Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

No wściekłaś sie kochana :lol2: :hug:

Toz to nogom toczonym mimo,ze pieknym tzreba dać spokój :lol2:

Myślałam że u siebie nie mam toczonych, to przynajmniej u Ciebie na cieszę oko :cry::p

Ale ma być wszystko nowoczesne, jak w domku nr. 2? Czy chcesz przemycić inne style? Bo nie wiem w którą stronę mam te myśli kierować :p

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karola,

ja mam 2 takie lampy - czekają grzecznie w kartonach na montaż kuchni i jadalni ,tak około sierpnia 2013:lol2: - swoje dam do jadalni, bo do nich potrzebna jest duża przestrzeń.

W projektach Katarzyny Kraszewskiej pojawiają się dość często -wg mnie są obłędne i oryginalne!

http://kraszewska.com.pl/pl/wnetrza

Karolcia podobają Ci się tego typu lampy to bierz je:D Często pierwszy pomysł najlepszy:yes::yes: Nigdy nie widziałam podobnych na żywo, ale wyglądają bardzo ciekawie, niestandardowo - a to przecież jest taka Twoja wizytówka, że zawsze w swoich wnętrzach masz taką "perełkę" inną od wszystkich, jak barierki w domku numer dwa, czy tapeta w kuchni:yes::yes: Te inspirację która zamieściła Sharlotka pokazują, że one fajnie wyglądają w różnych wnętrzach:yes:

Ja bym brała:D

Karola,

ja mam 2 takie lampy - czekają grzecznie w kartonach na montaż kuchni i jadalni ,tak około sierpnia 2013:lol2: - swoje dam do jadalni, bo do nich potrzebna jest duża przestrzeń.

W projektach Katarzyny Kraszewskiej pojawiają się dość często -wg mnie są obłędne i oryginalne!

http://kraszewska.com.pl/pl/wnetrza

Dziewczyno, gdzieżeś Ty taką stronę wynalazła! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif

cudo - takie inspiracje http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif

już się napaliłam na: WC, salon, korytarz itd... :lol2: a domu jeszcze ni ma ...

hej Karola,

fajne te lampy :yes:

też się na takie swojego czasu napalałam, ale my potrzebujemy 60cm średnicy i wtedy spirea mnie postraszyła że nie da się znaleźć takiej normalnie zapalanej tylko świecącą takim sztucznym światłem

Do kuchni na pewno da się znaleźć takie z normalną żarówką bo średnica musi być dużo mniejsza. Z tego co kojarzę podobne lampy bywają na Westwingu, może powinnaś tam zaglądnąć :) ?

Sharlotka witam :hug:

Mówisz, ze tez takie masz ? :D No to od razu mi raźniej :)

Inspiracje wrzuciłaś pięne , ja mam zapisane w moich katalogach z inspiracjami kilkadziesiąt wnetzr tej projektantki :yes:

Ostatnio szukałam w tych przepastnych katalogach fotek, gdzie jeszcze widziałam te lampy,żeby właśnie wrzucić do dziennika i nie mogłam skojarzyć, a to o te mi chodziło!!! Dzięi :hug:

Też mi się wydaje,że lampy wpisują się w różne wnętrza.... wiec mam nadzije,ze jakoś wpiszą sie takze w moje ;) :D

Jeszcze raz dzięki :hug:

Madzia no ja na żywo tez takich nie widziałam, ale na zdjeciach do mnie przemawiają :D

Są troche inne i rzeczywiście napewno rzadziej je spotkamy we wnetzrach niz kryształki,ale to dla mnie kolejny plus ;)

Po waszym wsparcu, decyzja podjęta :D Biore jakieś takie sztuk DWIE :D

:hug:

Janiela, dzięki za odzew i głos w sprawie, każdy kolejny na TAK utwierdza w wyborze :yes: :D

A z pędzeniem. to jest tak,ze robie co mogę ;) Ale wiadomo, pewnych rzeczy się nie przeskoczy :no: i ok, poprosty chce wiedzieć,ze zrobiłam wszytko co było w moijej mocy,zeby nie marnować czasu ;)

Pozdrawiam serdecznie :bye:

mariomili, jeszcze nie znalazłam :no:

Dzięki ogromne za cynk :D :hug: zaraz pędzę do Venuski :yes:

isa99 no pięniste są te wizualki :yes:

To m.in one utwierdziły mnie w wyborze czarnych krzeseł do jadalni i tym,ze możńa połączyć szarości, beże i krople czerni ;)

Pozdrawiam :bye:

Hej lucka :)

Zdecydowanie do kuchni musi być mniejsza średnica :yes: ja mysle,ze jeżeli maja być dwie nad wyspa to powinny mieć po 25-30cm średnicy chyba ???

Na westwingu bywam regularnie :yes: :D

Wczoraj przyszła mi jedna zamóiona, jak to u nich już troche czasu temu lampa :yes:

A w sprawie innej odpisali mi że nie ma już i oddli kasę :sick:

Pozdrawiam :hug:

przyszłam sie przywitać i powiedzieć ze jestes niesamowita!!! zagladam tu bardzo czesto i szczerze podziwiam!! budowa 3 domu w tak krotkim czasie to dla mnie nie do ogarniecia!! a jednak mozna! dlaczego wyprowadziłas sie z domu nr 2? jest cuuudny!! ale z ciekawoscia czekam na nr 3:) wszystkie twoje inspiracje sa bardzo w moim guscie!! trzymam kciuki! pozdrawiam

Kinia :hug:

Ja nigdy nie zapewniałam o swojej normalności :p :hug:

Troszke wyburze tylko, bo bunier mi sie zrobił i ogrdu połowy nie widze :lol2:

Dzięki za głosik ;)

anso witam serdecznie :)

Baaardzo Ci dziękuję :oops: mnie poprostu budowlanie uzależniło ;)

Zaglądaj, jak tylko masz ochote, odzywaj się a mi będzie baaardzo miło :)

Pozdrawiam serdecznie!

Karolina,

Witam sie pieknie u Ciebie.

Sledzilam budowe Twojego domku nr 2 i szalenie mi sie podobal! Szczegolnie te ogromniaste okna w salonie, te przestrzenie, jasnosc i taka lekkosc tamtego domku!

Juz sie nie moge doczekac wykonczeniowki w domku nr 3.

Lampy obledne! Rowniez planuje cos podobnego.

A moge Cie spytac o opinie w uzytkowaniu domu bez wiatrolapu? W domu nr1 i nr2 NIE mialas wiatrolapu. Prawda? Uwazasz, ze jest on potrzebny "do szczescia" (przeciagi, wychladzanie domu, nanoszenie piachu itp.) czy nie?

Pozdrawiam

Wrócę jeszcze Karolko do żaluzji.

Wczoraj miałam montowane drewniane 5 cm. scalone z oknem w kolorze okna ORZECH, wyglądają PIĘKNIE, ale jest ciemno:( pomimo że wszystko mam jaśniutkie (podłogę Lazio jak Saly i MarJelka, ściany bialutkie kuchnię biała-macasar) bałam się zaryzykować białych, że nie będą pasowały.

Po inspiracjach p. Kraszewskiej zdecydowała bym się na białe. Także Karolinko białe żaluzje na które się zdecydowałaś to bardzo dobry wybór,takie połączenie jest mało spotykane i piękne -TAK JAK LUBISZ:yes: