Karolina i Artur P 23.01.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 anakris w takim razie, jakkolwiek to nie zabrzmi, cieszę się z Twojego uzależnienia Oby było co podglądać Sylwiam no ja kochana dłuuugo będę Ci wdzięczna za te krzesła mój portwel mniej Płytek konkretnych jeszcze nie mam W naszej łazience królować bedą chłodne beże, ściany bez płytek mozaika pod prysznicem W dolnym wc planuję betonowe płytki na jednej ze ścian, jasną podłogę, kamień na drugiej ścianie no taki mix. mam już w głowie ale trudno wytłumaczyc Pozdrawiam Madzia kochana Ja kupować i użądzać uwielbiam Oczywiscie czasmi łąpie mnie chwilowa niemoc, pustka w głowie i chętnie bym sie kimś wyręczyła No ale zaraz wracam na własciwe chyba tory i jakoś idzie do przodu ta wizja domu Bossshhhheeee jak ja marzę o wiośnie, a przynajmniej o odpuszczeniu tej pieprz...j zimy bo stropu nie moge zalać Buziaki ogromne i czekam na twoja dalszą wykończeniowke Kiedy to będzie, mam nadzije,ze nie każesz nam długo czekać! Hej Tosiu Dawno Cię nie było... Na westingu takie rzeczy rozchodzą sie jak świeże bułeczki Ja nawet "wrzuciłam do koszyka jeden czarny" ale ostatecznie oddałam Z ogrodu jestem już bardziej zadowolona, natomiast pan nie uwzględnił mi traw w ogordzie , wiec to do poprawki No i cena realizacji :scik: no tez do poprawki Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 anso hej bardzo mi miło Zaraz Ci wyśle priva z namiarami Tamarko nie wiem jak to robię, bo u mnie wiele rzeczy kupowanych jest spontanicznie i na wyczucie a to duze ryzyko Ale baaardzo sie ciesze,ze Ci się podoba Nie korzystam z żadnego projektanta wnętrz wszystko sama czyli razem z forum Mam nadzije,ze nie pogubię się w wykańczaniu tego domku Buziaki Joluś nasza sypialnie po podłodze miałą 38m2 (bo był to pokój nad garażem) ale skosy zmniejszaja znacznie optycznie przestrzeń, do tego scianka którą wymurowałam za łóżkiem by nie było dosunięte pod skos (nie lubię takiego rozwiazania ) Lampa sufitowa miała 54cm średnicy. Uważam ze mój rozmiar sprawdziłby się także w sypialni o wymiarach 15m2, ale równie dobrze może tam wygladać 40cm śrdenicy, wszytko zalezy od tego jaką rolę ma pełnić ta lampa we wnętzru czy ma lekko dominowac, podkreślajac charakter sypialni, czy być tylko tłem.... Ja nP z premedytacją dałam duuuze lampki nocne na stolikach bo o taki efekt mi chodizło, sama sypailnia była prosta, w bardzo stonowanych kolorach s oświetlenie miało dominować formą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Karolko boże ja w twoich komentarzach nie byłam od wieków:o będę zaglądać I bardzo dziękuję za wianiec dla Marty mamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hej Monia miło Cię widziec Proszę Cie, nie masz za co dziękować Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja zimie i śniegowi również mówię :bye: Mój powód może śmieszny- ale w sobotę mamy parapetówkę i mam mieć gości z Krakowa i Zielonej Góry i mam nadzieję, że dojadą :sick: To Julcia jutro ma urodzinki, jeśli dobrze pamiętam?;) Jeśli tak to chcę być pierwsza z buziakiem od forumowej cioci :P Tamte wcześniejsze buziaki i uściski już przeterminowane:p :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 24.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dla JULCI,Wszystkiego naj,naj, lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 24.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Poglądami od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem tempa !! Trzeba mieć umiejetnosci dekoracyjne i być super zorganizowanym!!!!! Podziwiam. Najlepsze życzenia dla córki. Moja tez ma dzisiaj urodziny,tylko czwarte!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Karolciu Dużo zdrówka i uśmiechu dla Twojej Księżniczki z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 24.01.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego dla Julki z okazji urodzin Ps. Super zakupy, stolików szklanych zazdroszczę bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.01.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Super zakupy ,no i jakie ładne stoliki szklane :lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 24.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Juleńko rośnij zdrowa, piękna, mądra, zgrabna i zawsze szczęsliwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kochane dzięuję baaardzo za życzenia dla Julci :hug: Życzenia zdrówka chyba będą najbardziej potrzebne bo moja teściowa zaraziła Julkę, nie przyznała się,ze ma grype Za godzine jade z Julcią do lekarza ..... a w podziękowaniu za zyczenia wrzucam na chwilę fotki malej Jubilatki http://img689.imageshack.us/img689/3995/dsc4174s.jpg http://img812.imageshack.us/img812/3992/dsc4323k.jpg http://img832.imageshack.us/img832/5300/dsc4171c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 24.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Jaki słodziak, urocza, a te oczka Mojemu Michasiowi by się spodobała a on baaardzo wybredny, no ale Julcia już zajęta, mój misio ma 3 latka i 3 miesiące a też dziewczyne ma w przedszkolu Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Janiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 24.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Karolinko Córcia śliczna - cała mamusia Nie mogę się doczekać Twoich wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego dla Juleczki, duuużo zdrówka, śliczna z niej dziewczynka, podobna i do mamy i taty chyba?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 24.01.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Śliczna dziewczynka! Również życzę jej dużo zdrówka oraz spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 24.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) :hug: Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden Julcio roczek więcej! Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Dominika i Łukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.01.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jaki słodziak, urocza, a te oczka Mojemu Michasiowi by się spodobała a on baaardzo wybredny, no ale Julcia już zajęta, mój misio ma 3 latka i 3 miesiące a też dziewczyne ma w przedszkolu Tak tak, Julcia już zajęta:P- mój syn czeka w kolejce (Karolcia mam nadzieję, że jest pierwszy;)) :p:p:D:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 24.01.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Karola dzieki za namiary na wc:p ale ślicznota ta twoja córunia,ma piekne oczy mega niebieskie ,mój syn t eż ma taki mocny kolor odziedziczył po mężu któremu często zarzucano że nosi soczewki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.01.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Śliczna Jubilatka , Zdrówka raz jeszcze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts