Drop_Inn 06.10.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Bardzo podoba mi się układ pomieszczeń. Sama chętnie zamieszkałabym w tak rozplanowanym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 06.10.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Karola, ja Cię podziwiam od drugiego domku, pierwszy też obejrzałam, jesteś niesamowita !!!!! Ja będę wnętrza tworzyć na wiosnę, choć dom stoi ( tzw. stan deweloperski) , więc myślę, że jak ty będziesz kończyć swój trzeci , my zamieszkamy w pierwszym i chyba ostatnim :lol2::lol2:i jeszcze zdążę od Ciebie inspiracji zaczerpnąć :lol:Tempo i organizacja perfekcyjne !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Sharlotka, nie ma sprawy. Niestetyten żyrandol do tanich nie należy, ale to w dużej mierze za sprawą swoich rozmiarów on jest ogromny! U mnie na zdjeciach tego nie widać No i wykonie ma fajne Ale napewno znajdziesz coś fajnego w znacznie przystępniejszej cenie Madziulka Ty sobie kochana narzekaj u mnie ile wlezie Chociaż mam nadzięj,że powodów do narzekania będziesz miała jaknajmniej Marta pewnie jeszcze powróci Czekam na fotki na priva Buziak :* GUMISIOWA dziękuje baaaardzo Mam nadzięj,że wszystko przy tym trzecim podejściu jakoś się uda, z forum zawsze łatwiej Pozdrawiam serdecznie lea** Czarny granit będzie bezapelacyjnie piękny więc jest sie z czego cieszyć Schody jak i taras mam zrobione w obecnym domu z takiej większej kostki brukowej, takich płyt Układanych w identyczny sposób jak kostka Odszukam nazw gdzieś w necie na stronach firm brukarskich moze, bo nie mam zapisanej nazwy i za nic nie pamiętam Jak coś dam znać julianna Zdecydowanie panu padło troszeczkę na głowe Z pewnością był przekonany,ze bardzo nam na nim zależy, bo przecież nawet zależało, byliśmy zadowoleni z jego pracy Ale umówmy się nie ponad 30% drożej niż inni wykonawcy, za duza kasa zdecydowanie! Więc oszczędności są A przydadzą sie bardzo, bo mam do zrobienia prawie 50m bieżących murowanego ogrodzenia na wysokość 2,1m .... Trzeba to wymurować, wylać, potem wykończyć, +brama i furtka.... więc będzie jak znalazł Pozdrawiam! Magdzinska Twoje życzenia pomogły bo Julcia od 2 nocy wcale się nie budzila :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Drop_Inn ciesze sie,ze Ci się podoba Milena 7770 Wiatm serdecznie na chwilę przez rozpoczęciem akcji budowy nr 3 Mam szczerą i ogromna nadzije,ze to będzie ostatni nasz dom ... no przynajmniej w tej dekadzie Pozdrawiam serdecznie i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bo ja taka wróżka czarodziejka jestem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.10.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam się w poniedziałkowy poranek U nas zimnica brrrr na szczęście słonko leniwie wyłazi z za chmur:D Karoluś Dom zapowiada się fantastycznie Ogromny garaż choć mnie przeraził na chwilkę bo 50 metrów robi wrażenie to jednak ja mam 37 i to zdecydowanie za mało na dwa autka więc bardzo dobrze że będzie duży:yes::yes: Rzuty bardzo mi się podobaja Pomieszczenia są bardzo przestronne i bardzo funkcjonalnie rozplanowane Czekamy na pierwsze inspiracje wnętrzarskie )) Jakieś kanapy, łazienkowe płytki itp..... Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam sie z "rana" Karolcia jak idzie papierologia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.10.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 CZeść Anusia Dzięki kochana Wies u nas 7C i raz pełne słońce, po chwili pełne zachmurzenia, popadało 5 minut i znowu pełne słońce a gdzie niegdzie biała chmurka... niestery wiatrzysko jest Jak Julcia się obudzi to i tak jak codzień , ubieramy sie cieplutko i spadamy na spacerek, zobaczymy tylko jak długi Ooooo.... ja tu pisze że błekitne niebo a włąśnie na oknach dachowych widze deszczyk nie wiem skad on pada ????? Aniu przecież Ty kochana wiesz,ze ja mam w głowie totalny mętlik NArazie inspiracji wkejanych nie bedzie bo ja co drugi dzień mam totalnie inny pomysł na aranżacje wnęrza a to świadczy tylko o jednym... że konkretnego i dobrego pomysłu BRAK! Jak mi się rozjasni w głowie to będę wklejać, pytać i błagać o głos w sprawie A te 50m2 to niby dużo ale w tym jest garaż i pomieszczenie gospodarcze na kosiarkę, opony i 1000 różnych rzeczy garażowo-gospodarczych Pozdrawiam serdwecznie emiranada witam południowo Papierologia działa pełną parą, wszytko dawno złożone i urzędnicy działają Ale start budowlany przewiduje dopiero w listopadzie...... Pod koniec października będzie pewnie budowanie ogrodzenia murowanego Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Trzymam kciukasy za Julcię i szybkie klarowanie się pomysłu na wykończenie Ja mogę polecić biały kuchenny blat i biały zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 krzesła z włoskiej firmy Calligaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.10.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 mrówka dzięi ogromne!!!! Muszę poszukać ich w sprzedaży jak julka na chwilkę mi odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogrodni 09.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witaj, forum przeglądam od blisko 10 lat, podziwiam za organizację i tempo, ja na razie zmieniam działki i projekty , w sprawie krzeseł nie pomogę, pytałaś kiedyś o sofy i narożniki, mogę polecić firmę moich znajomych, wykonanie perfekcyjne, produkują sami, ogromy wybór różnych tkanin i skór, wysyłają próbki tkanin - może najlepiej podam ich stronę http://www.merely.com.pl , trzymam kciuki i pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Karolcia :hug: :D Jutro się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 hej Karolcia!!! widze, ze do 3 razy sztuka super domek, będę podglądała w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cześc Karolcia, mam nadzieję, ze macie jakąs wtyczke w urzedzie , my na pozwolenie czekalismy dwa dni od złożenia dokumentów, sama pani do nas zadzwoniła, a my bylismy w szoku No cóż nawet nie pomyślałam że można tak szybko????, później i tak trzeba trzy tygodnie czekać na rozpoczęcie prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 10.10.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 tak jak zapowiedziałam, powracam z pytaniami bardzo proszę, o miejsce w którym zastały zakupione Wasze białe listwy przypodłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 gogrodni dziękuję bardzo Zajrzałam i juz coś tam mi w oko wpadło Dzięi za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Madzia, błękintna wpadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 emiranda, niestety wtyczek urzędowych nie mamy Tego etapu nie da się przeskoczyć ale jesteśmy w kontakcie na bierząco, uzupełnialiśmy co trzeba było i już wiem ,ze pozwolenie czeka tylko na podpis wiec będzie lada dzień, a potem czeka sie 14 dni z tego co wiem , a my i tak zaczniey dopiero po Wszystkich Świętych wiec na luzie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 czapkaa nie ma sprawy jak wiem to odpowiadam Listwy i wykładnina dywanowa która jest w sypialni zostały kupione w komforcie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts