chojna 24.09.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Karolina powodzenia! Oby było mniej stresowo, expresowo ! Może zima i tym razem pozwoli działać )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.09.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Przyszłam buziaki zostawić w nowym miejscu i złożyć życzenia POWODZENIA z nowym domkiem!!!!!!! Ale my tu wszyscy wiemy że będzie ekspresowo,z fantastycznymi emocjami i po prostu pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Karolcia to że piękny projekt wybrałas to wiesz:yes: to że cudna działeczka to też wiesz Super że załozyłaś galeryję i budujesz domek nr 3:wiggle:będę gorąco kibicowac i trzymac w kciuki. Jasne drewno jesion lub dąb,kuchnia w bieli lub kremie moim skromnym zdaniem to połaczenie idealne.Co do frontów kuchni to sama miotam się między jaśniutkim kremem a bielą u siebie w domku:confused:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 25.09.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witaj jeśli chodzi o kuchnie ja mam krem, lakierowany mdf jest bardzo delikatny i ciepły... a przypadkiem wpadły mi w ręce zapiski Anuli i jej nowoczesnego domu i pomysłów , jeśli masz ochotę to... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163255-Dziennik-Anuli/page19 Pozdrawiam i dużo słonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.09.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Cześć karolku Ja też masz nadzije,ze w tym domu osiądziemy już na dłuuużej Dziei za kciuki napewno baaaardzo sie przydadzą Zaprasam Sharlotka hej Nie no przeceniłaś nas Pierwsza budowa zaczeła sie koniec września 2009r. a trzecia zacznie się poźną jesienia 2012 wiec 3 lata na 3 domki Czyli już chyba normalnie Dobrze,że nie oc nowy domek to potomek :lol2: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.09.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Oki muszę uciekać, bo Julcia ciągnie mnie do dalszej zabawy.... Powrócę w chwili wytchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa33 25.09.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ostatnio wpadło mi w oko coś takiego.Sama sobie skopiowałam do swoich inspiracji na przyszłość.Może i Tobie się spodoba.Można by zapytać właścicielke gdzie kupiła ten narożnik http://deccoria.pl/galeria/foto,id,83229,1034087,1,moj-pokoj-dzienny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chojna 25.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Karol mam pytanie dot. ogrodzenia.Czemu robicie taki pełny mur? Nie sprawdziło się poprzednie ogrodzenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 26.09.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 witam się w nowym miejscu Przewertowałam 2 poprzednie dzienniki w poszukiwaniu nazwy, numerka, oznaczenia (cokolwiek) tynku na elewacji i nie mogłam znaleźć, albo normalnie oślepłam Pamiętam, że w dwóch domkach był ten sam i ja chcę też taki. Mogę prosić o pomoc?? Plissssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.09.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) [. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.09.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Karola ,naprawdę podziwiam Was za zapał ..no i oczywiście za organizację poprzednie domy budowała Wam ta sama sprawdzona ekipa?bo skoordynowanie tych wszystkich prac jet przecież bardzo ciężkie.. no i ciekawi mnie jak dajecie sobie radę z papierologią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.09.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanvinka 27.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Karolka jeśli mogę, to ja chętnie wypowiem się w temacie kuchni, bo plytki, gres tak bardzo popularne w kuchni, nawet nieźle wyglądają i spisują się dobrze, wydzielając ciekawą powierzchnie szczególnie przy dużym metrażu, jako użytkowniczka duuuzej kuchni bo około 30m2 sama osobiście polecałabym jeszcze 3 lata temu płytki, czy tam gres ale ze względów praktycznych decydowałabym się na panele lub drewno, mam takie kłopoty z gresem ze nie mogę sobie z nim poradzić, wychodziły mi się na nim ścieżki, może problem widnieje w płytkach, może w złym zabezpieczeniu i impregnacji, ale z drewnem czy panelami nie powinno być problemu na dłuższą metę. Zastanawiam, czy wszechobecna biel, beż, jesion będzie złamana jakimś innym kolorem, czy całość jednolita, która może wydać się mdła, ale patrząc na zdjęcia skłaniam się ze to dobra opcja, w biel świetnie wpasowuje się drewno, tylko użytkowanie takiego blatu stawiam pod znakiem zapytania i własnie jeśli stawiasz na beże to tu chyba najłatwiej wkomponujesz i czarny i szary i beżowy blat, a biel z bielą też niczego sobie… wstawiam zdjęcia poglądowe, może pomogą i rozwieją trochę wątpliwości A myślałaś może o narożniku na zamówienie szczególnie przy tym, że ma być szeroki i dosyć wygodny bo dla kilku osób? Jeśli dobrze widzę i wnioskuję, to ogrodzenie murowane będzie nieopodal ścieżki przy drodze? działeczka świetna, szkoda byłoby z niej nie korzystać, tylko ze wzgledu na gapiów moja historia jest taka, że przechodnie życzyli moim gościom smacznego i w pełni rozumiem, że zdecydowaliście się na tak wysokie Edytowane 27 Września 2012 przez lanvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.09.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 lea** baaaardzo dziękuję Ciesz sie z,ę bedziesz przy budowie nr.3 Twoje rady bardzo sie przydadzą No i mamy podobne kuchenne dylematy U mnie fronty to włąsnie krem, lekki beż w połysku i kewstia blatu jak krem beż fronty to czarny granit a jak białe fronty to albo jaśniutki beż granit w kolorze crema marfil (marmur) albo właśnie czarny narazie to chodzi mi po głowie ale do tego etapu daleko więc może się jeszcze zmienić Ja mam mało czasu więc myślę,że moja kuchnia będzie w delikatnym kremie albo bieli połysku,wyspa będzie z forniru,a blat czarny.Oczywiście też może jeszcze mi się zmienic koncepcja:yes: Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Karola ,mimo wszystko Wielki Szacun!! dlatego pytam o te ekipy ,bo ja do takich słownych nie miałam szczęścia ,,,ciągle musiałam wydzwaniać z ponagleniami -kiedy przyjdą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja mam blat bukowy i nie narzekam, po zaolejowaniu bardzo dobrze sie go użytkuje, nie mam żadnych problemów. Karolcia, myślę, ze Ty tym razem blaty z kamienia chcesz mieć jak u Marjelki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.09.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) [ Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.09.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) [ Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.09.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) [: Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.09.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Beżowy blat jest bardzo ładny-ale czy będzie praktyczny?Zielone ziółka jak najbardziej w bielutkich doniczkach-miodzio:yes:Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts