Ślężankaaa 18.12.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Śliczne rzeczy masz na oku Jeśli chodzi o czarną konsolkę to też zastanawiałam się nad jej zakupem, ale w ostateczności stwierdziłam, że nie będę ryzykowała przy mojej zmienności Ławę szklaną na skrzyżowanych, chromowanych nóżkach ma ten sam sprzedawca co kupowałaś konsolkę. Może warto zapytać czy ma też takie stoliczki LOVE takie sklepy jak MagdyZ:) Niedaleko mnie też jest taki ale dwupiętrowy Jakiś czas temu tam byłam i myślałam, że stamtąd nigdy nie wyjdę Śmiałam się do mojego męża, że mogłabym tam tylko sprzątać by być cały czas wśród tych wszystkich cudowności Milutkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.12.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No właśnie Venus I pomyśleć ,ze tyle czasu ten drań ukrywał przed nami TAKI DOM! Gdyby, nie to,że Cię to Madziulka zlałabym Ci tyłek na kwaśne jabłko! Ot co Karolcia :hug::hug: Nie napisałam, że fotki domku numer dwa -dwiadomo:jawdrop: Ja znam Twój domek prawie na pamięć Oczywiście tylko te "kąty" co pokazałaś Chyba nikt tak jak ja nie starał się dostać gazety ze zdjęciami:sick: Pytałam wszędzie gdzie mogłam:sick: A wczoraj poszłam na spacer z małym, niby tylko do lokalnego spożywczaka (bez wózka:mad:), ale po drodze umyślałam sobie, że pójdę jeszcze do Empiku, może tam będzie:( Niestety Beł....to trochę dziura i nie mają:sick: Wróciłam wykończona, cała mokra bo musiałam nieść Kubusnia ponad połowę drogi:sick::D Dlatego dobrze, że wkleiłaś tutaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.12.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Śliczne rzeczy masz na oku Jeśli chodzi o czarną konsolkę to też zastanawiałam się nad jej zakupem, ale w ostateczności stwierdziłam, że nie będę ryzykowała przy mojej zmienności Ławę szklaną na skrzyżowanych, chromowanych nóżkach ma ten sam sprzedawca co kupowałaś konsolkę. Może warto zapytać czy ma też takie stoliczki LOVE takie sklepy jak MagdyZ:) Niedaleko mnie też jest taki ale dwupiętrowy Jakiś czas temu tam byłam i myślałam, że stamtąd nigdy nie wyjdę Śmiałam się do mojego męża, że mogłabym tam tylko sprzątać by być cały czas wśród tych wszystkich cudowności Milutkiego dnia Ślężankaaa:hug: Odpiszę dziś na priva:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.12.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Madziulka za ten wysiłek będę miała dla ciebie niespodzinkę Wiem co oznacza taki spacer z niesieniem niemal 2 latka, w zimowych ciuchach Napiszę privka wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Karolcia, gratuluje pieknej sesji-choc oczywiscie nie udało mi sie jeszcze kupic gazety-mam wrazenie, ze klątwa forum działa i wszyscy wykupili:-D Ale na pewno spróbuje jeszcze jutro, bo muszę sie Mezusiowi i Kulizankom pochwalic:-D Karolcia, staram sie byc na biezaco ale z róznym skutkiem-raz mniej czasu, raz wiecej (choc czesciej to pierwsze:-( ), no i ostatnio ta awaria internetu... Nie podziekowałam Ci tez chyba za namiar na konsolke...Matko, jesli naprawde zapomniałam, to swinia ze mnie. Dziekuje oczywiscie. Jeszcze M nie przekonałam, bo On sie uparł, ze w holu gra w piłkę z Małym i tam nie moze byc konsolki.....(!) Faceci.... Przesyłam buziaki:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Jeszcze M nie przekonałam, bo On sie uparł, ze w holu gra w piłkę z Małym i tam nie moze byc konsolki.....(!) Faceci.... To im powiedz, ze bramkę se z niej zrobią Ważne, żeby przynęte połknęli a potem im powiesz, że nie wolno bo sie zniszczy i git Karolka - jestem pamiętam , czuwam buziaki dla Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.12.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Karola przebiegłam tylko zdjęcia http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Piękne lampy My dziś po bardzo ciężkiej nocy a myślałam że gorzej być nie może - mam tylko 3,5 h snu za sobą a tyle do zrobienia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Hej Ślężanka Sprzedawce podpytam, moze będzie miał, bo w oficjalnej ofercie nie widać A ja chce mniejsze jako stoliki nocne Ehhh.... ja bardzo bym chciała mieć TAKI sklep pod ręką ..... chociaż moze i lepiej ,ze nie mam Bankructwo, było by nieuniknione Śleżaneczko, dzisiaj rano wpadłam na fm tylko na chwilkę, ok 13.00 jade do fryzjera, ale wieczoram zapoznam sie dokłądnie z Twoją kuchnią obiecuję Jeżeli masz ochote to wrzuć fotki kuchni tutaj u mnie, to więcej głosów będziesz miała chetnych pomóc Pozdrawiam! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 WItaj hazelko Zamiast biegać zawsze mozna zamówić sobie u nich na stronie i wtedy prześlą do domku Ale przecież Ty kochana znasz mój domek Nie masz za co dziękować!!!! warjatuńciu Toz to pzryjemność dzielić się namiarami , które sie samemu dostałao Privka zaraz Ci wystosuję Hej Pinacoladka Ciesze sie ! Hej admete Czytałąm o Igim współczuję i jemu i Tobie choroba dziecka to zawsze masakra Mam nadzije,ze po tym chwilowym dołku, mnóstwie pracy i choróbskach, szybko wyjdzie słoneczko, przyjdzie czas na długi odpoczynek i zamiast dołków będą same górki A lampy tego typu m.in z Twoich pomysłów kuchennych zaczerpnełam P.S Rozmawiałam z Panią Jolą i uświadomiłam jej kto ja tak pięknie promuje, upominaj się o zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 19.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jezu ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że Tobie się naprawdę chce urządzać kolejny dom Mało tego, każdy następny wygląda jeszcze lepiej niż poprzedni i wszystkie Twoje dotychczasowe wybory trafiały w mój gust, więc po cichu jestem wciąż obecna. Czasem tylko tak mnie porusza to, co robisz, że się MUSZĘ odezwać Chciałabym mieć w 1/10 tyle zapału ile masz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Co tu taka cisza? Karolinuś co tam wyczarowałaś na głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Karolcia, znam i uwielbiam:-D W pt bede w Empiku (o ile sie pozbede grypska "gópiego":-() i jesli nie bedzie to sie norrrrrmalnie wkurze i zamówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cześć AniuS79 No ja lubię planować, urządzać i zmieniać, a nowa budowa, to szansa na nowe urządzanie Ale chwilami weny brak Odzywaj sie kochana , pozdrawiam serdecznie Śleżaneczko odpisałąm tak na syzbko na maila mam nadzijez,ę dobrze wszytko zrozumiałam.... kurcze dzisiaj jakoś mam mało lotny umysł, może jutro wymyślę coś lepszego Na głowie, nuuudy, tylko pasemka odświeżyłam Żadnych drastycznych kroków a juz na prewno nie przed Świetami Buziaki :*** Hazelka Ty krejzolku no Na wiadomośc odpisałam A tak wogóle nikt nie podchwycił tematu lamp któe sobie wymyśliłam nad wyspę Rozumiem,ze pomysł nie zabardzo Wam sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A tak wogóle nikt nie podchwycił tematu lamp któe sobie wymyśliłam nad wyspę Rozumiem,ze pomysł nie zabardzo Wam sie spodobał Co się piekli, ja podchwyciłam tylko potrzebowałam chwili do namysłu:P;) Pomysł z lampami fajny:yes:, tylko cosik by trzeba było w ich stylu dołożyć I tak sobie myślę że może wtedy stół z toczonymi nogami do jadalni??? Coś w tym stylu,(przykład z Madziowego sklepu) jasny blat, ciemne nogi??? Miałabyś tez problem stołu rozwiązany, a i krzesełka też myślę by pasowały.... http://img41.imageshack.us/img41/400/60263249204193749557357.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cholera!!! właśnie spojrzałam na inspiracje z krzesłami , tam też są toczone nogi w stole Jestem genialna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 19.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mi też się podoba pomysł z lampami. I do twojej kuchni w białym lakierze będą pasować. Lampy, które pokazałaś takie trochę industrialne, chociaż w takim wyfiukanym stylu (błyszczące). Tutaj podaje ci adres sklepu, gdzie wszystkie lampy są zrobione z recyklingu w industrialnym i nie tylko stylu. http://www.showroom.decostyl.pl/. Może coś ci wpadnie w oko, chociaż te lampy są dosyć surowe. i nie jestem pewna czy o takie ci chodziło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cześć AniuS79 Śleżaneczko odpisałąm tak na syzbko na maila mam nadzijez,ę dobrze wszytko zrozumiałam.... kurcze dzisiaj jakoś mam mało lotny umysł, może jutro wymyślę coś lepszego Na głowie, nuuudy, tylko pasemka odświeżyłam Żadnych drastycznych kroków a juz na prewno nie przed Świetami Buziaki :*** A tak wogóle nikt nie podchwycił tematu lamp któe sobie wymyśliłam nad wyspę Rozumiem,ze pomysł nie zabardzo Wam sie spodobał Karoluś BARDZO dziękuję za odzew Odpisałam z szybkim pytankiem Daj mi znać czy doszło bo coś mam problemy dzisiaj z pocztą Jak ja nie cierpię chodzić do fryzjera bo zawsze mam jakieś przeboje Albo mi włosy przypalą albo kolor nie ten wyjdzie Boję się fryzjerów Co do lamp to MarJel ma całkowitą rację że trzeba by było coś pod nie kupić. Podobają Ci się stoły z tak tłoczonymi nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) No dobre trzy duszyczki :hug: sie nademna zlitowały i wypowiedziały Marelkuś, doranna, śleżanka Wiec tak ..... stoły z toczonymi nogami, jeżeli sa jedynym takim elementem podobają mi sie, ale wtedy wszytko wokół musi być proste O to nie było by cięzko ale ja musze wykorzystać stół który mam..... czyli taki .... wymiary: 220x 110 cm i 126kg wagi Kolor do zmiany, pod podłgę, czyli jesion /dąb..... http://img13.imageshack.us/img13/6121/przech1.jpg No i do tego krzesła które wszytkie znamy ................. No i jaka lampa nad stół jadalniany ???? No i skoro nie bedę do lamp kuchennych nawiązywać toczonym stołem to czym ??? HELP Edit: Ślężaneczko odpisałam dałam wiecej pytań niz otrzymałam od Ciebie Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 To ja znowu potrzebuje czasu, żeby pomyśleć...skoro stół odpada A może w takim razie jakieś toczone nogi przy wyspie w kuchni??? Wiem czepiłam się tych nóg, ale strasznie mi się podobają i do tych lamp widzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No wściekłaś sie kochana Toz to nogom toczonym mimo,ze pieknym tzreba dać spokój U mnie Martusia nie bedzie miejsca na wymyślne nogi Wysepka prosta, z miejscem na hokerki, taka 180-190cm x 100. Myśl, myśl czekam na Twoje olśnienie P.S Inne olśnienia równiż bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts