Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

Cześć *Kasiu* :)

No Julcia jeszcze mała, więc w tym sezonie napewno śpiworek niezbędny a jak będzie dalej zobaczymy ;)

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Kendra nie ma sprawy będę wnioskować w imienu wszytkich ciepłolubnych oraz inwestorów, którym z zimą nie podrodze :D

doranna witam :)

Czyli też macie klimat przedświąteczny ;)

Mi zalezy tylko na mniejszym mrozie w ciągu dnia tak np -2C w dziń, -5 w nocy i nie bedę się czepiać :p

Dzisiaj juz "cieplej " bo teraz -4C :rolleyes: więc jakaś szansa na murowanie jest :rolleyes:

Pozdrawiam!

msdracula :) dzięki! no staram się zaklinac pogodę ,zeby pozwoliła przez te 5 dni nam pomurować :rolleyes:

Dokładnie zdjęcia są fajne i wspomnienia też będą :)

Pozdrawiam :bye:

MIŁEGO DNIA!!!!

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolcia tyle nowinek u Ciebie:wiggle:

Dom "pnie" się w górę :wiggle:

Okna i drzwi garażowe zamówione:wiggle:

i te krzesła:jawdrop:

Wiesz, że to był mój faworyt :wiggle:Śliczne!! Ciekawa jestem jaki dobierzesz do nich stół;) Ale Ty już pewnie masz plana:p

Sanki Juleczki odjazdowe:wiggle: My też zamówiliśmy ze śpiworkiem, ale takie za stówkę[/i:P, ale napewno mu posłużą- jest śpiworek i ten uchwyt do pchania a to najważniejsze:P

Powiem Ci, że to nasze sprzątanie naprawdę cieszy- dziś skrobałam sobie klej w narożnikach listew przypodłogowych i cieszyłam się jak dziecko;) Oczywiście niektórzy pukali się w czoło, że nie trzeba, ale ja musiałam :p

Ty przeżyłaś już dwa razy tą radość świąt w nowych domach, więc w tym roku musicie odpocząć, żeby się jeszcze bardziej cieszyć w przyszłym roku tym Waszym wymarzonym pałacem :wiggle:

Hej kochane :)

Zurbrówka ciesze sie,ze krzesełka się podobają :)

Fajnie,że sprawnie poszło z drzwiami, a o zdjęcia to ja się jakieś doproszę ??? :p

Plissssssssssssss :D

Cześć *Kasiu* :)

Mówisz,ze samochodziki podobne :D :wiggle:

Wiesz my mamy z Arturem identyczne samochody :lol2: ten sam model, silnik no wszytko , ale on ma w środku rudą skórę a ja jaśniutą ;) czyli mój ładniejszy :lol2:

Ciesze sie,zę krzesełka się podobają :rolleyes: tyle na nie czekałam tyle szukałam, no i MAM :D

Madziulka:)

Ja w Beniu spędziłam Świeta Bożego narodzenia ale byłam wtedy w końcówce 8 miesiąca ciązy i samych świet nie przygotowywałam :no:

No ale choinka i klimat były :D

W drugim domku zameszkalisy w marcu, wiec w kwietniu były u nas Świeta Wielkanocne, goście przyszli na świąteczne śniadanie, a było im tak dobrze,że wyszli o 19.00 :jawdrop: :lol2: :lol2: Ale było suuuper :D

No i pod koniec sierpnia tak naprawde domek sprzedaliśy wiec poczatkowo planowana u nas WIgilia znowu zostałą przesunięta na za rok ;)

Ale ja sie cieszę Twoim domkiem, świętami u Ciebie i u Oli ;)

Bo wiem jak cieszy i takie sprzątanie i to przebywanie w swoim upragnionym domu :rolleyes: :)

No i dlatego ,ze wiem jak to jest to juz nie moge sie doczekać kolejnych świąt :p i chciałabym, juz teraz, natychmiast :lol2:

No a ze stołem..... mam problem.... bo ten co mam od pierwszego domu, Vinotti, jest fajny duży 110x220 w jednym kawałku nie rozkładany, plat jest z jednego grubego na kilkanaście centymetrów na całości, drewna.... ale w takiej formie odpada na bank, bo kolor m zupełnie nie pasuje, nie planuję u siebie tym razem ciemnego drewna pod żadna postacią :no: WIęc albo musiałabym go oddać do stolarza,zeby m zmenił kolor :rolleyes: Na jakieś jasne drewno typu jesion :rolleyes: dąb :rolleyes:....

Albo będę musiała kupić nowy stół ale jaki nie mam bladego pojęcia :bash:

No ale mam krzesła :lol2:

Buziaki ogromne :hug:

P.S

RZĄDAM ZDJĘĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Karola ufff , melduję że nadrobiłam :lol:

Myślałam, że po poprzedniej budowie nic mnie już nie zdziwi ;) - ale Wasze tempo cały czas wywołuje u mnie :jawdrop:

Naszą budowę można porównać do budowli z epoki kamienia łupanego ;)

Historia ze Spa niezła - szkoda że się nie ujawniłaś, mina pary była by bezcenna :lol2:,

ciekawe co by powiedzieli stojąc twarzą twarz z Tobą http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Falka na krzesła :wave: są piękne :rolleyes:

Zazdroszczę tego ładowania baterii, ja już czuję się i wyglądam jak kapeć,bez chwili wytchnienia :bash:

Buziaki i miłego owocnego dnia życzę - idzie odwilż :wiggle: :lol:

Sanki czaderskie :rolleyes:

Karolcia fotki będą po weekendzie, bo wtedy powinno być już ogarnięte z pierwszego brudu;)

Obiecuje to już od dłuższego czasu, więc napewno dotrzymam słowa:P

Narazie wysłałam Ci wiadomość na priva, ale na inny temat:P:bye:

Madzińska ja też stoję w kolejce po fotki:P Mam nadzieję że dajesz radę na tej ostatniej prostej:bye:

Kasiu mi Marty stół też się bardzo podoba :yes:

Najwyżżej krzesło zapakuję w samochód i pojadę do jej stołu przymierzać czy pasuje :lol2:

Własnie o zmianie na taki kolor myslałam ;)

Ślężankaaa nie ma sprawy :hug:

Ciesze się,ze sie podobaja ;) Dzisiaj panowie podobno coś tam murują, zobaczę popołudniu :rolleyes:

Pozdrawiam!

Madziulka wierzę i bee rozliczać z obietnic :lol2:

Privka przeczytałal wariacie kochany :hug: wieczorkiem odpiszę :yes:

Buziaki :hug:

admete cześć kochana , ja Cie podziwiam,ze Ty przy tym całym swoim kołowrotku masz czas zaglądać gdzieś jeszcze :o :hug:

Aguś u nas tempa zawrotnego nie ma :no:

Poprzedni wykonawca skutecznie nam opóźńił budowę :sick: a ile nerwów do tej pory :mad: dostał kase na materiały, materiały wprawdzie dostałam ale faktur do tej pory nie, dupek wredny!

Ehhh.... gdyby tak w zimie nie było zimy :lol2: to byśmy pocisneli,a tak co się uda to będzie do przodu na wiosnę ;)

Buziaki itzrymam kciuki za waszą pzreprowadzkę :hug:

Witaj

Wpadłam się przywitać i powiedzieć że jestem pełna podziwu dla Ciebie i twoich domów,które są dla mnie inspiracją.Ja miesiąc temu zaczęłam zmagania budowlane,ale już teraz tak jak Ty poszukuję,czytam i planuję moje przyszłe wnętrza.Będę na pewno śledzić Twoje postępy,j jeśli pozwolisz to czasami zapytam o co nieco?pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.:)

Witam się ponownie,musiałaś w natłoku zajęć przeoczyć moje odwiedziny.:bye:

Krzesła piękne,a sofa cudo bardzo mi się podoba.

Edytowane przez JOLA440