Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karola no szczęka mi opadła jak zobaczyłam postępy na budowie :o Ale czemu to nie dziwi :)

W końcu załapalam się na zdjęcia ależ Wy piękni jesteście :yes:

Zaglądam do Ciebie prawie codziennie od kilku tygodni, bo wrecz uzależniłam się od Twojego pozytywnego myślenia i humoru :)

Zakupy wszystkie super a w obrazach Sławomira Mikawoza też się zakochałam ;)

Martuśka ja do inspirowasnia się czimiś wnętzrami, czy podpowiedziami jestem pierwsza :D

Ale na akurat sklep westwing to pierwszy który odwiedzam codziennie rano i mam stamtąd sporo rzeczy :yes: :D

Miunus jedynie taki,ze na przesyłkę sie duługo czeka, no ale mi się nei spieszy ;) Kiedyś u nich zamówiłam 2 lampy i po miesiącu odpisali ,ze sie jedna z nich jadnak im sie skończyła i oddali kase na konto :bash: ale poz tym jestem z nich bardzo zadowolona :yes:

No mam nadzije,zę lampy będą oki ;)

:bye:

Venusko :)

Dzięi wielkie :hug:

No lampa ma coś ponad 40cm wysokosci, ale ona z założenia miałą być maleńka :yes: wąska itd. bo jeżeli stanie w końcu na konsolce, to wieksza nie moze być :no: bo konsolka ma głebokości 34cm no i wymyśliłam sobie na niej zgrabną lampeczkę :rolleyes: chyba... ze wizja sie zmieni to lampeczkę gdzieś upchnę :p

No właśnie dobzre,z e piszesz o sofkach, bo ja mam w tym temacie mentlik, i to i to mi ise podoba :p ale musze sie teraz kierować całokształtem własnie :rolleyes:

Jeszcze kilka ważnych wyborów przedemną :rolleyes: musze je podjąć,zeby potem nie było ZA DUZO wszytkiego bo takiego efektu na pewno nie chcę :no:

Takze podpowiadaj co Ci tam intuicja dyktuje :yes: :D :hug:

Asita witam serdecznie :)

Bardzo mi miło :) Na razie u mnie budowlane nudy ale jeszcze "chwilka" ;)

Na wiosne bezie już lepiej :yes: a na przełomie wiosny i lata będzie naprawde INTENSYWNIE :rolleyes: jak to u mnie na warjacjich papierach :lol2: ale wbrew pozorom pod kontrolą ;) :D

Zagladaj, odzywaj sie ,będzie mi bardzo miło :yes:

Pozdrawiam :bye:

Świetne zakupy, najbardziej podoba mi się fotel.:yes: Pierwszy raz śledzęTwoją budowę od początku i tempo jest rzeczywiście imponujące.:o Zazdroszczę tych wizji wnętrz na takim etapie prac. Chcialam Cię jeszcze prosić o jakiś namiar na tą pierwszą sofę i czy te konsole są może w innych kolorach?

:bye:

Karola, podziwiam ta Twoja wytrwalosc i zorganizowanie :) Budowa idzie jak burza + Ty juz masz koncepcje i plan na najblizsze miesiace :):):)

Zakupy super - fotel, lampy - rewelacja :yes: No i pomysl na ogrod podoba mi sie bardzo, a roznicy poziomow zazdroszcze, bo sadze, ze wyjdzie superowo :D

Bede podczytywac Twoje dyskusje ogrodowe i rady Tosi (fajnie, ze jest tu taki ekspert :)), bo niedlugo tez czeka nas zagospodarowanie ogrodu ;)

Tosiu wyślij mi swój adres e-mail, coś Ci pokaże ;) :yes:

Niestety nie moge wrzucić tego zdjecia na forum :no: :(

Mam nadzije,ze to pomoże Ci podjąc decyzję ;)

A swoją droga jak masz tylko jakieś wątpliwości i ja lub inne dziewczyny mozemy pomóc to pisz u mnie KONIECZNIE!!!! Po to jest forum,zeby sobie pomagać ;) :yes:

Pozdrawiam :hug:

Mariomili dzięki kochana :hug:

No wiesz,ze ja ciąąąągle nie podjełam ostatecznej decyzji :o:no:

Co drugi dzięń obstawiam czarny a co drugi jasny kremowy beżyk :D

Ale miałąm tak samo w domu nr2 z wykładziną dywanową w sypailni, przez chyba 2 miesiace! ( a u mnie to się nie zdarza ;) ) nie mogłam sie zdecydować raz była kremowa a raz szara aż pewnego dnia dostałam olśnienia :D i JEDYNĄ SŁUSZNĄ i OCZYWISTA OPCJĄ wydała mi się jasna kremowa, z której byłam później bardzo zadowolna ;)

Teraz czekam na olśnienie w kwestii blatu :rolleyes:

kasika007 wiatm serdecznie :)

Dach bedzie z grafitowej blachodachówki. Ewentualnie czarnej, bo ona w świetle dziennym , ułożona pod kontem sprawia wrażenie grafitowej własnie :p a czesto grafitowe po ułożeniu na dachu sprawiają wrażenie szarej wiec tzreba uważać, konkretna jeszcze nie wybrana,a le to temat na przyszły tydzięń do załatwienia ;)

Pozdrawiam1

Edytowane przez Karolina i Artur :P

No prosze Cie jaka wystawa ???? :o

Ja to miałam wystawe w domu nr.2 okno 3,5x4,o metry :D

Białe podobały mi się bardziej do koncepcji elewacji i bryły tamtych domów :yes:

Tutaj białe mi nie pasowały :no:

Ale w środku będa białe bo dają duzo jasnosci i nie ma zgrzytów z inną stolarką, podłogą itd.

WIec u mnie nadla białe tyle,ze od środka ;)

Będziesz zadowolona :yes: A duze przeszklenia są zaje... fajne :yes: :D

mailika postaram się zaraz wysłać, tylko musze ogarnąć Julcię bo wstała, zaraz zakupy z Almy przywioza i musze dokończyć dobiec drugie danie obiadkowe ;)

A o 16 mam spotknie w irmie z oknami, musze ofcjalnie zamówić nowopowstałe okno w salonie i skoczyć na budowę ale dzisiaj i to jak najszybciej wyśle fotki :yes: :hug:

Tosiu wysłałam maila, daj znac czy o coś takiego Ci chodizło, czy o coś innego to będziemy jeszcze myśleć ;)

No to co wkleiłaś jest zajebi.te :D

No marzenie, ale do tej wielkości pewnie potzreba wielkiej działki nie :rolleyes:

No ale podoba mis ie bardzo i jest to jakaś mytśl na przyszłość dla mojego miejsca grillowego ;)

Aaaa... no i moze pokażesz u mnie fotki domku ? :D

Chyb ,ze planujesz swój dziennik/ galerię ;)

Karolina,

zapierniczasz z tym zakupami!!!!:lol2: - kupiłaś dokładnie te lampy ze zdjęcia nad wyspę? Industro? (ja je mam).

Rany, ja mam stan deweloperski, a jutro się okaże, że mam mniej rzeczy, niż Ty!!!

A bo to pierwszy raz ?! :lol2::lol2:

Kiedy Karolina budowała pierwszy dom to ja się ostro gotowałam do mojej rozbudowy.

Kiedy ja się już ( ! ) budowałam to Karolina: a) mieszkała w nowym domu nr. 1, sprzedała dom nr. 1 zaczęła budować dom nr. 2 - kiedy u nas była więźba.

Kiedy Karolina mieszkała w domu nr. 2 ja dopiero zaczęłam myśleć o przeprowadzce.

Kiedy Karolina sprzedawała dom nr. 2 i kupowała działkę pod dom nr. 3 to ja właśnie osiągnęłam stan przeprowadzki.

Kiedy Karolina będzie mieszkała w domu nr. 3 ja będę pewnie rozmyślać nad górną, niezrobioną łazienką.

Za to ogród robiłam sobie już od 3 lat !!!!!! :p

Za każdym razem jak czytam dziennik Karoliny to absolutnie umieram ze śmiechu, że się da tak szybko, że naprawdę to działa no i jeszcze z taką radością ogólną. Naprawdę szczerze kibicuję od lat i bardzo się cieszę z nowości. Tylko jest jedno "ale" - co będzie kiedy nie będzie.........( czwartej budowy).

Raczej się nie odzywam ale czytam bardzo często. Pozdrawiam i naprawdę z serca życzę nadal takich sprawnych działań.

Witam serdecznie. wpadlam ..i zostaję. widzialam dom nr 2 -SUPER.:rolleyes:śmiało mozna pozazdrościć nabywcom ;)ten nowobudowany tez zapowiada sie bardzo obiecująco:yes: będę zaglądać i kibicować..

mam tez pytanie odnosnie tej czarnej prostej konsolki - chodzi mi o wymiary,cenę i namiar na sprzedawcę.

pozdrawiam:bye: