Karolina i Artur P 11.12.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Cześć *Kasiu* No Julcia jeszcze mała, więc w tym sezonie napewno śpiworek niezbędny a jak będzie dalej zobaczymy Pozdrawiam serdecznie Kendra nie ma sprawy będę wnioskować w imienu wszytkich ciepłolubnych oraz inwestorów, którym z zimą nie podrodze doranna witam Czyli też macie klimat przedświąteczny Mi zalezy tylko na mniejszym mrozie w ciągu dnia tak np -2C w dziń, -5 w nocy i nie bedę się czepiać Dzisiaj juz "cieplej " bo teraz -4C więc jakaś szansa na murowanie jest Pozdrawiam! msdracula dzięki! no staram się zaklinac pogodę ,zeby pozwoliła przez te 5 dni nam pomurować Dokładnie zdjęcia są fajne i wspomnienia też będą Pozdrawiam MIŁEGO DNIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Od razu po przyjeździe do Pl ,lecę zakupić gazetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.12.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Fajne fajne krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.12.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Venusko, Olcia, Nesska Cześć Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 11.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Krzesła super:jawdrop::jawdrop: Drzwi prawie zamontowane, jutro jeszcze jakieś poprawki i możemy działać dalej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Krzesla rewelacyjne!!!! i widze ze juz sie mury pna do gory:wiggle: super:wiggle: I mamy chyba podobne samochodziki tylko Mieszka jest niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.12.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Karolcia tyle nowinek u Ciebie:wiggle: Dom "pnie" się w górę Okna i drzwi garażowe zamówione:wiggle: i te krzesła:jawdrop: Wiesz, że to był mój faworyt Śliczne!! Ciekawa jestem jaki dobierzesz do nich stół Ale Ty już pewnie masz plana Sanki Juleczki odjazdowe:wiggle: My też zamówiliśmy ze śpiworkiem, ale takie za stówkę[/i:P, ale napewno mu posłużą- jest śpiworek i ten uchwyt do pchania a to najważniejsze:P Powiem Ci, że to nasze sprzątanie naprawdę cieszy- dziś skrobałam sobie klej w narożnikach listew przypodłogowych i cieszyłam się jak dziecko;) Oczywiście niektórzy pukali się w czoło, że nie trzeba, ale ja musiałam Ty przeżyłaś już dwa razy tą radość świąt w nowych domach, więc w tym roku musicie odpocząć, żeby się jeszcze bardziej cieszyć w przyszłym roku tym Waszym wymarzonym pałacem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.12.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Hej kochane Zurbrówka ciesze sie,ze krzesełka się podobają Fajnie,że sprawnie poszło z drzwiami, a o zdjęcia to ja się jakieś doproszę ??? Plissssssssssssss Cześć *Kasiu* Mówisz,ze samochodziki podobne Wiesz my mamy z Arturem identyczne samochody ten sam model, silnik no wszytko , ale on ma w środku rudą skórę a ja jaśniutą czyli mój ładniejszy Ciesze sie,zę krzesełka się podobają tyle na nie czekałam tyle szukałam, no i MAM Madziulka Ja w Beniu spędziłam Świeta Bożego narodzenia ale byłam wtedy w końcówce 8 miesiąca ciązy i samych świet nie przygotowywałam No ale choinka i klimat były W drugim domku zameszkalisy w marcu, wiec w kwietniu były u nas Świeta Wielkanocne, goście przyszli na świąteczne śniadanie, a było im tak dobrze,że wyszli o 19.00 :lol2: Ale było suuuper No i pod koniec sierpnia tak naprawde domek sprzedaliśy wiec poczatkowo planowana u nas WIgilia znowu zostałą przesunięta na za rok Ale ja sie cieszę Twoim domkiem, świętami u Ciebie i u Oli Bo wiem jak cieszy i takie sprzątanie i to przebywanie w swoim upragnionym domu No i dlatego ,ze wiem jak to jest to juz nie moge sie doczekać kolejnych świąt i chciałabym, juz teraz, natychmiast No a ze stołem..... mam problem.... bo ten co mam od pierwszego domu, Vinotti, jest fajny duży 110x220 w jednym kawałku nie rozkładany, plat jest z jednego grubego na kilkanaście centymetrów na całości, drewna.... ale w takiej formie odpada na bank, bo kolor m zupełnie nie pasuje, nie planuję u siebie tym razem ciemnego drewna pod żadna postacią WIęc albo musiałabym go oddać do stolarza,zeby m zmenił kolor Na jakieś jasne drewno typu jesion dąb .... Albo będę musiała kupić nowy stół ale jaki nie mam bladego pojęcia No ale mam krzesła Buziaki ogromne P.S RZĄDAM ZDJĘĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ja ten samochod po Mieszku musze sprzedac bo juz z niego nie korzysta i jeszcze kilka rzeczy:rolleyes: ale to dopiero po powrocie z Pl:rolleyes: Sama jestem ciekawa jaki stol wybierzesz mi bardzo podoba sie MarJelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.12.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Karolinko dziękuję wiesz za co Krzesełka - piękne, szalenie mi się podobają http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Życzę takich temperatur aby można było szybciutko piąć się do góry Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.12.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Karolcia fotki będą po weekendzie, bo wtedy powinno być już ogarnięte z pierwszego brudu;)Obiecuje to już od dłuższego czasu, więc napewno dotrzymam słowa:PNarazie wysłałam Ci wiadomość na priva, ale na inny temat:P:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Karola ufff , melduję że nadrobiłam Myślałam, że po poprzedniej budowie nic mnie już nie zdziwi - ale Wasze tempo cały czas wywołuje u mnie Naszą budowę można porównać do budowli z epoki kamienia łupanego Historia ze Spa niezła - szkoda że się nie ujawniłaś, mina pary była by bezcenna , ciekawe co by powiedzieli stojąc twarzą twarz z Tobą http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Falka na krzesła są piękne Zazdroszczę tego ładowania baterii, ja już czuję się i wyglądam jak kapeć,bez chwili wytchnienia Buziaki i miłego owocnego dnia życzę - idzie odwilż Sanki czaderskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.12.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Karola krzesła fajne, wyglądają na bardzo delikatne i napewno są eleganckie:yes: Co do stolu to zobacz czy da się rade dac mu nowy kolorek i będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.12.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Karolcia fotki będą po weekendzie, bo wtedy powinno być już ogarnięte z pierwszego brudu;) Obiecuje to już od dłuższego czasu, więc napewno dotrzymam słowa:P Narazie wysłałam Ci wiadomość na priva, ale na inny temat:P:bye: Madzińska ja też stoję w kolejce po fotki:P Mam nadzieję że dajesz radę na tej ostatniej prostej:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Karola sofka fajna:yes: Pewnie będziesz brała dwie? A jaki kolorek chcesz, czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.12.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kasiu mi Marty stół też się bardzo podoba Najwyżżej krzesło zapakuję w samochód i pojadę do jej stołu przymierzać czy pasuje Własnie o zmianie na taki kolor myslałam Ślężankaaa nie ma sprawy Ciesze się,ze sie podobaja Dzisiaj panowie podobno coś tam murują, zobaczę popołudniu Pozdrawiam! Madziulka wierzę i bee rozliczać z obietnic Privka przeczytałal wariacie kochany wieczorkiem odpiszę Buziaki admete cześć kochana , ja Cie podziwiam,ze Ty przy tym całym swoim kołowrotku masz czas zaglądać gdzieś jeszcze Aguś u nas tempa zawrotnego nie ma Poprzedni wykonawca skutecznie nam opóźńił budowę a ile nerwów do tej pory dostał kase na materiały, materiały wprawdzie dostałam ale faktur do tej pory nie, dupek wredny! Ehhh.... gdyby tak w zimie nie było zimy to byśmy pocisneli,a tak co się uda to będzie do przodu na wiosnę Buziaki itzrymam kciuki za waszą pzreprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 12.12.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Sofa bardzo mi sie podoba. Jest lekka i nowoczesna. Możesz dać na ją jakiś namiar:rolleyes:.? A co do krzeseł to są super.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 12.12.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Witaj Wpadłam się przywitać i powiedzieć że jestem pełna podziwu dla Ciebie i twoich domów,które są dla mnie inspiracją.Ja miesiąc temu zaczęłam zmagania budowlane,ale już teraz tak jak Ty poszukuję,czytam i planuję moje przyszłe wnętrza.Będę na pewno śledzić Twoje postępy,j jeśli pozwolisz to czasami zapytam o co nieco?pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego. Witam się ponownie,musiałaś w natłoku zajęć przeoczyć moje odwiedziny. Krzesła piękne,a sofa cudo bardzo mi się podoba. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Karolcia! Saneczki są super !!! Niezła historia ze SPA .Krzesła czarne są cudne,bardzo eleganckie:jawdrop: będą ślicznie prezentowac się w Twoim nowym domku Czy moge prosic o namiar na te świetne sofy please? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts