Karolina i Artur P 29.11.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzięki Pinacoladko Ja wieczorem tez czasmi mam fazę,ze potzrebuję juz po całym dniu z Julką tylko ciyszyyyyyyyyyyyyy kakusku rzadnych cudownych metod nie znam niestety Kiedyś dwno temu tylko raz się odchudzłam ( tak skutecznie ) i wtedy zrzuciłam 5 kg szybko i trwale na diecie indeksu glikemicznego. Nie ma w niej nic złego masz wskazanie jakie produkty mają wysoki indeks glikemiczny a jakie niski, chodzi o to zeby jeść te z niskim i jak najmniej z wysokim, dzięi temu nie wzrasta Ci poziom glukozy szybko i nie odczuwasz głodu. Dla przykładu.... jak zjesz duzą białaa bułkę szybciej odczujesz głód, niz po małej kromce czarnego pieczywa. w internesie jest duzo na ten temat, na podstawie indeksu opiera sie też dieta south beach. Ta dieta to tak naprawde zmiana nawyków żywieniowych, i o ile myslałam,ze ja kochająca białe chrupiace bułeczki, makarony, lubiąca gotować i jeść nie jestem w stanie ztego zrezygnować, po przejściu 2 faz diety stwierdziłąm,ze produkty kiedys ukochane , wogóle nie śa mi potzrebne do szczęścia Potem nigdy się nie odchudząłam... i zaszłam w ciążę, przeleżłam w zagrożonej ciąży 8 miesięcy o niewielkim wysiłku, typu chodzenie, jazda samochodem, wyjście z domu w ciągu całej ciąży mogłam mieć kilka tygodni.... niestety apetyt i nuda w łóżku a także duże iliści hormonów które przyjmowałam przed ciążą z powodu krwotoku wewnętzrego i całych tam problemów zdrowotnych sprawiły,że kilogromów w ciązy przybyło mi bardzo dużo :scik: ja nigdy nie byłam chudzilelcem ale przy moim 168 wazyłam jakieś 53-54 kg i było mi z tym dobrze ( mimo,ze zawsze człowiek chciałbby ciut mniej ) ... a po ciązy .... wcale nie karmiłam piersia, samo nic nie zesżło a ja jakoś do tej pory walczę i poddaję się na zmianę w tym temacie Ostatnio znowu podjełam wyzwanie no i cos tam spadł ale chce żeby poleciąło jeszcze 2 razy tyle... przynjamniej na poczatek Starams ie sporo ruszać ( na siłkę, przy Julce, budowie, jakiejś tam pracy którą wykombinowałam narazie do wrzęsnia marne szanse) ale spacery, brzuszki, rezygnacja z ziemniaków, makaronów, ryżu słodkich napi, ja uzależnona od energetycznych wiecej wody, odrobina pełno ziarnistego pieczywa, duzo warzyw, miesa chudgo, troche ryb, staram sie słuchać organizmu czego mu tzrba, ostatnio miałam fazę na biały ser i mogąłm go jeść na śniadanie, obiad i kolację no i podstaw jej duzo mniej a nadal nie są to głodowe stawki ALe złotego sposobu nie mam , jak poznasz daj koniecznie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.11.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Martuś u mnie te 6 kilo to prawie nie zauważalne Jak ja kochana musze jeszcze przynajmniej 12 kg się pozbyć no ale od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Karolcia niestety na mnie nie licz-nie ma szans zebym odkryla jakis zloty srodek bo zbyt miekka jestem i po 3 dniach sie poddaje Moze faktycznie zmienie nieco nawyki zywieniowe tylko jak wylumaczyc mamie ze nie chce jesc JEJ obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 O tak potwierdzam dietę nisko glikemiczną Przed ślubem dwa tygodnie nie zapinałam się w swoją suknię ślubną, fakt zmienia nawyki ale na te zdrowe ja niestety pół roku po ślubie miałam znowu +8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.11.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Karolinko to ile Ty wazysz majac 168cm ze chcesz jeszcze 12kg stracic? Przeciez wtedy znikniesz cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ale gafę zrobiłam pisząc o tym "chodzeniu" w ciąży:bash::bash: Karolcia nie chciałam -sorki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Karola melduję że nadrobiłam (tylko dziennik http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif ) Dobrze że macie już za sobą te zabiegi , myślę że nie będzie potrzebne 3 zamrażanie Ciesze się że ruszyliście Brakowało mi Twoich postów z placu boju Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam serdecznie.Czy moglabym prosic o namiar na tapete w kuchni (ta z twarzami)z domku nr 2?Mysle ze pasowalaby mi do korytarzyka.Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.12.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Gratuluję stanu zero Z historii ,ze spa uśmiałam się do łez :lol2:.To co masz już kupca na dom nr 3 ?????,bo może byłabym zainteresowana ,jak już mój dom nr 1 ,przestanie leczyć moje kompleksy :rotfl: Pozdrowienia dla Pana :lol2: p.s. ja bym chyba nie wytrzymała ,zeby się Panu nie przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam się Dziewczyny serdecznie:hug: Przygoda w spa była niezłaOlu - nas zatkało w pierwszej chwili a Karolcia dobrze ze nic nie piła akurat (bo potem raczyłyśmy się szampanem - trochę ciepłym ale i tak dobrym)bo by nam się zakrztusiła i musiałabym ją reanimować Tak czy siak zanim się buzie do obcego otworzy to trzeba się zastanowić - swiat jest małyA szpiegów jak widac nie brakuje:lol2: Ja uwielbiam Forum i choć nie udzielam się ostatnio zbyt dużo poznałam tu tyle Fajowych Dziewczyn i doświadczyłam tylu serdecznych gestów ze nie mam zamiaru z tego rezygnować Buziaki dla Wszystkich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 02.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) żubrówka ale wczesnie Ci sie córcia rozgadała rozumiem,że odziedziczyła łatwą mowe po mamusi ? Musimy kiedyś uskutecznic ten spacer z dzieciaczkami No wcześnie Zobaczymy jak będzie z drugą A spacerek trzeba koniecznie uskutecznić A łatwą mowę odziedziczyła na pewno po mamusi GRATULUJE stanu zero:hug: Historia ze spa komiczna, skąd się biorą tacy ludzie? Chyba mają strasznie nudne życie;) Ola ja też bym nie wytrzymała i się ujawniła. Ciekawa jestem jak wtedy by szanowny Pan zareagował Miłego wieczoru dziewczyny:hug: Edytowane 2 Grudnia 2012 przez żubrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Szok:eek: Ale coś mi się wydaje że szanowny pan wiedział do kogo mówi (niekoniecznie), skoro przerobił dwa dzienniki i o trzecim wie to musi często zaglądać, a zdarza się że Karolcia wrzuci od czasu do czasu jakąś swoją focie:) i z zazdrości nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Szok:eek: Ale coś mi się wydaje że szanowny pan wiedział do kogo mówi (niekoniecznie), skoro przerobił dwa dzienniki i o trzecim wie to musi często zaglądać, a zdarza się że Karolcia wrzuci od czasu do czasu jakąś swoją focie:) i z zazdrości nie wytrzymał Ja w imieniu Karolci Jest mała szansa że nas poznał ( byłyśmy mokre w kostiumach ) No ale zawsze istnieje taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dajcie spokój TAKIM ludziom to się nigdy nie dogodzi i NIE WARTO próbować uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Karolinko-ale sie usmialam,no doslownie do lez:rotfl: Ludzie sa niesamowici... Wiesz ja tez duzo o Tobie opowiadam,ale w bardzo pozytywnym sensie bo jak mozna opowiadac zle o kims kto jest mlody i ma tyle sily i zapalu a do tego tyle oleju w glowie zeby zarobic na pieknym budowaniu i trzeci dom bez kredytu sobie wybudowac!!!! Ja uwazam ze gdyby wiecej ludzi mialo takie"jaja"jak wy to by mniej biadolenia na swiecie bylo.Czasem trzeba sie mniej zastanawiac i bardziej na zywiol isc i niekoniecznie musi sie to przejawiac w budowaniu ktoregos domu ale w podejmowani meskich decyzji dotyczcych naszego zycia:yes::yes: JA TRZYMAM KCIUKI I ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO A JAK BEDZIE TRZEBA TO I CZWARTEGO DOMU:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ludzie są niesamowici....ja tez o Was plotkuje czasem ...ze będziecie mieć cudowny trzeci domek i ze fajni z Was ludzie ze wam sie chce i udaje się miec taką możliwość spełniać swoje marzenia :yes: trzymam kciuki i gratuluje stanu zero...i nie mogę się doczekać kolejnych etapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ale numer z tym spa... kosmos! Ze wszystkich znanych mi historii z serii 'jaki ten świat mały' ta jest chyba najbardziej niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ola, Saly,żubrówka, mariomili, venus, GUMISIOWA Ivi 17, drop_Inn, Ja wim,ze jak się to czyta to się jest pewnym,ze powinnam się była ujawnić, ja Saly już chwile po tym jak opuściłyśmy spa i ruszyłyśmy do knajpek móiłam, jak bardzo żałuję Ale przysiegam zatkało mnie !!! A uwierzcie nie jest to łatwe zadanie doprowadzić mnie to takiego zapowietrzenia Świat jest mały, to PEWNE!!! Jak widać jestem uzależniona nie tylko od budowania ale od forum i Was także Grunt to być świadomym swoich uzależnień Buziaki i dobrej nocki p.s na pytania z wczoraj i privki odpiszę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 p.s na pytania z wczoraj i privki odpiszę jutro to ja jeszcze poproszę o model suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Karolcia szok po prostu SZOK!! Ludzie są naprawdę WREDNI :yes: Tak jak pisały dziewczyny, ja również często jak mówię o forum to zawsze wspominam o młodej parze która zbudowała już dwa domy, a teraz buduje kolejny- mówię o Was z podziwem, szacunkiem:yes::yes:m Bo to naprawdę jest godne podziwu, bo kto nie budował ten nie wie:yes: Możliwe, że Pan Was poznał, bo skąd nagle wyskoczył z pytaniem czy Wy z forum, chyba że coś rozmawiałyście, a on podsłuchiwał Ale w sumie czy to ważne czy poznał, czy nie- BEZCZELNY i już Karolcia cieszę się że nie zrezygnujesz z forum, bo oprócz takich palantów jak on, czytają Cię ludzie głodni Twoich pomysłów, którzy lubią ładnie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts