Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć rere79 :)

musze przyznać ,ze ja też ich szczerze podziwiam :yes:

Tym bardziej ciesze sie,ze tak sie zakończyły moje problemy z ekipą, wiem jedno,zę wywalenie pierwszej i zatrudnienie tej ekipy to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć :)

Ślężankaaa dzisiaj na chwile dzwoniła dziennikara do Artura i okazało sie ze w empiku i innych gazetka w większosci miejsc w Polsce ukaże się i tak dziś lub jutro, iec dobrze ,ze sie nie wybrałam :lol2:

Kochana ja też czekam i czekam :D

Już się nie moge doczekac wykończeniówki, momoże wykańcza ona takze inwestorów :D

Cześć Pinacoladko :hug:

Fajnie,ze jesteś :) Troszke mnie znasz i wiesz ,ze jak nie działam to umieram ;)

Doczytałam,ze z Lenką lepiej :) Ciesze sie baaardzo! :hug:

mariomili hej :)

Dzisiaj wieczorkiem będę robić zakupy, to oczywiście zahaczę też o empik :D

:hug:

Witam cieplutko w tak zimny wieczor(w Szczecinie -9).Chcialam podziekowac za namiar na tapete ale niestety tak jak Pani pisala wycofana z produkcji...No nic wielka szkoda.Pozdrawiam i wszystkiego dobrego zycze.Chociaz Pani nie ma co za wiele zyczyc to innym trzeba zyczyc zeby byli choc w polowie tak przedsiebiorczy zorganizowani i z takim gustem i smakiem jak Pani.Jestem pelna podziwu dla smaku i gustu z jakim urzadzila Pani swoj domek.Podgladam i mocno kibicuje budowie nr3.

isa99 witam serdecznie :)

Strasznie mnie cieszy każdy pustak :rolleyes: tak samo mocno jak przy pierwszej budowie :yes: niczym się to nie różni, motylki w brzuchu są :lol2:

Ja strasznie niecierpliwa jestem,w ieć współczuję czekania do maja ;) Ale zobaczysz, zima raz, dwa zleci ledwo wiosna sie zacznie a Ty już bedziesz zaczynała przygodę z budowaniem :hug:

Wymiar jaki podałam, to wymiar otwóru, trzeba go pomniejszyć o luzy montażowe ... ale niewiel to zmienia ;)

Okno będzie otwierane i uchylne :yes: Obawy nie mam bo w poprzednim domu miałam większe okna w ten sposób otwierane i problemu nie było żadnego :no: Wymiary mieszczą sie w tzw. wymiarach bezpiecznych producenta :yes: więc powinno być ok. :)

Swoją drogą u mnie to okno będzie otwierane tylko chyba do mycia ;) Bo ja okna zwykle tylko uchylam, a otwieram przesuwne, tarasowe .

Pozdrawiam serdecznie!

Dzięki Karolinko za pocieszenie, ja też tak sobie tłumaczę, że zima raz dwa zleci tylko nie wiem czemu z dnia na dzień mam coraz gorszy humor :mad: jakbym lewą nogą wstała

co do okna to w moim projekcie w kuchni też jest wielkie 130 wysokie na 250 długie i mam zgrzyt - bo bardzo mi się podobają takie wielkie niedzielone - no ale tego to w całości chyba nawet nie dałoby się uchylić :confused:

:hug:

Edytowane przez isa99

Do zobaczenia za miesiac :hug:

http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif

Jest taki zmierzch wśród grudniowych, szarych dni, kiedy w noc gwiazdka lśni.

Wigilii czas każe nam u stołu stać, łamać opłatek, razem trwać.

A kiedy już ta pierwsza z gwiazd zaświeci nam spoza chmur, dzieje się cud co w każdym z nas umie zburzyć jego własny mur.

Wesolych Swiat dla Ciebie i Rodzinki

Dzień dobry Karolinko :bye:

Sytuacji z tatą współczuję. Wiem co czujesz bo moi rodzice mają takie problemy. Teraz codziennie kontrolują ciśnienie i łykają tabletki. Mój tata początkowo się opierał i musieliśmy go pilnować ;) (to też ten typ w ogóle nie chorujący). Na szczęście zaakceptował sytuację i sam się pilnuje ;)

Wszystkiego dobrego dla taty :hug:

Czekam na moją gazetkę ;) :popcorn:

Isa99 z tego co ja sie orientowałam, w firmie w której zamawiałam okna, bo w projekcie miałam okno 240x70 lub 80 , to przy wzmocnieniu ramy takie okno można było wykonac w opcji uchylnej ale otwieranej :no: Przy wymiarze o którym piszesz w grę wchodzi chyba tylko fix :rolleyes:

Trzymam kciuki,zeby czas zleciał Ci jak najszybciej :hug:

Hej Pendraczku

Zdecydowanie murowanie i tego typu prace na świezym powietrzu to cięzki kawałek chleba :yes:

Mają w swoim kosmicznym wehikule, czyli jakimś takim barakowozie na szczeście ciepło, bo dałąm im taki piecyk gazowy, wiec w ciągu dnia tam grzeją i przynajmniej na przerwy mają ciepło :rolleyes:

A sanki sprawdzają sie super :yes:

Pozdrawaim serdecznie :hug:

*Kasiulka*

Dziękuję baaaardzo!!! :hug:

Wszystkiego dobrego dla Całej Waszej Rodzinki :hug:

Spełnienia wszytkich marzeń!!!!! :hug:

Kakusku fajnie Cię widzieć :hug:

Gorąco mówisz :D

Ojjj poprostu zaraziłam budowę ;) Bo ja z tych co im wiecznie gorąco ;)

I zawsze nieodpoiwednio do temperatury ubrana :rolleyes: ale mi jest poprostu ciepło :lol2:

Niestey chyba tego mojego ciepła na ciałą zimę nie starczy ;) :(

buziaki wielkie :hug:

mariomili no niestety tak to z tym głupim cisnieniem jest, do tego ten puls maiał tak wysoki :o

No ale najważniejsze,ze nic sie nie stało i jest w domu :yes:

Dobrze,ze u Ciebue z mamą też wszytko ok :hug:

doranna dziękuję :hug:

ślężankaaa u mnie też najpierw mama miała takie problemy, tylko obyło isę bez wizyt w szpitalu i od jakiś dwóch lat przyjmuje leki :rolleyes:

No teraz dołączył tata... no ale trzeba przyjmować leki, troszke zmienić nawyki i będzie ok ;)

Gazeta już jest :wiggle: Wrzuciłam fotki lekko poglądowe, a wogóle to można kupic u nich e-wydanie :D

Ale ja za jakiś czas też wrzucę jakies foto z sesji :yes:

Nesska Dzięki :hug:

Już wszytko ok, sytuacja opanowana chociiaz przez chwile źle to wyglądało, bo miał bóle w klatce....itd.

A dla twojego taty duuużo zdrówka, operacja na kręgosłup poważna rzecz, ale najwazniejsze,ze już po :hug:

Kendra hej :)

Dzięki, ekipa naprawde na 102 ;)

Wprawdzie mrozy nas wstrzymują, no ale powiedzmy sobie szczerze można się tego spodziewać budując zimą ;) :lol2:

Przeprowadzka..... hmmmm :rolleyes:

Wiadomo bedąc na tym etapie troche ciężko szacowac, ale ...

Julka idzie od września do przedszkola, wiec nie hcce jej fundować dwóch tak poważnych zmian na raz i tym samym musimy się pzreprowadzić wcześniej :D

Planuję sierpień.... najlepiej pocżątek :rolleyes:

W opcji wszytko na gotowo oczywiście, bo przy dziecku ciezko inaczej ;)

Ogród od później wiosny będzie sie tworzł, tak by na przeprowadzkę nie mieć zadnych ekip ....

Ot moje plany ale co pokaże rzeczywistość :o

:bye:

Karolinko dziękuję za gazetkę :) Macie powody do dumy :yes: Dom piękny! Świetna pamiątka :)

EDIT: poprosiłam już mamę aby mi kupiła gazetkę :) Jak będę w Polsce to sobie poczytam i obejrzę na spokojnie bo ja nie jestem fanką wydań internetowych ;)

Edytowane przez Ślężankaaa