Karolina i Artur P 10.12.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Cześć Natalia Dzięki za komplementy do piękności to dużo mi brakuje, ale co tam, zaczynam pracować nad sobą Poztanowienie noworoczne Obiecuję,ze na dniach znajdę dokładny adres we Włoszech i przęsle razem z ceną na priva, najlepiej od razu link do sprzedawcy Pozdrawiam!!!! Madziulka porządki rozumiem doskonale, i zazdroszczę Ci ich baaardzo Tak pozytywnie,zeby ni ebyło wątpliwości !!! Cuuudownie,ze na Święta będziecie już w swoim na pewno ( chociaz zdjęc do tej pory nie widziłam ) PIĘKNYM DOMKU! Buziaki :**** Cześć Gumisiu Dzięi Ci kochana moja :* No ja w ciągle jeszcze z 2 na przodzie W marcu 27 będzie skończone Pozdrawiam Nesska mimo,ze ja budować lubię, to kto budował kiedykolwiek to wie,że budowanie to nie jest taka łatwa sprawa no i sielkankowo na budowie tez nie zawsze jest, więc ja rozumiem,ze można nie pałać miłością do budowania Tym bardziej ,zecze,zeby się Wam tam cuuudnie mieszkało Domek bardzo łądny więc innej możliwośći nie przewiduję Pozdrawiam! Ślężankaaa witam serdecznie!!! Bardzo mi miło gościć nową współtowarzyszkę tej długiej i specyficznej drogi do zamieszkania w domu Także zapraszam, zaglądaj, doradzaj, odradzaj, podpowiadaj Pozdrawiam serdecznie!!!! Cześć Olcia No ja podobnie jak Ty też z tych ciepłolubnych, ale kiedy jest początek zimy, z lekkim mrozem, wielka ilością śniegu i widze jaką frajdę sprawia to Julce to patrze na tą zimę łaskawszym okiem No ale max po Nowym Roku niech zima znika i czekam już zawsze na wiosnę Hej Martusia No kochana kominek jest oczywiscie z rozprowadzeniem po górnych sypialenkach Po tych naszych długich spacerach i wygłupach w śniegu, cudownie było przy nim sie ogrzewać Wiesz ja kominki UWIELBIAM! Zawsze w naszych domach zimą duzo w kominku palimy, bo to dla mnie daje niesamowity nastrój Ale w domu który teraz wynajmujemy kominka nie ma więc pocieszyłam sie tym dziłkowym przez weekend A za rok już u siebie.... ehhhhh... NIECH TEN CZAS SZYBCIEJ LECI!!!! A włoski troche podrosły Ehhh gdyby tak nogi miały takie zdolności do wydłużania jak włosy Buziaki wielkie :*** Hej mariomili No pogoda na dniach ma się poprawić a przyszły tydzień w dziń ma być podobno nawet na plusie ( byle wtedy deszcz nie padał ) Tak przynjamniej twierdzili w 16 dniowej prognozie pogody wczoraj na TVN Ściany parteru uda nam sie w tym roku postawić napewno, potem na tyle no ile pogoda pozwoli szalowanie stropu i czekamy na pogodowy moment kiedy będzie można zalać pierwszy strop później będzie spokojnie sobie mógł odstać będzie z górki Pozdrawiam serdecznie Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.12.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ehhh gdyby tak nogi miały takie zdolności do wydłużania jak włosy Buziaki wielkie :*** Właśnie, gdyby tak nogi chciały rosnąć.... Chociaż ty z tego co widziałam narzekać nie możesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 10.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witam! podglądałam do tej pory z ukrycia wcześniejsze domki i teraz się ujawniam to już będzie ostatni dom rozumiem? Ciekawa jestem jakie teraz wnętrza będą co do okien...myslałam, że to my tylko powariowaliśmy ale widzę, że nie okna mamy niedzielone i montowane były przed dachem Będziecie coś w tym roku jeszcze robić czy zimowy przestój? i zapomniałam o najważniejszym, ślicznie dziewczyny wyglądacie moja jest chyba rok starsza i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martu1719510859 10.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej Karolinko! Ja również już od jakiegoś czasu śledzę Twój dziennik - tzn. końcówkę drugiego oraz trzeci od początku. I nie wiem czy budowanie uzależnia, bo jeszcze nie miałam okazji sprawdzić, ale Twoje dzienniki uzależniają na pewno;) ! Ja planuję wybudowanie domku za jakis czas i na razie czerpię inspiracje i dobre rady:) I widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika:yes: Ale nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz - energiczna córeczka, mąż, budowa kolejnego domu, nowa firma i do tego jeszcze jesteś na bieżąco z fm Masz jakiś magiczny sekret, czy to kwestia odpowiedniego charakteru, podejścia i perfekcyjnej organizacji? Ja chyba w tej kwestii mam jeszcze sporo do nadrobienie:rolleyes: Super zdjęcia, ja również mam nadzieję, że taka zima utrzyma się jeszcze tylko przez święta, a potem może wreszcie przyjśc wiosna! Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze pozytywne relacje z placu budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 msdracula witam serdecznie!!! Bardzo mi miło Ciesze sie ,ze się ujawniłaś Skoro wytrzymałaś ze mna 2 poprzednie budowy to mam nadzię,ze tym razem będzie podobnie, a nawet lepiej , bo skoro jesteś już oficjalnie, to licze na doradzanie i odradzanie, bo to bezcenne Wnęrza nowego domu napewno będą bliższe domowi nr2 a nie nr1 Jakie będą ostatecznie pojęcia nie mam bo w głowie wciąż buzuje Ciesze sie,ze nie jestem jedyna w opcji montowania okien przed dachem zawsze jak będzie mi któś mówił,ze zwariowałam, powiem,ze nie jestem sama U nas zarówno w domu nr1 jak i ostatnim okan były montowane najpiew , usprawniło nam to za każdym razem prace, bo działali już np instalatorzy, a w pierwszym domu i dociepleniowcy Boshhhe właśnie sobi euświadomiłam ze w pierwszym domu miałam docieplenie domu a nie miałam dachu ok ale ja o swojej normalności niegdy nie zapewniałam Teraz też okna będą na chwilę przed dachem, ale teraz to luzik, przeciez będę miała drugi strop lany Przez zime zamierzamy dziłac na ile pogoda pozwoli O przerwie nie ma mowy Jutro o ile nie będzie dużego mrozu... maja zacząć murować parter, jak będzie dobrze to w sobotę będą wszytkie ściany, jak będzie gorzej to na Święta No wtedy szalownie stropu i .... modlitwa o pogodę przy której będzie go można zalać Zobaczymy co z naszych planów wyjdzie, ekipę mamy dobrą teraz potrzeba nam wiosny zimą Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.12.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Karolinko-no coz moge powiedziec-ze jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem ze tak mloda osoba jest tak w zyciu "pozbierana"ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO:hug: A moze wpadniesz i z moja sila i twoja przekonamy mojego M zeby moj sprzedac i modernistyczna kostke wybudowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Martu:) Bardzo mi miło,żę sie ujawniłaś, witam serdecznie! Widzę,ze dzisiaj jakiś dobry dzień, bo mam kilku nowych gości Mam nadziję,ze od tej pory będą też wpisy Wiesz, musze przyznać,ze budowanie domu kiedy się nie posiada dziecka/dzieci jest jednak dużo łatwiejsze Mam porównanie i mówię to z pełną odpowiedzialnoscią Ale z drugiej strony da sie takze z dzieckiem zrobić wszytko tylko ciut ciężej, lub troche dłuzej to trwa. Julka jest zaprawiona w boju Jak czasami nie chce sie ubierać,zeby wyjść na dwór to mówię,że pojedziemy na budowę, zobaczyć jak panowie budują nam domek i już sama biegnie po buciki A od Mikołaja początkowo chciała betoniarkę Moja organizacja pozostawia wiele do życzenia.... niestety Ale staram sie panowac na sytuacją WIelkim złodziejem czasu jest właśnie FM no ale forum daje tak WIELE w zamian, za czas który się tu poświeca,ze napewno warto Mówie tu zarówno o wiedzy, nowinkach, ciekawoskach, o wymanie doswiadczeń ale również o ogromie wsparcia, które ja osobiście dostawałam wieeeele rayz podczas moich zmagań budowlanych od forumowiczów, o fajnych znajomosciach, które nawiazane tu często przechodza do codziennego życia poza FM i poprostu o dobrej energi którą można czerpać z forum garściami Zapraszam do mnie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) GUMISIOWA mówisz i masz :D To kiedy zaczynamy negocjacie z Twoim M Ja w negocjacjach całkiem dobrze sobie radę , a we dwie damy rade naprewno!!! w razie "W" wsparciem posłuży tez Artur Buziaki wariatko kochana Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 10.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej Karola, wyjazdu weekendowego zazdroszczę Domek nad jeziorem to świetna sprawa, nawet zimą Widzę, że jesteśmy w podobnym wieku, ja rok młodsza i też z marca;) Lila na szczęście już zdrowa, ale te trzy dni gorączki były straszne:sick: Dzisiaj przyszła w końcu do mnie konsolka, którą ty też masz i muszę powiedzieć, że wygląda lepiej niż na zdjęciach i nawet mój m powiedział, że jest bardzo fajna więc tym bardziej się cieszę Jutro W KOŃCU będą u nas montowane drzwi, więc cały dzień spędzę na pilnowaniu panów od montażu w domku, mam nadzieję, że wszystko pójdzie tak jak ma być, bo jakoś ostatnio wszystko nam się wydłuża i moja cierpliwość jest już na skraju wytrzymałości;) Fajnie, że u was wszystko idzie zgodnie z planem:) Jakoś w czwartek możemy się umówić na ten spacer, o ile pogoda będzie w miarę ładna:) Miłego wieczorku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Jak pięknie u Was pozdrawiam cieplutko w te mroźne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Żubróweczko współczuję choroby córci, trzydniówka czy inne paskudstwo, choroba dziecka jest najgorsza Biedna Malutka ale i Wam dało to napewno w kość Dobrze,ze juz jest lepiej Za spacerkiem jestem zdecydowanie na TAK mam nadzję,ze nie wyskoczy jakis straszny mróz, ani Tobie ani mi to nie narękę pod kątem budowlanym i spacerowym takze ALe fajnie,że drzwi będa już montowane, super etap Tzw. na minutkę przed metą Zazdroszczę ( ale pozytywnie!!!! ) U nas niby zgodnie z planem, chociaż biorąc pod uwagę ,zę mamy ZIMĘ to raczej mój plan należy nazwać pobożną listą życzeń No i ten mrozik sprawił np: ,ze dzisiaj można było teoretycznie murowac ,a przez to zmino Zobaczymy co będzie jutro TAk bardzo bym chciała,zeby mury zaczeły powstawać No to obie jesteśmy z marca a jaki Twój znaczek zodiaku ??? Kendra hej Biało u nas i mroźnie Klimat przedświąteczny zdecydowanie jest Tyle tylko,ze ja chce klimatu budowlanego i petycję do nieba musze pisać o wiosnę w grudniu i styczniu Pozdrawiam serdecznie!!! Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 10.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Oj dało w kość i to bardzo ale na szczęście już jest lepiej A pogoda musi się poprawić jak dla mnie to zima może już sobie pójść A mury zobaczysz, jeszcze chwila i będą się piąć do góry Ja jestem z 5 marca więc ryby a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Karolinko mam nadzieję, że pomyślisz o tych wszystkich istotkach (czyt.JA:rolleyes:), które nie będą mogły nabyć tego czasopisma i wstawisz jakieś fotki tej sesji Ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 przypominam się nieśmiało o model suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Sanki na zywo wygladaja super i ja tez zamowilam tylko bez spiworka bo moj Synek juz jest duzy Julcia jak zwykle slodka, a mama sliczna Musze pamietac o gazecie w piatek kupie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pisz Karolinko to i nam się przyda wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 11.12.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 U nas na Pomorzu też dzisiaj zasypało. Brr Mam nadzieję, że szybko minie i będziecie mogli działać na bieżąco. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.12.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Karolinka tak nie jesteś jedyna : życzę, żeby pogoda dopisała i udało się zrobić jak najwięcej. Budowa z dzieckiem jest nieco uciążliwa, ale moja dzięki temu ma mnóstwo nadprogramowych spacerów i fajnie pooglądać zdjęcia na których widać jak domek rośnie razem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.12.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Żubróweczko ja 23 marzec wiec BARAN ślęzankaaa spoko damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.12.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 przypominam się nieśmiało o model suszarki Kochana, przepraszam, właśnie tzreba mnie ścigać jak zpomnę Prosze za to fotorelacja suszarki http://img707.imageshack.us/img707/2242/dsc3184j.jpg http://img16.imageshack.us/img16/9352/dsc3191m.jpg model: http://img6.imageshack.us/img6/1396/dsc3188rb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts