Ola.U 23.12.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.12.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Karolinko i Arturze :hug: http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/carteneige004aq9.gif Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość, a Nowy Rok marzenia, o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto być,i nadziei bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt dla Was i Waszych bliskich życzy Ala z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.12.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://img528.imageshack.us/img528/2195/wesolychswiat3kikunia.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.12.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 W Wigilię Bożego NarodzeniaGwiazda Pokoju drogę wskaże.Zapomnijmy o uprzedzeniach,otwórzmy pudła słodkich marzeń.Niechaj Aniołki z Panem Bogiem,Jak Trzej Królowie z dary swemistaną cicho za Waszym progiem,By spełnić to, co dotą snami.Ciepłem otulmy naszych bliskichI uśmiechnijmy się do siebie.Świąt magia niechaj zjedna wszystkich,Niech w domach będzie Wam jak w niebie. http://mysandyhome.files.wordpress.com/2009/12/wesolych-swiat1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.12.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 KAROLCIA -SPOKOJNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA życzy Magda:hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Karoluś: http://img29.imageshack.us/img29/7177/mikoajo.jpg Uploaded with ImageShack.us Jeżeli w nocy przyjdzie do Ciebie gruby Pan w czerwonym ubranku i będzie chciał Cię zapakować do worka, to nie przestrasz się!!!! Powiedziałam Mikołajowi, że chcę pod choinkę wszystkich moich Przyjaciół mieć przy sobie ♥♥♥ WESOŁYCH ŚWIĄT ♥♥♥♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.12.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Karolciu http://i2.fmix.pl/fmi607/68ac8e97002171c750d7924a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.12.2012 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 "Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem. Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość… Do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja, a miłość przyjdzie sama…" Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek oraz Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia...........życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.12.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Karola, http://img835.imageshack.us/img835/2835/yczeniau.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.12.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Karolina.. http://imageshack.us/a/img846/2736/p1100273n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 [h=2][/h] Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.12.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) mariomili, kendra, LauraF, isa99, Drop_inn, Pinacoladka, Natalia, Nesska, JOLA440 Maciejka2 , lidszu, Ślężankaaa, admete, doranna, MarJel, Dalia, Ola.U, emiranda, rere79, kakusek, Saly, Slonko, Magdzinkska, Karolek59, 87anaam87, ivi17, Beauty, Nelli Sza DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA :hug: Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.12.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Karola ściskam Oj jak ja wiem co to znaczy choroba Pani doktor raz dwa dobierze leki i szybko wrócicie do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Karolciu- łączę się w bólu U mnie Julka chora od piątku a Lena dołączyła w samą wigilię Dzis idę z nimi do kontroli. Obie na antybiotykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.12.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Karola zdrowia Wam życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.12.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 hej admete No wiem, kochana ,ze Ty niestety w kwsestii choróbsk jesteś na bieżąco Dobrze,ze z Igim lepiej, a mam nadziję,ze kaszel Oskarka sie wyciszy i nie przerodzi się w cos poważnego Buziaki dla całej rodzinki Pinacoladka No niestety tak gówniany czas chorobowy nastał Gdzie się nie spojrzy same choróbska wokół.... W Boże Narodzenie jak Artur był wieczorem w aptece to kolejka taka,ze szok Moja teściowa po zapaleniu oskrzeli, dopiero co skończyła brać antybiotyk (nawet nie widzieliśmy sie w Wigilię bo jeszcze czuła się nie do końca dobrze) Wczoraj mieli przyjechać do nas z teściem, a przyjechała sama teściowa, bo on z kolei zaczał ię bardzo źle czuć niby bez gorączkia ale katar, kaszel, ból skóry, mieśni, no takie totalne rozbicie .... My oboje też bez rewelacji, chociaż ja mam znacznie gorszy kaszel, no i chyba zaraziliśmy Julkę Mała męczy sie strasznie, a nasza pani doktor jest poza Lbn, dzisiaj wraca i jedzie prosto do przychodni, tam mamy już umówioną wizytę na 14.30, wiec byle do tego czasu wytrzymać i podać małej jakies konkretne leki Mam nadzije,zę Twoje dziewczynki szybko wyjdą na prostą i pogonimy wszyscy te choróbska w cholerę Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.12.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Dzięki Emilka Oby Julce szybko leki pomogły , bo u maluchów chorba , to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.12.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 To widzę ze pod choinka same leki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Karolcia życzę Wam wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia-szczególnie Waszej kruszynce:hug::hug: My tez poświąteczny czas zaczęliśmy w ośrodku zdrowia- 8 rano a my na szczepienie Kubusia, w obie rączki:sick: Tak więc tez jest bardzo markotny i nawet poszedł wcześniej spać:sick: Czekam na lepsze nowinki od Ciebie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts