MarJel 19.12.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No wściekłaś sie kochana Toz to nogom toczonym mimo,ze pieknym tzreba dać spokój Myślałam że u siebie nie mam toczonych, to przynajmniej u Ciebie na cieszę oko Ale ma być wszystko nowoczesne, jak w domku nr. 2? Czy chcesz przemycić inne style? Bo nie wiem w którą stronę mam te myśli kierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.12.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Karola lampy fajne. Nie wydaje mi sie ze do lamp musisz wszystko dobierac. Nie sluchaj dziewczyn bo ci namieszaja;) mam fajna inspiracje z takimi lampami to ci wieczorkiem podesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Karola,ja mam 2 takie lampy - czekają grzecznie w kartonach na montaż kuchni i jadalni ,tak około sierpnia 2013:lol2: - swoje dam do jadalni, bo do nich potrzebna jest duża przestrzeń.W projektach Katarzyny Kraszewskiej pojawiają się dość często -wg mnie są obłędne i oryginalne! http://kraszewska.com.pl/pl/wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wg mnie te lampy są odważne, ale uniwersalne, i wpisują się w różne style wykończeniowe - i bardzo nowoczesny, retro, i nieco rustykalny - tu zdjęcia ze strony http://www.kraszewska.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Karolcia podobają Ci się tego typu lampy to bierz je:D Często pierwszy pomysł najlepszy:yes: Nigdy nie widziałam podobnych na żywo, ale wyglądają bardzo ciekawie, niestandardowo - a to przecież jest taka Twoja wizytówka, że zawsze w swoich wnętrzach masz taką "perełkę" inną od wszystkich, jak barierki w domku numer dwa, czy tapeta w kuchni:yes: Te inspirację która zamieściła Sharlotka pokazują, że one fajnie wyglądają w różnych wnętrzach:yes: Ja bym brała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Karola juz ci nie musze wstawiac bo Sharlotka zrobila to za mine:) jak dlamnie super to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 20.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dziewczyny piękne inspiracje tej Kraszewskiej Karolka pędzisz jak burza ! Lampy sama bym takich nie kupiła, nawet bym nie pomyślała, że mogą się tak fajnie prezentować ale po obejrzeniu inspiracji jestem jak najbardziej ZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Karola znalazłaś panele, właśnie wracam od Venuski ( poszłam pochwalić nową sypialnie) ona ma jednolite panele chyba jasny dąb, ładne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć dziewcznyki Jak dobrze,ze ja Was mam :hug: Ide karmić Julkę, kompać i wracam do Was odpowiadać i się doradzać P.S W galeri zdjecia z dzisiaj i moje plany wyburzenia "części" domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 20.12.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Karola, ja mam 2 takie lampy - czekają grzecznie w kartonach na montaż kuchni i jadalni ,tak około sierpnia 2013:lol2: - swoje dam do jadalni, bo do nich potrzebna jest duża przestrzeń. W projektach Katarzyny Kraszewskiej pojawiają się dość często -wg mnie są obłędne i oryginalne! http://kraszewska.com.pl/pl/wnetrza Dziewczyno, gdzieżeś Ty taką stronę wynalazła! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif cudo - takie inspiracje http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif już się napaliłam na: WC, salon, korytarz itd... a domu jeszcze ni ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 hej Karola, fajne te lampy też się na takie swojego czasu napalałam, ale my potrzebujemy 60cm średnicy i wtedy spirea mnie postraszyła że nie da się znaleźć takiej normalnie zapalanej tylko świecącą takim sztucznym światłem Do kuchni na pewno da się znaleźć takie z normalną żarówką bo średnica musi być dużo mniejsza. Z tego co kojarzę podobne lampy bywają na Westwingu, może powinnaś tam zaglądnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 mariomili hej Dzięki za odzew No lampy w tym stylu podobja mi się bardzo i u siebie widze je jedynie nad wyspą.... musze sprawdzić ile maja te które znalazłam średnicy, ale chyba nie są bardzo duże ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Sharlotka witam Mówisz, ze tez takie masz ? No to od razu mi raźniej Inspiracje wrzuciłaś pięne , ja mam zapisane w moich katalogach z inspiracjami kilkadziesiąt wnetzr tej projektantki Ostatnio szukałam w tych przepastnych katalogach fotek, gdzie jeszcze widziałam te lampy,żeby właśnie wrzucić do dziennika i nie mogłam skojarzyć, a to o te mi chodziło!!! Dzięi Też mi się wydaje,że lampy wpisują się w różne wnętrza.... wiec mam nadzije,ze jakoś wpiszą sie takze w moje Jeszcze raz dzięki Madzia no ja na żywo tez takich nie widziałam, ale na zdjeciach do mnie przemawiają Są troche inne i rzeczywiście napewno rzadziej je spotkamy we wnetzrach niz kryształki,ale to dla mnie kolejny plus Po waszym wsparcu, decyzja podjęta Biore jakieś takie sztuk DWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Janiela, dzięki za odzew i głos w sprawie, każdy kolejny na TAK utwierdza w wyborze A z pędzeniem. to jest tak,ze robie co mogę Ale wiadomo, pewnych rzeczy się nie przeskoczy i ok, poprosty chce wiedzieć,ze zrobiłam wszytko co było w moijej mocy,zeby nie marnować czasu Pozdrawiam serdecznie mariomili, jeszcze nie znalazłam Dzięki ogromne za cynk zaraz pędzę do Venuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 isa99 no pięniste są te wizualki To m.in one utwierdziły mnie w wyborze czarnych krzeseł do jadalni i tym,ze możńa połączyć szarości, beże i krople czerni Pozdrawiam Hej lucka Zdecydowanie do kuchni musi być mniejsza średnica ja mysle,ze jeżeli maja być dwie nad wyspa to powinny mieć po 25-30cm średnicy chyba ??? Na westwingu bywam regularnie Wczoraj przyszła mi jedna zamóiona, jak to u nich już troche czasu temu lampa A w sprawie innej odpisali mi że nie ma już i oddli kasę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Waryjatka - jeszcze nie wybudowała a juz burzy Lamp się bałam (dlatego milczałam) ale jak u kraszewkiej zobaczyłam to jestem zdecydowanie na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 20.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 przyszłam sie przywitać i powiedzieć ze jestes niesamowita!!! zagladam tu bardzo czesto i szczerze podziwiam!! budowa 3 domu w tak krotkim czasie to dla mnie nie do ogarniecia!! a jednak mozna! dlaczego wyprowadziłas sie z domu nr 2? jest cuuudny!! ale z ciekawoscia czekam na nr 3:) wszystkie twoje inspiracje sa bardzo w moim guscie!! trzymam kciuki! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Kinia Ja nigdy nie zapewniałam o swojej normalności Troszke wyburze tylko, bo bunier mi sie zrobił i ogrdu połowy nie widze Dzięki za głosik anso witam serdecznie Baaardzo Ci dziękuję mnie poprostu budowlanie uzależniło Zaglądaj, jak tylko masz ochote, odzywaj się a mi będzie baaardzo miło Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 21.12.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Karolina,Witam sie pieknie u Ciebie.Sledzilam budowe Twojego domku nr 2 i szalenie mi sie podobal! Szczegolnie te ogromniaste okna w salonie, te przestrzenie, jasnosc i taka lekkosc tamtego domku!Juz sie nie moge doczekac wykonczeniowki w domku nr 3. Lampy obledne! Rowniez planuje cos podobnego. A moge Cie spytac o opinie w uzytkowaniu domu bez wiatrolapu? W domu nr1 i nr2 NIE mialas wiatrolapu. Prawda? Uwazasz, ze jest on potrzebny "do szczescia" (przeciagi, wychladzanie domu, nanoszenie piachu itp.) czy nie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 21.12.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wrócę jeszcze Karolko do żaluzji. Wczoraj miałam montowane drewniane 5 cm. scalone z oknem w kolorze okna ORZECH, wyglądają PIĘKNIE, ale jest ciemno:( pomimo że wszystko mam jaśniutkie (podłogę Lazio jak Saly i MarJelka, ściany bialutkie kuchnię biała-macasar) bałam się zaryzykować białych, że nie będą pasowały. Po inspiracjach p. Kraszewskiej zdecydowała bym się na białe. Także Karolinko białe żaluzje na które się zdecydowałaś to bardzo dobry wybór,takie połączenie jest mało spotykane i piękne -TAK JAK LUBISZ:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts