"jak wy to by mniej biadolenia na swiecie bylo.Czasem trzeba sie mniej zastanawiac i bardziej na zywiol isc i niekoniecznie musi sie to przejawiac w budowaniu ktoregos domu ale w podejmowani meskich decyzji dotyczcych naszego zycia:yes::yes::yes:

JA TRZYMAM KCIUKI I ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO A JAK BEDZIE TRZEBA TO I CZWARTEGO DOMU:hug::hug::hug:

Ludzie są niesamowici....ja tez o Was plotkuje czasem :lol2:...ze będziecie mieć cudowny trzeci domek i ze fajni z Was ludzie ze wam sie chce i udaje się miec taką możliwość spełniać swoje marzenia :yes::yes:

trzymam kciuki i gratuluje stanu zero...i nie mogę się doczekać kolejnych etapów :D

Ola, Saly,żubrówka, mariomili, venus, GUMISIOWA Ivi 17, drop_Inn, :hug:

Ja wim,ze jak się to czyta to się jest pewnym,ze powinnam się była ujawnić, ja Saly już chwile po tym jak opuściłyśmy spa i ruszyłyśmy do knajpek móiłam, jak bardzo żałuję :yes: ;)

Ale przysiegam zatkało mnie !!! A uwierzcie nie jest to łatwe zadanie doprowadzić mnie to takiego zapowietrzenia :lol2::rotfl:

Świat jest mały, to PEWNE!!! :D

Jak widać jestem uzależniona nie tylko od budowania ale od forum i Was także :D

Grunt to być świadomym swoich uzależnień ;)

Buziaki i dobrej nocki :hug:

p.s na pytania z wczoraj i privki odpiszę jutro :yes:

Karolcia szok po prostu SZOK!! Ludzie są naprawdę WREDNI :yes::yes: Tak jak pisały dziewczyny, ja również często jak mówię o forum to zawsze wspominam o młodej parze która zbudowała już dwa domy, a teraz buduje kolejny- mówię o Was z podziwem, szacunkiem:yes::yes:m Bo to naprawdę jest godne podziwu, bo kto nie budował ten nie wie:yes::yes:

Możliwe, że Pan Was poznał, bo skąd nagle wyskoczył z pytaniem czy Wy z forum, chyba że coś rozmawiałyście, a on podsłuchiwał;) Ale w sumie czy to ważne czy poznał, czy nie- BEZCZELNY i już:bash:

Karolcia cieszę się że nie zrezygnujesz z forum, bo oprócz takich palantów jak on, czytają Cię ludzie głodni Twoich pomysłów, którzy lubią ładnie mieszkać:D

:hug: