MarJel 09.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tosiu bardzo Ci dziękuję za opinie Zrobię jak mówisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asita 09.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karola no szczęka mi opadła jak zobaczyłam postępy na budowie Ale czemu to nie dziwi W końcu załapalam się na zdjęcia ależ Wy piękni jesteście Zaglądam do Ciebie prawie codziennie od kilku tygodni, bo wrecz uzależniłam się od Twojego pozytywnego myślenia i humoru Zakupy wszystkie super a w obrazach Sławomira Mikawoza też się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Martuśka ja do inspirowasnia się czimiś wnętzrami, czy podpowiedziami jestem pierwsza Ale na akurat sklep westwing to pierwszy który odwiedzam codziennie rano i mam stamtąd sporo rzeczy Miunus jedynie taki,ze na przesyłkę sie duługo czeka, no ale mi się nei spieszy Kiedyś u nich zamówiłam 2 lampy i po miesiącu odpisali ,ze sie jedna z nich jadnak im sie skończyła i oddali kase na konto ale poz tym jestem z nich bardzo zadowolona No mam nadzije,zę lampy będą oki Venusko Dzięi wielkie No lampa ma coś ponad 40cm wysokosci, ale ona z założenia miałą być maleńka wąska itd. bo jeżeli stanie w końcu na konsolce, to wieksza nie moze być bo konsolka ma głebokości 34cm no i wymyśliłam sobie na niej zgrabną lampeczkę chyba... ze wizja sie zmieni to lampeczkę gdzieś upchnę No właśnie dobzre,z e piszesz o sofkach, bo ja mam w tym temacie mentlik, i to i to mi ise podoba ale musze sie teraz kierować całokształtem własnie Jeszcze kilka ważnych wyborów przedemną musze je podjąć,zeby potem nie było ZA DUZO wszytkiego bo takiego efektu na pewno nie chcę Takze podpowiadaj co Ci tam intuicja dyktuje Asita witam serdecznie Bardzo mi miło Na razie u mnie budowlane nudy ale jeszcze "chwilka" Na wiosne bezie już lepiej a na przełomie wiosny i lata będzie naprawde INTENSYWNIE jak to u mnie na warjacjich papierach ale wbrew pozorom pod kontrolą Zagladaj, odzywaj sie ,będzie mi bardzo miło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 09.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Świetne zakupy, najbardziej podoba mi się fotel. Pierwszy raz śledzęTwoją budowę od początku i tempo jest rzeczywiście imponujące. Zazdroszczę tych wizji wnętrz na takim etapie prac. Chcialam Cię jeszcze prosić o jakiś namiar na tą pierwszą sofę i czy te konsole są może w innych kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Sylwia dzięki wielkie Budowanie idzie łatwiej i przyjemniej kiedy buduje się z forum muratora Już wysyłam wszytkie namiary Konsolka występuje w dwóch rozmiarach i dwóch kolorach czarnym i białym. Pozdarwiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karola zakupy super, jak zawsze:yes: Odrobina czarnego na pewno nie zaszkodzi, a bedzie fajnym nawiazaniem do krzeseł. Lampy swietne i nic sie nie bój bo na pewno swietnie sie wpasuja. Zdecydowałaś już jaki blat w kuchni będzie, coś mi się wydaje że czarny bedzie dobrym wyborem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karola, podziwiam ta Twoja wytrwalosc i zorganizowanie Budowa idzie jak burza + Ty juz masz koncepcje i plan na najblizsze miesiace :) Zakupy super - fotel, lampy - rewelacja No i pomysl na ogrod podoba mi sie bardzo, a roznicy poziomow zazdroszcze, bo sadze, ze wyjdzie superowo Bede podczytywac Twoje dyskusje ogrodowe i rady Tosi (fajnie, ze jest tu taki ekspert ), bo niedlugo tez czeka nas zagospodarowanie ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasika007 09.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam mam pytanie odnośnie dachu, czym będziecie kryli ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tosiu wyślij mi swój adres e-mail, coś Ci pokaże Niestety nie moge wrzucić tego zdjecia na forum Mam nadzije,ze to pomoże Ci podjąc decyzję A swoją droga jak masz tylko jakieś wątpliwości i ja lub inne dziewczyny mozemy pomóc to pisz u mnie KONIECZNIE!!!! Po to jest forum,zeby sobie pomagać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Mariomili dzięki kochana No wiesz,ze ja ciąąąągle nie podjełam ostatecznej decyzji :no: Co drugi dzięń obstawiam czarny a co drugi jasny kremowy beżyk Ale miałąm tak samo w domu nr2 z wykładziną dywanową w sypailni, przez chyba 2 miesiace! ( a u mnie to się nie zdarza ) nie mogłam sie zdecydować raz była kremowa a raz szara aż pewnego dnia dostałam olśnienia i JEDYNĄ SŁUSZNĄ i OCZYWISTA OPCJĄ wydała mi się jasna kremowa, z której byłam później bardzo zadowolna Teraz czekam na olśnienie w kwestii blatu kasika007 wiatm serdecznie Dach bedzie z grafitowej blachodachówki. Ewentualnie czarnej, bo ona w świetle dziennym , ułożona pod kontem sprawia wrażenie grafitowej własnie a czesto grafitowe po ułożeniu na dachu sprawiają wrażenie szarej wiec tzreba uważać, konkretna jeszcze nie wybrana,a le to temat na przyszły tydzięń do załatwienia Pozdrawiam1 Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karolka ja bym zrobiła beżowy blat, bo czarny będzie bardzo przewidywalny Na pewno doda też jasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jaka wystawa Duże okna są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No prosze Cie jaka wystawa ???? Ja to miałam wystawe w domu nr.2 okno 3,5x4,o metry Białe podobały mi się bardziej do koncepcji elewacji i bryły tamtych domów Tutaj białe mi nie pasowały Ale w środku będa białe bo dają duzo jasnosci i nie ma zgrzytów z inną stolarką, podłogą itd. WIec u mnie nadla białe tyle,ze od środka Będziesz zadowolona A duze przeszklenia są zaje... fajne mailika postaram się zaraz wysłać, tylko musze ogarnąć Julcię bo wstała, zaraz zakupy z Almy przywioza i musze dokończyć dobiec drugie danie obiadkowe A o 16 mam spotknie w irmie z oknami, musze ofcjalnie zamówić nowopowstałe okno w salonie i skoczyć na budowę ale dzisiaj i to jak najszybciej wyśle fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tosiu wysłałam maila, daj znac czy o coś takiego Ci chodizło, czy o coś innego to będziemy jeszcze myśleć No to co wkleiłaś jest zajebi.te No marzenie, ale do tej wielkości pewnie potzreba wielkiej działki nie No ale podoba mis ie bardzo i jest to jakaś mytśl na przyszłość dla mojego miejsca grillowego Aaaa... no i moze pokażesz u mnie fotki domku ? Chyb ,ze planujesz swój dziennik/ galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karola a co byś powiedziała na taką altankę? [ATTACH=CONFIG]159412[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159414[/ATTACH] Mi sie podoba i sadze, ze idealnie pasowalaby do nowoczesnej bryly domu Karoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karolina, zapierniczasz z tym zakupami!!!! - kupiłaś dokładnie te lampy ze zdjęcia nad wyspę? Industro? (ja je mam). Rany, ja mam stan deweloperski, a jutro się okaże, że mam mniej rzeczy, niż Ty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 09.01.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karolina, zapierniczasz z tym zakupami!!!! - kupiłaś dokładnie te lampy ze zdjęcia nad wyspę? Industro? (ja je mam). Rany, ja mam stan deweloperski, a jutro się okaże, że mam mniej rzeczy, niż Ty!!! A bo to pierwszy raz ?! :lol2: Kiedy Karolina budowała pierwszy dom to ja się ostro gotowałam do mojej rozbudowy. Kiedy ja się już ( ! ) budowałam to Karolina: a) mieszkała w nowym domu nr. 1, sprzedała dom nr. 1 zaczęła budować dom nr. 2 - kiedy u nas była więźba. Kiedy Karolina mieszkała w domu nr. 2 ja dopiero zaczęłam myśleć o przeprowadzce. Kiedy Karolina sprzedawała dom nr. 2 i kupowała działkę pod dom nr. 3 to ja właśnie osiągnęłam stan przeprowadzki. Kiedy Karolina będzie mieszkała w domu nr. 3 ja będę pewnie rozmyślać nad górną, niezrobioną łazienką. Za to ogród robiłam sobie już od 3 lat !!!!!! Za każdym razem jak czytam dziennik Karoliny to absolutnie umieram ze śmiechu, że się da tak szybko, że naprawdę to działa no i jeszcze z taką radością ogólną. Naprawdę szczerze kibicuję od lat i bardzo się cieszę z nowości. Tylko jest jedno "ale" - co będzie kiedy nie będzie.........( czwartej budowy). Raczej się nie odzywam ale czytam bardzo często. Pozdrawiam i naprawdę z serca życzę nadal takich sprawnych działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.01.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Fajna ta altana Ja znalazłam coś takiego: http://images37.fotosik.pl/1919/9c09cd08700de3b2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.01.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karola,fajne zakupki poczyniłaś Tosiu,piękna ta altana ,już ją sobie zapisałam w ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 09.01.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam serdecznie. wpadlam ..i zostaję. widzialam dom nr 2 -SUPER.śmiało mozna pozazdrościć nabywcom ;)ten nowobudowany tez zapowiada sie bardzo obiecująco:yes: będę zaglądać i kibicować.. mam tez pytanie odnosnie tej czarnej prostej konsolki - chodzi mi o wymiary,cenę i namiar na sprzedawcę. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts