Magdzinska 11.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Karolcia nie wiem od czego zacząć....dzieci -temat najważniejszy;) Wiem o czym mówisz, zmienne humory - mamy dokładnie to samo;) U nas zaczęło się gryzienie, jak są nerwy, obrażanie, krzyki itd;) Oczywiście jest to w napadach złości;) Na szczęście nie często, ale jednak:sick: Pocieszam się, że jest tak jak pisała Pinacolada i mamy do czynienia z buntem dwulatka:sick: Julcia wygląda jak aniołek dlatego jakoś ciężko mi jest sobie ją wyobrazić w złości:p, ale Ty napewno coś o tym wiesz:P:P ....... Zamysł sypialni jak zwykle trafiony:rolleyes: Jak ja czekam aż zaczniesz wykończeniówkę:rolleyes: Kurczę trochę też się tego boję, bo pewnie będe potem chciała wszystko u nas zmieniać Mury idą w górę, co na pewno cieszy:wiggle: Co jeszcze....aaaa te małe dezajnerskie krzesełka muszą świetnie wygldać na żywo, jeszcze nigdy nie widziałam. Którekolwiek wybierzesz będą słodko wyglądać, a mała Julcia już od małego będzie sobie wyrabiać dobry gust:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Karolciu dziękuję za cenę tych obrazów.Dużo zdrówka dla małej, oby była to tylko trzy dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) karola,widzę że już "za chwilę" przeprowadzka, jeśli dalej budowanie pójdzie w takim tempie.. Ja mam pytanie, dotyczące pokazanych nowych konsolek. Czy moglabyś podać na priv namiary na nie ? ZDRÓWKA DLA JULCI ŻYCZĘ Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Karola - wariatko ! czy Ty sprzedajesz konsolkę czarną na skrzyżowanych nogach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.01.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Pinacoladko hej Wiem,ze to bunt U nas zaczął się tak gdzieś we wrzśniu, czyli troche przed czasem no i tak sobie trwa z róznym nasileniem Były już próby szczypania innych tak w wakacje, ale od pierwszego razu, reagowaliśy bardzo zdecydowanie, bez krzyku ale stanowczo. Potem kiedy była bardzo zła,ze dzieje sie cos nie po jej myśli ,było szczypanie samej siebie w policzek albo w rączkę jak to widziłam serce mi się krajało, podchodziłam, prosiłam tłumaczyłam ale wtedy zauważyłam,zę przynosi to odwrotny skutek, bo ona chciała mnie tym szantażować kilka moze kilkanaście razy udałam,ze wogóle tego nie widze, nawet kiedy wołała mamo, konsekwentnie alni nie zmienialam podjętej wcześniej decyzji ani na nią nie patrzyłam ( oczywiscie zerkałam kątem oka ale ona tego nie widziała ) no i po tych własnie kilku , kilkunastu razach to sie juz nie powtórzyło Teraz nikogo nie bije, nigdy nie hryzła i nie gryzie, nie rzuca się na podłogę ale jak siedzi juz np: na podłodze i się bawi a ja ja chce gdzies zabrac to oczywiscie płacz , krzyk wtedy wyrywanie się i wtdy czasami chętnie przykleja się do podłogi Mi najbardziej opadaja ręce kiedy ją o coś prosze xxx razy a ona ma to gdzies, kiedy prośby i motywowanie pozytywne, groźby jakiejś kary nic na nią nie dizłaja a ja sie czuje poprostu bezsilnaaaa no ale jakoś przetwamy Trzyaba przejśc bunt dwulatka ,zeby móc przetrwać kolejne bunty naszych pociech Buziaki Kinguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.01.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 gatyde witam serdecznie!!! Bardzo mi miło Ciesze sie z,ę coś Ci się u mnie spodobało ściągaj, zgapiaj, inspiruj sie ile chcesz, byle było czym Mówisz,ze mijałaś domek nr1 ja mam do niego spory sentyment Pozdrawiam serdecznie, zapraszam, zagladaj i podpowiadaj Madziulka No to wiemy obie co zdarza nam sie z tymi naszymi skrbami przechodzić Miejmy nadzieję,ze szybko to minie i czas do kolejnego buntu będzi epłyną wolno Ja czekam na wykończenowke baaardzo, ale też sie troche tego obawiam, urządzanie 3 domu w krótkim czasie to mega przyjmenosći ale i troche wyzwanie, bo w głowie z jednej strony 10000 pomysłów a chwilami pustka A Ty masz ślicznie!!! I nic zmieniać nie bedziesz tylko ewentualnie dopieszczac drobiazgi Krzesełka któreś Julci kupię,ale jeszcze nie wiem, na które się zdecyduję Buziaki wielkie Dalia nie ma za co Dzięki, oby tak było bo mi isę mój skarb bardzo meczy ale w momentach kiedy gorączka spada szaleje jakby nigdy nic Jutro czujnie idziemy do znajmoego lekarza,zeby ja osłuchał i zobaczył czy wszytko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.01.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Amtla zaraz wyśle Ci info na privka A przeproadzać , to ja bym chciał się juz No ale trzeba wytrzymać i mieć nadziję,ze do w sierpniu się uda Pozdrawiam Venusko niom Juz wszytko wiesz wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.01.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Karolcia,dużo zdrówka dla Julci życzę i tyle samo cierpliwości dla Was Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 12.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A pewnie że będę z gapiać - nawet gdybyś nie pozwoliła Bo domek nr 2 był przepiękny, nr 1 tez mi się podobał ale tylko kilka zdjęć widziałam więc nie mam takiego porównania ( na żywo z zewnątrz piękny ). Teraz czekam z niecierpliwością na twój kolejny domek i zastanawiam się co nowego wymyślisz. A powiedz mi czy wy jakoś dodatkowo osuszacie domek?? Bo trzeba przyznać tempo macie ekspresowe:rotfl: U nas też ma być takie i właśnie chcemy osuszać 2, 3 osuszaczami żeby szybciej wyschło. Ale nie wiem czy nam się uda. Dlatego pytam Co do twojej małej niuni to najważniejsze to nie zmieniać zdania i nie dać sobą rządzić Ostatnio miałam taką historię z dzieckiem przyjaciół. Mały (3 latka) miał zjeść obiad i wtedy miał dostać deserek - lody. Ale gdzie tam. Po co jeść obiad jak można tylko lody. Ja na to że jak zje to dopiero wtedy dostanie, a on w płacz. Ale miałam przykazane od jego rodziców że najpierw obiad. No i się nie ugięłam i pomogło. Pierwszy rodzicielski sukces zaliczony - szkoda tylko że to nie moje dziecko Dasz radę z malutką. A śliczna jest że nie wiem Choć podobno małe dzieci - mały problem, duże dzieci - duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Moja siostra ma 3-letniego diabełka Fajny chłopak, tylko strasznie płaczliwy, ale na szczęście uspokaja się bardzo szybko Rodzice Krzysia zostawili nam go na wieczór, bo chcieli iść na koncert (oni są z Poznania) no i trzeba było małemu dać kolację - matko mi wszystko wystygło, bo się z małym targowałam żeby nie drapał nóg po ukąszeniach komarów, oczywiście oszukiwał mnie i robił zapasy w policzkach Później go kąpaliśmy, zasypianie ma perfekcyjne, mówi się "Krzysiu głowa na poduszkę, przytulaj tygryska i dobranoc kocham Cię" i dziecko śpi, nie płacze, nie krzyczy że bajka, że mama itp no anioł. Na drugi dzień rodzicom mówił, że Fiona go kąpała (nasza kotka ). Zdrówka dla Julki, ja sobie tą słodką blondyneczkę potrafię wyobrazić złoszczącą się, bo sama taka byłam i mam trochę zdjęć na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 12.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Venus_m mój malutki to też Krzyś Ach te Krzyśki hehe;) A bałam się z nim zostać bo nie wiadomo jak obce dziecko reaguje na różne rzeczy - ale w sumie było super Edytowane 12 Stycznia 2013 przez gatyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 13.01.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Karolka szkoda, że mała znowu choruje. Mam nadzieję, że to trzydniówka. I juz jutro będzie ok:yes: Dziekuję za cenę obrazów, niestety dla mnie na razie zaporowe, co nie zmienia faktu, że są piękne. Trzymam za was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 13.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej Karola, współczuje choroby malutkiej, bo ja mam to samo w domu:sick: mała w czwartek dostała gorączki prawie 40 stopni, więc szybko jechaliśmy do szpitala no i dostała antybiotyk, ale tak ja wymęczyli badaniami, że czasami w nocy zrywa się z płaczem i trzeba ja lulać, co wcześniej się nie zdażało, ale na szczęście już jej przechodzi:) Nie pamiętam czy pisałam, ale pomysł na sypialnię bardzo mi się podoba:yes: A łóżko to już w ogóle, jak znajdziesz gdzieś takie to dawaj znać gdzie, bo może zgapię Do pokoiku malutkiej moim zdaniem najbardziej będą pasować te transparentne krzesełka, są takie "księżniczkowe" a to małym dziewczynkom bardzo się podoba:) Pytałam swoją starszą i potwierdziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Karolinko znalazłam u Kraszewskiej fajne rozwiązanie lokalizacji TV jak nie ma gdzie powiesić mnie się już kiedyś coś takiego podobało - gdybym nie miała wolnej ściany to myślałabym nad czymś takim http://kraszewska.com.pl/images/portfolio/portfolio/ilawa_450/ilawa_450_05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 oczywiście nie wiem co źle wklejam - zdjęcie ładnie widać tylko po co ta miniaturka na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.01.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Oluś dzięuję gatyde hej Jeżeli chodzi o osuszanie, to w pierwszym domu dizłały osuszacze, ale nie wiele dały, jakieś lipne były, była duża wilgoć a wody zebranej bardzo mało ... Najważniejsze to grzać w domu i wietrzyć! W drugim domu osuszaczy nie używaliśmy ale od razu po wylewkach uruchomiliśmy centralne ogrzewanie a kiedy juz było można to podłogówkę, poz tym regularne wietrzenie i w ostatnim domu kiedy sie wprowadziliśy nie mieliśy nawet odrobiny wilgoci Teraz tynki i wylewki będziemy robić na wiosnę ale i tak zamierzam właczyć ogrzewanie jednak taka forma grzania przy pozbywaniu sie wilgoci jest niezastąpiona ............. Konsekwenta staram sie być w stosunku do Julci cały czas W sprawach ważnych jak bezpieczeństwo czy kwestie ubierania na dwór itp. jestem totalnie nieustępliwa. Natomiast od czsu do czasu udaje się jej mnie przekonać w mniej ważnych rzeczach Jej mina zwycięzcy .... nie do opisania ! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.01.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Venus hej No to doświadczenie z maluchem już masz Przyda Ci się Kiedy planujesz swoje maleństwo ???? Julka ma czesto buzie aniołka, a miny to juz norma a potrwafi pokazać charakterek no ale podobno ja byłam taka sama wiec musze sobie radzić Kiedy niegrzeczne zachowania dotyczą "obcych" dzieci zupełnie inaczej je odbieramy jako rodzic te pokłady miłości bardzo sie przydają i pozwalają przetwać gorsze chwilę, by 5 minut po jakiejś "akcji" kochac tego swojego skarba jeszce bardziej, mimo,że wydawał nam się ,ze bardziej się juz nie da doranna nie ma za co Ja tez mam nadzijez,e nam to choróbsko odpuści... dzisiaj po południu idziemy an wizytę do lekarza, zobaczymy co powie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.01.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej żubroweczko Myślałam dzisiaj włąśnie o Tobie Jak się mieszka kochana ??? Napewno fajnie, ja tylko żałuję,ze daleko odemnie No to współczuje szpitalnych przejść z Malutką Mała najadła sie strachu a wy stresu.... brrr.... najlepiej ajk najdalej od chorób i szpitali ... no ale najważniejsze,ze już jest lepiej Zobaczymy co nam dzisiaj powie lekarz Łóżko mi ise juz produkuje Ciesze sie,ze sam zamysł sypialni Ci sie podoba Buziaki wielkie :*** isa99 Hej Fajne rozwiązanie A widok z sypialni obłędny Lubie jej projekty No, nas w salonie zostaniemy przy tym ukrytym ekranie i rzutniku Nie wiem czemu widać ta miniaturkę .... no ale najważniejsze,ze świetnie widać dużą fotkę Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ślę uściski i zdrówka dla Julci życzę!!!!:hug: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej Karola I jak mala dziś? Są jeszcze jakieś inne objawy? Śliczną lampe zakupiłaś Ja to z oświetleniem ostrożnie jak z jajkiem Ciekawe ile będę wybierała żyrandole na dół Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts