mariomili 13.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Karola ekipę masz naprawdę super, oby tak dalej:) Kupiłas gazetę? Jak ma się Juleczka, wszystko zagoiło się po zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.12.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 privek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Cześć rere79 musze przyznać ,ze ja też ich szczerze podziwiam Tym bardziej ciesze sie,ze tak sie zakończyły moje problemy z ekipą, wiem jedno,zę wywalenie pierwszej i zatrudnienie tej ekipy to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć Ślężankaaa dzisiaj na chwile dzwoniła dziennikara do Artura i okazało sie ze w empiku i innych gazetka w większosci miejsc w Polsce ukaże się i tak dziś lub jutro, iec dobrze ,ze sie nie wybrałam Kochana ja też czekam i czekam Już się nie moge doczekac wykończeniówki, momoże wykańcza ona takze inwestorów Cześć Pinacoladko Fajnie,ze jesteś Troszke mnie znasz i wiesz ,ze jak nie działam to umieram Doczytałam,ze z Lenką lepiej Ciesze sie baaardzo! mariomili hej Dzisiaj wieczorkiem będę robić zakupy, to oczywiście zahaczę też o empik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.12.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam cieplutko w tak zimny wieczor(w Szczecinie -9).Chcialam podziekowac za namiar na tapete ale niestety tak jak Pani pisala wycofana z produkcji...No nic wielka szkoda.Pozdrawiam i wszystkiego dobrego zycze.Chociaz Pani nie ma co za wiele zyczyc to innym trzeba zyczyc zeby byli choc w polowie tak przedsiebiorczy zorganizowani i z takim gustem i smakiem jak Pani.Jestem pelna podziwu dla smaku i gustu z jakim urzadzila Pani swoj domek.Podgladam i mocno kibicuje budowie nr3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) isa99 witam serdecznie Strasznie mnie cieszy każdy pustak tak samo mocno jak przy pierwszej budowie niczym się to nie różni, motylki w brzuchu są Ja strasznie niecierpliwa jestem,w ieć współczuję czekania do maja Ale zobaczysz, zima raz, dwa zleci ledwo wiosna sie zacznie a Ty już bedziesz zaczynała przygodę z budowaniem Wymiar jaki podałam, to wymiar otwóru, trzeba go pomniejszyć o luzy montażowe ... ale niewiel to zmienia Okno będzie otwierane i uchylne Obawy nie mam bo w poprzednim domu miałam większe okna w ten sposób otwierane i problemu nie było żadnego Wymiary mieszczą sie w tzw. wymiarach bezpiecznych producenta więc powinno być ok. Swoją drogą u mnie to okno będzie otwierane tylko chyba do mycia Bo ja okna zwykle tylko uchylam, a otwieram przesuwne, tarasowe . Pozdrawiam serdecznie! Dzięki Karolinko za pocieszenie, ja też tak sobie tłumaczę, że zima raz dwa zleci tylko nie wiem czemu z dnia na dzień mam coraz gorszy humor jakbym lewą nogą wstała co do okna to w moim projekcie w kuchni też jest wielkie 130 wysokie na 250 długie i mam zgrzyt - bo bardzo mi się podobają takie wielkie niedzielone - no ale tego to w całości chyba nawet nie dałoby się uchylić Edytowane 13 Grudnia 2012 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.12.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 OMG, żeby ta ekipa murarska nie zamarzła, dobrze że nie zostałam murarzem, trzymam kciuki za postępy, widzę, że nowe sanki są intensywnie użytkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Do zobaczenia za miesiac http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Jest taki zmierzch wśród grudniowych, szarych dni, kiedy w noc gwiazdka lśni. Wigilii czas każe nam u stołu stać, łamać opłatek, razem trwać. A kiedy już ta pierwsza z gwiazd zaświeci nam spoza chmur, dzieje się cud co w każdym z nas umie zburzyć jego własny mur. Wesolych Swiat dla Ciebie i Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Czemu mnie nie dziwi ze u Karolinki mimo zimy na budowie goraco Swietna fure zakupilas coreczce -sama posmigalabym na takich sankach tylko kto by mnie uciagnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.12.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Karola dobrze że Tata już w domu, ja miałam podobną sytuację z mamą w czerwcu, dostała takiego ciśnienia że nie mogli w szpitalu zbić Ale po kilku godzinach spadło i mogła wrócić do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 14.12.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dużo zdrówka dla taty i odwilży życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.12.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień dobry Karolinko Sytuacji z tatą współczuję. Wiem co czujesz bo moi rodzice mają takie problemy. Teraz codziennie kontrolują ciśnienie i łykają tabletki. Mój tata początkowo się opierał i musieliśmy go pilnować (to też ten typ w ogóle nie chorujący). Na szczęście zaakceptował sytuację i sam się pilnuje Wszystkiego dobrego dla taty Czekam na moją gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.12.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Karolina współczuję i życzę zdrówka dla taty Mój dopiero co wrócił ze szpitala (operacja na kręgosłup). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć Karolinko! Ależ masz ekipę!! Mury pną się do góry Domek będzie piękny - wspaniały projekt. Jak myślisz - kiedy uda Wam się wprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 14.12.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Karolinko,ja też z Tatą przechodziłam tą historię,współczuję,mój też niestety był z tych ''Nie zniszczalnych''i uparty jak osioł.Ten typ niestety trzeba pilnować i mobilizować.Także życzę wszystkiego dobrego i zdrowia dla Taty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.12.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Isa99 z tego co ja sie orientowałam, w firmie w której zamawiałam okna, bo w projekcie miałam okno 240x70 lub 80 , to przy wzmocnieniu ramy takie okno można było wykonac w opcji uchylnej ale otwieranej Przy wymiarze o którym piszesz w grę wchodzi chyba tylko fix Trzymam kciuki,zeby czas zleciał Ci jak najszybciej Hej Pendraczku Zdecydowanie murowanie i tego typu prace na świezym powietrzu to cięzki kawałek chleba Mają w swoim kosmicznym wehikule, czyli jakimś takim barakowozie na szczeście ciepło, bo dałąm im taki piecyk gazowy, wiec w ciągu dnia tam grzeją i przynajmniej na przerwy mają ciepło A sanki sprawdzają sie super Pozdrawaim serdecznie *Kasiulka* Dziękuję baaaardzo!!! Wszystkiego dobrego dla Całej Waszej Rodzinki Spełnienia wszytkich marzeń!!!!! Kakusku fajnie Cię widzieć Gorąco mówisz Ojjj poprostu zaraziłam budowę Bo ja z tych co im wiecznie gorąco I zawsze nieodpoiwednio do temperatury ubrana ale mi jest poprostu ciepło Niestey chyba tego mojego ciepła na ciałą zimę nie starczy buziaki wielkie mariomili no niestety tak to z tym głupim cisnieniem jest, do tego ten puls maiał tak wysoki No ale najważniejsze,ze nic sie nie stało i jest w domu Dobrze,ze u Ciebue z mamą też wszytko ok doranna dziękuję ślężankaaa u mnie też najpierw mama miała takie problemy, tylko obyło isę bez wizyt w szpitalu i od jakiś dwóch lat przyjmuje leki No teraz dołączył tata... no ale trzeba przyjmować leki, troszke zmienić nawyki i będzie ok Gazeta już jest Wrzuciłam fotki lekko poglądowe, a wogóle to można kupic u nich e-wydanie Ale ja za jakiś czas też wrzucę jakies foto z sesji Nesska Dzięki Już wszytko ok, sytuacja opanowana chociiaz przez chwile źle to wyglądało, bo miał bóle w klatce....itd. A dla twojego taty duuużo zdrówka, operacja na kręgosłup poważna rzecz, ale najwazniejsze,ze już po Kendra hej Dzięki, ekipa naprawde na 102 Wprawdzie mrozy nas wstrzymują, no ale powiedzmy sobie szczerze można się tego spodziewać budując zimą Przeprowadzka..... hmmmm Wiadomo bedąc na tym etapie troche ciężko szacowac, ale ... Julka idzie od września do przedszkola, wiec nie hcce jej fundować dwóch tak poważnych zmian na raz i tym samym musimy się pzreprowadzić wcześniej Planuję sierpień.... najlepiej pocżątek W opcji wszytko na gotowo oczywiście, bo przy dziecku ciezko inaczej Ogród od później wiosny będzie sie tworzł, tak by na przeprowadzkę nie mieć zadnych ekip .... Ot moje plany ale co pokaże rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.12.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jola dziękuję Tate wizyta w szpitalu troche pzrestraszyła wiec myśle że bedzie grzecznie przyjmował leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Karolinko dziękuję za gazetkę Macie powody do dumy Dom piękny! Świetna pamiątka EDIT: poprosiłam już mamę aby mi kupiła gazetkę Jak będę w Polsce to sobie poczytam i obejrzę na spokojnie bo ja nie jestem fanką wydań internetowych Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 to piękny plan jestem zachwycona domem. dzisiaj przejrzałam na spokojnie, dokładnie projekt.. coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 14.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Karolina gratulacje:) to nie lada wyróznienie, no ale zasłużone:)...jestem pewna , że i trzeci dom będzie równie ładny:)ja tym byłam zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Karola =- zapomniałam o gazecie Mam nadzieję, że jeszcze jutro ja gdzieś dostanę ... Rozumiem ze w Lublinie wykupili cały nakład ale może w Bo ostała się jakas jedna sztuka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts