Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

anakris w takim razie, jakkolwiek to nie zabrzmi, cieszę się z Twojego uzależnienia ;) :D

Oby było co podglądać ;) :hug:

:bye:

Sylwiam no ja kochana dłuuugo będę Ci wdzięczna za te krzesła :hug: :yes: mój portwel mniej ;) :lol2:

Płytek konkretnych jeszcze nie mam :no:

W naszej łazience królować bedą chłodne beże, ściany bez płytek :no: mozaika pod prysznicem ;)

W dolnym wc planuję betonowe płytki na jednej ze ścian, jasną podłogę, kamień na drugiej ścianie no taki mix. mam już w głowie ale trudno wytłumaczyc :p

Pozdrawiam :bye:

Madzia kochana :)

Ja kupować i użądzać uwielbiam :yes: :D

Oczywiscie czasmi łąpie mnie chwilowa niemoc, pustka w głowie i chętnie bym sie kimś wyręczyła :D

No ale zaraz wracam na własciwe chyba tory i jakoś idzie do przodu ta wizja domu ;)

Bossshhhheeee jak ja marzę o wiośnie, a przynajmniej o odpuszczeniu tej pieprz...j zimy :mad: bo stropu nie moge zalać :(

Buziaki ogromne i czekam na twoja dalszą wykończeniowke :yes: :D

Kiedy to będzie, mam nadzije,ze nie każesz nam długo czekać!

:hug:

Hej Tosiu :)

Dawno Cię nie było...

Na westingu takie rzeczy rozchodzą sie jak świeże bułeczki ;)

Ja nawet "wrzuciłam do koszyka jeden czarny" :lol2: ale ostatecznie oddałam ;)

Z ogrodu jestem już bardziej zadowolona, natomiast pan nie uwzględnił mi traw w ogordzie , wiec to do poprawki ;)

No i cena realizacji :scik: no tez do poprawki ;)

Pozdrawiam!!!

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

anso hej bardzo mi miło :)

Zaraz Ci wyśle priva z namiarami :yes: :D

:bye:

Tamarko nie wiem jak to robię, bo u mnie wiele rzeczy kupowanych jest spontanicznie i na wyczucie :lol2: a to duze ryzyko ;)

Ale baaardzo sie ciesze,ze Ci się podoba :yes: :)

Nie korzystam z żadnego projektanta wnętrz :no: wszystko sama czyli razem z forum :lol2:

Mam nadzije,ze nie pogubię się w wykańczaniu tego domku :rolleyes:

Buziaki :hug:

Joluś nasza sypialnie po podłodze miałą 38m2 (bo był to pokój nad garażem) ale skosy zmniejszaja znacznie optycznie przestrzeń, do tego scianka którą wymurowałam za łóżkiem by nie było dosunięte pod skos (nie lubię takiego rozwiazania ;) )

Lampa sufitowa miała 54cm średnicy.

Uważam ze mój rozmiar sprawdziłby się także w sypialni o wymiarach 15m2, ale równie dobrze może tam wygladać 40cm śrdenicy, wszytko zalezy od tego jaką rolę ma pełnić ta lampa we wnętzru czy ma lekko dominowac, podkreślajac charakter sypialni, czy być tylko tłem....

Ja nP z premedytacją dałam duuuze lampki nocne na stolikach bo o taki efekt mi chodizło, sama sypailnia była prosta, w bardzo stonowanych kolorach s oświetlenie miało dominować formą ;)

:hug:

Ja zimie i śniegowi również mówię :bye::bye::bye: Mój powód może śmieszny- ale w sobotę mamy parapetówkę i mam mieć gości z Krakowa i Zielonej Góry i mam nadzieję, że dojadą :sick::sick:

To Julcia jutro ma urodzinki, jeśli dobrze pamiętam?;);) Jeśli tak to chcę być pierwsza z buziakiem od forumowej cioci :p:P Tamte wcześniejsze buziaki i uściski już przeterminowane:p

:hug::hug:

Kochane dzięuję baaardzo za życzenia dla Julci :hug: :hug:

Życzenia zdrówka chyba będą najbardziej potrzebne :( bo moja teściowa zaraziła Julkę, nie przyznała się,ze ma grype :(

Za godzine jade z Julcią do lekarza .....

a w podziękowaniu za zyczenia wrzucam na chwilę fotki malej Jubilatki ;)

http://img689.imageshack.us/img689/3995/dsc4174s.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/3992/dsc4323k.jpg

http://img832.imageshack.us/img832/5300/dsc4171c.jpg

Jaki słodziak, urocza, a te oczka :rolleyes:

Mojemu Michasiowi by się spodobała a on baaardzo wybredny, no ale Julcia już zajęta, mój misio ma 3 latka i 3 miesiące a też dziewczyne ma w przedszkolu :jawdrop:

Tak tak, Julcia już zajęta:P- mój syn czeka w kolejce (Karolcia mam nadzieję, że jest pierwszy;):p) :p:p:p:D:D:hug::hug: