Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karola, ja Cię podziwiam od drugiego domku, pierwszy też obejrzałam, jesteś niesamowita !!!!! Ja będę wnętrza tworzyć na wiosnę, choć dom stoi ( tzw. stan deweloperski) , więc myślę, że jak ty będziesz kończyć swój trzeci , my zamieszkamy w pierwszym i chyba ostatnim :lol2::lol2::lol2:i jeszcze zdążę od Ciebie inspiracji zaczerpnąć :lol::lol:Tempo i organizacja perfekcyjne !!!!!!

Sharlotka, nie ma sprawy.

Niestetyten żyrandol do tanich nie należy, ale to w dużej mierze za sprawą swoich rozmiarów on jest ogromny! U mnie na zdjeciach tego nie widać :no:

No i wykonie ma fajne :yes:

Ale napewno znajdziesz coś fajnego w znacznie przystępniejszej cenie :hug:

Madziulka Ty sobie kochana narzekaj u mnie ile wlezie ;)

Chociaż mam nadzięj,że powodów do narzekania będziesz miała jaknajmniej ;) :hug:

Marta pewnie jeszcze powróci :yes:

Czekam na fotki na priva :D :wiggle:

Buziak :*

GUMISIOWA dziękuje baaaardzo :hug:

Mam nadzięj,że wszystko przy tym trzecim podejściu jakoś się uda, z forum zawsze łatwiej :yes:

Pozdrawiam serdecznie :hug:

lea**

Czarny granit będzie bezapelacyjnie piękny :yes: więc jest sie z czego cieszyć :)

Schody jak i taras mam zrobione w obecnym domu z takiej większej kostki brukowej, takich płyt :rolleyes:

Układanych w identyczny sposób jak kostka :yes:

Odszukam nazw gdzieś w necie na stronach firm brukarskich moze, bo nie mam zapisanej nazwy i za nic nie pamiętam :sick:

Jak coś dam znać :yes:

julianna

Zdecydowanie panu padło troszeczkę na głowe :D

Z pewnością był przekonany,ze bardzo nam na nim zależy, bo przecież nawet zależało, byliśmy zadowoleni z jego pracy :yes: Ale umówmy się nie ponad 30% drożej niż inni wykonawcy, za duza kasa zdecydowanie! Więc oszczędności są ;)

A przydadzą sie bardzo, bo mam do zrobienia prawie 50m bieżących murowanego ogrodzenia na wysokość 2,1m ....

Trzeba to wymurować, wylać, potem wykończyć, +brama i furtka.... więc będzie jak znalazł :D

Pozdrawiam!

Magdzinska Twoje życzenia pomogły bo Julcia od 2 nocy wcale się nie budzila :) :) :)

Drop_Inn ciesze sie,ze Ci się podoba :hug:

Milena 7770

Wiatm serdecznie na chwilę przez rozpoczęciem akcji budowy nr 3 :hug:

Mam szczerą i ogromna nadzije,ze to będzie ostatni nasz dom ... no przynajmniej w tej dekadzie :rolleyes: :lol2:

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam :)

Witam się w poniedziałkowy poranek

U nas zimnica brrrr na szczęście słonko leniwie wyłazi z za chmur:D

Karoluś

Dom zapowiada się fantastycznie :-)

Ogromny garaż choć mnie przeraził na chwilkę bo 50 metrów robi wrażenie

to jednak ja mam 37 i to zdecydowanie za mało na dwa autka więc bardzo dobrze że będzie duży:yes::yes::yes:

Rzuty bardzo mi się podobaja Pomieszczenia są bardzo przestronne i bardzo funkcjonalnie rozplanowane

Czekamy na pierwsze inspiracje wnętrzarskie :-))):yes:

Jakieś kanapy, łazienkowe płytki itp.....

Buziaki :hug:

Saly

CZeść Anusia :hug:

Dzięki kochana :)

Wies u nas 7C i raz pełne słońce, po chwili pełne zachmurzenia, popadało 5 minut i znowu pełne słońce a gdzie niegdzie biała chmurka... niestery wiatrzysko jest :sick:

Jak Julcia się obudzi to i tak jak codzień , ubieramy sie cieplutko i spadamy na spacerek, zobaczymy tylko jak długi ;)

Ooooo.... ja tu pisze że błekitne niebo a włąśnie na oknach dachowych widze deszczyk :o nie wiem skad on pada ?????

Aniu przecież Ty kochana wiesz,ze ja mam w głowie totalny mętlik :sick:

NArazie inspiracji wkejanych nie bedzie bo ja co drugi dzień mam totalnie inny pomysł na aranżacje wnęrza a to świadczy tylko o jednym... że konkretnego i dobrego pomysłu BRAK! :sick:

Jak mi się rozjasni w głowie to będę wklejać, pytać i błagać o głos w sprawie :D

A te 50m2 to niby dużo ale w tym jest garaż i pomieszczenie gospodarcze na kosiarkę, opony i 1000 różnych rzeczy garażowo-gospodarczych :yes:

Pozdrawiam serdwecznie :hug:

emiranada witam południowo :)

Papierologia działa pełną parą, wszytko dawno złożone i urzędnicy działają :D

Ale start budowlany przewiduje dopiero w listopadzie......

Pod koniec października będzie pewnie budowanie ogrodzenia murowanego ;)

Pozdrawiam!

Witaj, forum przeglądam od blisko 10 lat, podziwiam za organizację i tempo, ja na razie zmieniam działki i projekty :), w sprawie krzeseł nie pomogę, pytałaś kiedyś o sofy i narożniki, mogę polecić firmę moich znajomych, wykonanie perfekcyjne, produkują sami, ogromy wybór różnych tkanin i skór, wysyłają próbki tkanin - może najlepiej podam ich stronę http://www.merely.com.pl , trzymam kciuki i pozdrawiam

Marzena

Cześc Karolcia, mam nadzieję, ze macie jakąs wtyczke w urzedzie , my na pozwolenie czekalismy dwa dni od złożenia dokumentów, sama pani do nas zadzwoniła, a my bylismy w szoku :yes:

No cóż nawet nie pomyślałam że można tak szybko????, później i tak trzeba trzy tygodnie czekać na rozpoczęcie prac :(

emiranda, niestety wtyczek urzędowych nie mamy :no:

Tego etapu nie da się przeskoczyć ale jesteśmy w kontakcie na bierząco, uzupełnialiśmy co trzeba było i już wiem ,ze pozwolenie czeka tylko na podpis wiec będzie lada dzień, a potem czeka sie 14 dni z tego co wiem , a my i tak zaczniey dopiero po Wszystkich Świętych wiec na luzie....

Pozdrawiam :hug: