Ola.U 10.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zamysł sypialni świetny ,bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ivuś chętnie isę podzielę swoim zapałem, moze pomoze mi się to troche uspokoić Olcia ciesze sie Teraz musze dopracować wiatrołap znaleść taka transparentną konsolkę albo gdzies zamówić Zaprojektować długie siedzisko i dobrac do tego ośiwetlenie Buzaki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.01.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzień dobry Karolinko Przytaszczyłam dla Ciebie cudnej urody łóżko naszej Gumisiowej Więcej możesz zobaczyć w jej wątku (np.str.32) http://images36.fotosik.pl/337/ad7fff35667e8fbemed.jpg Jeśli chodzo o łóżka to mnie się podobają oba warianty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) No właśnie miałam pisać, że nasza Gumisia ma takie eleganckie, ponadczasowe łóżko!! Karolka jak ma być jeszcze bardziej eleganckie to bez tego paska 5-10 cm, tylko pinezki na samym brzegu Nasz konsolkowy Pan ma szafki nocne na skrzyżowanych nogach z szufladką, lustrzane!! moim zdaniem do was super. Jeżeli nie musi być szufladki to poszukaj po firmie Leitmotiv. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ślężankaaaa!!!! Dzięki!!!! No normalanie o żesz kur.... wiedziałm,ze gdzięs widziałam!!!!! i to u naszego gumiska kochanego no : Gumisiu mozesz mnie zabić Venusko Ja znowu myśłe o zrobienu tego paseczka ale tak 13cm od krawędzi czyli była by ta "oponka" grubsza, szersza, no i u mnie wysokośc wezgłowia na 100cm Myślicie,ze bezie oki ???? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kochana ile pomysłów, ile już zrealizowanych zakupów, ile murów budowanego domku Pędzisz jak wiatr Łóżko będzie pięknie wyglądać Chociaż ja osobiście wolę z pikowaniem - ale ja bardziej spaczona klasycznie jestem Ta lamówka powinna być taką nutką, kropeczka nad i Masz już jakies próbeczki szarości? Buziaki i dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ślężankaaaa!!!! Dzięki!!!! No normalanie o żesz kur.... wiedziałm,ze gdzięs widziałam!!!!! i to u naszego gumiska kochanego no : Gumisiu mozesz mnie zabić Venusko Ja znowu myśłe o zrobienu tego paseczka ale tak 13cm od krawędzi czyli była by ta "oponka" grubsza, szersza, no i u mnie wysokośc wezgłowia na 100cm Myślicie,ze bezie oki ???? Buziaki Nie martw się - czuwam Wydaje mi się, że z przesunięciem będzie ładnie Co to krzesełek dziecięcych to napisz do Gumisi bo ona kupiła do synka pokoiku 2 inspirowane krzesełka panton Według mnie wyglądają niesamowicie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aguś no coś tam sie dzieje, wiesz, jak ja chce mieszkać w sierpniu, tos ie musż epiętami po tyłku bić No jedna sciana wiatrołapu zaczermnięta z Twojej inspiracji mi pikowanie ogólnie rzecz biorąc podobają sie bardzo ale tym razem do SIEBIE birę wersję bez Próbki szarości leżą u mnie od miesiąca Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Karolka będzie dobrze, ale najlepiej napisz do Magdy Zet, na pewno profesjonalnie podpowie jakie proporcje powinno się zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 jesssssuuuu lece do tej GUMISKI naszej bo mam zaległości i widać ile tracę śleżaneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.01.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 jesssssuuuu lece do tej GUMISKI naszej bo mam zaległości i widać ile tracę śleżaneczko Musisz do niej naskrobać aby Ci przesłała fotki e-mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Karolinko-pytalas u mnie.Ja kupilam Olinkowi MINI Pantony-sa u mnie na stronie 77;)Co do wezglowia lozka-ja mam takie i je uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!! IDZIESZ JAK BURZA!!!!!!!!!!!!!!!!TO DOBRZE BO NIE MOGE SIE DOCZEKAC FINISH-U;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.01.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ślężankaaaa!!!! Dzięki!!!! No normalanie o żesz kur.... wiedziałm,ze gdzięs widziałam!!!!! i to u naszego gumiska kochanego no : Gumisiu mozesz mnie zabić Venusko Ja znowu myśłe o zrobienu tego paseczka ale tak 13cm od krawędzi czyli była by ta "oponka" grubsza, szersza, no i u mnie wysokośc wezgłowia na 100cm Myślicie,ze bezie oki ???? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 dzień dobry karolinko przytaszczyłam dla ciebie cudnej urody łóżko naszej gumisiowej więcej możesz zobaczyć w jej wątku (np.str.32) http://images36.fotosik.pl/337/ad7fff35667e8fbemed.jpg jeśli chodzo o łóżka to mnie się podobają oba warianty jacie piernicze!!!moje lozko u Karoliny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 jacie piernicze!!!moje lozko u Karoliny;) Patrz jaką Ci REKLAMĘ zrobiłam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Karolinko-co do krzeselek inspirowanych.Ja mam Pantona dla Olinka,ale musze powiedziec ze chyba drugi raz wzielabym cos na nogach-MOJ OLINEK JEST STRASZLIWY DZIK-pomimo 13 miesiecy:rolleyes: i jak do siedzenia na Pantoniku-SPOKO(sama nawet siadlam) to mysle ze gdyby sie wyspinal na kolanach i oparl na TYL KRZESLA to moglby byc mniej stabilny niz np.EAMS;) Oczywiscie Ty masz dziewczynke i moze spokojniejsza niz moj maly DYNAMIT:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.01.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Patrz jaką Ci REKLAMĘ zrobiłam :D No nieee-jak cos mojego jest u KAROLINY to chyba calkiem niezle mi to wyposazanie wychodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.01.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) No nieee-jak cos mojego jest u KAROLINY to chyba calkiem niezle mi to wyposazanie wychodzi:rolleyes: To chyba oczywiste Tyle razy Ci mówiłam, że MUSISZ w siebie uwierzyć Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 10.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Karolciu,Ty to się znudziłaś pikowaniami bo miałaś w poprzednich domach,ja w obecnym nie mam nic pikowanego,ale w nowym domu będę miała dwa akcenty,chyba:confused: łóżko w sypialni,a na pewno ławeczka którą pokazujesz, zagości w wiatrołapie ponieważ zakupiona 2 m-c temu:wiggle:,na żywo prezentuje się o wiele,wiele lepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Karola jeszcze w prawie krzesełek. Hazelka ma chyba jednego pantona u małego w pokoju i coś mi świta że wspominała że wymieni go chyba na coś wygodniejszego Ja osobiście bum kupiła miniaturowego ghouścika - ale ja je kocham więc mało obiektywna jestem A mebelki już wybrane? Bo ja nie na bieżąco i mogłam przegapić Na jakiej szafie i na jakim łózku stanęło? Buziole wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts