gusielkowo 19.01.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Karolinko Nie było mnie jakiś czas, a tu takie zmiany. Jesteś w trakcie kolejnej budowy. Szczerze podziwiam!!!!! Po przeczytaniu dziennika mogę stwierdzić jedno - szykuje się kolejny wspaniały dom!!!!! Słyszałaś i czytałaś to już nie raz, jednak muszę to napisać - tworzysz wspaniałe wnętrza!!!!! Nie wiem, czy już zdecydowałaś się na łóżko do pokoju Julci? Ja aktualnie szukam łóżka dla synka i natknęłam się dzisiaj na łóżka Pinio, kolekcja Parole. Łóżko pod materac 200x90. Samo łóżko ma wymiary (dł./szer./wys.): 225x93x101. Meble w całości wykonane są z lakierowanej na kolor biały płyty MDF. Uchwyty występują w trzech wariantach kolorystycznych: białym, zielonym lub toffi. Kolorowe uchwyty dostępne są w opcji z określonym nadrukiem. Dodatkowo, na specjalne życzenie meble mogą zostać personalizowane imieniem dziecka. W proponowanych wariantach kolorystycznych jest dostępne łóżko w wersji białej z białymi uchwytami. Do łóżka można dokupić barierkę zabezpieczającą. Przykładowo na stronie muzpony.com.pl to łóżko dostępne jest w cenie 1199zł. Jeśli nie Tobie, to może komuś się spodoba (dużo ludzi podczytuje Twój dziennik). Pozdrawiam cieplutko Edytowane 19 Stycznia 2013 przez gusielkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.01.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Karolina,przyszłam zapytać Cię o linki schodowe - czy polecasz to rozwiązanie, jakie są ceny za metr mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 19.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Miłego weekendu i udanej imprezki urodzinowej Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Karolinko życzę wspaniałej zabawy i udanej imprezki My też dzisiaj mamy imprezkę u znajomych z okazji 1 roczku dzieciaczka mojej przyjaciółki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 19.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Biegnie piesek, biegnie konik; za nimi kotek oraz słonik. Biegną owieczki, biegną żabki, a za nimi małe kaczki. Wszyscy biegną z prezentami i z pięknymi życzeniami. Wszyscy mają wesołe minki, bo biegną do Juleczki na 2 urodzinki!!! STO LATEK JULECZKO PS. Wspaniałego przyjęcia urodzinowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.01.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULCI:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 19.01.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam wpadłam sie przywitac a tu taka niespodzianka w takim razie wszystkiego Naj Naj Naj dla małej Królewny , kibicuje waszym zmaganiom z domkiem nr3 i bede podglądac bo zapowiada sie cudnie !!!http://img850.imageshack.us/img850/5615/happybirthdaysayings3.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 19.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ja zobaczyłam że budujesz dom nr 3 to aż się uśmiałam jesteś szalona ale oczywiście tak pozytywnie lubię takich ludzi:) Mam pytanie odnośnie lamp w sypiani nie pamiętasz ich nazwy bo są fajne i się na takimi zastanawiam i nie wiesz gdzie można je kupić? I mam prośbą jak wklejasz zdjęcia z inspiracjami to zapodaj linki gdzie można je kupić bo masz super pomysły a takie leniuchy jak ja mogłyby czasami skorzystać Ja często pracuję długo i mam jeszcze ekipę szalonych 5-latów (bliźniaki dziewczyna i chłopak i czasu na wszystko brak) ale forum uwielbiam i czasami wieczorem uda mi się coś poogladać Dużo zdrówka i radości dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.01.2013 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 hej Karolinka Juleczka ma urodziny jeden dzień po mnie buziaczki dla niej mam pytanie o wanne mu też chcieliśmy wolnostojacej ale jej koszty nas przeraziły a kran wolnostojący to juw wogóle jakaś masakra z tego co ja widziałam to około 10tyś al jak wiesz ja mam orgraniczone pole manewru możesz pi podesłać jakiegoś linka do tej wanny i powiedzieć czy orientujesz się le może koszować taki kran? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.01.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Karolcia widziałam że impreza udana:wiggle: Pozdrawiam i śle uściski dla solenizantki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 ZUZIA5 witam serdecznie Bardzo mi miło Dziękuję za życzenia I oczywiście zapraszam do czytania, pisania i doradzania garzim hej No ja o swojej normalnosci nigdy nie zapewniałam lampy kupione w sklepie z oświetleniem SINUS ja kupowałam w stacjonarnym w Lublinie w Gali. Natomiast maja też sprzedaż internetową Nazwa lampek nocnych to MIKA ja mam jasniutkie srebrne. natomiast nazwy lampy sufitowej nie pamiętam ale też kupiona w tym samym sklepie Jeżeli chodzi o informacje o tym gdzie mozna kupić rzeczy które czasmi gdzieś wynajduje itd. to nie zawsze zamieszczam oficjalne info. na stronie bo historia forum pokazuje,ze zanim osoba która daną rzecz znalazła, kupi, to już ta rzecz jest niedostępna albo tzreba czekać kilka tygodni, albo cena wzrosła bo takie nagłe zainteresowanie Ale jeżeli nie podaję konkretnych namiarów, zawsze mozna zapytrać na priva i zawsze odpowiem Pozdrawiam! 87anam87 hej Aniu Wanna nie jest najtańsza wśród wolnostojących, ale zdecydowanie tańsza od tych po 8, 10 i kilkanaście tysiecy bo kosztowała niespłęna 4000zł z transportem Link do wanny http://www.ceneo.pl/12810864 Jezeli chodzi o baterie wolnostojace to na allegro widziąłm po 2-4 tysiace zł. A na e-bay można kupić za ok 1000złotych Wiec luz, nie trzeba wydawać 10 tyś Pozdrawiam! Madziulka wszytko się udało Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego dla Juleczki tez mam styczniowe dzieciatko Trzymam kciuki za poprawe pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 21.01.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego dla Julki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.01.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dom piętrowy cały czas jest moim marzeniem To tak jak i moim;) Mam nawet swój ulubiony projekt... może kiedyś zrealizuję ... 100 lat dla Juleńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wszystkiego najlpeszego dla Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.01.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dziękuje baaardzo za życzenia dla Julki :hug: Niedawno dzwonił pan ogordowy i odwołał dzisiejsze spotkanie Umówiliśmy się na jutro, oby dotarł Ja ubieram Julkę i lece na kilka spotkań... Na dworze zimno, warunku na drodze słabe... mam nadzję,ze szybko wszytko załatwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 21.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Jeszcze raz dziękuje za informację. O tych linkach to nawet nie pomyślałam, że tak może być naprawdę ale jak tak człowiek się nad tym zastanowi to masz rację - ostatnio jestem chyba mało rozgarnięta:)ale oki będę wpadać jak coś mi się spodoba to zapytam mam nadzieję, że będziesz taka życzliwa i mi odpowiesza te tapety i fototapety do kuchni, łazienki i do małej do pokoju to kupowałaś w pixsers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.01.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 garzim tapeta do Julki kupiona tutaj: http://www.mamita.pl/fototapety/do-pokoju-dzieciecego/ tapeta do wc z domu nr2 zamówiona gdzieś w necie, ale nie mam zapisane gdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts