Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

Karolka,

bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie drzwi :)

ponieważ w budowaniu domów jesteś ekspertem podpowiedz coś na temat kominków, jakiej firmy polecasz i jak się miała ilość kW do ogrzewanego domu? my będziemy mieli z płaszczem wodnym tylko nie wiemy na jaką firmę się zdecydować, najbardziej podoba nam się kominek westa firmy lazar ale do najtańszych nie należy :no:

Bogusia

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martusia nie masz za co mi dziękować :no:

Nie wyobrażam sobie,żeby mogło nas tam nie być :no:

Ściskam Cię kochana mocno, jesteś bardzo dzielna :hug:

Wieniec był nas ale takze od emirandy, monika996, GUMISI, admete, hazelkI , saly, pinacolady i pasie :)

Całuje Martunia i zadzwonię do Ciebie na dniach :hug:

Karolinko-zakupy lazienkowe PIEKNE!!!!

WIDZE ZE PROJEKT OGRODOWY W TOKU-piekny jest!!MNIE NAJBARDZIEJ ZACIEKAWILY HORTENSJE BO SAMA JESTEM NA TYM ETAPIE I TEZ CHCE JE WSADZIC DO ZIEMI WIOSNA;)

Bardzo prosze o przeslanie ewentualnych wycen krzewow i ich wielkosci w stosunku co do cen-nigdzie nie moge znalezc:rolleyes:-BEDE BARDZO,BARDZO WDZIECZNA;)

Aż się popłakałam ze wzruszenia, baaardzo Wam dziękuję:hug:

To strasznie miły gest....

Nie wiem co napisać więcej...

Dziękuję Wam wszystkim dziewczynki, że byłyście w tym dniu ze mną.

A wieniec był przepiękny i tak duży, że nie było was widać zza niego, gdy wnosiliście do kościoła

DZIĘKUJE!

Madziulka Ty sie nie wygłupiaj!

Przecież tu nie chodzi o ten wieniec, tylko o pamięć, dobre słowo i wsparcie :hug:

Ja nie chciałam tutaj akcji robić oficjalnie na fm ... sama sie wybierałam i sama miałam kupic ale Ala i inne dziewczyny sie dołącyzły i tak wyszło na spontanie...

A Martusia wie na 100% że ma wsparcie i w Tobie i wieeeelu innych osobach z forum :yes: :hug:

Madzia, ty się mi tu nie wygłupiaj i nie przepraszaj, bo ja w żałobie , ale opierdzielić mogę!!

Tak jak powiedziała Karokla tu nie o sam wieniec chodzi, a ogólnie o wsparcie, wasze słowa wpisy na fm, smsy...

Wiadomo, że to było nie do ogarnięcia, żeby każdą z osobna poinformować , a wiem i jestem pewna, że żadna by nie odmówiła, a szczególnie ty Madziulka, no!

Co jak co, ale na moje wszystkie koleżanki na fm wiem, że mogę liczyć i to jest dla mnie najważniejsze :hug:

Witaj Karolinko,

pozwól ,że ja tym razem napiszę tutaj nie na priva:)

czy Ty wiesz, że mnie dzisiaj ubiegłaś na Westwing z jednym zakupem, stolik ze szklanym blatem mi "ktoś gwizdnął przed nosem", a teraz tu zaglądam i to nikt inny tylko Ty, gdybyś się jednak kiedyś rozmyśliła co do niego to ja bardzo chętnie go odkupię, jeśli oczywiście można:)

w każdym razie super zakupy i jeśli pozwolisz to czasem coś tu u Ciebie naskrobię...

jak już wcześniej pisałam podziwiam Twoje tempo i oczywiście gust z jakim to wszystko urządzasz, pozdrawiam

anakris hej :)

Stoliki ze szkanym blatem kupiłam dwa :rolleyes:

Ale były jeszcze dostepne po tym jak kupiłam jakieś 10 minut i rzeczywiście sie skończyły :p

No ale ostatni do mnie nie pojechał :no:

Oni te kampanie powtarzeja, z takim samym asortymentem czasami, poprostu trzeba polować ;)

A Ty kochana zaglądaj i pisz koniecznie!!!! :)

Będzie mi bardzo miło :hug:

To w takim razie, przepraszam że tak Cię zaatakowałam, ale oczywiście że żartowałam, ciągle mi coś ucieka na Westwing, ale będę czekać, może się jeszcze uda:)

A zaglądać to ja zaglądam tu do Ciebie i to kilka razie dziennie, tak jak już kilka dziewczyn pisało jestem od Twojego dziennika uzależniona i podpatruję, bo naprawdę jest co!!!

Z pisaniem postaram się poprawić, ale ja z tych nieśmiałych, chociaż nieraz mnie korciło, pozdrawiam i jest mi bardzo miło http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bye.gif

Karolcia jak ja Ci zazdroszczę tego ciągłego kupowania!!! To bywa nieraz męczące, bo jest tyle do wyboru w dzisiejszych czasach, ale mimo wszystko jest to super, takie ciągłe "wydawanie pieniędzy" i kupowanie rzeczy do domku:P:P:P:P wowwww chyba nawet dla tego faktu, warto jest zbudować kolejny dom:lol2::lol2: (już to chyba kiedyś pisałam:P)

Już nie mogę się doczekać jak będziemy wykańczać górę- łazieneczka i sypialnie;);) (choć to pewnie za jakiś czas)

Szklane stoliki świetne, chwaliłam już u Oli U.Są różne opinie na temat użytkowania szklanych rzeczy (że pracochłonne) , ale ja złego słowa nie powiem bo moja mama ma w kuchni :p, szklany stół który jest ciągle używany i daje radę:wiggle: Po śniadanku, obiadku clin, ręczniczek papierowy i już czyściutko:rolleyes: A wiadomo, że ze stolików nocnych to tylko kurz będziesz ścierać więc jeszcze łatwiej:rolleyes::rolleyes:

Stolik kawowy również super! Zresztą nie schlebiając- jak wszystkie Twoje wybory (łazienkowe również) :p:P

Czekam tej wiosny strasznie!!!!!!!!!! Karocia będzie się wykańczać (tzn domek), a ja będę śledzić każdy krok i urządzać w myślać moją górę:p:P:P:P

Edytowane przez Magdzinska