Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

Śliczne rzeczy masz na oku :D

Jeśli chodzi o czarną konsolkę to też zastanawiałam się nad jej zakupem, ale w ostateczności stwierdziłam, że nie będę ryzykowała przy mojej zmienności ;)

Ławę szklaną na skrzyżowanych, chromowanych nóżkach ma ten sam sprzedawca co kupowałaś konsolkę. Może warto zapytać czy ma też takie stoliczki :yes:

LOVE takie sklepy jak MagdyZ:) Niedaleko mnie też jest taki ale dwupiętrowy :lol2: Jakiś czas temu tam byłam i myślałam, że stamtąd nigdy nie wyjdę :jawdrop:

Śmiałam się do mojego męża, że mogłabym tam tylko sprzątać by być cały czas wśród tych wszystkich cudowności :lol2:

Milutkiego dnia :hug:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie Venus :D

I pomyśleć ,ze tyle czasu ten drań ukrywał przed nami TAKI DOM! :mad:

Gdyby, nie to,że Cię :hug: to Madziulka zlałabym Ci tyłek na kwaśne jabłko! Ot co :p

Karolcia :hug::hug::hug::hug:

Nie napisałam, że fotki domku numer dwa -dwiadomo:jawdrop::jawdrop:

Ja znam Twój domek prawie na pamięć:) Oczywiście tylko te "kąty" co pokazałaś:D

Chyba nikt tak jak ja nie starał się dostać gazety ze zdjęciami:sick: Pytałam wszędzie gdzie mogłam:sick: A wczoraj poszłam na spacer z małym, niby tylko do lokalnego spożywczaka (bez wózka:mad:), ale po drodze umyślałam sobie, że pójdę jeszcze do Empiku, może tam będzie:(

Niestety Beł....to trochę dziura i nie mają:sick::sick::sick: Wróciłam wykończona, cała mokra bo musiałam nieść Kubusnia ponad połowę drogi:sick::sick::D:D Dlatego dobrze, że wkleiłaś tutaj:yes::yes:

Śliczne rzeczy masz na oku :D

Jeśli chodzi o czarną konsolkę to też zastanawiałam się nad jej zakupem, ale w ostateczności stwierdziłam, że nie będę ryzykowała przy mojej zmienności ;)

Ławę szklaną na skrzyżowanych, chromowanych nóżkach ma ten sam sprzedawca co kupowałaś konsolkę. Może warto zapytać czy ma też takie stoliczki :yes:

LOVE takie sklepy jak MagdyZ:) Niedaleko mnie też jest taki ale dwupiętrowy :lol2: Jakiś czas temu tam byłam i myślałam, że stamtąd nigdy nie wyjdę :jawdrop:

Śmiałam się do mojego męża, że mogłabym tam tylko sprzątać by być cały czas wśród tych wszystkich cudowności :lol2:

Milutkiego dnia :hug:

Ślężankaaa:hug::hug:

Odpiszę dziś na priva:yes::yes:

Karolcia, gratuluje pieknej sesji-choc oczywiscie nie udało mi sie jeszcze kupic gazety-mam wrazenie, ze klątwa forum działa i wszyscy wykupili:-D Ale na pewno spróbuje jeszcze jutro, bo muszę sie Mezusiowi i Kulizankom pochwalic:-D

Karolcia, staram sie byc na biezaco ale z róznym skutkiem-raz mniej czasu, raz wiecej (choc czesciej to pierwsze:-( ), no i ostatnio ta awaria internetu...:-(

Nie podziekowałam Ci tez chyba za namiar na konsolke...Matko, jesli naprawde zapomniałam, to swinia ze mnie. Dziekuje oczywiscie. Jeszcze M nie przekonałam, bo On sie uparł, ze w holu gra w piłkę z Małym i tam nie moze byc konsolki.....(!) Faceci....

Przesyłam buziaki:-*

Jeszcze M nie przekonałam, bo On sie uparł, ze w holu gra w piłkę z Małym i tam nie moze byc konsolki.....(!) Faceci....

To im powiedz, ze bramkę se z niej zrobią :rotfl: Ważne, żeby przynęte połknęli a potem im powiesz, że nie wolno bo sie zniszczy i git :D

Karolka - jestem pamiętam , czuwam :D

:hug:

buziaki dla Julci

Hej Ślężanka :hug:

Sprzedawce podpytam, moze będzie miał, bo w oficjalnej ofercie nie widać :no:

A ja chce mniejsze jako stoliki nocne ;)

Ehhh.... ja bardzo bym chciała mieć TAKI sklep pod ręką :yes: ..... chociaż moze i lepiej ,ze nie mam :lol2: Bankructwo, było by nieuniknione ;)

Śleżaneczko, dzisiaj rano wpadłam na fm tylko na chwilkę, ok 13.00 jade do fryzjera, ale wieczoram zapoznam sie dokłądnie z Twoją kuchnią :yes: obiecuję :hug:

Jeżeli masz ochote to wrzuć fotki kuchni tutaj u mnie, to więcej głosów będziesz miała chetnych pomóc :yes:

Pozdrawiam! :*

WItaj hazelko :hug:

Zamiast biegać zawsze mozna zamówić sobie u nich na stronie i wtedy prześlą do domku ;)

Ale przecież Ty kochana znasz mój domek :p

Nie masz za co dziękować!!!! warjatuńciu ;)

Toz to pzryjemność dzielić się namiarami , które sie samemu dostałao :D

Privka zaraz Ci wystosuję ;)

Hej Pinacoladka :)

Ciesze sie ! :hug:

Hej admete :hug:

Czytałąm o Igim :( współczuję i jemu i Tobie :( choroba dziecka to zawsze masakra :hug:

Mam nadzije,ze po tym chwilowym dołku, mnóstwie pracy i choróbskach, szybko wyjdzie słoneczko, przyjdzie czas na długi odpoczynek i zamiast dołków będą same górki :yes: :)

A lampy tego typu m.in z Twoich pomysłów kuchennych zaczerpnełam :p

P.S

Rozmawiałam z Panią Jolą i uświadomiłam jej kto ja tak pięknie promuje, upominaj się o zniżki :D

Jezu ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że Tobie się naprawdę chce urządzać kolejny dom :) Mało tego, każdy następny wygląda jeszcze lepiej niż poprzedni i wszystkie Twoje dotychczasowe wybory trafiały w mój gust, więc po cichu jestem wciąż obecna. Czasem tylko tak mnie porusza to, co robisz, że się MUSZĘ odezwać :D

Chciałabym mieć w 1/10 tyle zapału ile masz Ty :D

Cześć AniuS79 :)

No ja lubię planować, urządzać i zmieniać, a nowa budowa, to szansa na nowe urządzanie :lol2:

Ale chwilami weny brak :p

Odzywaj sie kochana , pozdrawiam serdecznie :hug:

Śleżaneczko odpisałąm tak na syzbko na maila :yes:

mam nadzijez,ę dobrze wszytko zrozumiałam.... kurcze dzisiaj jakoś mam mało lotny umysł, może jutro wymyślę coś lepszego ;)

Na głowie, nuuudy, tylko pasemka odświeżyłam :D

Żadnych drastycznych kroków :no: :lol2: a juz na prewno nie przed Świetami ;)

Buziaki :***

Hazelka Ty krejzolku no ;) :lol2:

Na wiadomośc odpisałam ;)

A tak wogóle nikt nie podchwycił tematu lamp któe sobie wymyśliłam nad wyspę :p

Rozumiem,ze pomysł nie zabardzo Wam sie spodobał :lol2:

Co się piekli, ja podchwyciłam tylko potrzebowałam chwili do namysłu:P;)

Pomysł z lampami fajny:yes:, tylko cosik by trzeba było w ich stylu dołożyć:rolleyes: I tak sobie myślę że może wtedy stół z toczonymi nogami do jadalni???

Coś w tym stylu,(przykład z Madziowego sklepu) jasny blat, ciemne nogi??? Miałabyś tez problem stołu rozwiązany, a i krzesełka też myślę by pasowały....

http://img41.imageshack.us/img41/400/60263249204193749557357.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Mi też się podoba pomysł z lampami. I do twojej kuchni w białym lakierze będą pasować. Lampy, które pokazałaś takie trochę industrialne, chociaż w takim wyfiukanym stylu (błyszczące):D. Tutaj podaje ci adres sklepu, gdzie wszystkie lampy są zrobione z recyklingu w industrialnym i nie tylko stylu. http://www.showroom.decostyl.pl/. Może coś ci wpadnie w oko, chociaż te lampy są dosyć surowe. i nie jestem pewna czy o takie ci chodziło :yes:

Pozdrawiam

Cześć AniuS79

Śleżaneczko odpisałąm tak na syzbko na maila :yes:

mam nadzijez,ę dobrze wszytko zrozumiałam.... kurcze dzisiaj jakoś mam mało lotny umysł, może jutro wymyślę coś lepszego ;)

Na głowie, nuuudy, tylko pasemka odświeżyłam :D

Żadnych drastycznych kroków :no: :lol2: a juz na prewno nie przed Świetami ;)

Buziaki :***

Karoluś BARDZO dziękuję za odzew :hug: Odpisałam z szybkim pytankiem :D Daj mi znać czy doszło bo coś mam problemy dzisiaj z pocztą :roll:

Jak ja nie cierpię chodzić do fryzjera bo zawsze mam jakieś przeboje :sick: Albo mi włosy przypalą albo kolor nie ten wyjdzie :bash: Boję się fryzjerów :lol2:

Co do lamp to MarJel ma całkowitą rację że trzeba by było coś pod nie kupić. Podobają Ci się stoły z tak tłoczonymi nogami?

No dobre trzy duszyczki :hug: :hug: :hug: sie nademna zlitowały i wypowiedziały :D

Marelkuś, doranna, śleżanka :)

Wiec tak ..... stoły z toczonymi nogami, jeżeli sa jedynym takim elementem podobają mi sie, ale wtedy wszytko wokół musi być proste :yes: :D

O to nie było by cięzko ;) ale ja musze wykorzystać stół który mam..... czyli taki .... wymiary: 220x 110 cm i 126kg wagi :D

Kolor do zmiany, pod podłgę, czyli jesion /dąb.....

http://img13.imageshack.us/img13/6121/przech1.jpg

No i do tego krzesła które wszytkie znamy .................

No i jaka lampa nad stół jadalniany ????

No i skoro nie bedę do lamp kuchennych nawiązywać toczonym stołem to czym ???

HELP :D

Edit:

Ślężaneczko odpisałam ;) dałam wiecej pytań niz otrzymałam od Ciebie :lol2:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

No wściekłaś sie kochana :lol2: :hug:

Toz to nogom toczonym mimo,ze pieknym tzreba dać spokój :lol2:

U mnie Martusia nie bedzie miejsca na wymyślne nogi :no: Wysepka prosta, z miejscem na hokerki, taka 180-190cm x 100.

Myśl, myśl czekam na Twoje olśnienie :D

P.S

Inne olśnienia równiż bardzo mile widziane :D